"Транснефт": Имаше опит за терористично нападение срещу нефтопровода "Дружба"

Зачестиха сигналите от руска страна за диверсия срещу петролопровода на територията на руската погранична Брянска област

Обратно в новината

Коментари - "Транснефт": Имаше опит за терористично нападение срещу нефтопровода "Дружба" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Играят си с огъня, в буквалния и преносен смисъл......

Каквото повикало, такова се обадило!!! - Народна мъдрост

руснаците ли?

Руска му работа, кой ми сра в гащите.

Има си хас да не се направите на жертви, орки примитивни.

През втората световна война никой не наричаше бомбардировките над нефтопреработвателните заводи и складове терористични актове. Пък русия води война.

Обикновено не отговарям на тъпи въпроси, но за теб ще направя изключение.......всички ние си играем с огъня.

Бахти тъпата медия е тоя дир дето копи пейства всичко, което руските медий публикуват без никакъв филтър. 75% от нещата в последствие излизат неверни, ама нали сме с голяма русолизка опорка, бюджети, та и промито население

Тоз пък смешен нефтопровод "Калашник" кой го ползва още!?

Колхозник, руснаците си играят с огъня. А вие, страхливите бгпутинофили, най-простата част населението на света, вече сте със сърца в гащите, щото "играим се с русия", и кво ще станало, "пече се", и т. н. Ми, украинците ви направиха на дроб сърма, унищожиха ви повече оп половината бойна техника, избиха и инвалидизираха стотици хиляди руски войници, всекидневно взривяват руски заводи - военни и промишлени в самата русия, и нищо - както обичайно за рус-наци, стрелба по жилищни блокове, фризьорски салони, детски градини, болници, зоопаркове, приюти за кучета... Необразован бгколхозник!

Аман от мушмули дето плюят дира пък иначе киснаъ по цял ден да четат и плещят простотии, тролчета на заплата ли сте или просто невъобразимо глупави таратайковци?

Майка ти го ползва, от там си зарежда ръждясалия форд кадет 1.3 за да те води на детска градина

Такова нещо като Форд Кадет не съществува, неграмотна вато.

Ударили 3 празни резервоара, но целяли да има жертви...Добре, вярваме Ви:)))) И как са разбрали, врачки ли са питали, боб ли са хвърляли?

Използването на епитети определено прави аргумента ти по-силен :)

тролчета на копейки сте вие няколко посрани проксита за да имитирате калабалък но пък само вие си вярвате и като ви плащат сребърниците за предателството се трупат на главите ви и скоро ще има одит на петата колона

Айде махайте този ЦвЦв че ме дразни с присъствието си !

Ръководителите на ВСУ Залужний и Сирски какво казват по въпроса? Нещо ги заняма цяла седмица. Къде са Залужний и Сирски? Да не са гушнали салото и да седят до бандерата?

Само така, братя украинци! Бой по руските империалистически зверове!! Без милост, без пощада, без пленници!!!

Как са разбрали кое? Кой какво да разбере?

Сигурно затова има паметник на американските летци загинали при бомбардировките на София. Щото не е било тероризъм. И детските играчки със взрив не са били тероризъм.

Паметника на американските летци е в американското посолство и според международните закони на американска територия. Така че оплакванията ти към държавния департамент на сащ- нашата държава няма нищо общо с това какво си стоят американците на американска територия. За сметка на това пък имаме множество паметници на окупационната съветска армия. Но нямаме нито един паметник на германските летци защитавали небето над България. Не е лесно тия дни да си продажник нали?

И техните слуги тука. Когато искаш да убиваш хора стреляш по гъсто населени места, където има много хора. Така както русия стреля по украинските градове. Освен ако руснаците не твърдят че в тия празни резервоари всъщност живеят някакви хора.

Знаеш ли скапаняк, това, че според теб паметника е на "територията" на посолството която била американска земя, въобще не ме интересува. ВСЪЩНОСТ Е ИЗВЪН ПОСОЛСТВОТО В ГРАДИНКАТА. Тези летци са бомбардирали България и в резултат са загинали над 4000 човека. ЦИВИЛНИ. Ранените са над 8000. ЦИВИЛНИ. Разрушени са над 12 000 сгради. А по въпроса за германските летци - в градинката Мадара има паметник на капитан Герхард Венгел - немски летец загинал при защита на България ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ БОМБАРДИРОВКИ.

Ами чети бе, илитерат!!! "По-рано днес в канала "База" в "Телеграм" се появи информация, че в ранните часове на 10 май е била обстрелвана станция за зареждане на петролопровода "Дружба" в село Свен. Поразени са три празни резервоара за съхранение на петролни продукти. Не е имало течове или пожари и никой не е пострадал." "ПС "Новозбиково" на нефтопровода "Дружба" в Брянска област не изпомпва петрол, целта на атаката е била да се убият хора, заявиха от фирмата оператор."

Zнаете само руснаци имат право да стрелят по ел. централи и инфраструктура други НЕ

бе тия алкаши в брянска област не са ли чули, че московията нападна украина и вече 400 дни войната бушува с пълна сила? или смятат, че само те имат право да бомбардират градове, села, електростанции, училища и нтн???