Тръмп призова привържениците си да се изтеглят, гвардията освободи Капитолия

Повтаряме призова на президента Тръмп срещу насилието и за запазване на спокойствие, каза прессекретарката Кейли Макенани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно проектът "тръмп президент на САЩ" претърпя неуспех. Но инвеститорите на този проект дали ще подготвят нещо ново и невиждано досега , защото очевидно че американската демокрация в този си вид не им е угодна.

То поначало т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскруполните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Това се има предвид под "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци от Турция, изкукали пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Или както в САЩ "гласуваха" по пощата клошари, дрогари, алцхаймери, деменции, дебили... все за бай Дън. На точното място и по точното време. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз. Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

Гражданска война в САЩ е по-малкото зло за американците и света, от власт на демоНОкратите.

Това,, което направи Американския идиот а именно да подстрекава за бунтове и неспазване на конституцията, закона и принципите на демокрацията, нашия го прави от лятото. Развява юмруци, настройва срещу законно избраната власт и срещу съдебната система, криейки се зад имунитета си. Говори за мутри а те са около него и са продукт на партията, която го издигна. На всички е ясно, че не може да се ръководи държава като ставаш лидер на лумпени, политици зад борда и престъпници в изгнание.

САЩ= СССР

От днес преставам да гледам каквото и да било в YouTube макар да му бях голям привърженик.В миналите дни в YouTube вреше от информация за "БУНТОВЕ В МОСКВА,БЯГСТВО НА ПУТИН,ЦЕЛИ ГРАДОВЕ НА РЕВОЛЮЦИЯ СРЕЩУ ПУТИН" и нито дума за случващото се в САЩ и Вашингтон?!?!?!Информацията за Русия направи впечатление че уж е от руски произход но тук таме се виждаха явни езикови грешки.Освен това нямаше видиа а само снимки които никой не може да докаже от кога и за къде са?!?!?!А В СЪЩОТО ВРЕМЕ СВЕТОВНИТЕ ОСВЕДОМИТЕЛНИ АГЕНЦИИ НЕ ПУБЛИКУВАХА НИЩО ЗА РУСИЯ А ИМАШЕ ВОДОПАД ОТ ИНФОРМАЦИЯ ЗА САЩ!ТОЛКОВА ЛИ СЛЕПИ БЯХА БЕЗБРОЙНИТЕ СВЕТОВНИ ЖУРНАЛИСТИ,КОИТО НЕ БИХА ПРОПУСНАЛИ НИЩО НОВО СРЕЩУ РЕЖИМА НА ПУТИН??? НЕ ВЯРВАЙТЕ НА YouTube!

Е, да се вярва на тубата, е диагноза ,за когнитивна и ментална недостатъчност

Аз вече отписах Уou Tube, Facebook, СNN, и всички медии.

Котекция: Аз вече отписах Уou Tube, Facebook, СNN, и повечето медии.

Марша на клошарите като у България.

Щурм на зомбитата

Поне едно взривно устройство е било открито по време на окупацията на сградата на американския Конгрес от привърженици на президента Доналд Тръмп в сряда, съобщи Асошиейтед прес. Силите за сигурност обявиха, че устройството е било обезвредено. "демократи" "антифа" ислямисти терористи, ИВУ В КАПИТОЛИЯ И УБИЙСТВО НА ЖЕНА, БРАВО, АПЛОДИСМЕНТИ. ДЖОРДЖ СОРОС, НАЦИСТ ЛИ Е???? НАЦИСТ Е ДОРИ СОБСТВЕНИТЕ СИ БРАТЯ И СЕСТРИ Е ПРАТИЛ В КОНЦЛАГЕР,ФОНДАЦИИТЕ НПО тата НА СОРОС ЗАБЪРКАНИ ЛИ СА ВЪВ КОРУПЦИОННИ СКАНДАЛИ, ФИНАНСОВИ ИЗМАМИ, ШАНТАЖИ, ИЗНУДВАНЕ, ОБСЕБВАНЕ И УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ???ДА. ДЕМОКРАТИТЕ ЗАМЕСЕНИ ЛИ СА ВЪВ ПЕДОФИЛСКИ СКАНДАЛИ И САТАНИНСКИ СЕКТИ И ислямски халифат ДА.БАЙДЪН, ОБАМА, НАТО, ЕС СПОНСОРИРАХА ЛИ БАНДЕРОВСКИТЕ НАЦИСТКИ ПАРАВОЕННИ ФОРМИРОВАНИЯ В УКРАЙНА ДА, ДА, ДА ЗА КВА ДЕМОКРАЦИЯ ГОВОРИМ?????? ЕДИНСТВЕНИЯТ НЕДОСТАТЪК НА ТРЪМП Е ЧЕ НЕ ПОЖЕЛА ДА ПОДОБРИ СОЦИАЛНОЗДРАВНАТА СИСТЕМА В САЩ И ТЯ Е ПЪЛЕН БАТАЛ, ТОВА ДАДЕ ПРЕДИМСТВО НА БАЙДЪН И ДЕМОКРАТИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ. ПАРАДОКСА-АНТИФА-РАДИКАЛИ-ИСЛЯМИСТИ,САТАНИСТИ, АНАРХИСТИ,БОЛШЕВИКИ, ЛЕНИНИСТИ, КОМУНИСТИ НА ЗАПЛАТИ И ЕЖЕДНЕВНИ ДОЗИ ДРОГА И ОПИАТИ, СПОНСОРИРАНИ ОТ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ И БЛИЗКОИЗТОЧНИТЕ И АЗИАТСКИ ТЕРОРИСТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИ, НАЦИСТИ КАТО СОРОС ИЗПРАЩАЛИ ЖЕНИ И ДЕЦА В КОНЦЛАГЕРИ И БАЙДЪНИ, "демократи" СПОНСОРИ НА БАНДЕРОВСКИТЕ НАЦИСТИ В УКРАЙНА. ОКАЗВА СЕ ЧЕ "демокрацията" и "антифашизма" СЕ КОНТРОЛИРАТ ОТ НАЦИСТИ И БАНДИТИ.

Мунчо искаше да се случи и това при нас но не успя,добре че малко платени дебили му повярваха.

Трамп вече се реши и си признава, че офиса трябва да го освобождава.

Изборите 100% са фалшифицирани. Кой момент е по-подходящ от този- да гласуваш по факс хахаха да не живеем в 19-ти век, пълен абсурд, демократите като Байдън, Хилари Клинтън, Бил Клинтън всички те правят войни. Добре, че Тръмп застана на власт на мястото на Хилари иначе лошо се пишеше. Сега Байдън дойде, доброто не победи и ще направи още една- две войни в Близкия изток и ще ,,демократизира'' държавите както направи с Либия, Афганистан, Иран и т.н.

Боя настана сегаа почва сеира но този път шоуто ще е в америка не в сирия

бой не е настанал, това да не ти е О’Шипка :)

боя е настанала, червената :)

Уви - не. Много бързо ги кротнаха. Не знам на какво се надяваше Тръмп.

Видео от наблюдаваш грацданин как полицията пуска хората, които трябва да "нападнат" Сената: https://twitter.com/sugaspov/status/1346919943238000645

Видеото видяно вече от 26 мил. зрители.

такъв палячо-президент не е имало, съвпадение ли е това с наш Раду, незнам :)

Вече има пуснато видео в Туитър в което се показва как полицията допуска представителите на Антифа свободно да влязат в Сената. Но добрата новина е, че има още повече постове, които показват едни и същи хора на различни места, с едни и същи дрехи, които е доказано, че са от Антифа. Както пише в един от туитърите - не са достатъчно уни да покрият следите си. Идеята е била - да бъде арестуван Тръмп. Няма да се получи. Но пък изместиха фокуса от дискусията за фалшифицираните избори - наршаване на Конституцията на САЩ - главен мотив на Републиканските сенатори къ безредиците. познато, нали?

Философ :)

Когато фактите говорят, социалните медии биват блокирани!

обаче ти не си го гледал щото още не са го изфабрикували

https://twitter.com/sugaspov/status/1346919943238000645

сега гледа и се учи, напролет ще дръпне един щурм на Капитола с неговите другари в знак на протест че иборите са фалшифицирани :)

Дааа на тия палячовци пак путин ще е виновен

майтап, ти кой мислиш че е организирал щурма ако не е Путьо самият той :)

обяви, че ще забрани Чата през платформата им след 15 минути когато рестартира Заседанието за Сертифицирането на Байдън! Болшевишката Революция от КомиФорния е Завършена - изтриха 3 туита на Тръмп, сега спират възможност на Хората да си чатят. Скоро като у Китай - Великата Китайска Интернет стена - 99% от Интернета е Забранен, който не е бил в Китай дори не може да си представи какво е Интернет Цензура. Обаче, вече и при нас ще е така - опасно е народа да си споделя чувствата към Тирана, към Диктатурата на Режима!!

Контра-Преврат на Преврата, щото няма съмнение, че изборите са фалшиви!

и тя беше на същото мнение :)

Според мен, това че нахлуващите в Капитолия са поддръжници на Тръмп беше инсценировка, за да му скроят кюляфа. Бива си ги демократите в такива работи!

остават до възстановяване на Сертификационният Процес - утре като се събудите Байдън Официялно ще е новият Президент!

Президент, но на какво?

говедата като теП :)

на американците, не на теб, ти си имаш фатмака радев

А най-забавните снимки са от заседателната зала, където конгресмени и сенатори демократи напълнили гащите от страх се крият между столовете от народната "любов".... :))))))

след 30 минути се очаква сесията на Конгреса и Сената да бъде възобновена - Революцията свърши - до часове Байдън, ще бъде Сертифициран за Законният Президент на САЩ. Също така Медиите не казват, но беше Извършен Преврат срещу Тръмп, защото Майк Пенс и Нанси Пелоси са разпоредили за Националната Гвардия и Полиция да почне да стреля и бие протестиращите!

и как това е преврат срещу тръмп? Той си отива след 2 седмици. Виж ако се опита да остане с помощта на свои поддръжници, това е опит за преврат.

ами Никой не може дава Нарежда на Националната Гвардия освен Действащият Президент, защото те са част от Армията, Тръмп още 2 седмици им е Главнокомандващ, безпрецедентно Тръмп беше заобиколен днес - разбираш ли или си природно не най-острият интелект?!

Националната гвардия знае по-добре от теб, ниско интелигентния индивид, от кого може да получава нареждания.

Само едно се чудя: Как още не са обвинили Путин за щурма на Конгреса на САЩ? :))))) Е, нищо за сметка на това пък още утре могат да бъдат наложени още санкции на Москва .... :)))))))

притесняваш се че може да ти секнат копейките ли?

Краят на Света, такъв какъвто го Познавате! Гответе се за Китайското Комунистическо Робство!!

на Света ще дойде когато Руци сдаде властта :)

Браво на Тръмп. показа на света какво е демикрацията в действие! Демократите осъзнават, че няма как да убият Тръмп, защото ще го направят герой. Точно както и Кенеди!

от кое село си мари ма :)

пено, гледай си сапунките и не се изказвай за неща които не са ти ясни

Късно е, либе, за китка.

За това трябва да се забрани Демокрацията! САМО ГЛУПОСТИ!

Това беше един жалък опит за преврат от страна на тръмп. Подобен на предишните жалки опити да открадне изборите чрез забавяне на пощите и чрез съда. Смешен оражев нарцисист, не успя да стане диктатор.

Глупости, ако беше опит за преврат, нямаше да им каже да се разотидат, а щеше да ги призове да си носят оръжията.

Ако Демократите продължават да упорстват с твърдението си, че Байдън е "спечелил" изборите ще се простят със САЩ... Не, че ще страдаме при разпадането на САЩ, напротив даже ще се радваме! :))) Честита Коледа!

доста от назначените от тръна твърдят същото, включително и съдиите. Майк Пенс и много други републиканци също го потвърдиха.

Защото са обвързани финансово и с педофилския кръг. срещу всеки един от тях има компромати с които ги държат на каишка

Между другото Байдън не е спечелил изборите, просто тръмп ги загуби. Мнозинството му каза че не го иска.

Демокрацията Умря в Комунистическият Мрак на Китайската Чума от Ухан!

Демократите спечелиха сената. Скоро всякакъв спомен от безобразията на Тръмп ще изчезне.

Спечелиха Сената като използваха същата схема, по същото време като по време на изборите за президент, спряха броенето в един от градовете... и изведнъж се появиха гласовете за демократите... Да живее демокрацията!

Абсолютно вярно! Даже графиката от гласуването е същата като на президентските избори на 03.11

Демократите не могат да ориемат факта как през последните месеци Тръмп получава реална подкрепа от привържениците си. Медиите казват, че "нямало доказателства", но крият факта, че Съдилищата не желаят да разгледат делата, свързани с фактите от фалшифициране на изборите. Тръмп няма загубено дело, а нежелание на съда да разгледа делата, което е различно. Тръмп може да не е цвете за мирисане, но главната причина за атаките срещу тръмп са делата срещу пефофилите сред елита... Съветвам ви да проследите акаунта на адвоката Лин Ууод в Туитър, който дава доста информация и доказателства в тази връзка. Пърият закон, който вече подготвен, който ще приемат демократите е че вече няма да се изполват думите "баща". "майка". "син" и "дъщеря"... Да ви е честита победата на Байдън! За това става въпрос, за унищожаване на ценностната система и семейството. Нещо срещу което се бореше Тръмп.

Жестока цензура в социалните медии - Туитър, Фейсбук. Профилите на най-ярките лидери на републиканците, в т.ч. и на президента Тръмп са блокирани! Толкова относно мита за "свободата" на словото на запад и в частност във фара на "демокрацията" САЩ :))))) На Коледа стават чудеса! Нали го знаете това изтъркано клише? Е, в случая се оказа вярно!

Целта на днешната среща в Сената беше да се започне дискусия за фалшифицирането на изборите и желанието на 14 републикански сенатори да озпорят избора на Байдън. Създаде се хаос, който се опитват да припишат на Тръмп. Виж акаунта в туитър на https://twitter.com/LLinWood?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

Редовно следя постовете. Сега е блокиран, но за сметка на това Parler работи!

Няма как списателката на тази статия Аделина Томова да знае, обосновани ли са твърденията на Тръмп за изборни нередноси, или не са.

Де у Радев толко акъл!!!

Смей полицията във Вашингтон е по смотана от Софийските бекове. Да не сравняваме въобще с Гърция или Франция. Вие представяте ли си 10-20 хиляди протестъри в Гърция да успеят да нахлуят в парламента..... Изложиха се много ама много. ....и после за каква демокрация ще говорят, като последните дни половината висши републиканци официално казаха, че изборите и са сбъркани. Кой ще повярва вече на американски експерт по демокрация........ Тръмп превърна САЩ от водеща сила във по-богата Бразилия.

Малцинствата и всички дискриминирани от днес ще душата свободно. Това е силата на демокрацията. Дано и у нас

Вече има неоспорими доказателства, че Антифа е организирала безредиците, които би трябвало да се припишат на привържениците на Тръмп, за да се създаде хаос, за да се предотврати публичната дискусия и да се покажат реални факти от фалшифицирането на изборите в САЩ. Целта е да се измести фокуса, от изборните фалшификации към безредиците. Не ви ли звучи познато как бяха организирани футболните агитки в София срещу мирно протестиращите?

Тръмп и щабът му били казали, че изборите не са били честни, че била открадната победата на Тръмп, че имало мъртви души, че имало злоупотреби с гласуването по пощата! Добре, но Тръмп е заинтересована страна! Какво се оказа след това? Нали не си въобразявате, че за казването на подобни твърдения не се изискват нито големи умения, нито големи усилия! Има си оторизирани органи, които се произнасят по подобни казвания! А не всеки човек е такъв орган, засега всеки човек е само медия!

В коя държава не може да бъде извършен преврат? В САЩ! Защото там няма посолство на САЩ!

Били изтрили туитовете на тръмп. Ами щом подстрекава към насилие ще го изтрият разбира се. Туитър да не му е бащиния...

Не си разбрал- можеш да прочетеш в тази статия, как той призовава към мир.

призова щото видя дебелия край че ще влезе в затвора за държавна измяна. И пак ще го съдят, не му се е разминало.

Бай Дончо да си гледа жената, че е в рискова група... Подкрепи Турция, разбърква Сирия, само за Китай малко ги настъпи... Иначе за Европа бе спорна личност.

Честито Рождество на всички православни! Тази година наистина голям празник се получава! Другият път тези около 100 000 привърженици на тръмп могат да бъдат и въоръжени. Това не са ви лигльовците от BLM ...

Фашист, ти православен ли се пишеш? Истинските християни са за мира, ти се опитваш да подклаждаш омраза и насилие.

Абе ..видяхме черните колко бяха мирни през Март / Април и как трошаха витрини и грабеха моловете. Същата тази Пелоси с насълзени очи ни обяснваше колко са наранени черните и как не бива полицията да се намесва докато те палят колите и грабят моловете. Двуличници колкото искаш ...важно е от коя страна се намираш

Че в САЩ не е незаконно свободните граждани да ходят с оръжие.

Да ги въоръжават и да идват да ни пазят!

Когато черните опожаряваха градовете беще нормално а

Събрали се вагон протестанти... Риба носят ли?

Холивууд, не можа да надмине себе си, с тази ниско бюджетна продукция! Кадрите с полета на Аполо и стъпването на Луната бяха по реални, от това което ни предлагат сега!

комунделите все едо са им бръкнали в задника, пък то нищо, всичко си е спокойно :)

Някой спретна Майданче на "учителите ни по демокрация". Кой ли е това?

Бай ти Дончо си направил грешни сметки!

Перчема е руски агент. 4 години насъскваше кухите американци срещу Чайната, a Русия трупаше оръжия и злато. Сега и Майдан в Щатите направи.

Това ще е съдбата и на банкянския шут.