Тръмп заплаши Ирак с много строги санкции, ако изгони американските военни

Може да си тръгнем, но приятелски, но ако ни накарат да се изнесем, ще трябва да си платят и за базата ни и със санкции, закани се президентът на САЩ

Обратно в новината

Коментари - Тръмп заплаши Ирак с много строги санкции, ако изгони американските военни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е ли все едно по големина на щета, на загуба която имат иранците, да сравним с ген, Матеев

Нагли, по-нагли, най нагли-що е то? Сигурен съм че сте се сетили!

'Патриотичната банда' на Путя и бандата му олигарси.

Империята хапе жестоко. След като разби държавността на Ирак, сега ще ги накара да си платят за "услугата". Представете си, ако някой ден се опитаме да ги отпратим от България. Ще ни накарат да си платим за всяко камъче и тревичка на Ново село, Безмер, и останалите натовски бази :( Но сделката пак ще си струва!

Голям храбрец си и си готов да ги набиеш (хеле след 2 лосиона)...ама ти е жал камъчетата и тревичките.

Ирак отдавна си е платил със собствените ресурси за поне 10;такива бази

Петрол/пари цоцат Щатите от всяка държава, в която са на приятелска основа, същото важи и за тези, в които са насила, като Сирия например. И другото, което е също толкова важно е, че чрез военния си комплекс изнесен далеч в такива държави, елитът в сянка управляващ тази държава, преточва пари от джобовете на американските данъкоплатци в личните си сметки и за сметка на живота на хората в окупираните дефакто държави. Всичко под лозунгите за демокрация и взаимопомощ!

Аз се присъединявам към Президента Тръмп! А Вие какво чакате? Нека всички да се присъединят към заплахите и всички заедно и дружно да изплашим иракчаните и иранците! Нека да им се заканим и да видим дали им стиска!

За голяма част от света, САЩ са терористите ! Въпрос на гледна точка. Когато някой дойде в собствената ти страна, за да те стреля, за да ти забранява да търгуваш с други страни, за да ползва петролните ти находища (като в Сирия) и ти се защитаваш, кой е лошия и кой добрия в картинката ?!

Такава наглост надали е имало някога в световната история!!! Янките сринаха една богата държава - Ирак, избиха милион иракчани, сред които стотици хиляди деца, а сега искат и пари за своите зверства!!! Американска демокрация = геноцид!!!

Сринаха режим който беше водил дългогодишна война със същия Иран по който сега леят сълзи някои или неосведомени или откровени лицемери. Когато Иран въоръжи боклуците хусити с ракети (най-вероятно с участието на въпросния 'генерал') и ги изстреля срещу нефтените инсталации на Саудитска Арабия нямаше много циврене инравоучения . Напротив, имаше радост и въодушевление че американските ПВО комплекси (с арабски персонал) се били провалили. А зверствата и убийствата в Ирак бяха изключително на сектантска основа (суни срещу шиа).

"Наивник", не ти ли се струва,че "лекарството" от режима се е оказало по-отровно отколкото самия режим. Ако Садам унищожил десетки или стотици от населението си, то "лекарството" (американската намеса) унищожило до 1 млн. според някои данни заедно с разрушени градове, но най-трагичното е, че там възникнала ИД.

Явно няма да се намери хирург за да изреже тумора САЩ ! Ще трябват поне десетина държави решени да излекуват Земята от тази проказа с химиотерапия !

И ти ли ги чакаш да фалират?

Светът се управлява от имбецили! Бог да ни е на помощ!

Положението стана много замръчкано,но сега съм убеден,че много хора в Конгреса и Държавният департамент на САЩ ще знаят ,че Иран -това не е Уран 238!

едни путки, накъдето ги завъртиш натам се нагъзват, те и точно за това страдат!

Само арабите ли са? Я си помисли!

Светът ми прилича на някакво поле, савана, където пасат някакви рогати тревопасни, говета, които бутайки се от време на време заради по-тучно парче ливада незабелязват набезите на хищника. Или незабелязват хиената която постоянно се нахвърля на някое животно от стадото и го захапва. И стадото вместо да насочи вкупом рогата си към хищника се разбягва тъпчейки с копита и без това раненото животно. И говедата щом се почувстват на безопасно разстояние преживяки гледат безучастно агонията на техния събрат, доволчи, че могат да си преживят. И ето, че хиената отпуска захапката си и всички говеда си мислят, че тя вече не егладна и че ще ги остави вече на мира. Но не, щом хиената отпусне захапката си, това означева, че вече си е набелязала следващата жертва. А говедата мучат и преживят, непроумявайки защо хиената никога не напада всичките вкупом, а само набелязаните един подир друг. Така САЩ си набелязват в даден момент само по една жертва: било то Венецуела, било то Северна Корея, или Югославия, Украйна, Русия, Китай, Либия, Сирия, Ирак и последно Иран. Не сте ли забелязали, че САЩ никога не атакува повече от една държава (жертва) за даден момент, не сте ли забелязали, че САЩ никога не изтегля войски а само предислоцира силите си имайки вече нови хищнически планове. Защо го прави? Ами защото тя така се храни. Така тя диктува кой с кого да търгува или диктува изолацията му, на какви цени да търгува, през кои свой банки и на каква комисионна. Така диктува условията на версията и лихвите по нея, кой къде да държи авоярите си, кога и дали ще може да си ги ползва. Най-прост пример: вземете България. Къде отива златота й, чъде отива печалбата от ТЕЦовете Мариците, къде отиват печалбите от международните монополи, които макар и неамерикански са тясно обвързани с тях. А какво стана с традиционните българските пазари? Някой ги изпапа нали? Защо вече ми звучи твърде познато. И тука ще намерят отговор тези които питат защо заплатите в САЩ и в Англия са по-високи а дрешките и храната е по ниска (за разлика пък от много други неща). Така ще намерят отговор тези които питат защо има опашки за зелени карти, въпреки и че това вече не е съвсем вярно. Но те не търсят отговор, те вече имат лесен готов подсказан отговор – отговор написан за „свободния“ рогат добитък.

Къ'в само аристократичен и просветен интелктуалец си а пък писаниците ти са досущ като дрънканиците на Савушкинската пропаганда (дето е само за плокочели неандерталци)...

Добре дошли са в България американските ни приятели. има голямо количество празни казарми които ги очакват за да кипи живот.

Жена ти ще ги обслужва. ха ха. Па ще "закипи" един ми ти живот . . . ха ха. Евала брато! Ти си ми ясен!

То жена си не го дава.

Абе защо така почти не се коментира фактът, че редом със Сюлеймани бяха убити и петима иракчани? Или те спадат към законно убиваните иракчани от 2003 г. насам?

Не могат всички да бомбрдират' ювелирно' като руснаците - килимно, с тъпи бомби. Все пак, добре би било за иракските граждани да стоят по-далече от международни терористи.

За голяма част от света, САЩ са терористите ! Въпрос на гледна точка. Когато някой дойде в собствената ти страна, за да те стреля, за да ти забранява да търгуваш с други страни, за да ползва петролните ти находища (като в Сирия) и ти се защитаваш, кой е лошия и кой добрия в картинката ?!

Тази 'голяма част' от света на която САЩ и виновен за всичко, е голяма само на територия, годна за живот от която са някакви си 15%. Не знам какво общо има тука Сирия, където руснаците 'затвориха небето' и победиха 5-6 пъти. Путин не беше ли 'хозяайна' на Близкия Изток и само той определяше тона, а? Или всичко е било празна хвалипръцковщина? Щото не може драги хем да сме велики хем да сме жертви онеправдани и обръщаме лопатата както ни отърва.

Писаха, че било много интересно, че нито еден иракчанин не бил там! Намекваха, че Ирак ги е предал!

Войната в Близкият Изток е само и единствено в полза на "Газпром". Благодарение на войната там, ето, вече повече от десет години, проекта за доставки на газ и петрол от Иран, Ирак и Кувейт през Ирак, Сирия и Турция за страните от ЕС не се осъществява. Позволява ли това "Газпром"(Путин) да диктува цени и политика в Европа? Позволява.Именно благодарение на тази война е възможно Путин да си прави гамбитите с разни газопроводи откъдето си иска и да диктува цени каквито си иска. Така ли е? Така е. В полза ли е това на Русия и във вреда на другите? Да, така е. Е, кой тогава подпали войната там, т.е. извърши престъплението? Този, който има полза. И това не е ЕС. Нито дори САЩ, въпреки напъните им да продават втечнен природен газ на Европа. Не е и Израел. И не Иран е подмамил Путин за намеса в Сирия, а е точно обратното - Путин е този, който намеси и Иран, разширявайки и задълбочавайки конфликта до точката на необратимост! А този генерал е просто пешка, пожертвана в името на истинската игра. Той е бил едно винтче, което вече е ненужно, защото процесът към война е необратим и газопровод, конкурентен на "Газпром" не може да има в обозримо бъдеще. Всяка война е за пари и нищо друго. Това е азбучна истина. Другото е обвивка, опаковка за лековерните електорални единици, като хапче хинин, покрито със захарна глазура.

Аз нещо не те разбрах, кой има военна база там, Русия или Щатите? И кой подклажда напрежението, Путин, или Тръмп? И защо си мислиш, че тези, които четат тук, са с мозък на канарчета и не могат да преценят ситуацията?

Няма смисъл да остроумничиш. Всичко съм написал, на прост и разбираем език, без значение интелектуалното ниво на четящия. Кое не разбра? :)

Савушкинските 'моралисти' да вземат малко да се успокоят. Да се радват на високите цени на нефта - комай единствения начин да се запълнят дупките в руския бюджет. На перси и араби са им присъщи театралните истерии, няма нужда и ватници да им пригласят.

е да се мислиш за по-умен от другите .защото е трудно да се докаже .и тръмпа скоро ще го усети .

Безплатното лочене от краварите на иракски петрол спира ! край! финито! точка по въпроса!

Иракчаните могат и сами да преценят кое е добре за тяхната страна няма защо хамериканците да им казват какво е добро за тях и какво не!

А защо Иран да им казва?

Убити са и иракчани.

Освен Скрипал пстрадаха и британски граждани.

От Ирак петрола отива в Израел 100%

Тръмп да си взима базите и - у лево !

чудя се моята памет ли е отслабнала или тази на Тръмп? Санкции срещу Ирак имаше по времето на Саддам и то доста сериозни.

Да и някакъв наш завод ги беше нарушил продавайки някакви редуктори и се поде една истерия по медийте за стоки с възможна двойна употреба.

Само да напомня на ватните мрънкала: 1. Тръмп НАШ - последната надежда за САЩ и Света в борбата с омразния либерален 'истаблишмънт' Родните Савушкински тролове изполваха ласкави обръщения като 'чичко Тръмп', 'бай Дончо' и пр. 2. Подобно действие не си позволи нито един от досегашните американски президенти, а възможности със сигурност са имали. Омразните 'либерастки' политици и медии осъдиха и критикуваха от принципна позиция, а не с вашите автоматични рефлекси на пещерен анти-американизъм. 3. И това въпреки все пак става въпрос за глава на терористична организация (какво друго са шийтсите паравоенни отряди).

Време ти е да свалиш кафявата риза и да идеш на психиатър

Мерси, а от тебе нещо смислено? (Докато чакаш опорките)

Президентите на САЩ, са като кукли на конци ръководени от лобисти. Няма голямо значение кой е. Шиитските военни отряди се бият с ИДИЛ (сунити). В общи линии там борбата е на шиити срещу сунити. Сунитите са срещу всички. В Иран, Ирак, Сирия повечето са шиити. В другите околни държави сунити. Саудитска Арабия най-вече разпространява този краен терористичен ислям. Не случайно повечето от участниците свалили кулите близнаци в САЩ бяха от СА. Исторически сунити са и турците. Садам също бе сунит.

Никой по света не ги иска лудите говедари! И всичките хора по света ги мразят!Ще попитате защо ли? Ами защото на целия свят му омръзна от тия факаните лъжливи отрепки, които където и да отидат под предлог че носят педокрация заграбват ресурсите на страната убивайки народа с крилати ракети и бомби с обеднен уран! Факти!

И кога последно си бил 'по Света' и къде точно си сондирал общественото мнение?

Ами погледай къде по света горят краварски знамена, и ще разбереш мойто момче.

А бе никой не ги иска, ама всички се натискат да бягат там, а не в Русия! Ти да си чувал поне един сириец, афганистанец или иракчанин да се натиска да ходи в Русия? Хората гласуват с краката си, масово гласуват!

Абе незнам от развитите държави, някои да се натиска да отиде там. Тея от третия свят са достатъчно промити а и по зле от това в което живеят едва ли може да е ...

Как гледам как бягат в Америка не е истина! Да, в Европа бягат, благодарение на малоумието на Бабуля Шмеркел Фередже Хабиб! А в Русия никой няма да ги търпи ако не работят.

Баш бабулята Шмеркель е виновна, че сирийците бягат от руснаците, като дявол от тамян! Пак си забравил хапчетата! Мухахахахахахаха!

3 години преди руснаците - фащ ,, побеждаваха" даеш .

Ха, ха открихме ли си картите накрая-бая Ви Доня каза ли кога ще изтегли окупационните войски от тук-когато си платим ремонта на базите в Граф Игнатиево и Безмер. И когато зеленчуковият вожд вьрне комисионната за хвьрчилата дето ще му ги произвеждат някой ден.

Без контрола на петрола в Близкия Изток- Англия, САЩ, Франция, Италия, Германия, Испания, Холандия ще рухнат за дни- спекулативните им икономики зависят от търговията на петрол.( от петрол не се правят само бензин и дизел, от тежките му фракции се произвеждат повечето от съвременни продукти- от полимери, пластмаси, изкуствени каучици, гуми и т.н.). Лаптопите или компютрите, от които пишете съдържат доста петролни продукти. с изключение на метала в интегралните схеми на процесора и хардуера, екрана, всичко останало е продукт от петрола- изолации на кабели, платки, клавиши, кутия и т.н..

това изобщо не е вярно. Единствено икономиките на износителките на петрол са зависими от тази търговия. Вземи се поинтересувай малко що е то диверсифицирана икономика, каквато имат всичките изброени държави.

Ами тръмпчо като не искате доброволно ще да стане на сила а хубавата ви и скъпа база може да заприлича на порутените сгради благодарение на вас.. Няма как ако сте такива ''приятели'' да ви гонят от там защото вашето ''приятелство'' вече го знаят и малките деца.. Ами нека 2000 иракчани се настанят в своя военна база на ваша територив ако сте такива ''приятели''...

Чиба краварски мърши! Ирак е свободна и независима страна!

Никога не пускай кравар в къщата си защото ще приеме че си му я 'подарил''.....Нагли и безпардонни ама всяко нещо има край и да не стане така че санкции реални да се стоварят върху тях.

Отивайте си Тръмпчо от Азия и Европа ,защото поразиите които нанесохте и нанасяте в локалните си войнина на хиляди километри от Америка за господство , геополитически интереси и петрол ни дойде до гуша.Колко народ невинен избихте и американски войници загинаха за постигане на тези цели ,но резултата е омраза , ненавист и съпротива срещу американсканският начин на живот.Въобразявате си ,че сте велики ,но още колко държави има по-велики от вас? Докога американските граждани ще търпят политици изпълнени и закърмени с омраза и агресии срещу останалата част от света.

Абе тръмпчо хората на тази страна НЕ ви искат и ви гонят и продължаваш да заплашваш сякаш си в бащинията си.. Нито приятелски сте се настанили там нито приятелски ще си тръгнете защото авантата за вас е на първо място и ивота на хората не ви вълнува. И какви ''санкции'' пак замисляш освен да надупваш подлогите си за сетен път да се отказват от интересите на страните си за да задоволят краварските.. Парламента каза да си заминавате и трябва да го направите както решенията на вашия ''парламент'' изпълнявате.

Как да не ги искат бе, чоджум, като те са ги извикали за обучение на мангалите. Не четеш ли редовно? А сигурно в кенефа ходиш редовно. Друг е въпросът, че сега трябва да компенсират милионите разходи на американците, ако си тръгнат. Безплатен обяд няма. Тръмп е бизнесмен от висша класа.

Дреме му на баи Дони....разписа военен бюджет по голям от вьтрешният брутен продуцт на Швеицария...He is the BOSS...вси4ки го знаят това и ще слушкат няма каде да ходят

И какво? Заслужава адмирации ли? Те и мутрите така го раздаваха - силни. И какво трябва да направим, да привеждаме глава и да богославяме американците ли? Силата на правото или правата на силата - кое предпочиташ? Това че с парите на останалите правят мизерии по целия свят и го раздават бабаити дава ли им моралното право да вършат това, което вършат? И това те впечатлява?

Впечатлява го. И той така слушка.

от подобни НАГЛИ приятели .даже и руснаците не са толкова нагли -ако им кажеш да си тръгват,тръгват си .може би имат поне малко достойнство .

Руснаците не са нагли, ама те изгониха 15 милиона сирийци от Сирия, а не американците! И изтепаа 90 000 сирийски деца с техните бонби!

Не си заслужава да се отговаря на лъжите ти. Хората разбраха що за варвари са САЩ, Англия и Израел.

ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВОТО е престъпление и върха на чов.простотия !

Лъжи, лъжи! И оградата срещу сирийските бежанци също ли е лъжа?

клета овча главо, руснаците се намесиха във войната в Сирия в момента, в който повече от половината територия на Сирия беше под контрола на ИДИЛ, които бяха обилно "бомбардирани" с финанси и доставки на оръжия от "цивилизования свят".

И що бежанците драпат в САЩ и Англия, а в Русия няма нито един сирийски бежанец! Не е ли странно!

Зашото Русия си нямат продажници като Меркел за да вкарат пълчища мангали на територията си просто ей така и да им дава по 1000-2000 евро на месец социални! Запознай се със законите и изискванията там за мигранти и ще си отговориш на много въпроси! И после било "странно" - ами странно може да ти е само на теб, наивен и неосведомен.

Мчи то тука има ли неплатени драскачи? Пета година Русия с во бомбардира Сирия? С бомбони или бомби, при положение, че още преди 2 години Шойгу и Путин три пъти ликвидирах ИДИЛ! Кого продължават да бомбонидират?

майтапа настрана, но ако попрочетеш в нета можеш да видиш, че след като "опитаха" американците, афганистанците буквално молят в момента руснаците да се върнат - били им строели на времето жилищни кооперация, болници, заводи, училища. Сега след американеца всичко тънело в разруха. Просто факти.

Афганистанците буквално молят в момента руснаците да се върнат - били им строели на времето жилищни кооперация, болници, заводи, училища. А в Сирия руснаците масово унищожават с бомби жилищни кооперации, болници, заводи, училища. Затова 15 милиона сирийци, 75% от населението вече е избягало оттам!

Пено лъжеш и с г.за си.

Пена, силно се надявам да си платен драскач, иначе глупостите, които пишеш биха били следствие на колосална плиткоукност и неосведоменост.

И още нешо... Ако Русия беше толкова лоша и нагла, каквато ни я представят западните пропагандни рупори, тя най-малкото щеше да действа като САЩ в международните дела - безцеремонно и терористично, както и щеше да мачка съюзниците си, незачитайки тяхната независимост и суверенитет, както правят САЩ. А Русия не действа така, даже своите я обвиняват, че е прекалено мека и сговорчива спрямо враговете си. Представете си в каква чудовищна лъжа живее светът, на който хегемонът му е стана като САЩ! Чак ме е срам да се нарека човек в този свят, хайдарен от американци!

Ами хората искаха банани по три пъти на ден, дънки с щампи, близалки, тостери- идеята им за свобода и демокрация. А тогавашните им управници искаха да станат " капиталисти и да заграбят благата на народите си". Запада им ги даде опаковани с медийни и НПО като на Шорош пропаганда за реформи, " пъзарни икономики" и джендър фанатизъм. Над 3 млн. българи бяха изгонени от България, от местните политици и бизнес, прилагащи западните " демократични реформи".

Направо не им завиждам на арабите, да имаш мишена на гърба в собственита си държава и живота им да не струва пукната пара. От както отоманска империя ги върна в първи клас всеки който не ги е хванел не ги е оправил. А иначе са доказали, че могат да създават цивилизация но религията и местоположението им изигра лоша шега. Ако не беше се появявала най назадничевата империя отоманската, дори и исляма щеше да изглежда по друг начин, нямаше да се учудя ако беше и най прогресивната религия.

Тия, които правеха назадничавата религия на Османската Империя, после се прехвърлиха в Северна Америка и създадоха там същата религия- религиозния фанатизъм на парите- в момента са банкстери- спекуланти от Уолстрийт, МВФ, СБ, ФРС- все инструменти на банкстерите от Уолстрийт и Лондон сити. Където наложат " демокрацията и реформите си чрез местните им васали- политици и бизнес" народа обеднява, става неграмотен гастербайтер и т.н.

Май тоя път тия с мишените на гърба си са краварите... защото тая тълпа дето пказаха ще да ги изхвърли от там както я разяриха с това убийство и няма да могат и памперсите си да сложат.

Тръмп от една страна е комичен и няма по-голям клоун сред политиците от него. Но от друга страна простодушието му е просто нужно като слънцето и въздуха за всяко живо същество. За 3 години Тръмп напълно демаскира и разсъблече САЩ пред света - светът, доколкото говорим за хора, а не за ботове, видя, че кралят е гол. В този смисъл Тръмп е като един Гаврош, който както никога разобличи напълно фалшивата същност на западната демокрация и американския бандитизъм.

Тръмп просто завърши варварски започнатото от религиозните фанатици банкстери на 23 декември 1913 г.. САЩ винаги са били проекция на Англия и още няколко европейски колониални държави грабещи с война, заплахи чуждите реурси и труд. Преди Тръмп- трябва да отбележим- Труман- Чърчил( по негова идея Европа е разделена след ВСВ), Рейгън- Тачър, Клинтън- Мейджър, Буш- Блеър, Обама- Камерън, Тириза Мей, Тръмп- Джонсън всички те заедно с НПО на спекулативните банкстери налагаха религиозния фанатизъм на спекулативните пари и заграбването на чужди ресурси, превръщането на хората в неграмотни гастарбайтери.

Върхът на наглосаксонския цинизъм.

Дъното, искаш да кажеш, ама ще сбъркаш. Там е без дна.

По стара традиция американските президенти ги обзема лудост когато започва предизборната им кампания. Задължително някъде по света се запалва войничка, съсипва се някоя държава и американецът се самообявява за световен лидер и победител. Следват избори с фалшиви резултати и ниска избирателна активност и цикълът се повтаря. Ако Тръмп се отраничи само със заплахи към света, значи наистина има промяна.

Щом не искате да си ходите предлагам 2000 Иракски военни да се настанят във вашингтон със самолети и техника

Браво на Дони, с рязани чалми и фесове трябва твърда ръка, най добре онези територии да се изпепелят, жалко че рушняците пак се държат като проститутки вместо да се съюзят с белите хора от Америка.

Я стига бе, ръб! Тебе те е страх да ошамариш циганина, който те джоби у трамвая, ама зад клавиатурата цели територии изпепеляваш! А в Америка са останали много бели хора, ше знаеш-виж Фъргюсън и Детроит! А и тия, които са останали, потомци на британски убийци и престъпници, само да се съюзиш с тях!

Последен ще се смее китаеца.

Ами сега! Скоро всички дебили и олигофрени от т.н. УПРАВЛЯВАЩ ЕЛИТ ще започнат да си мерят малките меки пениси!

1. Без всякаква свян влизат в суверена страна и обесват нейния глава. 2. След което завземат територия под своя база 3. Плашат ако се наложи да тръгнат то суверена страна ще плати 4. Обстрелват суверена страна 5. Убиват гражданин на тази страна 6. Заплашват че ако им отвърнат със същото то ще наложат санкции Моля да ме кажете аз ли не съм добре или кравари вече загубили всякакви човешки чувства и всякаква прадстава за правови международни норми. Как да не пожелаваш тези паразити да бъдат унищожени като вредна и опасна зараза, плъзнала по цялото земно кълбо

Много дбре описа руското присътвие в Сирия! Само пропусна да споменеш и за 90-те ХИЛЯДИ сирийски деца, утрепани от РУСКИТЕ бомби!

Викаш, влязоха в Сирия и обесиха Асад!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

А вие без свян избивате половината сибирски народи а останалите ги правите руснаци, открадвате половин Финландия и Полша, Чечня, Крим, Кьонигсберг, Абхазия, Молдова, унищожавате и преселвате цели народи, убивате хора с Новичок и плутонии.

Стига бе, стига преразказва "Дойче Веле"...Сети се сам нещо. Нещо за индианците, примерно...

"Те имат право да убиват наши граждани, а ние нямаме право да пипаме техните културни обекти? Не става така". със сигурност това са си мислили и талибаните, чиито учители и поддръжници бяха и са управляващите на сащ, които взривиха с динамит скалните статуи на буда през 2001г. това, че сащ нямат културно наследство не е причина да рушат чуждото на световно ниво с тяхната престъпна, талибано-еврейска политика.

Културното наследство на САЩ- порно, джендър, спекулативни пари, масови убийства в САЩ, военни агресии за заграбване на ресурси, подкрепа за фашисти от " Десен Сектор" в Украйна, " бунтовници за демокрация"- терористите от ИДИЛ в Близкия Изток. " Америка за България" се похвалиха, че инвестирали за 30 години в некакви техни проекти 210 млн. $, а българите тия пари ги плащат на САЩ за по малко от година за " квотите непроизведен ел. ток на американските Марици"- услужливо предоставени им от Костов и царя като концесия.

Най-сериозната санкция ще е да спрат да крадат нефта на Ирак.

На снимката-американски геолог който търси нефт.

Дони е Пи4 докато си е хапвал бьргара и туитвал на телефона у Белата каща е наредил на Помпеото да хварли няколко Томахавки за няколко милки едната и е изпушил няколко брадати 4алми така се деиства с бандюгите ...а Меланито у другата стая си лакира ноктите.

С това мислене си личи, че скоро не си влизал в училище, и скоро не си излизал от кръчмата...

В пустинята Негев, в близост до град Беер Шева, където се намира наѝ-големият и значим университет на Израел – Бен Гурион, се намира и единствената им опитна атомна електроцентрала. Тя е от типа, коѝто позволява ядреното и гориво (уран) да се превръща в плутониѝ. Тоѝ пък е заряда на атомите им бомби. Смята ли някоѝ, че в този университет, дълбоко в пустинята, без съдеѝствието на САЩ, не се е разработвала ядрената програма на Израел. Преди 5-6 години в научно списание изтече публикация, че като забавител на бързите неутпони, успешно може да се използва разтвор на гадолиниев нитрат в тежка вода. Тази инцидентна информаця даде основание на много учени да заключат, че Израел е много по-напред в ядрената енергетика отколкото са допускали, а от там до атомната бомба е само една крачка и въпрос на съвремени технологии, каквито на евреите не им липсват!

Атомна бомба вече всяка държава може да направи. Ракети се правят трудно. Самата технология за атомна бомба я знае всеки физик. Ако Израел използва ядрено оръжие има шансове да обедини всички съседни държави срещу тях и тогава не знам дали ще им стигнат бомбите..

Евреите знаят, че ако използват атомна бомба срещу коѝто и да е от съседите си, ще си самозапалят гащите до две, тъѝ като разстоянията помежду им са много малки и няма мегдан за буферна ивица. А няма такава атомна бомба с радиус на поражение, под 400-500 километра!!!!

Израел създадоха свое атомно оръжие още през 60-те години на 20 век. Държавата, която спомогна за това е Франция. Всъщност арабските съседи на Израел спряха да инициират войни с Израел, когато стана ясно, че евреите са вече ядрена държава.

Любопитно ми е дали на територията на САЩ има разполажени чуждестранни военни и военна техника. Така де, да има взаимност. Не може само американците да се разпростират като ракови кретки по другите държави.