17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиоти сър идиоти

Значи там ще лекуват от грип!!! Бравоооо!!!

Това беше една от малкото работещи болници с много добри специалисти, и на нея и разказаха играта и пръснаха персонала по частни практики в различни клиники. Конграчулейшън на всички... Сега да видим кое лоби ще я приватизира за 1 лев, че бая министри и премиери и експремири точат лиги.

Директоре изпили са ти акъла директоре--

Тоя път трябва да ЗАПАЛЯТ Министерски СЪвет и Парламента... Някакви араби и китайци разпространяват ВИРУС, подобен на ГРИП, по целия свят и искат да продават на КОРУМПИРАНИТЕ министри- на Б.Борисов и СЛужебните министри, Китайско- турски МАСКИ и Китайско- турски ВАКСИНИ, за да ни ОГРАБЯТ. Всъщност, българите умират МАСОВО, заради мобалните фирми- А1( Емтел) и Вииваком, които ни разболяват с РАК и Левкемия. А някои дори Ослепяват. Емтел беше собственост на Владимир Грашнов, който умря от СОбствената си ОТРОВНА фирма от РАК.. А Виваком е на Цветан Василев- Измамник, откраднал няколко милиарда лева, чрез банката му КТБ и избягал в чужбина. Тоя е и МАСОВ убиец с Вииваком. Но Служебните министри и на тия на Б.Борисов не ги интересуваше... Явно ПОДКУПИТЕ от А1 и Вииваком са големи, а също и ПОДКУПИТЕ от арабите и китайците, както при Стефан Стамболов и поп Кръстьо. Ако ИЗГОНЯТ арабите и китайците , ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.

Защо българите не искат да се ваксинират? Защото са като прасето. То знае, че ако човекът - разбирай държавата- го хване, демек задължиго за нещо, най-вероятно ще го коли. Западните народи са като овцата. Тя знае, че ако човекът я хване, най-вероятно ще я остриже, но няма да я заколи и не се дърпа за разлика от свинята, която квичи и се дърпа.

Бяха превърнали зала Армеец в КОВИД болница с поне 200-300 легла. Честно казано, на неспециалист като мен повече приличаше на КОВИД морга или в най-добрия случай КОВИД къмпинг, но специалистите да кажат толкова лоша идея ли беше или просто пропаганда.

Нямаше апаратура , бяха дюшеци не специални матраци и общи взето правилно сте определил -морга. По време на война е ОК предполагам, но на принципа кой както оцелее

Малоумници, леглата не лекуват, откъде персонал който да ги обслужва? Дайте на медиците поне 3000 лева отгоре, те работят минимум по 12 часа на ден, всеки ден. Не се издържа вече

ще ги трансформирате в психиатрии.Подлудихте всички с глупавите си новини

От Видин карат тежко болни от ковид в София и те умират по пътя, в София места няма, в Карнобат има листа на чакащите, като умре някой от болницата се обаждат, че има легло, болния ако е оживял влиза в болницата, Кацаров срам си, ужасен министър, срам

Е това е българският манталитет. Министтри, лекари, уччени, лятото всички казаха: “Ваксинирайте се, защото есента става страшно”. Българинът мерки не спазва и не се ваксинира, а сега като се напълниха болниците реве, че министърът бил виновен. Монистърът какво да направи, да изфабрикува лекари и медицински сестри за 2 месеца ли?

Този е ненормален!

Към зам. министъра с физиономия на имбецил: Къде ще се трансплантират българските деца? Да умират ли министре, като направите болница Лозенец за COVID- болни. Срамота!!!!

А студентите къде ще се обучават?!

Положението отива към зали и палатки

Какви легла, бе майна?! Лекарите и сестрите ни бягат на запад от 30 години и никой от сегашните лапачи нищо не прави. Останаха едни разказвачи на празни приказки и администрацията!

имаме и доста тъмногерманци, които не знаят немски!

Докато не съсипат полницата няма да миринясат то не беше за детска за белодробна сега и КОВИД такива болници трябва да са покрайнините не в центъра като Пирогов има толкова своодни згради сега се чудят как да спасят нещата.

Как се разкриват интензивни легла. Та те трябва да са оборудвани със всякаква техника, самостоятелна климатизирана стая, медицинско лице което да е в стаята да наблюдава денонощно състояните на хората и т.н. Според мене просто слагат по един аспиратор на едно легло и го пишат интензивно. Станахме за смях на цяла Европа.

Как така 15 дни преди изборите се разработиха а досега къде спаха. Изгонете ги от властта на 14 ти ако искате да живеете нормално.

Значи пак героизъм така ли. Вместо да не допускате такова разпространение на болестта сега героически откривате нови легла и се борите с болестта. И това ако не е малоумие здраве му кажи. Но според Кацаров 2000 заразени са нищо - Хасково да го видим сега като тези 2000 експлодираха във хиляди…

Студентите от Софийския ще попълнят бройката

Коя бройка

На сестри и лекари , това има предвид защото иначе е много грозни изказване

Абе, тия зам министри в България с конкурс за тъпота ли ги избирате

Той само така си шзглежда,иваче н е много прост!