Тръмп посрещна Меркел в Белия дом с целувки

Тръмп разцелува Меркел преди разговорите в Белия дом

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво DIR, очквам тази статия да я държите до Нова Година. Thanks !

Ама как си отиваааат... Да вземат да се вземат, че да мирнем малко.

Като ги гледам двамата сякаш са едно семейство и си приличат. Нормално е.

човек я е целувал много пъти и то преди ТРЪМП !

Получи ли новите заповеди овцата европейска?

С целувки? Рили? Прави нелоялна конкуренция на Бойко...не е на добре...

И оправете дизайна на сайта, че новия е голяма каша. Един списък с новините няма като хората!!!

А пърхот от някъде не и ли изтръска?!?!

Има някакво раздвижване. Помним как предния път Тръмп не искаше да подаде на Меркел ръка. Много тъпа и грозна картинка беше. Връх на дипломацията по тръмповски.

...сериалът "На спявка при Господаря" продължава... Целувки, прегръдки и накрая "аре, бегай легай". Да видим, дали и баба Мераклийца, ще мине по същата пътечка на унижението, като Макарончо...;-)

Струва ми се обаче, че баш краваря по-добре се разбира с франсето!

Куку и Пипи на едно място! Това са Тръмп и Меркел! Тези двамата наистина смятат, че владеят света!

Във Вашингтон на баба Ангела и стана ясно, че единствения и сериозен партньор е Русия!

Бат Бойко ще ревнува недейте така господин Тръмп :)

Е как няма да я целува баба ти... Нали тя му помага навсякъде... А напоследък нещо май взе да се дърпа, така че - давай да целуваме, да оправим нещата ! Че и ако Германия започне да забелязва какви нелогични глупости се творят от САЩ и Англия... То не остана кой да им вярва, бе...

Не само нелогични, а и опасни :)

Не се виждат техните дистанционни контролери. Отлични роботи, наистина изглеждат като хора.

Германия е на светлинни години пред САЩ за ТЕхнология.Ревност е това на Тръмп-защото Германия всички искат там да учат. Без комунистите те в Англия..В Америка ходят виетнамци и мексиканци с мозак които не може да роди нещо повече от 3 на зарче и това ще е техния проблем.

Новия ви дизайн на сайта, ще съсипе страта му слава. Много, модерно, неудобно, объркно и нефункционално. Дано бързо го оправите, защото феновете ви лесно ще се преореантират към другите еднакво изглеждащи клюкарници.

Много по-лесно се гледа на таблет.

на бай Тръмп евреите трябва да му дадат нобел за мир че спря войните на обама и килъри и накара дебелия кореец да се предаде без бой дори ...ама те наградиха Хюсеин обама че по заповед на сорос заля Европа с ислямофашисти

Само целувки. Без резултати.

нещо по-фино за десерт, та пак опряха до наште целувки от белтъци? Сигурно на изпроводяк ще я почерпи с лимонови резенки.

на Шаломов. Така яко го изигра със С.Корея, че напарави се свря като помият в ъгъла и не смее да гъкне.

Няма нищо по-естествено от това кравар да целува дърта крава...

Дори подготвил млада трева за нея на камината

нощ!

че Путин назначи тия двамата за шефове на държави, със световно значение?

Интересно какво са правили в ОРАЛНИЯ КАБИНЕТ?

същото като Бил Клинтън и Моника.

Ма шмеркел ги върти още по-свирепи, особено като си свали ченето...

пенционерска рабта

Колко ли хора мечтаят да ги целунат студени?

отвратен съм от двуличието на американците. Пишат се приятели на този и онзи, а в същото време искат да забият ножове в гърбовете на всичките си партньори и приятели. Ако това е еврейското разбиране за реда в света, то Хитлер е имал пълното право да ги мрази.

Германия моли САЩ да я освободят от санкциите срещу Русия Държавното ръководство на Германия възнамерява да поиска от САЩ да освободят германските компании от участие в санкциите срещу Русия. Това пише авторитетният американски вестник "Уолстрийт джърнъл", позовавайки се на източници. В информацията се уточнява, че по време на посещението си във Вашингтон германският финансов министър Олаф Шолц планира да постигне специални условия за германския бизнес по въпроса за санкциите срещу Русия. Освен това германският канцлер Ангела Меркел щяла да повдигне този въпрос на среща с американския президент Доналд Тръмп, която ще се проведе в края на април. Изданието отбелязва, че този подход е лобиране за германските индустриални гиганти, включително "Сименс", "Даймлер" и "Фолксваген", които правят бизнес в Русия и не искат да станат жертви на влошаващите се отношения между Москва и Вашингтон. Според ръководителите на германските компании нови санкции на САЩ срещу Русия могат да струват на Германия стотици милиони евро.

Arcadium

Боко тиквата си намери конкуренция. Америкаската тиква сега мляска фрау Меркел.

Бабо Меркел, где така? На джамия, Мустафа.

Дали Баба Меркел ще моли Тръмп да освободят германските компании от участие в санкциите срещу Русия?! Ще лобира ли Бабето за "Сименс", "Даймлер" и "Фолксваген"?! Ще им жертва ли бизнеса в Русия?!

Бабе ще казваш на майка си, на баба си. На светлинни години си след фрау Меркел. Провинциален глупак.

ЯЛОВА БАБА Е ДАЖЕ. ХАХАХА, ЩЕ ПУКНЕШ ОТ ЯД, ДЪРТОФЕЛНИЦЕ

Традиционното "цуни-гуни"

Някои хора вярват, че извънземните рептили управляват планетата ни. Вярвате ли, че се хранят с отрицателна енергия, т.е. мъката и страданията на народите. Затова трябвало да има войни, болести, глад, бедствия и много нещастие. Знам ли!?

хаааахааааа...уникална снимка! бялото гълъбче на мира горе в левия ъгъл!!!