Тревога в цяла Украйна и взривове в Запорожие, Байдън обеща модерно ПВО на Киев (видео)

Общото събрание на ООН отхвърли предложението на Русия за произвеждане на тайно гласуване на резолюцията за Украйна

Обратно в новината

Коментари - Тревога в цяла Украйна и взривове в Запорожие, Байдън обеща модерно ПВО на Киев (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пумияри нали Путин нямаше оръжия и са изтласкани от земите които са завзели? ЕВРОГЕЙСКА И ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ПУМИЯ ЩЕ ЯДЕТЕ ЯКИ ШУТОВЕ ПО КРАВАРСКИТЕ СИ ЗАДНИЦИ АКО НЕ СИ СЕДНЕТЕ НА ТЯХ!

Значи пада бомба в центъра на града, маса коли са помляни , обаче прозорците на всички сгради наоколо са здрави? Абе нещо не се връзва?

Нали Русия била агресор? А в същото време Бай Пън и Запада изпраща военна техника на Украйна. А Турция какви са като нахлуха в България и 5 века ни разкаха играта

Ами просто е... Запада е защитник на "демокрацията" (не, че нещо е останало от значението на тази дума, но както и да е). Бай Пън е ангел-хранител - праща украинците на небето по бързата процедура, за да не се мъчат хорицата. Турция (според съвременните демократични трактовки) никога не ни е поробвала - просто е присъствала тука, вероятно за да не кривнем от правия път...

Путин покани НАТО да се бие в Украйна. Защо отказват, не знам. Някой прост соросоид може ли да обясни?

усраинците да си правят селфита пред този колаж.

Един идиот в кремъл разиграва и се подиграва с целия свят… до кога? Америка думна един куп много по малко опасни идиоти от този… до кога ще чакаме този изрод, докато унищожи света ли? Една точна рекета може да сложи край на това безумие.

В случая идиота си ти

На Укрсйна трябва да се дадат далекобойни ракети с ядрени заряди

усрайна ще приключи за 30 секунди. Но ще го отнесе и цяла Европа и България.

Абе то ООН не разреши и на САЩ да нападнат Ирак, ама тогава беше друго...аршина за агресия сега е различен...

Целта на руските ракети са химически тоалетни и нищо друго.

защо ревете? Ходете си на двора.

Реално противовъздушната отбрана в Украйна е претоварена. Същото ще се случи с всяка " модерна" ПВО система. Просто защото това е тактически прийом за всяка въздушна атака. Има и реален недостиг на ракети за ПВО в близките складове. Ако по-рано имаше един пакет за ден или три и обстрелът беше по график, сега обстрелът е постоянен, xs когато започне, трябва постоянно да карате камиони за "резерв", отколкото да натоварвате логистиката. Дори самите хора ще се изморят от това темпо след седмица. Друг проблем е качеството на ракетите. Много от тях са били съхранявани при неподходящи условия. Реално противовъздушната отбрана лесно сваля дроновете камикадзета, понякога са трудни за откриване, но цената на ракета и БЛА не е съизмерима. Ракетите от серия X, ако са модернизирани, тогава е почти невъзможно да ги хванеш. Все още са възможни стари модификации. Калибрите също са трудни за изчисляване и сваляне. Понякога, за да свалите един калибър, трябва да похарчите целия пакет за противовъздушна отбрана и това е от 4 ракети. Честно казано, дроновете свалят 40% успех, старите ракети в 25% от случаите, но най-новите, има само 7-9% успех. Нереалистично е да се свали кама, имаше пристигания, но противовъздушната отбрана и радарните станции никога не ги виждаха на сензори и екрани.

Съветския съюз ще победи! Вечна дружба!

Стига спамил бе

Как няма заспалия идиот Байдън да не ги подкрепя,като ще им продаде ПВО за 190 000000000 долара на Укритие.

Много добре е написано „Байдън е обещал на украинския си колега Зеленски “. Но само не уточнено в какви костюми ще са - в бели, свободни, в райрани, в сини, дочени, в ярко оранжеви?

Хмммм, какво стана с военните чудесии Himaris или каквото там беше за онези милиарди долари военна помощ? Тез тъпи руски ракети изглежда са минали край тях, ама те нали са руски, явно не са разбрали, че трябва да падат, като видят натовските ПВО-та... Аз само за един прЕятел питам....

Himars са Катюши но са умни и целят точно. Руснаците не могат да постигнат такава точност. Сега ще си защитават и ще им дадат ракети Земя- Въздух за небето защото Путин обстрелва градове безразборно.на какво да се надява човек в този сложен свят.

Ко речи?? Абе откъде ви копат в тоя сайт такива идиоти бе

какво е казал.

Падат бе.Ама там за където са изпратени

Но причината за това е Крим.Именно Крим е в основата на раздора,а не някакви руско говорящи хора в анексираните републики.Путин се оплаши,че ако Украйна беше навлязла в Донецк и Луганск с редовна армия,тя щеше да стигне до Крим и да изгони руснаците от най старата им военноморска база Севастопол,държана от близо триста години от Руската Империя.И най вероятно Крим щеше да стане база на НАТО,разбирайте САЩ.Затова желанието на САЩ да се разпореждат в Крим и невъзможното това да стане за сметка на Русия е причина за войната.Сега руснаците чакат за преговори Зеленски,когато чичо САМ му разреши,но без да се обсъждат връщането на Крим.Затова завзеха и някои области частично,за да има за какво да преговарят.

Явно ти нищо не си разбрал. Не напразно Путин е начело на велика ядрена сила 20 г и КПД-то (по модерно му - рейтингът) му е 80%. На него му сече пипето и веднага след Майдана (иначе казано - преврата) през 2014 си прибра Крим. Та затова вият звездно-раираните хиени и брюкселските зелки, задушени в Йенс-ка тенджера им пригласят. Не сега, а тогава.

Говорим за причините за войната на Путин да нападне Украйна.Точно защото го беше страх да не загуби Крим,нападна и цяла Украйна.И това е голямата му грешка.Едно е да държиш Крим,друго е да бомбардираш всичко райони на независима държава и да избиваш невинни хора.Затова сега ще сърба санкциите от попарата,която надруби.

Защото съм умник, ще ти подскажа: Една от причините, основната, за войната е Фултъновата реч на Уинстън Чърчил през 1946 г. След това ще ти трябват 15-20 години четене на дебели книги, вестници и други подобни издания, анализиращи сериозно темата, осмисляне на всичко прочетено и чак тогава можеш да си позволиш да изказваш собствено мнение. Сега можеш да смачкаш листчето дето ти е дал шефа и да го хвърлиш в кошчето.

Днес цял ден слушам „военни експери “ /такива дал Господ у нас/ , как на руснаците им свършили боеприпасите и сега глей ко стаа : Урките необеспокоявани начело със Зелената карикатура щели да стигнат до Москва . Пък то видиш ли ,иранците били дали оръжие на руснаците. И добре че са били те . щото ... Москва щяла да е Украинска. Тюууу....

Защо руските подлоги се възбуждат, когато Расия бомбардира Украйна? И атомна бомба да пусне, Расия няма да промени отношението на голяма част от света. Нищо няма да се промени, дори Расия да унищожи цяла Украйна. Руснаците забравят за Европа, САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Япония, Южна Корея и други. Нали искат да са друг полюс. Ще бъдат полюс, като СССР. И точка.

Какъв терор ви тормози? В съседна Сърбия бомбардираха мирното населения с месеци и убиха хиляди хора и никой не осъди САЩ, а сега за 15 жертви в цялата държава Украйна голям рев. Ами то беше ясно,че ще се случи когато преминат границата и започнат да правят неща в самата Русия (да, Крим си е част от Русия). Надявам се да продължат с атаките много по-мощно, за да унищожат Зеленски и всички други виновни за тази война.

И то с обеднен уран

Путин да се вземе в ръце и да прати хабер до РАДАТА с два кинжала и всичко да приключва ,умръзна ми да гледам дрогаджията Зеленски да се пени зад паравана на Кукловода и да говори от името на украинците с които няма нищо общо .

Путкин да си изпрати дилдото

Да не ти го донесе лично!

дилдо от козяк. Още ли искаш?

Първа световна , срещу Русия, Втора, през 1917 пак световна, всички срещу Русия. Трета, пак . Това е четвърта. Чий го дирят там? Сега ЕС ще обеднее, огладнее както през 1939, и хайде пак. Целта, май е да не остане поколение без война в Европа. Престъпници. А идиотите дето ще има връчат пушките, се радват

ново и модерно, но какво ли? Може би искуствен интелект

на снимката изгорели две коли, а сградите чистички като нови, току-що боядисани

Байдън да не подстрекава войната и да обещава оръжия! 'Що не обещае съживяване на убитите във войната? Кой ще върне живота и здравето в Украйна, Зеленски и или Байдън? На чия съвест са мъртвите, осакатените, бездомните на подстрекателите на войната или на дипломатите търсещи мирни решения за конфликта?

Господа президенти спрете войната!!! Загиват хора...

Тавариш Путин, сльiшите?

Задунайските ибрици на бункерния терорист, като ги пусна адреналина от вчера, днес пак трябва да посягат към стаканчиките със самагон и Тъй меня уважаеш.... :-)

Европа е осъдила и незаконната анексия на турска територия от руския агресор и българските сепаратисти през 1878 година

Чети история. Имало е обявен конгрес за това какво да се прави с европейските владения на Турция

До всички русофили в България щом повече от 107 страни осъдиха тази риска сган,която е на власт в рашистан за какво повече да говорим

Европа е осъдила и незаконната анексия на турска територия от руския агресор и българските сепаратисти през 1878 година

Първо - съмнявам се да са 107! Второ - а останалите 100?

фейк нюз, Zеленскii каза, че руснаците нямат повече ракети още февруари месец

я колко руски тролове защтитници на терориста Путин

А Буш Младши и Обама какви са? Ангели-хранители на световния мир? Те на Обама дори Нобел за мир му дадоха! Така си е - награждават си се един-друг западните ненаяли се консуматори.

Окраина са престъпни фашисти.Фашистка страна е и Полша/предала на Хитлер през ВСВ 32000 евреи на разстрел, а Франция предава 28000 евреи-и те са разстреляни/за холокоста,евреите лъжат,няма такова понятие,в лагерите има арменци, българи ,французи,германци,англичани гърци,сърби ,руснаци и малко евреи;истинската бройка умрели от болести евреи е пряко сили 500 000-и това е завишена бройка/.Урсула лъже като дърт циганин.Никаква вяра на сащ/впиямнчена брутална извратена измет/,противна Англия с чалми папуаси негри/а,а,а,и негърка в Кралския Двор-Меган/.Давай Вл. Вл. Путин!Ние всички Българи и цяла България сме с тебе!!!

Гледайте: "Донбаска пролет" - филмът Документален филм, България, 2017, 88 минути Автор-Екатерина Митринова; оператор-Цветомир Гетов; сценарий-Александър Николов; монтаж-Стефан Петров; превод-Георги Станчев, субтитри-Даниела Пенкова "Украйна - маските на революцията" (автора на филма е френския журналист Пол Морейра. Негови филми за Ирак, Израел, Сомалия и други горещи точки неведнъж са получавали престижни награди) "Украинска агония. Премълчаната война" (Марк Барталмай е прекарал 9 месеца в Украйна в периода 17 юли 2014 до април 2015 г., от двете страни на конфликта. Единствения немски журналист във военната зона, той придружава военните части на Донецката народна армия - точно в сърцето на войната). Има ги в YouTube.

ДОКЛАД на OSCE (Организация за сигурност и съвместни операции в Европа) за 21 февруари. (Това е документ! Не е медия!) Военните Сили на Украйна са бомбардирали Донецк и Луганск. 332 експлозии в Донецка област, 1149 експлозии в Луганска област. Кажете кой е АГРЕСОРЪТ тук?

Ало, укропидорите, абе пуснаа ли току у покрайната ил още седите обезточени? ха-ха...

Американският президент Джо Байдън е обещал на украинския си колега Володимир Зеленски "да продължи да предоставя на Украйна това, от което се нуждае, за да се защити, включително модерни системи за противовъздушна отбрана", Обещавай,обещавай всичко това удължава войната и,разрушенията и страданията на хората от двете страни

Дали е намерил Джаки? Като я намери, тогава да праща!

Всеки ден в Донбас укрите убиват невинни цивилни, стрелят по автобуси, по пазари, по детски градини и училища. Ама това няма да го видите по БТВ, БНТ и НОВА. Докато не се чуе и другата страна обективно мнение за ситуацията не може да се изгради. Е, ние знаем руски и гледаме и слушаме и другата страна, па който кара само на английски и официалната бг- пропаганда, си е за негова сметка. То затова половината коментари са глупости.

Парадоксалното е, че в епохата на бързите комуникации огромното мнозинство от света, вероятно 90% от потребителите не получават никаква информация за военните действия и дългогодишния и ежедневен украински терор в Донбас. Повечето източници на безпристрастна информация са блокирани и основно се разпространва и активно се пропагандират позицията и тезите на управляващата украинската върхушка. Самите украинци също са жертва на тази дезинформация и пропаганда. Както би казал покойният ми дядо по адрес на украинците: "Язък за тоя каматен народ".

Информацията е налична, но когато 99% от медиите са държани от (((тях))) и навсякъде ти пропагандират лъжите си, ако сам не потърсиш алтернативата, няма как да попаднеш на нея.

Защо не се тревожеха докато 8 години това беше ежедневие в двете области?? Жалко за невинните, но именно и тези дето днеска се тревожат , защото реалността е такава да бяха се разтревожили преди време и да бяха действали да не се играе по гайдата на сащ, защото всичко ще е на тяхната глава.

Абе нали уж Украйна побеждаваше и нямало как видиш ли руснаци да допарят до киев!? Днес друга песен пеете! Зеления да внимава Путин да не му обяви война ме тогава помен от Украйна няма и да има. Пропагандата от краварника е в пълна сила у нас само като слушаш сутрешноте блокове да ти се погади. За много глупави ни взеха, жалко е

Ще види педалчето бандера,кон боб яде ли?!Все пак,укро курвите са върха!Лапат и фъфлят на неразбираем английски!

Гладен ли си?

Байдън обеща модерно ПВО. До сега амортизирано ли е пращал? Нещо май се е бъзикал с украинските приятели.

Щом утепаха руската армия с бутафорното амортизирано ПВО, представям си какво щеше да бъде с модерното ПВО.

в трепането на майки с деца

.

Гнусния кремълски плъх само така може, да се крие в бункера и да обстрелва цивилни.

Американците не са жалили много цивилните във Виетнам, до колкото съм чувал. ;)

Порнозвездата Сталоун стана легенда "трепейки Виетнамчета" като комари.

Оправданието - "правя го, защото и другите са го правили", се ползва само като правиш нещо лошо и съзнаваш, че е лошо. Да - американците са правили и сигурно още правят ужасни неща по света. За това и много хора ги смятат за кръвожадни агресори. В момента обаче руснаците правят точно същата свинщина.

Само Байпосерайдън може да "застане горд отпреде им с гол в ръката нож". Я се педеразкарай

Бандеровци имало, неофашисти имало. И кат има, защо не се биете с тях на фронта, а убивате жени и деца в градовете???

а украинските фашисти винаги са "воювали" само срещу цивилни.

Вероятно тровеният с Новичок Гебреф го е товарил,разбитюра се със знанието на властите тук,в Турция и Грузия

Киевските фашаги трябва да се унищожават.

Те и пеленачетата ли са фашаги?

Гледай филма Борис 1 и ще разбереш.

САЩ да си пазят модерното ПВО ,че да не им потрябва на тях скоро.

Оо,няма да им потрябва...те имат тонове от това старо желязо и си го продават на балканите да се трепят. На тях големият им мерак е да нашамарят руснаците и да ги нокаутират с ядрено оръжие за да покажат на всички кой е шефа, но при това си мислят че като са зад девет води няма да се превърнат в загадка за подводната археология за бъдещите поколения...от ракообразни.

Русия няма ядрени цели в Украйна,освен ако там влязат войски на Нати Англия и САзш могат да провокират ядрен удар в Украйна

Долните англо саксонски отрепки,искат да ни избият!Йелоу стоун за вас боклуци!

Гнусните мишоци от кравария вместо да обмислят спиране на военните действия, те видиш ли нови оръжия обещават! Миротворци бе, кво да кажеш! Ще им се връща на тия изроди..

"По време на телефонния разговор между двамата лидери".... Двамата лидери?! Ха Ха

"Модерното ПВО " само плаче за свръхзвуковите ракети " Кинжал ".Украинците ще си пъхат в гъза модерното ПВО на САЩ.

Но руските ракети когато усетят ПРО веднага изменят траекторията си Това е възможно с чиповете на Фон Лаян от украински перални,пардон китайски

Окраинските пощи днес пуснаха нова марка за селфи НАС ОПЯТ ОБАСРАЛИ

Следващата стъпка в плана на САЩ е да вкара всички държави в Източна Европа, или поне голяма част от тях, във войната срещу Русия. Самите САЩ ще измислят начин как това да стане, без да е необходимо НАТО да обявява война на Русия. Искат да се случи любимата им мечта - източноевропейци да се избиват взаимно, под кървавите погледи на САЩ и Великобиратания

Добре човече. Разбрахме ти теорията. Хайде сега пий си хапчето и иди си полегни. Ние нама да пуснем лошите западняци да развалят източно-европейския просперитет и благоденствие.

Дано разума надделее над парите и това да не се случи