Трета поредна вечер: Сблъсък между кола и трамвай в София

22-годишният шофьор на БМВ-то е транспортиран в УМБАЛ "Света Анна"

Обратно в новината

Коментари - Трета поредна вечер: Сблъсък между кола и трамвай в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мачкай Бойко комунягите!

Явно тия от градския транспорт са решили да пестят от зимни гуми за трамваите.

Син кит в действие................................................

То май КОВИД пасти да яде. напоследък в България се разраства друга епидемия-Трамвайната. Да се очаква Тролейбусната и не дай си боже Метрова!!!! Тази последната е със 1000% гаранция да се срещнеш със св Петър

Ех, тия наркоманчета !

Мерцедес и БМВ в ръцете на комплексирани селяни, нови столичани в повече. Това е диагноза за малкопишковци и тунинговани мутрески, с купени свидетелства за управление на МПС, които се мислят за голямата работа и всички трябва да се съобразяват с тях. А трамвай не са виждали на село и за да не прескачат релсите, за да не ги хване ток, се возят на 20 годишни таралясници, ама от сой марка.

прекалено достъпни станаха мощните автомобили втора ръка. а и гражданската продължава да е еднаква - независимо дали си уседнал и внимателн шофьор, или подпукан от амфетамини и хормони младеж. Всичко си има решение, ама ьа нас най-важното е хартиената бюлетина :)

Ного олигофрени зад волана бре!

Абе момчета, научете се първо да карате бе, Аман вече от невинни жертви всеки ден по пътищата.

Gugnelid

"Всеки ден ще е така до победата!" Тия докога ще се борят с трамваи бре, не стоплят ли, че не могат да ги победят! хехе

Тикви срещу трамваи!

Кой пуща тея транваи у софия бе.

Проблемът е,че не е до новите софиянци,защото тоя си е от София и не е от новите,защото дори пра пра дядо му и баба му са родени в София,така,че не бързай с изводите... Това,че си няма акъл в главата е съвсем друг въпрос,докато са млади и си мислят,че са безсмъртни,карат,като бесни и не мислят,че може да погубят и други,не само себе си. То добре,че това не се е случило в час пик,че като гледам колата,на каква пихтия е станала е можело и жертви в трамвая да е имало...

Трябва да въведат ново правило н Правилника за движение: За да управляваш БМВ, трябва да си навършил минимум 35 години, психотест всяка година и да си с чисто съдебно минало. Аман от селтаци от комплексите с БМВ и нашмъркани!

Е добре, а полицията къде спи... 1-2-3 челни сблъсъка с трамваи за 3 дни... и все с "джипове" и млади шофьори... и отговори... защо се е случило... никакви... пияни, дрогирани, с висока скорост, не спазвали правилата!?!

Гадни ваксъри - навсякъде са.

На кръстовище обратен завой.

Трябва да си друсан на паве, за да направиш катастрофа с трамвая при МОЛ "Сердика"! Да не говорим, че по това време спокойно можеше да врътне на следващото кръстовище, където светофарните сигнали имат разрешен ляв завой.

Крайно време е колата да спечели един рунд :)

Манталитет. Кой купува БМВ или черен джиб втора ръка.

Ако беше ходил на училище сега бмв-то щеше да е цяло.

Например да скочи от мост върху трамвай.

Искаш полицията да ги задържа предварително ли!? Точно полицията си върши работата - залавя извършители, нарушители и заподозряни. После обаче, прокурори, съдии и системата за изпълнение на наказанията не могат да ги вкарат нито на топло, нито в правия път.

На 22 не си шофьор, а се учиш как да не се пребиеш. Виновни са не само тия дето карат безобразно, но и инструкторите и изпитващите които ги пускат.

Няма такава пропаднала Клоака! Дефиниция за дегенерирал материал!

Е, не - дали камъка ще удари яйцето, или яйцето камъка, резултата винаги е плачевен за яйцето!

Явно в правилника трябва да се запише - ДЖИП ИМА ВИНАГИ ПРЕДИМСТВО! Даже и пред трамвай! :-) Какво е това - трамвая трябва да отстъпи! :-)

Там е по-широко.

Идва новото поколение. Не може да пише и да чете, но шофьорска е изкарал и БМВ си е купил на 22 години. За какво ли му да чете Закона за движение по пътищата?

Крайно време е тези баварски кочини да бъдат забранени за келеши под 30 години и за хора с IQ равно на телесното им тегло. До кога ще се правят на мъжаги, като натискат гаста ?

А тези, дето им дават мощни автомобили и ги пускат нашмъркани? Невиини ли са?

Тия жълтото ли ги привлича, що ли... Ама упорити, продължават да опитват.

Тръгна обществената поръчка за нови трамваи.

Б аш М айстор зад В олана

Съдията е подкупен. Мафия!

Ония хелеши в Пловдив, дето се качваха по стъпалата с джиповете си, нали били правили реклама на града, според адвоката им. В София какво се случва? Явно някаква рекламна кампания тече, свързана с трамваите...

Работата на полицията не е да стои на топло в районното, а да патрулира. В изключително редките случаи, в които попадам на патрулка, всички карат като насрани. През останалото време карат като луди. Българина разбира само от тояга. Има ли шанс да я получи е по-хрисим и от ангела.

Баси, няма ли някой с Лада да се блъсне?

Всяка вечер ходя на работа с каска За някви смешни пари

Ами защото прикриватурата и МВР не искат да спрат продажбата на шофьорски курсове и книжки! Масово се купуват директно шофьорските книжки,дори не ходят на курсове или ходят само фиктивно,много дори не са се качвали в кола откъм шофьорското място,купуват си книжката и веднага яхват автомобила и газ,колкото могат без да знаят никакви правила,отгоре на всичкото толкова са си повярвали и се имат за безсмъртни,че те си мислят,че навсякъде са с предимство и затова и се пребиват. Повечето млади шофьори си мислят,че имат бензин в кръвта и че са пилоти от Формула 1,не спазват никакви правила,важното е чалгата да е до дупка,газта да е до долу и да въртят волана,ако може и на ръчна спирачка,за да се показват пред всички,че са големите герой,а всъщност това е турбо простотия... Виновни са и родителите,защото им купуват по мощни стари барутници или пък на други,които имат пари си им купуват мощни коли и с това се гордеят,нищо,че после плачат,когато децата им са се пребили в катастрофа или са сгазили някой невинен пешеходец или колоездач... Простотията в България е повсеместна,но най зле е в българските институции,тези институции,които управляват държавата и институциите,като МВР,МВР вече са се превърнали в едно бюро за статистика на престъпленията,никаква работа не вършат.

Много са се борили с трамвай и много мъже се опитват да забременеят (особено в Анадола). Ама рвзулттът винаги е един и същ - Трамвай - Гей: 1:0!

С беемве зимата Си е приключение

Самоуверени и нагли селяни със втора ръка таралясници се населиха в София .На село трамвай няма ...та ги разглеждат отблизо

Стачкувайте да ви сложат въздушни възглавници.

Може да почнем да залагаме утре вечер с кой трамвай ще се блъска поредния джип или бмв. Каква е тази "случайна" поредица от блъсканици всяка вечер на трамваи? Кой е вдигнал мерника на престарелите софийски мотриси?

Кретена как е?

Е, ама в последно време видяхме, че полицията прави чадъри и кара някои хора да се чувстват недосегаеми... да не говорим за прокуратура и съд... където нещата са още по корумпирани. Абе, с една дума правоохранителната ни система е като в африканска страна от третия свят!

Тоз с джиб ма. Ама прост.

Да е жив и здрав трамвая! "Електро-колата" не сполучи и този път (да зареди на аванта!)

Ебалиго! Може да е забременял най-накрая!