Тръмп заплаши да разпусне правителството

Американският президент втвърдява политиката си по имиграцията няколко месеца преди ключови избори в САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нощна пеперуда, прегръща бъдещ член на Барио Ацтека. Направо да му се доплаче на човек.

Журналята направо ме "разчувстваха" с тая снимка, тъп.нгери. Никакви Марии на са повод да се борите срещу Тръмп в полза на либерастко-лихварско-ционисткия тумор задавящ Света.

Журналист = търсещ користен ефект, безпринципен манипулатор. А и за да харесваш Тръмп трябва да си надскочил помията и агитацията на нроконите и банкстерите от Уолстрийт, завладяла съзнанията през масмедии и социални мрежи.

Точно така!

Някой задава ли си въпроса - защо на "масовите" протести срещу Тръмп има само китайци??? ...... И защо нашите свободни медии не публикуват снимки и репортажи от тези протести???

На масовите протести има само китайци???Хахахах Не ставай абсурден,без да броим движението за чернокожите масово на улиците са бели! До колкото до свободните ни медии ами на тях им е трудно им е да определят кое е новина и кое измишльотина тъй като големите медии в Америка не се спират с глупостите.

След като е против верижната миграция, не е ли редно да се замисли и за децата на американците. Да бъдат отглеждат зад граница и да стават американци, чак когато докажат "заслуги". :)))

Тръмп кефи с това че като си науми нещо, го гони до дупка. Друг е въпроса до колко това което си е наймил е правилно или подходите които ползва за да го постигне. Живееме във време където силните личности са на мода.