Тръмп прие в Белия дом астронавтите Бъз Олдрин и Майкъл Колинс

Поводът е историческата мисия Аполо 11, отвела преди 50 години човек на Луната

Обратно в новината

Коментари - Тръмп прие в Белия дом астронавтите Бъз Олдрин и Майкъл Колинс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горката Мелания ! Какви ли любовни трепети изживява вечер като си ляга до този пуяк ??!

Те отдавна спят отделно, така че не я мисли. Пък и Тръмп нали е президент, половината година поне не са заедно.

Старците му стоят на крака , а той , чорбаджията седнал и прави важни фасони. По - надут , вулгарен и неприятен президент Америка никога не е имала.

Не могат да кацат на Луната движеща се с 1 км в секунда. А те подскачат и падат на същото място. Мисията Аполо е грандиозна измама. Сега 2019 година не могат да изпратят мисия на Луната,защото нямат технологията.

Могат и са го направили. И пак ще го направят. А обясненията ти за движението на Луната и скоковете на астронавтите са смехотворни и съответно доказателство за крайна неграмотност в областта на науката физика.

Не са ходили няма как да стане. НАСА няма доказателства за полетите. Апарата Йигъл е от картон,фолио и тиксо. Тези астронавти са масони

че са ходили на Луната- ходили са - и руснаците дори им го признават-ама, че не казват какво са видели там, също е верно--бъзе ги е. Бъз, кажи си бе човек, ще ти олекне))...

Че е седнал докато двете величия на преклонна възраст му стоят диван чапраз прави! Най-малкото не е културно и уважително. Един чиновник, макар и президент, никога не може да бъде по-голям от един пионер-откривател и покорител, който ще остане в историята! Ако беше Айнщайн, пак ли щеше да се цупи седнал?

Руско-съветските мекерета си умират от завист че не те, а именно американците са кацнали на Луната. И не един път, а цели 6.Вярно, с безценната помощ на полковника от СС Вернер фон Браун и неговия екип, но все пак американци първи са стъпили на Луната. Ако има нещо, което е ясно, то е че руснаци никога не са стъпвали на Луната. И щом е така, по логиката на родните Путьовци ( искам да кажа любители на Путьо, да не си помиослихте нещо друго), никой не е кацал на Луната. И изтъкват всякакви идиотизми за да "докажат" това. А всъщност най-категоричното доказателство за кацането на американците е в Мсква. По време на състезанието за Луната през 60-те години на 20-ти век, ако е имало даже и най-малкото съмнение в СССР щеше да се вдигне врява до Бога: мръсните американци лъжат, империалистите не са кацнали. Да, ама мълчаха хато гъзове. Защото знаеха много добре истината - Екипажа на Аполо -11 сее прилунил успешно, след което Нийл Армстронг е стъпил на Луната (след него и Бъз Олдрин). После успешно са излетяли и са с еприбрали на Земята. И всякакви други приказки биха ги аправили смешни в очите на целия свят. Всъщност тогава в СССР са постъпили джентълменски - загубили са състезанието и са признали поражението си. А после руско-съветските мекерета започват с глупостите. А истината е проста - има 6 американски мисии до Луната с кацане на екипаж. Плюс още 3 с "облитане" на Луната - две планирани и една принудителна ( с Аполо13). СССР не само че няма екипаж кацнал на Луната, но няма и екипажи ходили в орбита до Луната. Тоест те са толкова назад че никога не е имало и малка вероятност въобще да кацат на Луната. Поради технологично изоставане и политически идиотизъм. Да, в Холивуд са правили всякакви филми (руснаците даже и това не го могат). В САЩ всеки може да представя версии за каквото си иска - там има свобода н словото. А в СССР всичко е секретно - от датата на изстрелване на космическите кораби, до номера на гащите на Валентина Терешкова. Както с епееше в една частушка от онова време: "Валентина Терешкова за полет космический, получила от Хрушева хуй автоматический"" ( за по-младите да поясня че по онова време Никита сергеевич Хрушев е генерален секретар на КПСС, нещо като Путьо сега.

Всъщност доста американци не вярват в това кацане, ама нали Путин е виновен за всичко, та и за това. Пийте си хапчетата.

Като ти гледам овчия възторг съм сигурен, че по бай-Тошово време си бил абсолютен лакей на системата )))

Жалко че Стенли Кубрик умря, иначе щеше да е главният герой на празненствата!

Даже Алекс Джоунс не отрича че са били на луната, ама най-закоравелите интернетски утрепки тяхната си знаят. Ходили са и пак ще ходят, айде лягайте си вече.

Ами не са ходили и няма да ходят, просто защото човек не може да оцелее ако мине през пояса на Ван Ален - просто, научно и ясно! Виж в нета: VAN ALLEN BELT

Видях го. Беше точно до статията за кралицата на Англия - че била извънземно полу-влечуго.

"астронавт" е неподходящ и неправилен, правилен е "космонавт", защото Аполо все пак не е летяло можду звездите, асамо в Космоса...

Ми летял е между звездите бре, да речем между слънцето и алфасентаури или която там си избереш от другата страна на астронафта, докато е бил на луната, хехехе

Преди две години, същият Тръмп им поръча пак да отидат, ама не може ли. Било трудно.

Голям праз ! А Путака прие в Кремъл първият арменски космонафт - Гагарян

Тези още си внушават, че са ходили на луната

в крайна сметка, че наистина са ходили, ти ще си направиш ли сепуко, както и купчината червени лаячи, оплюващи всичко американско и олизващи всичко руско?

И как ще се докаже? Ще ми прожектират филми ли?

времето е неумолимо. Тези велики, някога силни здрави хора сега са немощни старци, а техният командир вече не е между нас. Същото се случва и със свидетелствата от техният подвиг. Жестоката слънчева радиация и метиоритите, които няма атмосфера която да ги спре разрушават неумолимо материалните следи от това епохално събитие и когато следващи експедиции стъпят на лунната повърхност те няма да намерят там вече нищо.

Е, големи яйца !

Ще ми стъпят наа...

Напомняш ми за онзи виц, дето след атомна бомба всичко се топи от високата температура и затова, трябва да държим автомата с изпънати ръце, за да не ни капе по краката, когато се топи.

До там ли я докарахне за повече от четвърт век демокрация, да говорим с намеци

"...космическа мисия Аполо 11, която преди 50 години отведе човек на Луната ..." Да се чете: космическа мисия Аполо 11, която преди 50 години отведе човек в холивудско студио.

За тези не знам, ама от полета на вашия любим Гагарин няма и кадър, само аудио, много слабо са се представили от мосфилм

И кой да го снима?

Хахаха Стига глупости ! Изберете Кредисимо !

на прасета не дават ще освините и луната

Тези хора колко странно гледат този в средата...защо така?

е...

И аз го гледам странно - не ми се струва културно да е седнал само той. Неуважително ми изглежда някак си, към гостите, които е поканил, предвид възрастта им и това, което са направили.

на краварски е реднек, или редперчем,или редфейс в случая