Тръмп призова Европа „да приеме обратно“ стотици пленени джихадисти

Халифатът е готов да падне, написа американският президент в Туитър

Обратно в новината

Коментари - Тръмп призова Европа „да приеме обратно“ стотици пленени джихадисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямата Рижа да направи като Путин, да ги праща при Аллах, не в Европа

Да ги предадем в ръцете на жертвите на джихад.

Мужиците изтрепаха своите джихадисти из пясъците на Сирия.

По- голяма идиотщина не бях чела до сега, но как от американец да чуеш нещо смислено.

да си ги прибира в Америка!

ОСЪДЕТЕ ГИ НА СМЪРТ,НАЛИ СА ДЖИХАДИСТИ!

Това нещо с рижавата перука ми е толкова противно , колкото и плешивото нещо с дръпнати очички в Кремъл :((( ГНУСНИ ДИКТАТОРИ !!!!:((( Даже и най-устойчивата на популизъм американска избирателна система може да бъде пробита от безскрупулни популисти като тръмплер :((((

Дир, що не цитирате докрай Тръмп? Че джихадистите са основно британци и французи!

Не знам от затворниците, но немците по повод изказването на Тръмп, си казаха, че над хиляда човека са отишли там от Германия.

Не разбирам едно. Защо тук всички се пишете еврогейци? Майната и на европа, безлична американска колония. Ще ги приемат, къде ще ходят?

Путин праща 8 милиона туристи в Турция . Евала Владимир Владимирович. Ние му пращаме хиляди тонове земеделска продукция. Те ни дават оръжия,ние мъже за техните красиви жени.

И каква земеделска продукция му пращаш? То да не е като при соца?

коментарът е от турчин...

Русия победи Ислямска държава. Затова всички разчитат на Русия.

Росенце, мина ли вече във втори клас?

Ето това е да владееш медиите! Обявяваш, че ти си победил ИД и мамка му ако някой се обади че не си! Ако не беше толова трагично, щеше да е най-големия виц!

Тъпанар си е тръмпито

тоя дърт глупак какво си въобразява че Европа все ще му пада на колене ли какво са за него 800 джихадисти Детроит е пуст да ги вземе никои няма да му се сърди

Да си ги прибира в САЩ, те ги създадоха и финансираха.

отврТителни руски тролове

ромлянин=циганин

ок бро!

БОКЛУК ХАХА

Да си ги настани направо в белия дом!

Никака Европа, да си ги затворят в Сирия за 15 години...

Не ни натискай да инфилтрираме джихадисти в Европа! Като са ти толкова мили и скъпи да си караш в САЩ! Ние не ги щем! А защо не ги предадеш на Асад, кюрдите или турците и руснаците? Не ти се връзва планът за инфилтрация, нали? Това искаш, да ни пуши чергата дето запали преди години!

Доколкото вече се разбра, САЩ ще пуснат последните джихадисти, ако те платят 40 тона злато и 17 тона сребро - толкова са по разузнавателни данни запасите на ИД в Сирия. Сега се провеждат преговори... Потърсете за: США В ОБМЕН НА ЗОЛОТО ГОТОВЫ ВЫПУСТИТЬ ТЕРРОРИСТОВ ИЗ «КОТЛА» В настоящее время террористы окружены и удерживают только 1,5 квадратных километра территории на юго-востоке долины Евфрата 13 февраля 2019 По информации Сирийской обсерватории по правам человека (SOHR), американские военные предложили сделку террористам ИГИЛ (организация, деятельность которой запрещена в РФ), которые окружены в «котле» на юго-востоке долины реки Евфрат. Им предложено в обмен на безопасный выход из котла передать военным США 40 тонн золота и около 17 тонн серебра. Размер оплаты за безопасный выход из котла соответствует запасам золота и серебра, которые, по имеющейся информации, хранятся в «казне» «Исламского государства»

Дони плямпа глупости, пленените трябва да си останат в Сирия, просто да бъдат предадени на кюрдите или на Асад и да се впрегнат да възстановяват разрушеното.

В официалната руска преса вече беше документиран маршрута на цистерните със сирийски петрол които САЩ продават. Потърсете за: США крадут нефть Сирии: ФАН публикует маршрут американских нефтевозов

ний ги приемаме, ама те не могат да минат берлинската стена, кво да правиш.....

Последните остатъци на ИДИЛ са обкръжени в селцето Бахус Фокани(Горен Бахус), на левия бряг на река Ефрат. Там се намират най-фанатичните джихадисти и техните семейства. В момента се водят преговори за капитулацията им. Жените и децата вече излизат. Интересни "птици" излизат от там. Кюрдите имат обичай като заловят джихадисти качват снимките и имената, и държава. Има всякакви, кой от кой по-европеец, красавци-всичките европейци са преки потомци на викигингите и тевтонските рицари. :)). Сега като ни ги върнат, ще ги осъдят там на някоя друга година, да си отпочинат де и след това ще се захванат с нас, да си спретнат един ЕВропейски халифат.

Хайде тръмпчо приберете си вашите ученици а не ги натресвай пак на Европа както направи като раруши страни дето не искаха да ти играят по гайдата...Това са твои хора така че си ги прибери при теб..

да ги предадат на Русия .Якутия е голяма .гаранция ,че нито ще избягат нито ще се върнат. Пък и ще им поохладнеят сгорещените от пустинните жеги -глави.

Руснаците без да се пазарят, си прибират своите граждани.

Бъдете поне точни, че прибират децата на тези дето ще си останат в сирийските затвори да си отговарят за действията, защото идилците бая деца сътвориха заблуждавайки се че векове ще шестват из света та да имат бъдещи заместнии...

Глупости. Ако ги дадат на руснаците ще си решат проблема от раз. Пътя Колима иска поддръжка.

Дировите джендъри разчитат, че повечето хора четат само заглавията. Разликата между "да ги приемете обратно" и "да ги съдите" е оттук до небето. ФАЛШИВА НОВИНА!

И какво ще стане, като ги осъдят? Ще ги хранят няколко години в затвора ни ще ги пуснат. А после?

но броят на "бунтовниците и идиловците е хиляди (в Идлиб). що не си ги приберете вие да ги съдите? знам извинението - затворите ви са претъпкани и сте на 1 място по брой на затворници.

по добре тия 800 да ги качим на една гемия и право на лангли,нали те ги създадоха те да им дирят нови обекти и кули из краварско

Най-добре Тръмп да свъръши тази работа,и да ги праща в Гуантанамо. Евроджендърите ще ги пуснат на свобода около нас тези.

че Гуантанамо е претъпкан.

Нали затова взеха под наем затвори в Мароко и Тайланд...