Тръмп: Саудитският принц може би е замесен в убийството на Кашоги

Престолонаследникът ръководи нещата там и отговорността трябва да се търси нагоре във властта, уверен е американският президент

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Саудитският принц може би е замесен в убийството на Кашоги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпросът е - кой е по-важен: Опозиционен журналист или шпионин-предател ?

С тези си обвинения, Дони ще вземе да бутне и саудитите в лоното на един друг "тиранин"...

Шило

След 11.09. нищо не направихте, па сега ли?

че саудитите имат нещо общо с 911?

а ти верваш ли, чи нямат?

С една дума - ветър ги вее другите. Ако не беше Турция да раздуха нещата, никой нямаше да си мръдне пръста от европйските "демокрации". Видно е, че за тях е по важно да върви бизнесът на оръжие.

Как го е резал човека , с нож или с трион, с ножици....жив ли го резаха или как

Докато говореше, че щял да наказва виновните, издаваше с цялото си лице и най-вече със странното си подсмърчане с носа, че лъже хаха

Значи! Доказано убийство на журналист. Убийците са държавни служители на Саудитска Арабия. Като резултат: 1. Тереза Мей няма да позволи на убийците да влизат във Великобритания. 2. САЩ няма да позволи на убийците да влизат в САЩ. 3. Германия е много обезпокоена, но няма да забранява на убийците да влизат в Германия. 4. Испания е силно обезпокоена но... вие си знаете. И всичките гореизброени ЩЕ ПРОДАВАТ ОРЪЖИЯ ЗА ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ на убийците на журналисти. И това са нашите съюзници, които директо се изплюха в лицето на, цитирам Мей: "правовия ред, общочовешките ценности, защитата правата на човека и т.н."

Кой кавото ще да ви приказва, да знаете че става въпрос за пари!

Западът показа, защо е на път да изчезне като цивилизация. Лицемерие, двуличие, подлост, лъжи, алчност, двойни стандарти и никакъв разум и още по-малко ценности от какъвто и да е порядък, ако не броим кинтите.

Най -вече ценности...

Хайли лайкли онея да са направили квото им е заповядал принца...... Ама, айииде наш човек е принца. Може да спрете визите на редовите килъри, да не могат да пазаруват в Лондон вече..... направо ше ги разплачете.

ПринцеСО, принцеСО, колко по-лесно щеше да ти е с "Новичок"-а на господарите от Великобритания!!!

Забележете, Великобритания която им продаде Юрофайтърите и си прибра парите сега може да казва, че няма да ги допускат в страната си. Франция обаче, ще чака на факти- защо не чакаха също на факти за Скрипал, а се присъединиха към гракането на запада? Испания - ще им достави това което по договор е обещано, но когато ставаше въпрос за кораби за Русия поръчани преди санкциите, мисля, че италиански, то продажбата не се осъществи. Норвегия пък се измъква като пръдня от гащи и казва, че им доставя само части, а не оръжие- клуба направи си сам демек. Учудващо е за мене, че роднини на Кашоги много бързо посетиха принца и баща му- ненатурално за манталитета на тези държави чийто принцип е око за око. А и доколкото разбрах не този принц е щял да бъде престолонаследник- нататъка да мислим.

Нещо? Отзоваване на посланници? Санкции срещу арабите? Саудичок? Ууу-ааа по медиите заради това убииство на журналист да има нещо? Не чувам.. В какъв свят живеем. Войната е мир. Свободата е робство. Властта означава да разкъсваш човешките умове на парчета и да ги събираш отново в нови форми, които сам си избрал

А защо СА тоолкова усилено се въоръжава ? Ства ясно., че в момента всички им продават или снаскороа са им продали оръжие ?!?

Много уместен въпрос.

Той и братчедите му поръчаха събарянето на кулите близнаци и после си платиха на САЩ да опердашат Ирак вместо тях . Пък сега вече крал що да не си поръча един журналист .

Законът е приет по времето на Обама,не е прилаган,а репарациите,които предвижда да плати СА на САЩ за 11.9 -просто нема толкова пари в Арабия.Заставиха ги да поръчат оръжие за 110млрд. , но и допълнително СА да инвестира в инфраструктурата на САЩ 350млрд.Половин СА няма ток,вода и пътища,ама ше ,,инвестират,, в САЩ,че сопата е голема.....

Просто беше въпрос на време зверската диктатура, съчета на с исляма в Саудитска Арабия да си покаже рогата. САЩ, Германия, Англия и т.н. защо ги лансирате. Сега, какво стана? Парите, парите на глупаците по ви кефят и си затваряте очите. Сега се загрижили? Демагози.

Защото купват правилните "неща" (оръжие)..

Кашоги или Хашоги?!

Спешно ли ти е?

Вижте сега, много зле се получи това убийство, почти като при нашата журналистка. Непрофесионално и през просото. Доналд Тръмп сега вече няма избор въпреки общия бизнес за милиарди. Друг е въпросът колко е Морално да се застъпиш за живота на един американски гражданин докато продаваш оръжие на хора, които избиват милиони , които не са американски граждани ?

За какво им са на сауди арабелите всички тези оръжейни япоръчки! Те нямат хора, които да бораваят с тях и да ги управляват. Сигурно получават душевен (а и не само) оргазъм като гледат тази военна техника строена и излъскана до стадо камили.

Опс едни 100 милиарда договор с кралството....Интереса клати феса.....

С налагането на санкции ще се загубят много пари ,но без налагане ще загубят всичко!

Ами, хайде санкции! Кво чакате? Или рейтиън и нортроп груман ще се разсърдят?

SU-152

Санкции ама да припомним,че първата международна визита, която направи Тръмп, след като встъпи в длъжност президент на САЩ, беше точно в СА. После отиде във Ватикана при папата. Това определено говори кои управляват.

Не мога да разбера защо всички погрешно внушават че убития е суадитски журналист?той както писаха атгличаните е от турски произход и е американски гражданин и работи за вашингтон пост!тогава защо е суадитски а не американски журналист?

SU-152

Е той е и бивш муджахидин от Афганистан, с много интересен произход,вярно е. Кой какво цели с неговото убийство - никой не знае, можем да гадаем........................ И какво ще стане накрая със случая Хашогджи? Нищо. Всички го знаем. Големите ще се оправдаят, най-много да сменят оная бъчва, обвита в чаршаф, наречена Бин Салман. И толкова. После всичко отначало.

Тези лицемери удина хад 1 000 000 мирни граждани в Ирак и незнайно колко в Афганистан и Либия, а сега се правят на света вода ненапита ...

SU-152

За брутално убит световно известен журналист и общественик няма санкции, а за недоказан "опит за отравяне" на едно провалено и отдавна забравено руско ченге се налаг санкции на Русия, та и посланици се отзовават! Световната Демагогия вече не се и прикрива!

Живеем в дните на Страшния съд и нищо не трябва да ни учудва! Западът загуби Кримската война през 1856 г., сега се повтори същото (макар и с друг сценарий), и това им развали съня окончателно. Да сте видели, чули коментар или каквото и да е било друго за разгрома на кръстоносците от Калоян?! Пълно мълчание – направо космическо. За всички важни битки в историята се пише и говори, но за тази – нищо!

Санкции на руските фашисти се налагат за използване на бойно отровно вещество в мирно време в страна от НАТО, която не е във война с Русия. От използваното БОВ има починала английска гражданка, приятелят й е пострадал, а също и полицай.

Митяяяя ти луд ли си уаааа? За тези вторите натровени наркомани даже англичаните казаха че не е бойно отровно. Ай да следим кво става по света, а; )

Митето е още в 3-та група и вярва на добрите чичковци.Нека да се изкаже, че иначе може да почне да заеква. А това, че чичковците са чалдисаните изроди от островчето и вършат някои неща с детските мозъчета, госпожата още не го е обяснявала на децатаЩом вярват в дядо Коледа, значи е рано.А когато пораснат...

Да ам а купуват F-35... ИМА ЗНАЧЕНИЕ!!!

Просълзявам се от умиление като чета за възмущението на западните лидери и суровите мерки, които ще вземат срещу неустановени личности....милите ми лицемерчета!

Тия чалми ,не са ли вярващи. Алаах няма ли да ги накаже

Даааа, заиграят ли големите пари "цивилизования" свят забравя за любимата си "демокрация". Сделки за милиарди - какво тук значи някакъв си журналист!

а за позора на цру и ми6 за отравянето на скрипал нещо да каже оранжевия клоун,а после да се прави на идиот

Путин е виновен.Трябва да се наложат санкции на Русия !!!!!

Не патриарх Кирил е виновен и пак санкции да се наложат

Явно все пак Б.Б. не е чак толкова тъп. На него убийството на журналист му се размина напълно безболезнено