Тръмп: Срещата с Путин може да е по-лека от срещата на върха на НАТО

НАТО не се отнася справедливо с нас, заяви американският президент и се зарече да направи нещо по въпроса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе генерал Радев дали е натискал Тръмп да свали санкциите от Русия? Или това са теми за пред българските русофили?

Е на път да разруши връзките си с естествения си съюзник - европа. И сащ, и европа губят от това. С оглед пълната импотентност и безидейност на евролидерите, печеливши ще се окажат русия и китай. В резултат на цялата тая ситуация, в европа ще се повтори ситуацията от 30те години на миналия век след голямата депресия. Сега обаче опустошението може да е много по голямо, от колкото тогава.

Естествено, че ще е по-лесно с Путин, и двамата /Путин и Тръмп/ са узрели, че е крайно време 2-те свръхсили в ядрените въоръжения най-сетне да седнат и да се разберат по най-горещите теми в момента - Сирия, Украйна, С. Корея, Иран, ядрените оръжия, санкциите срещу Русия. В това отношение Обама остави голям вакуум - 2 мандата, 8 години не можа да намери общ език с Путин. Що се касае за срещата на НАТО - еми трудно ще е. Навремето СССР беше лидер на соц. лагера и като такъв плащаше най-големите масрафи и във Варшавския договор, и в СИВ и на един куп развиващи се държави, където правеше опити да изнася революции. САЩ от другата страна като лидер на Запада плащаше най-големите масрафи в НАТО, в различните икономически съюзи и в същия куп развиващи се държави, където се опитваше да противостои на опитите на СССР да изнася революции, като подклаждаше контра-революции. Е, светът много се промени от тогава. СССР умря и Русия като няма необходимия финансов ресурс се ограничи до финансова подкрепа само на държавите от бившия СССР с които граничи и които да бъдат като буфер между нея и Запада, като това невинаги и се удава. Например изтърва Украйна, но успя да анексира Крим и да разпали гражданска война в Източна Украйна. Съответно Тръмп като един бизнесмен е наясно, че САЩ не са в състояние вече да плащат всички сметки и се опитва да промени съществуващият икономически и търговски ред, но използва тотално грешен подход, а именно от позиция на силата. Това не върви много в Западния свят, особено когато другите държави-съюзници осъзнават, че САЩ вече имат големи икономически проблеми и не са този колос, който бяха преди. В допълнение ги обижда арогантното отношение на САЩ в лицето на Тръмп, който не ги третира като равни съюзници, а като васали. Е, трудна ще му бъде срещата на Тръмп, а целите, които си е поставил са невъзможни. Ще му се усмихват вежливо, ще му обещаят, че ще вдигнат военните разходи и след това най-вероятно няма да го направят. В крайна сметка след като САЩ не искат да се охарчат по глобалното Парижко споразумение за климата, разпалват търговски войни, не си плащат редовно вноските в ООН, ЮНЕСКО и ред други международни организации, защо пък натовските държави да си увеличават разходите. Лошият пример е лесно заразителен.

Ще се срещнат , ще си поговорят , ще си се разберат както трябва да бъде , а за Вас само глупостите на '' Бойко & Корнелия ЕООД'' ( които си ви разиграват както си искат ) , и главите пак в калта !!! Хубаво е да се Упражнявате да коментирате световната политика , ама защо сте тръгнали да миете площада , след като не сте способни да си изметете собственния двор ?! За тези които очакват '' боксов мач Тръмп-Путин'' , искам да кажа че се занимавате с глупости , докато една шайка унищожава държавата !!!!

ГАНЬОВЦИТЕ РАЗБИРАТ ОТ ВСИЧКО!!!! ОСОБЕННО КАТО ИМ ПЛАЩАТ РУБЛИ,ТОГАВА СА ОГЪЪЪЪН!!!

"...Смятам, че разбирателството с Русия, разбирателството с Китай, с други страни, е нещо хубаво, а не лошо", каза той....." :)))))) ..... Разумно говорят---чудовищни свинщини вършат!;)))))

Като ще разговаря със свиня, така е

Най лесно се говори с началника .Отиваш ,прекланяш глава пред товарищ Путя.След това докладваш, как върви унищожението на американската демокрация.За награда Путя ще те погали по проскубаната перука и ще те изпроводи със смукалка !

пишат глупости, но ти това добре го знаеш, най-вече от личен опит.

Първо водка, после бърбън, и готово!

логично е умните хора да се разберат а още повече когато не са зависими като куклите на сатаната сорос Хюсеин обама и килъри Хитлер примерно …..Господ прати Тръмп за да ни спаси от ислямофашизма и сатаниста сорос

Така е, бай Дончо! С руснаците само честно!

"Откровено казано, с Путин може да се окаже най-лесно. Кой би помислил", отбеляза Тръмп пред журналистите в градината на Белия дом. Ами я да видим - наистина, кой ли би си го помислил... Ами ... ВСЕКИ! Всеки, който познава по-добре Тръмп и истинската му ценностна система, морал и бекграунд, както и фактите и събитията около него! Тръмп тук се поддържа раздугвания измислен мит за него за това, че бил ... МНОГО НЕПРЕДСКАЗУЕМ! Но аз например мнооого отдавна писах съвсем конкретно за това, че евентуално ще се случи, и това - отново - не е тайна за по-внимателните по темата!

Спомних си преди 2ь-тина години, когато Буш подари на руснаците едни пилешки бутчета за да не измрат от глад горките.

Значи сега ти става смешно, а преди 26 години пи бе тъжно, защото на Русия Буш - старши даде пилишки бутчета, а на България мухлясала царевица. Много ти е малък умствения багаж, щом като не се сещаш, какво друго каза Буш - старши. Ще ти припомня многэ малко:Направихме голяма грешка със СССР. Трябва да внимаваме много с Русия, защото като се оттърве от паразитите от СССР и сателитите от Източния блок, ще стане много силна. Ти си разумен и можеш да го разбереш. Ако ли не, драскай си, никой не ти пречи. Затова скачахме 90 - те години. Да си говорим каквото си искаме и целогодишно да ядем банани.

Тръмп всячески се опитва да унищожи ЕС....

къв интерес има от това?

Проблема му е не съюза, а неговата бюрокрация, която е плътно против политическата му визия. А май не се свени и да репресира европейските граждани, които симпатизират на тази визия. Съюзчето можеда се разпадне само поради идейния си фалит. Да се молят на Австри

... на Австрия и ЦИЕ да го реформират по свой образ и подобие. Тогава може да ицедлее.

Срещата с боса никога не е лека . нека не се заблуждава

да видим

Тръмп е пич и затова джендърите го мразят. П.п. Като се сетя само как нарита ония от Г6 и отиде да се срещне със севернокорееца ....

Рижавият е бесен че Европа не им купува скапаните стари оръжия. само Полша с е"отсрами" с Пейтриът. Другите не щат да плащат данък на американския ВПК, а в така наречената руска заплаха никой не вярва.

ми Полша е патила от руската заплаха, Португалия не е.

заети с чуждите дертове, а че тук ще ни избият като мишки с американското гориво, неподходящо за нашата АЕЦ, трайкат и чакат лъчевата болест и смъртта

това па от де го измисли?

С Тръмп маже да се мери само нашенския гений!

Нормална реакция на Американския президент. САЩ на теория са във фалит с този огромен дълг, който имат. "Силната" икономика на сащ се гради предимно на вътрешното потребление, а продуктите които се произвеждат от американските компании не са особенно продаваеми в останалата част от света. По този начин САЩ няма как да си върнат дълговете, за това или трябва силно да обезценят долара и да свалят жизнения стандарт в САЩ (това ще предизвика световни катаклизми буквално) или да започнат да продават стоки на всички по света (или поне на тези които могат да ги платят). Кой друг освен САЩ има финансови ресурси да им купува продуктите ? Европа ! За това и Тръмп ще изисква все повече европейски пари да отиват в САЩ.

Глефай си бензиноколонката, товарищ.

изоПщо не верно- дългът им е основно вътрешен...освен това целта име съвсем друга с тия преговори, ама не е за твойт акъл

Абе фалирали, фалирали.... ама се молите президент да стане по-милостив към вас... А вашето путе никой не го бръсне за слива.

Но сливата Тръмп поиска среща с Путин, не обратното. На Путин му е през кура какво мислят в САЩ и Англия.

дълговете на САЩ са главно към собствени пенсионни фондове и т.н. А и ако един ден кажат, че нама да ги връщат какво? Ще идеш да ги набиеш ли? Та който има да взима дълг от САЩ, ще пие една студена водичка.

Рублярите харесвате Тръмп, носят се слухове, че руснаци гърмели шампанско когато Тръмп спечелил... Може, не знам... Но имайте предвид, че когато насъсквате бясно псе за да ухапе комшията, може да ухапе вас.

Щом като не знаеш, ще ти кажа - депутатите на Жириновски пиха шампанско. Относно бесните кучета, изобщо нямаш престава какво става. Собственика САЩ, зарази с бяс кучета от Източна Европа и ги даде на Кучкаря Западна Европа. Целта бе да ги пуснат в Русия. Само, че бесрите кучета не бяха допуснати от Русия да хапят. Останаха да лаят и да им текат бесните лиги. Сегъ наред е да почнат да се изяждат едно друго. След това ще почнат да хапят Кучкаря. А, собственика е далеч.

Тръмп е пич. Направо се гаргари с третополовите ЕС джендъри от загноясалата политическа върхушка. Като им сваля маските прави услуга на всички в Европа и вкарва духа на промяната. Стига толерастия за чужда сметка и на чужд гръб.

еийй, ноо ви е мъчно за едното старо време, не можте го прежали четвърт век вече-то не бе рев, то не бе чудо... всичките са се -асти, и -ъри, само вие сте свет...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Путин като водещ офицер ще нареди на агент Ориндж да установи в САЩ едноличен режим, да прибере всички войски обратно в Америка и да ликвидира НАТО-

Нищожеството с име на женски полов орган, колкото и да си придава образ на способен да спаси държавата си лидер, е всъщност един пълен некадърник. Русия умира, икономиката и се свежда само до износ на оръжие, което почти никой не купува. И износ на енергоизточници. Младите бягат, огромни територии са обезлюдени, морален упадък - пълен. Мафиотщина и олигархщина - тотална. Фашисткий карлик е един отчаян човек, и това е самата истина. Добре прикривана истина.

Много се смях :)) Или здравата си се напушил, или си снощен, изтрезнявайки с бира :))

Може ли сега с тройно повече патос да се завайкаш за България? Имаме 7 пъти по-нисък ръст на населението. Т.е. 7 пъти по-висок спад. Повече желаещи да емигрират към днешна дата. По-мижава и също така командна икономика. Икономика, за която ако наречем "държавен каоитрализъм" ще сме на 1/3 прави - не е капитализъм и не е икономика, а централно държавно разпределяни порции, докато ги има.... Нататък сте вие. Ако сте обективен ще доразвиете темата с апломб.

То и името му едно такова... путенско...

Евро-хомо либерастите са в ужас,ето затова харесвам ТРЪМП

Америка се осра във Виетнам, и пак бяха пъти по-велики от вас, блядушка. Америка се осра в Ирак, и пак излязоха пъти по-велики от вас. И да се осерат, пак не можете да им се мерите и на малкият пръст. Вие се осрахте веднъж, в Афганистан, дето ви е под носа, и скапаният ви СССР рухна.

И какво стана в Афганистан? Колко години са там зяедно с педерастите от Европа, и нищо не могат до направят.

преди срещата, и те са на нокти.

Правителството на Борисов ни прецака пак. Че американско-японската корпорация „Уестингхауз“ използва брюкселската администрация, за да се намества на традиционно руските ядрени пазари и да си пробутва горивото въпреки ясните сигнали за опасност от сериозни аварии и радиационно замърсяване на огромни територии от Балканите и Европа, – е ясно. САЩ са на друг континент, а пък Уестингхауз го е закъсал с продажбите на горивото си и какво толкова, ако европейците се нагълтат с радиация…

голямата комбинация няма да се получи- нито Хайран ще си даде програмата, нито ССРф ще даде солиден гръб на СхвАЩ. Резултатът ще е 0:0 , ама ще се изпокарат с ЕС-то и ОКанадата и после няма да има кой да им помага, като нападнат капиталистите на др. Мяу. Но и евро-санкциите няма да паднат... мазилото е фул в четири бои.

,,...Източноевропейските елити, хранени от Брюксел и опекунствани от демократите в лицето на „дълбоката държава“ във Вашингтон, са в паника. Тръмп e иззел стратегическата инициатива от ултралибералите в САЩ. Путин и Тръмп са ситуационни партньори за ужас на днешните източноевропейски елити, които години наред се тълпяха да закусват с Барак Обама. Брюксел и Вашингтон се развеждат, а източноевропейците все повече започват да приличат на деца на разведени родители, които не знаят какво да правят. Дали обичат повече „татко“ Тръмп или „майка“ Меркел? Най-страшната заплаха за източноевропейските елити не е митичната руска агресия. А последствията за тях в личен план от драматичната раздяла между Брюксел и Вашингтон. Затова като инстинкт за самосъхранение източноевропейските елити истерично раздухват “руската заплаха”, а в последно време и китайската. В Източна Европа сме в навечерието на смяна на „декорите“. За съжаление българският политически елит не е осъзнал, че живеем вече в друг свят. И продължава да пее ретро песни в стил „едно си баба знае, едно си баба бае“...,,?????

Другите, които си изпатиха от горивото на Уестингхауз са украинците – повече от 10 регистрирани аварии до днес. От 2012 г. до 2015 г. в Украйна уволниха няколко шефове на ядрения им регулатор, заради това, че съобщаваха за сериозни проблеми при експлоатацията на горивото на Уестингхауз. Въвеждането в експлоатация на това гориво у нас носи същите рискове, но според някои източници от централата и ние трябва да минем по същия ред като украинците. На въпроса защо, отсреща ехидно се разхихикаха и казаха, че е заради евродирективата за диверсификация на доставките на ядрено гориво от 2016 г.

Между другото си мисля, че ако Тръмп първо беше ходил в Москва и след това на среща в НАТО никак нямаше да му е трудно да убеди запада че трябва да се въоръжава срещу азиатската диващина! Или иначе казано пак показва на света че САЩ са най-големия гарант за благоденствието на Европа и мира в света!

Айде стига лозунги бе, тикво. Ми то и за Русия може да се напише същото!!

Та кое казваш може да се каже за Русия???? И като го кажеш питай, Чеченци, Украинци, Грузинци,Молдовци, Якути, Алани и т.н. Забележи !!! Говоря за последните 30години!!! А иначе си зеленчук маскиран на горила!

Само на мен не ми казвай какво е положението в Русия смешник!!! САМО НА МЕН - НЕ!! Виждам го с очите си!!!

ти си кривоглед бе. хахах виждам го с очите си. намери с какво да се похвали и той... екстра са си рФ-то- колко по-зле може да е, всеки знай.

АЛО, ИЗВЪНЗЕМНАТА, ПОПАДНА В ПСИХИАТРИЯТА, ОБЛЯКОХА ТИ УСМИРИТЕЛНАТА РИЗА И СТАНА ИЗВЪНЗЕМНА. НАЙ-ПОСЛЕ СИ ЩАСТЛИВА, ДРАГА. КОНГРАЧУЛЕЙШЪНС!

,,...Въз основа на какво може да се направи такъв извод? Миналата седмица 19 конгресмени внесоха за гласуване в Конгреса резолюция, постановяваща, първо, назначаване на втори специален прокурор за разследване опитите на върхушката в Министерството на правосъдието да извърши държавен преврат, и второ, незабавен арест на Хилъри Клинтън, която ръководи заговора на Подземната държава срещу Тръмп. Забележителното е, че в новинарския поток на световните СМИ „няма нито едно споменаване дори за втората част на резолюцията, изискваща незабавен арест на Хилъри Клинтън, независимо от това, че тя е била внесена за гласуване в Камарата на представителите от конгресмените, които миналата седмица извикаха „на килимчето” директора на ФБР и зам.-министъра на правосъдието Розенщайн, наблюдаващ „разследването” на Мюлер срещу президента Тръмп, и в хода на разпита им, на доста повишен тон, ги хванаха в отказ да представят документи, изобличаващи (доскорошния директор на ФБР – б.пр.) Джеймс Коми и (спецпрокурора – б.пр.) Робърт Мюлер като заговорници и вземали подкупи, виновни в обида на Конгреса, саботаж на разследването и лъжесвидетелстване под клетва пред Конгреса. И миналия петък те все пак успяха да заставят Конгреса да гласува резолюция, потвърждаваща тези обвинения и задължаваща ръководството на Министерството на правосъдието в 7-дневен срок (т.е. не по-късно от днес /петък, 06 юли/ – б.пр.) да представи липсващите документи под заплаха от осъждане за обида на Конгреса и импийчмънт”. Тоест, Хилъри Клинтън е под заплахата от арест и по-нататъшно углавно следствие заедно с редица високопоставени сътрудници от Министерството на правосъдието, ФБР, ЦРУ и т.нт.. Съответно, възниква логичният въпрос коя от силовите структури на САЩ осъществява силовата поддръжка за президента Тръмп против „подземната държава”? Отговор, без съмнение, има....И тук стигаме до главното, третото. Работата е там, че Русия на Путин и Америка на Тръмп имат един и същ общ враг, чиито най-известни наименования са „подземната държава”, а също и „черният световен проект”, чиито фронтмени са Хилъри Клинтън в САЩ, а в Европа Ангела Меркел, идеологическата и финансовата основа на който е мутиралият фашизъм на Третия Райх (затова и във връзката Путин-Тръмп се появи Израел – посещението на Нетаняху на 09.05. в Москва). Задачата на този „проект за черен световен ред” е да завземе света под лозунги за поклонение пред Сатаната и да превърне хората в роби, лишени от всякаква идентичност. Съответно проектът на Тръмп „Да направим Америка отново велика” е директно противоположен на това, тъй като хората, които живеят в една страна са тези, които я правят велика. Следователно, на една велика страна не са ѝ нужни цифровизирани роби, а свободни велики хора...,,!!!

е, аре ся "коя от силовите структури"-ми по-силната за момента, то е ясно- винаги така става, и в РФ-то така стана, и у нас и навсякъде...мутирал фашизъм дрън-дрън...баш пък Фрауто, дето до оня ден я обвинявахте, че приемала мигранти от кол и въже... и хилърито била он подземната, пък нашия човек бил от надземната държава ...много писал, нищо не казал...абе, не ставате за пропаганда -по-добре да ви менкат с някои по-интелигентни и толкоз

Огромният натиск от страна на Вашингтон да пробутат американското ядрено гориво в нашата Козлодуй датира много отдавна, но от 8 години насам се засили особено. Първи си изпатиха чехите в АЕЦ Темлин. Раполагам с доклада от чешкия ядрен регулатор, в който се описва как горивото на Уестингхауз е непредвидимо при високите температури, които се развиват в активната зона. „Циркониевите тръби се огъват и пукат, в резултат на което се регистрират високи нива на радиация“, съобщава докладът, който многократно съм ви показвала през годините по различни телевизии, включително и в закритото ми от Волен Сидеров предаване – „Студио Икономика“ по телевизия Алфа.

Много ирония има в тоз луд живот... Преди 73 години, задокеанската кочина почна да отделя 2% от БВП, за да възстанови разрушените колониални кочини в Европа. Европа беше съсипана ОТ ВОЙНА. Сега, задокеанската кочина е съсипана, ама без война. И иска от Европа да й дават 2% от БВП за да им продава железария (кочината друго няма). Да, ама - не. Европейците не щат. Защото не е имало война. Или впрочем. имаше, ама студена. Ирония, а? Въпросът е ЗАЩО без РЕАЛНА война кочината е съсипана?

Я сега дай техническите параметри на "съсипаната кочина" и ги сравни с тези на цветущите градини, Русия, Китай и Сев.Корея! Например БВП,жизнен стандарт, резерви в злато, научен потенциал, икономическси и технологични постижения и т.н.

няма какво да сравнявам. Една мъничка 17 милионна държава - Северна Корея - произвежда 12% от платовете В СВЕТА. Има атомни централи, ТРИ завода за трактори, и прави каквото си поиска. За Русия няма да пиша - тя е на светлинни години напред в много области!

е айде сега- ми СССР що бе съсипано без РЕАЛНА война? ся шси мерите съсипията...

СССР беше ПРЕДАДЕНО от един глупак. От 1985-та до 1989-та тоя ГЛУПАК не направи нищо - седя и гледа. И после предаде цял политически блок.

Ами и САЩ е ПРЕДАДЕНО от един глупак. И после същият предава цял политически блок.

Тръмп: "Откровено казано, с Путин може да се окаже най-лесно." Очаквано! Путин е стратег, последователен и дипломатичен. Единственият нормален политик на Голямата сцена.

Защо не се регистрираш просто като ....ИДИОТ?

а ти стани по-земен, ще ти е от полза.

Голям ГЮВЕЧ до сега за Европа в НАТО. Резил богата Европа да плаща ДНЕС 1%. Даже и 2% не иска да плаща. Богата и стара Европа трябва поне 4 % да плаща. Да се намали краденето,това да поиска Тръмпи от Европа. И ще стане. Северни и Южни ПАТОЦИ а !!!??? Че видите през крив макарон. САЩ отделиха 1 трилион д за НОВИ ОРЪЖИЯ,а Европа преживя яко залебила. Иначе Путев чака.....................! И ще стане слушайте. Не може Хем душана в рая,Хем оная работа до края....!

Усещате ли как Тръмп ни подготвя за погребението на НАТО???? :))

Най голямата мечта на РУСОФИЛА! Тръмп- руски агент. Хайде помечтайте си и като се събудите пак си спомнете колко са велики Китай и Северна корея

Тръмп е руски агент само в очите на клинтаноидите и всички на хранилка при тях, че даже и извенземни такива! :) Не знаеш какво става в света в момента и защо именно това се случва, защо умира стария евроатлантически световен ред, защо именно Тръмп е главния двигател на промените, защо довчерашните съюзи вече не са актуални? Паниката от случващото се е голяма, нали???? :))

Тръмп наистина е голям политик! На срещата с НАТО е ясно че ще принуди богатия запад в комплект с цървулите от източна Европа да се въоръжават качествено срещу Русия. Нали никой не си прави илюзия че тези разходи са срещу пингвините на Антарктида? После отива в Русия да "преговаря" за световния ред. Преговаря е в кавички защото лидера на света плюс резултата от срещата с НАТО ще е по скоро предупреждение към недоразумението в Москва. Пример: случая с онова дебело недоразумение в Северна Корея!

От Марс ли не се вижда добре или ти си късоглед марсианец?

Тръмп - политик? Я не ставай смешен.

Вие си плащате за сферата на влияние, плз. Ако не искате- ок, други ще си плащат. А Борката сега може да стане и спец по полит.голф- заедно с Фарс-аж ше ви носят топките... ПП туй бялото мазило за под очите от де го купувате? гледам и кралицата си слага, много е яко. върви на традиционна чинезе чайна церемония с био-ърл грей и бутерброды с русский черен хайвер

натуто се отнася съФсем справедливо. Който цоца най- много, най- много и плаща.

Прав е. Срещата с исторически опонент, от която никой не очаква кой знае какво е по-лесна от срещата с близки съюзници, с които не сте в перфектни отношения и от които искате да развържат кесията. Разбира се, темата е идеална за плючни по Тръмп, ако там ви стяга чепика. Ако целта ви е диалог по същество, това вече е друга бира.

НЕма нужда, той Дъмби сам се плюнчи.

думата беше "плювни", допуснах лапсус.

Всичко е възможно. Както и да спрете да притискате половината свят да се съобразяват с вашите интереси.

тъй де- с Вл.Вл. ще обсъждате само справедливи приходи.

соросите да си плащат за нато, да им се дигнат данъците само на тях. Ние НЕсоросоидите не щем да дааме пари да хрантутим натото.

Подкрепям.

Соросите са родните патриотари и "граждани", както и кой знае кой още. Накупени са в пакет сякаш. От тази гледна точка, май това сме "ние" или поне управляващите ни тиквеници

само ще чета коментари, щото онемях.