Тръмп уволни министър и обяви, че е свалил цената на петрола

Американският президент нарече упорит журналист от CNN "груб и ужасен" човек

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С две години закъснение. Джефи дали изобщо е разбрал, че е уволнен или продължава да спи?

Мдаааа сичкото Зло иде от там

Тръмп е пич

С оценка „К”.

Тръмп и Сешънс бяха дупе и гащи. Сега като го уволни все едно си свали гащите...

Същински ИЗРОД!!!

Петрола сега е 80 долара за барел,а цената на горивото в България е като когато петрола беше 120 долара за барел!!! България е царството на спекулата!!!

щото българия дори не е суверенна държава! съветският европейски съюз ви диктува данъчната политика, акцизи и такси. в австралия например (суверенна държава, с конкретен и ясен суверен) бензина например е 1.40 в момента, и това е много скъпо, обикновено е около 1.25

Ааа, сега разбирам защо в Германия и Франция има прогресивно данъчно облагане, а у нас се хвалим с плосък данък и дори не допуксаме обсъждане на смяната му.

1.40 какво? ябълки... круши? суверенна държава? я кажи как се казва кралицата на тази суверенна държава? знаеш ли значението на думата?

Не е само в България. И в Щатите цените са високи. Естествено бензина е 2 пъти по- евтин, но цените са същите като за 120$ за барел.

"В следващ туит държавният глава изразява задоволство, че може да обяви името на Матю Уитакър, началник на канцеларията на Джеф Сешънс, който поема поста министър на правосъдието на САЩ. Той ще служи на НАШАТА СТРАНА добре, заключава Тръмп." Винаги се кефя, когато политик работи за СОБСТВЕНАТА СИ държава. "Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е приел да позволи на няколко страни да продължат да купуват ирански петрол след възобновяването на санкциите срещу Техеран, за да не позволи повишаване на глобалните цени на петрола" Тръмп мисли като бизнесмен и неслучайно заетостта се увеличава, а безработицата удари историческо дъно....

За всички е ясно, че Тръмп ще има и втори мандат! Демократите нямат лидер и затова опряха до Обама, за да насъссва негрите срещу белите. Нанси Пелоси пък е на 78 г. Няма как да стане президент на 80 г.

И тоя като нашата Тиква - и двамата си мислят, че слънцето изгрява заради тях...

а защо осран ганю като тебе който освен да е пълнил клозета друго нищо не е постигнал в мизерното си съществуване си мисли че може да сере простотии тука

Човек, голяма глупост каза. Ти не може да си мислиш, че Тръмп е забогатял с мозък и инициатива. Той е от много заможно семейство, откъдето му е и стартовия капитал.

Луд, психо, клоун, недоразумение .... каквото и да кажеш е малко .. и за двамата

И кое му е лудото или само повтаряме като папагал?

значи и той за последните десет год. не е правил по-добър бюджет

Луд, та му лесно..

Радвай се на предвидимата му лудост, щото на нейно място можеше да е една друга, много по-жестока и пресметлива лудост, към която нямаше да има никакви забележки и следователно щеше да минава за нормалност...

Тия американци нямат ли маски като заваряват бре? Да беше помолил Парашенко,, да му даде малко марципан да се намаже лицето преди да заварява.

Да му мислят компаниите за шистов нефт. Банките си чакат вноските.

Ама то и главния прокурор на Украйна вчера го склониха да подаде оставка, ама тези новини не са политически коректи, нали ?

Тва със свалянето на цената на петрола е озадачаващо: Щатите са нетен износител отскоро и единствената причина, поради която могат да си затварят очите за износа на такъв от Иран, е Русия да не печели от високата му цена. От друга страна Китай е бенефициент от по-ниска от възможната цена, тъй като е най-големият вносител. Апропо, на вниманието на ДКЕВР: Дончо казва, че цената на петрола пада - вий що ч вдигате бе, серсеми?!

около 30 процента повече отколкото произвеждат!!!

хахаха... Свалил цената на петрола до 70 долара... Само че Обама "я свали" от 70 на 40, Тръмп я вдигна до 78 и сега я свали до 70.

ПО времето на Обама петролът минаваше 110 долара барела в един момент. 2015-а

По времето на Буш беше 160$ преди да се сгромоляса до 30$ . Републиканеца Буш е виновен .

Тоя надминава по хумор Порошенко!

"демократични" медии със свободата на словото?

НИЩО. Самият Тръмп нарича СNN - файк-нюз!