Тръмп поздрави Пелоси, тя не изключи импийчмънт срещу него

Въпросът дали да бъде задействана процедурата не бива да зависи от политически причини, каза новият шеф на Долната камара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еврейски историики

самият въпрос защо е почнато това нагласено следствие, подлежи на разследване.

"В същото време демократката Пелоси уточни, че това зависи от резултатите от разследването на специалния прокурор Робърт Мълър" Е разследването на Мълър е в задънена улица вече повече от две години, въпреки "наличните доказателствата" които не се разкриват пред никой и заради които се води разследването.А за импийчмънт, е имаха такава опция миналата(или беше по миналата) година,но в последният миг всички изненадващо се отказаха?!

Дано тази дама покаже повече смелост и дързост и разкара оранжевия идиот, поставен в Белия дом от Путин.

И да сложи някоя луда, избрана от негри и латиноси?

Колко го е ''сложил'' Путин е много спорен въпрос. Колкото до самия Путин , той и китаеца май се очертават единствените дето са с всичкия си.

И на тая и хлопа чукчето.

То понеже комунистическите лидери от преди 89 беха едни хубави младежи и не управляваха докато не им се разпаднат телесата и не вземат да умрат , пък и обичаха да се целуват уста в уста. Сравнени е с тех бабата си е окей.

Боже каква снимка сте сложили на тази бабишкера!? буля ти нанси пелоси е родена 1940г и гони 80г. Единственото нещо, което трябва да знаете за нея, че цял живот след брака си с Пол Пелоси тя е била... "политик". Това е житейската и биография. После елата пак да ми кажете, как в България било "недемократично" и да искате нашите да са само по 2 мандата! Това е американската "дермокрация" в своята същност! Когато е за тях - това е демократичен принцип и зценност. Когато е за други - това е лоша практика, лобизъм и тоталитаризъм... Отивам да повръщам.