Тръмп призова Байдън да се подложи на тест за умствените му способности

"Може би така ще може да видим защо взима толкова ужасни решения", каза конкурентът му за презедентския пост

Обратно в новината

Коментари - Тръмп призова Байдън да се подложи на тест за умствените му способности | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президентът на Ел Салвадор Наиб Букеле, който бе избран с цели 84% от гласовете, вече е световен феномен. За 4 години той трансформира Ел Салвадор от най-опасната държава в света до най-безопасната. Преди няколко дни в една историческа реч пред най-голямата консервативна конференция в САЩ той разкри как е постигнал това - с противопоставяне на глобалния елит и особено на Сорос и НПО-тата. Всякакви мои думи са излишни пред гениалната му реч, така че нека просто ви преведа най-важните части от речта му: “Неизбраните бюрократи искат да вкарат законите. Кой ги е избрал? Те нямат демократичен мандат. Ако искат място на масата, трябва да отидат на избори. Нека хората гласуват! Няма да им хареса резултата, обаче, ако изборите са честни и свободни. Кой избра Сорос, да диктува законите и политиката? Защо се чувства, че може да си прокарва идеологията? Нека ви кажа нещо - Сорос и неговите приближени удариха на камък в Ел Салвадор. Благодаря на Господ, салвадорците вече са имунизирани срещу Сорос. Никой вече не вярва на неговите лъжи там. Ние имахме честни и свободни избори и спечелихме с над 84% от гласовете.” Всъщност, Букеле дори спестява много от своята борба, която действително си струва да се проследи - през 2021 САЩ прехвърля пари от финансовата помощ на държавата, към обществения сектор (НПО-та). Това се случва малко след като Джо Байдън, тогавашният президент на САЩ, отказва да се срещне с него - въпреки, че бившият президент Доналд Тръмп е бил в много добри отношения и се е радвал на действията на Букеле.

бидон е една торба с пръдни и лайна! Кви тестове?

Няма да разберем защо взима ужасни решения , но ще разберем че не ги взима той !

Трябва да има горна граница за възрастта на кандидатите Да сложат някой младеж на 50 ;)

ооооооооооооо

То нема мозък в главата му.Има някаква суроватка.Напълно е изкуфял. Какво по хубаво за елита на световната и американска мафия.Да сложат изкуфял президент който не знае какво прави. Само да слуша и изпълнява.. Та така драги читатели.Вижте и какви уроди са на власт и управляват във България и ще ви стане ясна картинката.

Sm3hurk0

Ваксините обясняват до някъде написаното от Вас...

А Тръмп и без тест се вижда, че е пълен идиот!

Така мислиш ти и група учени от Папуа нова Гвинея. А, и стотина либтарди, да.

В сравнение с Байдън е почти гениален!

А не на Тръмп способности!

Присмял се хърбел. На щърбел.

Да направят дебат. И да играят. На рокпейпърсизърс.

Белези: - постоянен режим на лъжетворчество - безхаберие и безсрамие - алчност - сексуални извратености ( педерастия) Близане на задници Правене на дълбоко гърло от президент на министър председател и обратно - така популярната и актуална френска любов, завладяла ЕС

За умствените СИ способности, Аделина...

... И

...тазгодишният медицински преглед не установи нови проблеми... Значи когнитивните му проблеми са стари. Логично- и той е много стар.