Тръмп призова американците да прекъснат социалните си контакти за 15 дни

Заплашва ни рецесия. Но когато спрем вируса, икономиката ни ще навлезе в период на "страхотен подем", зарече се президентът

Обратно в новината

Коментари - Тръмп призова американците да прекъснат социалните си контакти за 15 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ни една заразена маймуна. Див животински секс е лечението

този вирус няма автор в никоя държава - все повече учени вирусолози го заявяват. дело е на природата, която е комбинирала парченца от наличните видове коронавируси.

прочетете през гугъл статията в уикипедия (на руски, на български е много мъничка) или друг език Биологическое оружие, в която пише, че патогените не се използват в една война, защото са "неуправляеми", за тях няма граници и могат да засегнат и ликвидират не само противника, ами и този, който ползва биооръжието.

Отмявата на социалните контакти за 15 дни е твърде слаба мярка ,защото ,както казват специалистите,пикът на сорона вирусът в САЩ ще бъде след 2-3 месеца!?Интересно е в този смисъл какво ще стане с изборите за нов президент -кампанията ще бъде ли прекъсната или изборите ще бъдат отложени за по-късна дата!?Не искам да бъда циничен и да проявявам неуместен черен хумор,но като имаме пред вид възрастта на кандидатите за президент,може да се окаже че тези президентски избори ще бъдат спечелени от коронавирусът!?

Този все едно слуша нашия Щаб.

Шило

Айдее, отиде на кино "голямото" натовско учение. Или ще се проведе с ползване на противогаз 24/7.

Путкин за сега дезинформира света, като китайците. Като се разбере там какво е тогава ще е страшно

Всеки жител в сащ има кола. Не излизаш от колата , минаваш през дезинфекционна завеса и влизаш в огромния склад има ги с милиони. Получаваш си поръчката и да те няма. Граничтите служби имат масиви с данни кой къде и кога е влизал и излизал и къде е пътувал. Да се призоват пътувалите от ноември до март да се подложат на карантина , изледване и с кой са контактували. За три месеца ще се сведе вироса до поносими граници.

Позьор, като повечето от зодия близнаци! Нали не го беше страх? Не го е страх, ама като го изследваха и претръпна. В има САЩ 300 милиона души. Гъсто населените мегаполиси ще трябва да бъдат ограничени. Сан Фансиско, който е 7 млн вече е под карантина. Ню Йорк, Чикаго, Бостън, Далас, Лос Анжилис неизбежно ще попаднат под карантина. Вече не може да се говори за икономика, а само и единствено за намаляване броя на заразените хора. Пандемията вече има катастрофален размер, който ще става все по- катастрофален, ако италианското мислене продължава да се проявява. Те са толкова тъпи, че излизат по балконите и прозорците и пак продължават да сеят заразата във въздуха! Понеже и у нас има подобни идиоти е добре да се знае, че вирусът се разпространява и в тези моменти на съпричастност към лекарите. Докато си мислите, че отдавате почит, вие им създавате работа с нови заразени хора. САЩ пренебрегнаха много сериозно проблема и сега берат отровните му плодове. На практика светът изпусна два решаващи месеца от началото на Янураи , когато можеше да вземе адекватните мерки. Сега прадядовците ни спасяват с геннозаложеното, проявеното, несъзнателното поведение, защото цивилизацията ни се оказва напълно неадекватна на реалностите. Адекватното се оказва онова, което хилядолетия се прави от предците ни. Крият се извън населените места и които останат оцеляват. В САЩ последствията ще бъдат подобни на Испания Италия и Англия, защото генно заложеното от предците сега се проявява. В САЩ, въпреки цялата им мощ, напреднала медицина и огромна база инстинктивното ще управлява и лекува обществото. А инстинктът им е борбен, но не и лечителски. силните качества на индивида за борба няма да го спасят от генетичната заложена слабост при оцеляване при масови болести, защото преците им мрат по много и не знаят да се пазят. Това, обаче е само прогноза, която може да се сбъдне, ако американците не вземат чисто военни мерки , за да ограничат всяко движение и не опразнят всяко публично място. Пред пандемията не може да се поставят демократични ценности или икономиката, защото животът и здравето са в основата на демокрацията и икономиката.

Много си черноглед, не мислиш позитивно, за това си и гума ,не я чака нищо друго освен да се спука.

Тръмп както винаги е неадекватен.

В началото беше "някакво грипче" и медиите разпространявали "фалшиви новини" инямало никакъв риск................После - дреги са му виновни.

Ти си адекватен личи си, само дето си мишка пред кутията в къщи.

Това какво общо има с неадекватната реакция на Тръмп? Това тръмпанарите сте като някаква религия, недай си Боже по някакъв начин да бъде обиден идола ви.

За сега, а и за последните 20 години "страхотен подем" имат само дълговете им. Давайте още, вкарайте целия свят в центрофугата на упадъка.

обаче в тази тема му е дошло времето да го пусна, защото е интересно. Как стоят нещата за някои хора там. Човекът пише за първия ден след въвеждането на по-затегнат режим там. Ник Перумов е популярен руски писател, който от края на 90-те живее в САЩ и на страниците на своя личен блог пише за това, което се случва в малкия град Чапъл Хил в Северна Каролина. "Имаме първия етап на зомби апокалипсис. Вчера вече се опитаха да ми гепят хранителните продукти. Идиоти, не знаят на кого са попаднали – на един съветски човек, кален по опашки, с номер, изписан на дланта, и с репликата "не предреждай!". Заредих всички магазини на моя Зиг Зауер Р320 и верния като смърт АК-47. – Нека заповядат сега – е написал Перумов вчера, събота. И днес, неделя, е продължил разказа си: "Зомби апокалипсис, част 2. Няма мляко. Няма яйца. Няма макарони. Няма консерви, няма. Хората полудяват. В клуба за стрелба са изкупени всички патрони 9 мм за Люгер и всички 5,56 мм НАТО. Сега и ловджийските пушки са кът.

впрочем.

понеже се връщам от мола - колко сме по-цивилизовани ние, българите. и колко сме по-дисциплинирани, въпреки безбройните оплаквания тук и там. така че хич не искам да ги стигаме американците. вчера пак някакъв е откачил и е разстрелял петима.

Условията за развитие на вирусите са благоприятни през цялата пролет. Тя трае 90 дни. Предстои ни да разберем колко трае паниката по двукраките говеда!

А за американските военни които кръстосват в момента Италия ... Тръмп КАКВО КАЗА!?

Днешните новини съобщават, че американците се редят на опашка пред оръжейните магазини. За какво са им пистолети ?! Идиоти.

За тоалетна хартия

За да се пазят от говеда като теб.

Не е за вярване как губят време,ама пусти избори.....