17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле завалията:))))))според приказките му си е ПЛАТИЛ за да бъде на този пост а пък манипулират че бил ''избран''...Поредното му доказателство че нарцисизма го е завладял тотално и за това нищо реално практично не направил до сега, освен дразги, заплахи, самохвалебствия..

Тръмп ще губи все повече. Най-голямата му грешка е търговската война с Китай. САЩ загуби световното лидерство

Напротив - САЩ може да спечели - защото ще престане да спонсорира китайската икономика

Като залязва собствената му от къде да се снабдяват краварите със стоки????? За да имаш икономика незначи само оръжия да произвеждаш....

Някога, доста по-късно, неговата снимка, ако не сменят валутата си в САЩ, ще се отрази върху доларовите банкноти , а това ознава, че се е обезсмъртил.

и на нас....

Прехвърлил бизнеса на синовете и генерирал загуби... значи децата не им спори бизнеса. Ама като си избират някой с 2 банкрута зад гърба ;) Цялата рода я назначи в белия дом - май има българска жилка ;)

Пак е по евтино, отколкото да купиш една словенска уруспия и да я направиш "първа дама"

Изкукуригал глупак.

Амчи, мани се тогаз, да не обеднееш! Папатачи!

Дреме ми на шлифера с колко е обеднял Доньо, по-важно с колко милиарда олекна бг-данъкоплатеца при управлението на незаменимия от Банкя?

либерастите в сащ зад гърба на Тръмп затягат примката около донбас - 1.сложиха удобния пресидент на украйна, 2.в ЕС набутаха силни русофоби,3. шефката е една мнооого послушна уфсъ, 4.дадоха на полша много военна сила - именно тя ще ръководи "операция" Донбас.5.Разбира се пробутват байдън който на секундата ще натисне копчето на полша и ЕС да действат, ако байден не стане пресидент ще се борят и сената да е техен и ще заобикалят Тръмп. Така че подготовката върви с пълна пара. И Полша и Украйна се появиха след 1-ва световна като заграбиха огромни територии на Руската Империя и умират от страх че Русия ще си върне земите та е обяснима омразата при тях, ама ние къде се бутаме като нашата история е друга, ние бяхме 500г под турско робство и без Русия щяхме да сме още там, за разлика от католиците поляци, за които нямаше чалми. Ама ще го отнесем ние накрая че сме умници, нека ни е, заслужаваме. ,

през вековете териториите на полша и украйна са били периодично заграбвани и поделяни от руската и австро-унгарската империя. никой не иска да му взимат територията- дори и ние.

може да си загубил пари, но спаси света от едни комунисти либерали и соросоиди!

Няма по тъпа нация от американците-те нали съдят всеки стар милионер който е отказал на млади години на грозни жени????

И на мен ми струва цяло състояние това че си президент . какъв мазохист трябва да си че да мъчиш себе си и другите по такъв начин

... а не е ли? Каквото сам си направиш ...

Няма ли кой да го гръмне тоя самовъзлюбил се нещастник, бре ???

правете си сметката дирбг !!!!!!!!!!!!! давате трибуна на този екстремист да пропагандира публични тероризъм и подкана за убийство на публична личност като Президента на Америка . Ако сте неутрални неахгажирани предайте незабавно профила на то зи ганю на официалните български и американски служби !!!!!!! Ако не аза лично ще пратя копие от вашия форум ! Почитания !

N-TV: Да победиш САЩ със собственото им оръжие – Путин проведе „изкусен капиталистически прийом от световно значение” В опит да освободи Русия от зависимостта от американския долар и да „победи САЩ със собствените им оръжия“, Владимир Путин проведе „изкусен капиталистически прийом от световно значение“, съобщава N-TV. Почти незабележимо за очите на световната общност, Владимир Путин даде началото на „най-голямата златна спекулация в света от десетилетия“, обяснява германският телевизионен канал. Вече няколко месеца Централната банка на Руската федерация купува от четири до пет тона злато всяка седмица, пише в статия на сайта на N-TV Волфрам Ваймер, журналист на германския телевизионен канал. „Почти незабележимо за очите на световната общественост, Путин даде началото на най-голямата спекулация на злато в света от десетилетия”, казва Ваймер. И „рискът, който Путин пое“ изглежда оправдан: през тази година златото поскъпна с 20% и по този начин подари на Руската федерация „многомилиарден дар“, отбелязва авторът. Както обяснява журналист на N-TV, „Путин влезе в златото”, защото просто иска да направи Русия независима от щатския долар. „Тъй като доларът, според Москва, се използва като политическо оръжие срещу Руската федерация, златото е идеална инвестиция за защита срещу санкции в долари. Докато златните резерви рязко се повишиха до все по-високи стойности, Руската централна банка разполага с държавни облигации на САЩ на стойност едва 12,8 милиарда долара”, подчертава Ваймер. В същото време авторът на статията продължава, в резултат на отхвърлянето на долара в полза на златото, Русия започва да печели от всяка „търговска схватка“ на САЩ с Китай, тъй като цената на златото се повишава всеки път, когато китайско-американският търговски конфликт ескалира. Освен това сега политиката на американския президент Доналд Тръмп за „евтини пари“ също е в полза на Русия, казва журналист на германската телевизия. „Колкото по-ниско Вашингтон и Федералният резерв спускат лихвите, толкова по-интересното злато е като глобална инвестиция“, пояснява Ваймер. Междувременно, поради действията на Москва, „златният прилив“ се разпространи и в други страни. По-специално, авторът на статията пояснява, че Китай все повече продава държавни облигации на САЩ и вместо това купува злато. Дори Турция, Полша, Унгария и Казахстан „неочаквано започнаха да копират тази стратегия“. Само през първите шест месеца на 2019 г. централните банки според Световния съвет за златото са закупили 374,1 тона злато, което не се е случвало през последните 19 години. По този начин „планът на Путин“ да изостави американския долар в полза на златото „е пример.“ Самият ръководител на Кремъл на 20-тата си годишнина от мандата си на власт проведе „умел капиталистически прийом от всеобщо значение“. „Той иска да победи САЩ със собствените им оръжия“, обобщава журналистът от N-TV.

Голяма работа изпуснал 3 х 2= 6 млд $, да но сделките с воените ще го компесират и то с бонуси.

се чудех кого да оплаквам .

Перукаа, тарикат мъж не писка, не може да се правиш на воевода и да се оплакваш че ти тежат пищовите!!

"Журналиста" е пропуснал да спомене, че още в първия си ден като президент Тръмп се отказа И от президентската си заплата (около 400 000$ на година). Не взема нито стотинка за това което прави.

И в бедна България, и в богата Америка хората, които се натискат да влязат в политиката не разчитат да забогатяват от заплатите на държавните длъжности, които ще заемат, а от съвсем други източници. Ако не си го разбрал досега, време е да се събудиш и да се огледаш по-внимателно какво точно се случва по света и у нас.

Тръмп казва в прав текст, че не е влязъл в политиката да забогатява. Журналята акцентира на състоянието на Тръмп и рибите кълват ли-кълват. ... А Тръмп се бори с търговския дефицит с Китай, както обеща, и се грижи за интересите на САЩ. "САЩ са събрали 63 млрд. долара от мита за година. САЩ са напът да генерират приходи от мита на стойност 72 млрд. долара годишно и може да достигнат прага от 100 млрд. долара. Новите налози са донесли общо 27 млрд. долара, почти колкото размера на одобрените спасителни програми за фермерите." А при нас съдбата на фермерите и животновъдите е ясна от години...

Тръмп казва това, казва онова. Ами той и ББ много работи казва. Това основание ли е да му вярвам на ББ или на Тръмп ? И въобще, погледнато в общ план, мнозинството политици лъжат масово в изказванията си, независимо от цвят и държава. Специално пък Тръмп е патологичен лъжец. Има обаче една порода хора, които много лесно вярват на устати празнодумци като Тръмп, Б. Джонсън и др. подобни карикатурни политици. Та тия наивници нямат елементарен вътрешен еталон да различат лъжеца от качествения човек, може би защото са заслепени от богатството и бляскавите хоризонти, които тия псевдо-политици рисуват пред електората. Цитирал си разни цифри за събрани мита от САЩ. Я си задай въпроса тия милиарди от мита от кой джоб излязоха: на китайските граждани или на американските граждани? Тръмп ограбва собствения си народ. С едната ръка му изземва пари чрез повишаване на цените на вносните стоки, а с другата раздава компенсации... танто за кукуригу. Не виждам никаква причина за телешки възторг от такава разрушителна и безсмислена политика, която има само една цел и резултат - имитиране на някаква дейност. Може да заблуди временно някои от по-глупавите избиратели в САЩ, а после? Но той Тръмп чак такива далечни планове не прави, нали?

те тея мита ние американските потребители ги платихме. компаниите внесли от Китай си ги калкулират в цената и ние ги плащаме. С мита, без мита За китай печалбата е една и съща. Тръмпича сложи едни мита на продукти, ние американските потребители плащаме цената и Тръмпича премести едни пари от нашите джобове в хазната. Защо всички казват, че се бори с Китай така и не се разбира от движението на парите.

И този ли за помощи реве? Ай бегай от тук. Министърчето тук да го подпомогне тогава!

Доналд, не се оплаквай само на Путя. Той е загубил повече, но парите там не са негови.

Ха-ха! Ама че глупост! Ами като ти е скъпо "изгубеното състояние"... има лесно... преставаш да бъдеш президент...

В статията има едно изречение, което е центърът на тежестта - "Все ми е едно обаче, това не ме интересува". Обаче Моля другарката Михайловная, кой знае защо, го е пропуснала. Може би трябва всички ученици от класа да съберем пари и да и купим нови очила.

Престава да бъде президент и влиза в затвора. Сега спира и забавя разследвания. 2020 последно, повече президент няма да бъде. След това разследванията срещу дъщеря му и зет му, и самия него ще се задвижат.

ще влиза в затвора за какво престъпление ,че приключи чудовището ислямска държава създадена от сорос и куклата му ислямиста хюсеинобама ,че спря войната в Сирия ,че спря милиардите за финансиране на тероризъм и ислямофашизма в Иран и че спря атомните тестове на Северна Корея . Или си платен сорос трол или си супер тъп ганю да папагалстваш от фалшивите медии а сигурно си и двете

Да се радва, че не са го убили още като Кенеди. Клати борсите всеки ден с безумните си изказвания - последно нямало да слага мита на Китай до 15 декември, за да можели краварите да пазаруват по-евтино по Коледа.

Те ги хванаха и освободиха голяма част от състава.

Според мен и не само, Д.Ф.Кенеди бе убит по поръчка на олигарсите от Военно-промишленият комплекс на САЩ. Военните разходи са около 4,5 до 5 милиарда, без продажбите на оръжие за страни от 3-тия свят. Опиташ ли се да сложиш прът в спиците, получаваш от това което те най-могат да правят. Поздрави от непознат остров.

Любимата тема на Бай Ганьо са американците! Те са ни виновни за всичко. Те са по-глупави от нас, по-прости, по-мързеливи. Не можели да си правят сметката! А бе цървули балкански, вижте си кочината в която живеете! Дори Европа е мизерия в сравнение със САЩ, камо ли страната на тиквите. Тръмп бил глупак, тъп...човека е милиардер! А ма не като нашенските милиардери и мултимилионер -крадци, той е истински бизнесмен и патриот! Айде пийте по още една бира и лягайте да си мечтаете!

So ti mai

Дай да уточним някои неща: 1. Това е български сайт демек в него влизат, четат и коментират основно българи. 2. Новината информира за поредната, глупава изцепка на настоящия американски президент. Вярно богат е, неприлично богат, но парите му не могат да го превърнат от арогантен простак и глупак в умен и благопристоен човек. Е, раболепните глупаци го виждат в такава светлина, но за тях всеки богаташ е олицетворение на мъдростта, благоприличието и носител на високи, морални ценности. Като казвам раболепни глупаци не визирам теб, сега да не вземеш да ми се засягаш. Та да се върнем на темата: какво очакваш лично ти да се случи в коментарите под тази статия: филипинци да коментират поведението на мексиканския президент или например конгоанци да нищят изказването на камбоджанския премиер? Друго, което ми направи впечатление докато ти четох писанието. Някакси, не знам как, се сетих за епохата на българското Възраждане. Имало тогава една порода българи, които се срамували от родината си, от сънародниците си, от езика си и говорели на гръцки вместо на български, криели българския си произход и се опитвали да се интегрират в Отоманската империя като гърци, а не като българи. Имало и термин за тяхното поведение - тези българи се гърчеели. Та в тая връзка и аз да ти дам един съвет: пий още един американски бърбън и си лягай вече. Честно казано ми е писнало от русеещи се идиоти тип Волен Сидеров и американеещи се евроатлантици тип Соломон Паси. Почитай си идола Тръмп, ако щеш му направи олтар в панелката си,пали му свещи и му прави метани няколко пъти дневно, но не ни занимавай с душевните си терзания на американска тематика. Става ли? Въросът е риторичен, ако случайно не си разбрал?

Наглец. Като че ли някой му е опрял пистолет в челото да се кандидатира за президент и първия път и догодина.

Става въпрос за пропуснати ползи. Очевидно при 3-5млн пропуснати ползи има само празни приказки или грешен превод

Струва ми се, че малко се е изръсил. Какво му пречи от десетките си милиарди да пръсне 5-6 от тях? Това, Президенството, да не е като файтонджийството?

Какви десетки милиарди? Тоя дебилен клоун има талант само да плямпа на едро и да пилее пари, сигурно сам не помни бройката на фалитите на компаниите си. Добре, че има бащино наследство да харчи от него.

И го намаля.

Вече разбрахме колко струва да си имаш президент на САЩ. Всеки с базови математически познания може да изчисли колко струва да си имаш министър-председател у нас. На ум грубо към 200млн. Лв.

Още един мандат на тоя клоун и Горно Мексико ще даде фира.

Ми изчезвай оранжев боклук!

Той поне има цвят. А дебилите са безцветни.

Жив да го оплачеш! Милия! Кой те накара да ставаш президент, бе? От него да си търсиш компенсациите.

Тръмп обеднял с милиарди долари; Байганьовците пък се обзаведоха с офшорни сметки, къщи в Гърция и Барселона; селски къщи, тераси, барбекюта, ВИП асансьори...

Обеднял оранжевия клоун, друг път! Приказки за наивници като теб да му вярват на лъжите. Той е неспособен да печели пари, добре, че изкара късмета да го изберат за президент, че да позакрепи финансите с нови връзки на по-високо ниво и да прокара някои лобистки закони, както и да назначи цялата рода на държавни позиции. То не беше дъщерята, зетя, сина. Още и се смеят на изцепките на Иванка на последната среща на Г20. Но простакът си е простак, не му пука от нищо и смело туитва простотиите си всеки ден - неизчерпаем извор на глупости - бисери.

:)Драги ми Тръмп,първата ти жена каква е?Иванка от Чехословакия,от където и да я погледнеш си е славянка,втората ти,май беше някаква американка модел,колк американка и колко модел не е моя работа.Трета и за сега последна е Мелани-словенка,а словенците от където и да ги гледаш пак славяни.:)Аз те разбирам,защо си озлоблен към славянският свят:)))Ти сигурно и тъща жива имаш по стара от теб с 20 години:)))

Дради ми Тръмп,не се майтапя с теб,само се гъбаркам с националостта на жените ти и моята.Но ако имаш нужда обърни се към славяните,ще те спасим,твойте писания в Туитър не са толкова свежи,колкото можем ние славяните да измислим

този път ще е 10 000 000 000 гущера , ако искаш

Да мята цифри във въздуха, ей така с 60% повече и да не знае стойността на компаниите си.

той в момента няма компании, има цяла държава на разположение и няколко подразделения, изпълнява вторият пост след Папата, Путев е на далеч по-задно място, така че съвсем естествено е да незнае колко пари има :)

Бегай си печели милиарди, тая работа не е за теб!

не си прав, бате. нали ти дадохме едни 1,2 млрд оня ден? изхарчи ли ги вече? кога успя , бе бате? бате дони, ше свалиш ли визите,а? молим ти се бе, бате, от сърце ти се молим... бате, а ше дадеш ли некоя хилядарка да се повозим на 747 до ну йоок? а, бате? молим ти се, бе бате..

отиди да излижеш кафявия салон на Путин, ама внимавай да не го одращеш че той не прощава - разстрелния батальон и айдее....

той ли пуска за нуу йоок? да не ме будалкаш нещо, ей?!

не, ама той има много безплатни билети до Магадан

ама аз не искам в магадан, аз искам в нуу йоок. ти ходил ли си в нуу йоок? блазе ти. аз не съм- нема хилядарки. и виза нема.

Тръмп е патриот и най великият президент след Линкълн в Американската история а ислямиста хюсеин обама бе позор и остава за винаги на последно място

бащите-основатели къде ги забрави? не че омаловажавам Линкълн, особено поземлената му реформа

ти руска бляд ли се, че толкова ти харесва оранжевия боклук?

И наш бочко е на същото дередже, завалията...

Бойко имаше 10 млрд. още в първия мандат.

не схващаме иронията... и аналогията..

Патологичен лъжец както винаги. Той няма бизнес за 5 милиарда, бил ги загубил. По-скоро е пропуснал да направи 1 - 2 фалита докато е президент, та има пропуснати ползи, щото при фалшивите си фалити пести от неплатени данъци. Ей това ако го нарича загуба значи нещо му бяга терминологията. Ти да видиш какъв родолюбец бил Тръмп. Милиарди губи, само и само да работи за благоденствието на родината. :-) Само не знам има ли останали глупаци да му вярват на лъжите.

Удоволствието струва пари...

Ако е в България като политик вече щеше да има не 3-4 милиарда а сигурно 8-10 Поне тук беден политик като е в политиката става по богат .

и аз ли те бих с бухалка по главата да се кандитаратираш???или ти писна да си в шоуто избери млад съртудник:)))

И на мен ми струва между 5 и 10 милиарда долара , това че живея в БГ... Можех да не живея в БГ, обаче останах и ми дължите голема благодарност за това, ама понеже сте прости сте и неблагодарни. Но аз ви прощавам, не ви се сърдя, но да знаете че съм по принцип милиардер, даже мултимилиардер...

Taка е в Америка! Губернатор, сенатор, Президент са престижни длъжности и е въпрос на гордост и чест да ги постигнеш. Ако имаш сериозен бизнес, наистина си на загуба. Друга работа е обаче Булгаристан. Тук отиваш в Парламента с един Голф и апартаментче 65 м2 и след 4 години си милионер. ако ти е по-дебел врата и изкараш няколко мандата, си мултимилионер. Разликата между Булгаристан и САЩ е от небето до земята!

ами не винаги е така, по лични трвърдения на хилъри клинтън преди да стане президент мъжа и бил са билина ръба на фалита но след мандата управляват фондация за милиарди и в лични фондове са мултимилионери , подобно е с кенийския ислямист президент хюсеин обама който нямаше пари за гащи и панталоните му бяха до кокълчето а след мандата либералната мафия му дадоха само за една книга 100 милиона и още милиони за телевизионни сериали

Брех, тия хора как измерват загубите си в милиарди...а ние, обикновените същественца, измерваме животите си в липси...

Раду пък точно обратното, забогатя с тая голяма заплата, покрай него и първата дама Десу :)

Иска да каже че е отървал между 3 и 5 фалита.......... няма такъв малоумник......

А какво е направил парите които евр. са му дали за да обяви Еруз. за тяхна столица и голан?

И що да му дават като те самите решават и не питат много. Сега като Хизбула сдаде багажа, обаче той ще дава на евреите за да не унищожат всички терористи. Или поне ще ги заплашва с намеса както някога когато израелската армия беше пред Кайро.

Доналд Дък има "невероятни " бизнес начинания, способен е да помеле всякакви количества кинти.... Спасява го само строителния холдинг наследен от баща му , но там няма право да взема решения а само получава дивиденти.