"Тренд": Над 9% разлика в подкрепата за ГЕРБ и ПП-ДБ след скандала с митниците, трети - ДПС

20% от българите одобряват служебния кабинет, има спад в оценката на работата на парламента

Обратно в новината

Коментари - "Тренд": Над 9% разлика в подкрепата за ГЕРБ и ПП-ДБ след скандала с митниците, трети - ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По принцип в Б-я гласуват 1.5-1.8 млн . За ГЕРБ-около400 -450 000 1 за ДПС 500 000 /там се гласува под строй/ , ИТН ще обере вота от чужбина , БСП-под "вещото" крило на К Нинова може и да прескочи 4% , обединената "левица" е пълна със стари муцуни /компроветирани в различна степен/, за ПП+ДБ -ако не успеят с "ала,бала"-около80-100 000 жълтопаветници,соросчета иолигофрени . Нека НЕ забравяме че ние обичаме и НАКАЗАТЕЛНИЯТ ВОТ !!!!! Костя от "Възраждане" ще получи повече гласове от колкото е предполагал . Интересно ще е "ВЪЗХОД" дали ще прескочи 4 %!?!??? Полковника е доста опасен за бившата сглобка!! Предстои интересно представление !? Гласувайте! Не ходете за гъби !!! И само с ХАРТИЕНА БЮЛЕТИНА /няма ала бала /!!!!Понеже изборите са 2 в 1 може и да гласуват 2.1-2.2 млн /съмнително/!!!

Да знаеш само колко си иновативен. За глупости!!!

Е зарад туй лойко вика, че на прост човек акъл не се налива. Набий му го с двеста и ще гласува за тебе. Такива са му наблюденията в/у народа български и на практика заключението му се потвърждава пак, и пак, и пак - от личен опит ги говори тия неща и сметката му излиза вярна. Не случайно е речено, прост народ слаба държава. Щото само прост човек може да гласува за мутра и да вярва, че от мутри ще стане държава. Над 20 години е в политиката, гледат го как ги краде и се подиграва с тях, а продължават да си го избират - е няма оправия с такива хора.

НЕкои съображения!!! Истината е, че ако няма купен и корпоративен вот ГЕРБ най-вероятно ще отидат на трета позиция. Но това е само ако наистина има честни и демократични избори. Каквито няма да има! Защо по-предишното Народно събрание (в лицето на ГЕРБ, ДПС, БСП) не се интересуваше от нито един проблем на страната, а само натъкмяваше Избирателния закон????? Риторичен въпрос, разбира се.

..много им дават на ппдб,дано всички кандидати за сглобка с мутрата да си направят извода, че сглобка с мутрата те праща на бунището

Надявам се цоциолозите пак да са в грешка, защото си мисля, че Черепухин ще им разбърка картите, пардон сметките и че ще влезе в НС, при това може и с гръм и трясък. :)

Да сте живи и здрави да ви управлява Боеко, Пееф, Тошко и Костадин. Понеже Киро и Кокорко са мошеници и контрабандисти и наркомани, "лена е курва", пудели с пачки и т.н. Нали така?

Ти ли си? Много е лошо да си тръгнеш от политиката с разпран хастар, нали?

Аз съм Тоше. Нормално е да мислиш че секса е нещо лошо докато си лапнал на Дългия и на Дебелия

Е червените боклуци от ПП ,пак ще направим малко "ала-бала" с машинките на нашия кумир другаря Мадуро и ще се наместим в парламентаЖалко само че безценният ни вътрешен министър тъмночервения лайновоз многокенефник Дамаджан Рашков няма да може да размахва бухалката от килията си в затвора

Ти си от Геррб нали или си гласувал 3 пъти за Слави? Кажи чесно?

Всеки, малко по интелигентен човек,четящ и информиращ се е добре да не се лута и да избира измежду старата и новата мафия в лицата на Герб-СДС-ДПС и новите ПП-ДБ и останалите комунистически формирования на най старата и обиграна мафия-БСП(БКП).Трабва да се търси нова алтернатива и затова е добре и да се позаинтересува и се запознае с нови възможности ,като например новата партия „Величие“ на полковник Николай Марков!

Очевидно имате объркани понятия в главата си. Няма как (цитирам ви) интелигентен, четящ и информиращ се човек и да се лута. Няма такъв случай. *Още по-малко един интелигентен и т.н. човек ще се върже на глупостите на набедения "полковник" Марков"

Абе не ни занимавайте с глупости ! Ако някой мисли, че ще му се подобри живота, ако гласува за тоя или оня , значи е много наивен ! Е, животът на избраните със сигурност ще се подобри, но не и живота на простия народ !

А ти какво предлагаш , като не гласуваме Дай алтернатива

Въпроса е сложен. И в двата случея живота на обикновения човек няма да се подобри съществено. Мисля, че трябва да се даде шанс на нова партия, която не е показала негативи. По-разумен ход няма.

Ако някой си въобразява като разчита на друг, а не на себе си да му подобри живота е пълен глупак и все така ще си е. Но трябва да се гласува, иначе диктатура.

Народът не се къпе, което означава че САПУНА МИ НЕ СЕ КУПУВА, виновни са . . . . . . . .

Та изследването били поръчано то телевизията на ЦРУ-то значи ... (така добре ли е?)

И за миналите избори даваха 5-6 % разлика в полза на ГЕРБ и накрая разликата стана 1.5 % !

еми нормално, не включиха ала бала-та с резидента :)

Интересно Николай Марков има ли шанс за влизане...

клиповете с него събират 300 /400 + хиляди гледания . Има логика да влезе

Този прост милиционер ли ?

Този, дето каза в интервю с Тото (от ютуб), че няма защо да харесваме и уважаваме Левски и Ботев ли?

това е извадено от контектста . както каза за ДПС че трябва да управлява и Костадин веднага го нападна - а смисълът на изказването беше съвсем различен

Щом са ти платили да пишеш срещу него, значи някой се СТРАХУВА, че полковника ще влезе. Ясни сте като бял ден!

Откога чакам тренД да ми кажат кого подкрепят българите. Няма отърване от тези грантаджии.

Цар О ни сложи и ни упрай несимволично за 800 дни ще има ли Ъпгрейд на кеш паметта

Възраждане ще имат 500 депутата, Кирчо ще има 600:)))) Ще управляват Европа и северна Африка:)))) Кирчо ще строи заводи за е-колички, Костадинов - паметници на съветската армия. всеки с екпертизата си:)))))

е това е като отиваш в магазина и купуваш развалена храна, правена само от боклуци, от която едвам оцеляваш (случайно, а не щото има медицина), ама на другия ден пак си купуваш от същото - даже и повече

най сполучлив от всички кандидати за външен министър е Христо Стоичков

Прост народ си иска прост човек да го управлява.

Що за парламентарна Държава сме когато народа не харесва парламента! Крайно време е да се помисли за смяна на системата.

Ами, мисли си, но не занимавай хората с глупостите си:))))))

Няма как подобно проучване да е вярно, особено за промените в Конституцията... Няма как, защото матряла разбира от кебапчета, шльокавица (спиртната напитка) и чалга. Изобщо не говорим за юридически познания по каквото и да било, какво остава за Конституцията.

да почваме да се готвим за сменяване на пола, изоставаме много

Възраждане винаги са двойно на това, което предричате. Така че сигурно ще са първи с около 30%

Когато има разминаване между реалност и желания - викате психиатър! Възраждане са пред разпад бе ...

Възраждане ще имат 500 депутата, Кирчо ще има 600:)))) Ще управляват Европа и северна Африка.

Има ли нормален човек, който да "подкрепя" ГРОБ, ПП-ДБ или ДПС? С купен вот на шепа чиновници и нерамотници тези унищожават цял народ.

Еми народа като е овчи и по време на избори го мързи да се разходи за 10 минути до секцията да гласува, така е...

Той Боко го каза преди време на Томислав ТОмиславе , на прост човек акъл не се набива , ... ( друго ) се набива ! Овцете явно обичат да им го набиват - и то с 200

Министъра на външните работи не е знаел английски. Ставаме за смях пред европейските институций.

А ти не знаеш български и ставаш за смях и пред себе си. Институции се пише не с 'й', а с 'и' накрая.

Интересно защо някои фенове на Герб забравят за всички престъпления в последните 15 години. Борисов и компания трябва да бъдат в затвора !!!!! ТУРСКИ ПОТОК е най-голямата измама след 89-та, медиите мълчат а доказателствата са налице и вече са изпратени до Европейската прокуратура. Ето защо Тиквата толкова държи на външния министър-за да следи всичко по темата за Турски поток и да докладва. Калин Стоянов ще осигури на Герб и ДПС спокойствие по време на изборите - не вярвате? Ами тръгнете по селата и гетата и ще видите с очите си как хора, които дори не могат да четат, продават гласа си за смешни пари. Над 80,000 гласа вече са купени. Тези 2 партии са най-голямото зло, което ни се случва.

Възраждане са втори

Възраждане = ГЕРБ= ДПС = ППДБ = ФАКТ Стига сте къпали хората в лъжи, не стигат ли 35 години ??????

възраждане са първи

герб си имат твърд електорат и дежурни калинки, дето винаги си гласуват за тях. ДПС са ясни - там картинката е доста по-груба от тази при ГЕРБ. Кой обаче би гласувал за ППДБ????? Не знам що за мазохости трябва да са феновете им.....

Аз ще гласувам за ППДБ и какъв е проблема?

тия дето ще бъдат преизбрани - всичките са престъпници, крадци, следствени, доказано тъпи, бивши арестанти, намагнитени, снимани със: пачки, чекмеджета, кучета, проститутки, дрога .... цялата книга от наказателния кодекс

Гласуване само за НОВИ ПАРТИИ, всички дотук са за боклука (затвора)

Това българите сме големи овце- преди всички избори милиционерите ни пускат по една димка и Ния потъваме в нея..

Много жалко е, но в този момент няма партия за която да се гласува! Старата мафия Герб беше изпрана и отново е с претенции за властта! Новите мафиоти от ПП-ДБ, добрали се веднъж до властта също не им се иска да потънат в небитието! Захапаха доста и също не желаят да се отдръпнат от софрата, но пък към нея се засили с бясна скорост и дебелака Пеевски и консолидира простолюдието и малцинствата! Трагедия! Много жалко, че президента не осъществи идеята за нова партия 3ти Март. Това щеше да бъде надеждата на огромната маса разочаровани избиратели, за които няма алтернатива и просто не виждат светлина в тунела при тези предлагани мафиотски възможности! Жалко,много жалко но няма за кой да се гласува! Само мафиоти наоколо!

има - полк. Николай Марков, вижте партия Величие, има записи от всички срещи по градовете. Вчера бяха в Силистра. За пръв път има нещо различно, дето не искат цялата власт. Заслужава си да им се гласува малко доверие.

ми оня с парка тряба да се спасява с депутатско място...подполковника е хитър, Камджалов усети каква е работата е се махна....

Оня с парка не се кандидатира за депутат, а ти си проста платена овца.

Ах тия Дора за.две рубли могат да напишат какво ли не!!!

ГЕРБ = ПП/ДБ = ДПС. Само на Възраждане вярвам.

Грешно ти е уравнението, ВСИЧКИ ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИ ПАРТИИ играят заедно и в СИНХРОН. Гласувайте за НОВИ, ако не искате СГЛОБКА

с лъжите на търговските агенции. Който плаща най-добре е на челно място. Ама истината ще е друга. Само трябва повече хора да излязат да гласуват. Призовавам ви за това! Нека не ги търпим повече да ни се подиграват, да ни вкарват в чужди военни конфликти и да доунищожат държавата ни! Герб, ПП-ДБ, ДПС са за затвора, а не за политиката!

Овцете, явно и с 500 км/ч да ги онождаш, пак ще си останат овце. По тези ширини овчото е доживот за жалост...

Безмислено е да спорите, и ППДБ и Възраждане са ПАТЕРИЦИ на ГЕРБ–ДПС, и ако гласувате за някоя от тях, вие подкрепяте статуквото. Ако имате малко акъл, ще разберете посланието. Гласувайте само за НОВИ лица и ПАРТИИ.

Троловете много ги боли, като напиша, че ППДБ=Възраждане=ГЕРБ-ДПС, защото това е най-НЕУДОБНАТА истина.

Е как няма да са тъпотии, нали ви пръскат цирка тотално, ако хората го проумеят!

Турски поток, магистрала Хемус и чувалите с парите, чекмеджетата, кюлчетата и Мата Хари вече се забравиха. Всички от ГЕРБ са облечени в бяло. На това разчитат престъпниците, на късата памет на избирателите.

Ама нъл ППДБ щяха да ги чагъркат и да ги мачкат? Да ама от посолството им наредиха друго. Изпраха Бойко и Пеевски за да угодим на Зеленски!

Ами що тогава Урсула и другите от ЕС то прегръщат и целуват Бойко кат най - гелемио приятел? Или май и те са в схемата?!

Щото овцете гласуват за него и е първи. Кой да прегръщат Корнелия ли, където нищо не зависи от нея? Може да е кчи син, ама е наш кчи син.

Айди на примоцията! Само сига с малка отстъпка. За редовни клиенти.

даваш 20 000 слагаме % - не даваш 20 000 махаме % ....това е толкоз просто и логично ...има ли още някой да вярва на тия "социолози"

Всички боклуци са срещу ПП/ДБ! Защо ли? Защото объркват сметките на явните и скрити Путински подлоги! Защото решително насочиха България към демократичните цивилизовани страни!

Хей, колегата с вица... свърши тая, няма кой да се върже.

Много тролове и всички срещу ПП/ДБ. Далеч не са идеални, но само те искат реално да променят нещо в тази държава. Възраждане и ИТН уж също искат да променят нещо, но се вижда, че нямат нито работещи идеи как да го направят, нито капацитет. Освен това имат някакви зависимости от ГЕРБ и ДПС. Просто инструмент да отделят % от хората, които искат промяна в някакви задънени улици.

Е че видяхме ги идеите на Кире и Ристе.. мазно турско кафе сидейки в скута на Пеевски и Бойко! Буклуци, да се махат че не моем да ги гледам!

Каквото ти кажат на това вярваш, нали! Завинаги боко и неговата шайка. Долни сте, долни, ама много сте долни, герберасти мръсни!

И като ги махнеш кой ще сложиш на тяхно място?

Само толкоз.ли?!

А скандалите в ГЕРБ-Барселона,АлоВаньо,пачките на шкафчето, да изброявам ли...Прокуратурата къде спи.Бойко е престъпник.

Имаш много поздрави от Дамаджан Чашков!

Бойко е престъпник и е само въпрос на време да е в затвора.

Хайде, да посмятаме! ГЕРБ - 25% подкрепа. Необходими за мнозинство - 50%(+1) Средна избирателна активност - 35%. ГЕРБ - 35/4= 8.75% Правителство - 35/2=17.5%(+1) Т.е. най-голямата политическа партия ще представлява директно около 9% от обществото. А правителство може да бъде избрано с общо представителство от 17.5%. Хайде сега представете си какво купуване и бой ще са по изборите. Трябват ти 17.5%, т.е. малко под 20%, т.е. всеки 5-ти трябва да гласува за теб или поне да пише, че е гласувал за теб. И това е достатъчно! Ти си човекът! Ти си начело на държавата! За фръцльовците да повторя - като не гласувате само правите събирането на тия 18% още по-лесно! Нищо повече! Така че, ако искате да им объркате сметките... Гласувайте! И още повече - снимайте и качвайте! Не казвам за кого. Но ако гласувате и снимате, ще им объркате сметките много генерално! Аз поне така ще направя!

" Не сме народ. Не сме народ а мърша., пак ще кажа и с това ще свърша" 1875 - Славейков

Петко Славейков - най-скъпо платеният руски агент в зората на Третата българска държава!

Славейков се отрича по-късно от думите си. Но българомразците го цитират, не се сещат, че така храчат върху самите себе си.

ГЕРБ са най-обикновени крадци и бандити, защо се гласува за тях не знам.

А другите са изтънчени крадци. Разликити ги открийте сами. Ако можете!

Когато си пляскат разните проценти, да ли отчитат "ала-балата" с машинките! Там има едни градски тарикати които много ги умеят!

Всички измами се вършат с хартиени бюлетини.

ПълниятПровал са ЧАО! И ще го разберат на предстоящите избори!

А скандалите в ГЕРБ-Баселона,АлоВаньо,пачките на шкафчето, да изброявам ли.Прокуратурата къде спи.

Много се изтърка,беее...

Е изтърка се за малоумниците и безпаметните овце!