Трети ден мръсен въздух в София. Как се отопляват във Виетнамските обежития

Освен в столицата, завишени стойности на замърсяването на въздуха имаше и в Русе, Пловдив, Шумен и Горна Оряховица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т.е. да вися по спирките и дишам смрада, да сменя 3 превозни средства и пътувам час и половина в едната посока, вместо да седя на топло в колата, слушам музика и дишам филтриран въздух? Не благодаря! Организирайте транспорта правилно преди това за да е удобен за всички, не само посока от и до центъра. София расте, ако сте забравили девиза, а градският транспорт си остава същия. Метрото само заменя няколко автобусни линии, но не разширява обхвата.

Споко, до изборите въздухът ще се изчисти и ще забравим... Цецко пък вече е отиграл фалшифицирането.... И така, още 45 години ще преизбираме мутрите от ГЕРБ да ни управляват и чат пат ще ревем във фейсбук кви са лоши :( Ама няма да им вземем кокала от устата

И като съставите акт за глоба от 5000лв на някое ромско семейство, отопляващо се с гуми и шпертплат, защото няма пари за друго, от къде ще ги съберете!?

Товари варварите и ги пращай в странта им по първопоризход. Това е единственото работещо решение.

Над 3500 самолета прелитат на ден през България и изгарят не литри , а ТОНОВЕ КЕРОСИН !! СЕЩАТЕ ЛИ СЕ СЛУЧВА АКО 3500 САМОЛЕТА ИЗСИПЯТ НА ГЛАВИТЕ НИ 35 000 ТОНА КЕРОСИН !!!!! ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПЛЕДИРА ДА БЪДЕ ВЗЕТО ПОДВНИМАНИЕ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ПОДОБЕН ИСТОЧНИК НА ЗАМЪРСЯВАНЕ , КОЙТО Е НЕ САМО РЕАЛЕН , НО И МНОГО ПО ОПАСЕН ОТ ОСТАНАЛИТЕ !!! След инцидента със самолета в Украйна целият САМОЛЕТЕН ТРАФИК СЕ НАСОЧИ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ!! УЖАСЪТ НАСТЪПИ СЛЕД ВЪВЕЖДАНЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЛЕТИЩЕТО В ИСТАНБУЛ!! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ДЪРЖАВАТА НИ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ БЕЗХАБЕРНИЦИ МИСЛЕЩИ САМО КАКВО И КАК ДА ОТКРАДНАТ. ЛИПСВА ОПОЗИЦИЯ , ЛИПСВА АЛТЕРНАТИВА. ТАКА ЩЕ Е ДОКАТО И ПОСЛЕДНИЯТ БЪЛГАРИН ИЛИ УМРЕ ИЛИ НАПУСНЕ КОНЦЛАГЕРА В КОЙТО УПРАВЛЯВАЩИ И ОПОЗИЦИЯ ПРЕВЪНАХА ДЪРЖАВАТА!

Няма въ, бай Ганя е корав, някакви прахови частици ли ви плашат бе, хехе, карам си голфа на 20г дето зад него черни облаци, дома паля печката на въглища (е понякога и болкуци си горя де, да икономисам кюмюра, че скъпо), салатката, ракийката и съм му ибал мъмътъ. Тегаво, тегаво е с такъв народ да се живее ей... БГ - бай Ганя в Болното Гето

Пак ще дъвчем цяла зима едно и също...ясно е че твърдото гориво е основния замърсител на въздуха..и затова са виновни основно мангалите..тарашат кофите за боклук..изхвърлят найлоновите торби на земята, обират всичко което става за горене..чупят или палят и цветните контейнери..мислят че злато ли има вътре..просто тия твари са неконтролируеми и заради тях страдаме всички..голяма част от проблемите в държавата са дело на циганите..без тях би било едно добро място за живеене.

НАЯСНО ЛИ СИ КОЛКО САМОЛЕТА ПРЕМИНАВАТ НАД ГЛАВИТЕ НИ ИЗГАРЯЙКИ НЕ ЛИТРИ , А ТОНОВЕ КЕРОСИН? До отварянето на новото летище в Истанбул бяха 3500 самолета!!!!!!!!!!!! Умножи 3500 по 10 тона керосин и виж какво означава над небето ни да бъдат изторени 35 000 ТОНА КЕРОСИН !! И ТОВА СЕ ИЗГАРЯ ВСЕКИ ДЕН !!!! ТЕЦОВЕТЕ НЕ ЗАМЪРСЯВАТ ТОЛКОВА КОЛКОТО ТРАФИКА НА САМОЛЕТИ !!

Аз, ако си направя втори кенеф, няма сера два пъти повече. Криви са ти сметките в мантрите, дето ги повтаряш. Освен това, големите самолети харчат по-малко гориво на човек на километър, отколкото ако тези хора се придвижват с автомобили. Ти какво предлагаш, да спрем да пътуваме ли?

Прав си, но не съвсем. Направо е учудващо, че "специалистите", които им дават гласност по въпроса, прикриват истината. Например, в и около Младост няма такива подобни, горящи отпадъци. Обаче, твърдото гориво от Симеоново и Драгалевци от години може да се надуши при подобни климатични условия. Особено на свечеряване.

12 пъти над нормата е днес и дори и двата сайта които доснощи даваха стойности в реално време са недостъпни днес з да не можем да видим стойностите а те са страшни и после данък стар автомобил бил грешка!ама те купуват по три в семейството и всеки бълва

Фандъкова да ходи на работа с метрото , общинските съветници и те

и как ще го "санкционираш" при положение, че е на социалка, а сорос бди над него!? ...всичко е фейк за дебили.

За българи, искаш да кажеш! Те са дебилите, на които минават такива номера!

Само за днес имате 3 новини с правописни грешки, забележете, В ЗАГЛАВИЕТО. Без да съм ги чел, убеден съм, че самите новини са омазани до ушите. Ударихте дъното, трябва да ви е срам. И това не е мрънкане, а конструктивна критика. Защото да тръбите за юбилейте си с фанфари сте много добри, но да доставяте грамотни новини, сте много зле, чак ми е жал. И да, изтрийте ми коментара, за да не се червите, вместо да го покажете на т.нар. си редактори и всички ще са щастливи

абе, те и "новините" всъщност, са платена реклама с няколко капки шоу за идиоти но... каквато територията-такава и медията! простащината е с предимство.

Виж сега, като ще правиш бележка по въпроса, нямаш право да пишеш "'юбилеЙте", да ти липсват запетайки и да слагаш такива, където не им е мястото. Основателно си задаваме въпроса "наистина ли си видял грешки?". Не че имам нещо против теб, а и си прав (по принцип).