Коментари - Тръмп извади САЩ от ядрената сделка с Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има мозък колкото на врабче-какво очаквате от тоя малоумник с перуката че го цунем!!!!!!

доказателство, че за да може една малка страна /макар да пе относително колко малък е Иран/, да си гарантира суверинитета е да има ядрено оръжие и възможност да го "достави" до основната заплаха за мира по Света - САЩ. Не знам умишлено ли е или не, но след като се яви нещо като възможност, колкото и да е илюзорна за разбирателство между двете Кореи, сега просто се казва на Северна Корея - "И кво като подпишем договор, винаги можем да го развалим и вие да гризнете дръвцето". Зорлен ги принуждават да си завършат плановете за ядрено оръжие и ракети носители.

перуката съвсем е перкулясъл и от това ще си изпатят най-вече гражданите на САЩ. Преди два месеца тръбяха с дитирамби относно "икономическата му политика" довела до забогатяването на американците /повишиха се акциите, демек спестяванията на средната класа/ и после обаче ....бааам надолу. Тоя от мерак да се хареса на тръстовете и чиновничеството за да не го сменят с Килъри върши глупост, след глупост.

Краварите се готвят за война с Иран.

някой храни ли илюзията ,че САЩ са борци за мир все още ?! и тоя,дончо ,кандидат за Нобелова награда за мир,конщунство !!дончо търси поводи да нападне иран заедно с израел и това е !!другото са димки,американците загиват и се чудят как да взривят света !!Дончо ,бореца за мир и демокрация !!!

и в Иран ли ще сменяме правителството? Както в Ирак....! Щото там цъфнаха и вързаха....!

Иранска ядрена програма или участието на Иран в Сирия ? В случая износа на Иран може да пострада, но дали купувачите ще са доволни от новите цени на петрола ? Говорим не само за Китай, но и за Европа. Русия ще бъде сред най-облагодетелстваните страни, ако решението влезе в сила. Лоши съветници, или прагматизъм с неясен край ?

От както това недоразумение влезе в политиката, светът се движи на ръба на третата световна война. Да му правят по - бързо импийчмънт и да сложат някой дето няма такава мания за величие.

Все тая е кой стои начело на Америка, политиката е винаги една и съща.

Най после Америка започва да се възстановява от летаргията в която я вкара черния президент. Америка е велика държава и единствения гарант за световен мир. Няма друга държава в света чийто войници да умират с мисълта че защитават не страната и семействата си, а свободата мира и демокрацията. Това е велика жертва и трябва да се уважава...

Велика държава? Велика кочина. Броят на джендърите, негрите и психично болните отдавна надвиши 70%. Нищо не произвеждат, нищо не измислят. Ама лаят непрекъснато.

тези войници от 1971 са платени, а в контракта им включва редовно да им промиват мозъците без ограничения

А Меркел и Макрон са в патова ситуация. Терезка също се чуди какво да прави. Ако започне нова война срещу Иран ще имаме нова, много по-мощна бежанска вълна, която ще залее Европа. Цената на петрола ще се вдигне, а това ама хич не е добре за Европа. Да не забравяме и Китай. Те са най-големия вносител на чернозлато и това едва ли ще им хареса. Иран е един от малкото останали съюзници на Москва. По всичко изглежда, че този път САЩ и Израел ще са сами. Тогава изхода няма да е много ясен.

само погледнете всичката сорос платена паплач ,еврейскогейския съюз ,комунистите и ислямофашистите се обединиха срещу най великия президент за всички времена и пак загубиха

Лидерът на хилибилита,дементи и ред-некове.Най крупният лъжец стъпвал крак в Белият дом.Продал дъщеря си на еврейчетата за няколко сребърника.Пионката на Бенямин путягин! Е това е истината.Само Мюлер да му изкара и финансите ,че да разберат всички какво жалко мекере е лидерът ти!

честит празник - ден на победата девети май.

щерев надупи се и дай залп

замириса им на петрол. Сунити,юдей и американци срещу перси.

Ooo

Следвай парите!Цената на петрола тръгна нагоре откакто оранжевия взе да говори за Иранската сделка.Естествено на петролните корпорации им е в интерес да спрат Иран от световният пазар.От излишък ,изведнъж се получава недостиг и цената скача.Кой печели?Ексон Мобил, БП но така също и Газпром !Нищо че путягин се прави на невинник.На него му трябва висока цена ,всичко друго е театър.Сега потрива мини ръчички очаквайки 100$ за барел.

събуди се и си изтъркай гурлите поне защото "оранжавия" говори за тази мафиотска сделка от 2015 когато Хюсеин обама приведе 150 милиарда долара от парите на данъкоплатците на братята си ислямофашисти за да плащат на терористи и за бомби .....а като много ви е жал за манафите надупи се и някой рязан ще ти го нацепи в червения миризлив задник

Като държиш да казваш пълното име на Обама,то тогава използвай истинското на дебила.А за парите на Иран ,като явно не си си наясно не коментирай!Парите са платени от шаха преди 40 години за доставка на оръжие.Те не са подарък и не са заем.Америка им ги върна ,без лихви .Ясно дръмпфопитек!Ама то на такива като вас ,със основно образование(купено) файда да обясняваш ,няма!

Иранците се опитаха да вкарат един допотопен дрон на територията на Израел и веднага , още на границата бе свален и то от бавнолетящ израелски хеликоптер. Арабухите от сирия и иран не могат да направят нищо на Израел, а само търпят огромни загуби на оръжие и пушечно месо.Смешници са нашите платени червени тролове, как се крият като Израел унищожи поредната база на територията на Сирия. И като мине малко време отново изпълзяват като змии и започват да бълват лъжите спуснати им от москва...

арабухи в иран!?ти самия произлизаш от там, ако си българин, рабира се

Дайте да не се лъжем и всеки да изпразни ядрения си арсенал върху планетата! И без това целия свят от 2007 насам забуксува абсолютно по всички параметри; економични, социологични, културни, климатични, индустриални, биосферични ... Няма излизане от тази геокома, забравете. Знаят го и САЩ и ЕС и Китай и Русия и Япония и Африка и латинска Америка и Австралия и близкия Изток и ... пингвините в Антарктида. Девитализацията е неизбежна.

ако зависеше поне малко от мене ,това вече би било факт. наистина божието търпение е огромно ,но в един момент ...

няма ли и малко от добрия стар напалм за чалмите ....ще е фън а нашите червени идиоти ще квичат за манафите

червените бантускотове плачат за ислямофашистите

Защо не подкрепихме Хилъри?

Казваш защо не подкрепихме Трумп в рокля?

въпросът ,който ни засяга всички нас е ,дали ЕС ще играе по свирката на сащисаните или ще гледа собствените си интереси .това ,че сащизраел се готвят да превърнат иран в сирия 2 не ме съмнява след като изслушах простотиите на тромпета .и ще ядат дебелото дърво както си му е реда . ако си мислят ,че иран ще напусне сирия много се лъжат .

ако сънуваш МУМИЯ, ще получиш помощ от бивш неприятел или враг.

Иран ще избяга от Сирия като куче с подвита опашка, както руснаците от Афганистан. Но дори и вече прибрали се в Иран няма да ги оставят , а ще ги унищожават на тяхна територия. На мен вече ми свършиха пръстите на двете ръце да броя бомбардировките на Америка, Израел и НАТО, над иранци и сирийци и на ватенките от Вагнер. Всичко става на кайма, без да могат да отговорят арабите, а руските войници се крият като мижитурки и плъхове в базите си от страх. Тази вечер отново са били избити южно от Дамаск.

Нали знаеш приказката за стомната и водата- един път, два пъти, но на третият път дръжката се счупва...та така и с тези безсрамни америзраелски представления.

задгробен шлосер

SU-152

Този умствено ограничен кретен, които не познават историята и като злобни кученца джафкат истерично пред всеки, който е достатъчно интелигентен да не се връзва и удави в алчните лиги на петролната хунта. Преди повече от 60 години демократично избрания министър-председател на Иран - Мохамед Мосадък, образован, завършил в Париж секуларист и изключително интелигентен човек, изгони пиявиците от т.нар. Англо-иранската компания и национализира петрола в полза на иранците. Същата тази Англо-иранска компания, която по-късно се трансформира като добре познатата ни БРИТИШ ПЕТРОЛИЪМ.

Тази вечер Израел удари Сирия.

Хюсеин обама плати едни 150 милиарда на братята си ислямофашисти и те взеха парите за да купуват оръжие и финансират тероризъм а отгоре на всичко сатаниста сорос уреди и нобелова награда за куклата си

Този отказ има и друг ефект, вече анализите от световни банки и фондове говорят за покачване на цените на горивата в САЩ. Отстъпките които Тръмпчо направи ще изчезнат под формата на разходи за гориво хехехе

Леле мале, сега Тръмп ще навре всичкото ЕС в едно специално място от анатомията на кучето... Гледайте сега как ония които "изолираха" РФ ще се влачат по корем в Москва/Сочи, в опит да компенсират загубите и да избегнат шамарите на Вашингтон.... Досега бяха в смешно положение, но отсега за тях започва трагедията! :)))) От друга страна така Тръмп ще даде тласък на процеса за по-бързо формиране на отделните валутни зони в света, които ще заместят "ерата на долара"!

Тръмп само за два месеца приключи с ислямската държава създадена от сорос и слугата му обама ,за една година приключи 70 годишната корейска война и сега нарита ислямофашистите от иран ....за сведение на червените бантускотове тука Иран преди ислямистите беше модерна държава и с парижка женска мода а сега жените имат право да се обличат като пингвини

Дебил, не ЛЪЖИ. Това са соросоидни простотии. И един пример - в Иран жената има право да поиска от Съда да разтрогне брака й, ако мъжът не е спазил предбрачните си обещания. Всички соросоиди сте лъжци. По това се разпознавате.

Имат право да се обличат като пингвини...хахаха цивилизация ми, Янкоф

Казваш друго е да ходиш с голяма шапка и масури около ушите или с кепа?

не, еднакво готино е-или с гоуема черна шиитска чалма на головой...

Ха помислете защо Израел е продал много оръжие на Казахстан и Индия ? Тихичката им надежда те в случай на конфликт да нападнат в гръб Иран обаче няма да стане. Казахстан има бизнес с Китай, Индия също. На практика Израел се е изпокарал с всичките си съседи, а на хората започва да им писва от лъжите на двете държави- Америка и Израел.

Нормално - лъжите и кръшканията на евреите са описани още от началото на Стария Завет.

ти мани другото, ами норвежците пишат, че една от възможните развръзки е Сауди Арабия да се сдобие също с този тип оръжие- разбираш ме какъв тип. Е тогава наистина и налъмите ще цъфнат. остава само да се надяваме, че чаршафосаните СА ще се омотаят с р-кетите и ще излетят с тях.

Бреи тоя Путин пак се е намесил и повлиял на САЩ

ужааас а сега кой ще даде пари на братята ислямофашисти питам ааааааз ....

На задокеанските изроди вече им пари под крачетата. Иран е основен доставчик на нефт за Китай. А Китай от 26-ти Март 2018-та купува нефта си в ЮАНИ.

виж сега, да не се обиждаш ,ама...баш ти да говориш за изроди...таковата...не върви .

дрън дрън ярина.

обиди се.

Дир, оправете си системата за гласуване- при гласуването изведнъж броят нараства с по 3 гласа. Започвате да губите напълно достоверност или така си осигурявате печалба която да изплати обновяването на сайта ви?

Браво !

защото едноврменно цъкат двама..затова скача с два пункта

Е този път ти написа пълна глупост. Иначе харесвам повечето от коментарите ти.

Аве , някой може ли да обясни ЗАЩО Израел ДА МОЖЕ да има ядрено оръжие ; а Иран да не може ??? Що тъй ???

е, тайна. много искаш да знаеш.

Ти по- добре попитай защо тези манипулации на Трумп целят Сауди Арабия да се здобие с този тип оръжие.

защото едните са добрите а другите лошите

защото едните са добрите а другите лошите

Имам един въпрос към всички тук!!Защо в германия има американско ядрено уръжие а в Ирам няма руско или да речем северно кореиско??????

Чичо Дони просто има да връща едни пари на други чичовци на който пък дядовците им се събрали преди 3 века в Сион и решили да командват светът!

...и за да Се ориентираме - Вижте разпределението и Насочеността на Иранската Диаспора по ТазиПланета ...

pompai

И без това войските са там ,защо да не сваля режима в Иран и Северна Корея?

да не вземе сега аятолахът да се курдиса при саудите както ким се лепна за Юкорея и Китай?

Светска Държавност ? ..с Образовани от Диаспората-им ?

Да не се заблуждаваме разлика между чалмите в Иран, Тръмп, Си Дзинпин, Путин, Ердоган почти няма. Нивото в световната политика е това. Нито иранците са спрели ядрената си програма, нито американците са си правили илюзии.

Ами наш Боко и Цецо Гуменката, с двата хеликоптера, Спартана и джипката с картечницата, къде са на тази световна сцена ? Те не са ли фактор ?

по повод изцепката на тръмп, че увеличават до седмица-две обемите обогатяван уран. иначе агенцията за ядрено регулиране редовно проверява иранците за спазването на тая сделка и отчетите винаги са - да, Иран спазва поетите задължения. но някои каубои са си наумили да палнат фитилите и да правят екшъни. неслучайно тръмп е участвал в токшоута по тивито. и насипва решенията си в туитър. няма такова чудо...

Е щом агенцията е проверила онези няколко обекта, значи иранците наистина са спрели програмата си.

Иран, русия и С. Корея са като две капки боза.... На едните им говори алаха, на другите вожда путин, на третите бог Ким. И тримата едно и също им шушнат на ушенце: Смърт на запада. А наш Ганьо в тяхна защита, но дори не осъзнава, че и той е западняк ха ха.

И последната държава от оста на злото и Ада ще яде мазната опашка, това го е доказала историята. Накрая иран пак ще клекне , но вече ще бъде разорен. И Тъпите мурзилки ще останат сами като зомбита да се самоизяждат в скапаната си държавица... докато и те фалират.

а Бистришките тигри ЩЕ ли бият ЛеФски?

..,и понеже Се вижда Защо се заобикаля Същината на ПроблемаДосега - да Сме Откровени : а. Е ли Факт че Единствено&Само от Русия Иран получава Систематично помощ за ядрената-си програма ?! б. Е ли Факт че Недопустимото протакане на Изпълнението на ВечеДоговореното от Иран - ставаше Единствено&Само поради ингилъци на Кремъл ?!

Пий си хаповете бре. Достатъчно инспекции са правени в Иран, и европейците знаят това добре. Само задокеанските дебили вършат простотии, докато не бъдат изпарени някой ден.

Грешите. - инспекциите бяха Всячески затруднявани и Целево Спирани. ----- Си промени речника и адресацията, С.К.Отзадунайшкин. ...щото Така - Знаете накъде Сте.

Американците не изпълниха договор с Корея и вследствие имаме ядрена Корея. Сега по съшия начин ще имаме ядрен Иран. Неадекватността на САЩ е пълна.

преди срещата с Ким, който тия дни е бил в Китай. А Тръмп сипе заплахи по повод тая ситуация, че ще притиска страните, които имат отношения с Иран - една от тях е Китай. И ЕС са му на мушката, заедно с Ливан и т.н. Не е само Русия.

комунягите и мюсюлманите пак ще ядат бомби...хахаахахаааахха

Само че и "комунягите" и "мюсюлманите" тоя път имат също бомби. хахаха.

клошар няма как да победи богат човек пиле....разбери го....

Правилно. Клошарите зад океана няма как да победят хилядолетна Персия.

нерде океанааа...нерде чукоткаааа...пак се обърка

"хилядолетна Персия" - хахахахахаххаха малиииии хахахах Леле, човек, като те чете човек, ясно е защо нивото в България е такова. Единственото, което ме радва е че си путинофил - ислямофил. Дано и другите ти съмишленци са такива като теб!

Да, ХИЛЯДОЛЕТНА е. Айде оди пикай, па си легай.

Излишно притеснение Има всред вас, Колеги... - просто Овалният - така Ще осигури Стриктното Изпълнение на ВечеСъгласуваното, т.е. Ингилъци повече НЕ.

с мания за величие разполага с куфарче с копче. страшно е.

Тоя,ако направи война с Иран не ми се мисли,колко цигска палач ще налази Европа... Чак тогава ще плъзнат милиони чалми към Европа,като ние сме им на пътя...