17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо на някои не им харесва Трумп и Америка от 60-те години, там беше раят на земята. Сега някакви мургави искат да яхнат работещите да бъдат на техният гръб, както тук сега.

Американците тарикати, те издигат огради, за да недопускат имигранти, обаче даваха акъл до преди година Европа да се напълни с Ислямски орди....А сега , това не е ли Робовладетел на Европа !

е кой къде го ;сърби; там се чеше , нашите вождове пък заложиха на засиления пътен контрол и писане на актове , гърците на намаление на пенсиите , французите на инзвънредно положение , за това че някой е изперкал от ;хубав живот; ,всички ;държавници; взимат мерки да си пълнят джобовете

Абсолютно безсърдечни, жадни за власт нечовеци са обсебили всичко.Да използваш масово убийство за да осигуриш гласуване за проект който ще допринесе единствено за да напълни бездънните търбуси на алчни банкери е мако казано наглост.А пък какво като имаш стена като в сърцето на Европа ционистите са поставили троянския кон Меркел и Макрон?

Реднеците имат акъл точно колкото да се връзват на такива тръмпизми. Виждаме ги и в коментарите отдолу. А Франция днес намали убитите на 2-ма. Не, че е малко, ама точно у америка всеки петък в престрелки умират десетина пъти повече хора, за щастие.

Като познавам корупцията в БГ,не бих дал да паднат визите за Америка.

Не знам какво "познаваш", ама явно географията НЕ я познаваш, защото Америка е континент, а там им места, на които ходим без виза.

и що да е аргумент като по скоро е поредното доказателство ….той аргументи за стената имаше от повече от пет години преди да стане президент и те и за това го избраха хората за да спаси страната си и света от ислямофашизма и сорос

какъв ислямофашизъм говориш глупако! Фашистите са били само в Италия и са защитавали белите ,честни хора!изтребили са всички мафиози и всякаква ляво-съветска паплач тероризираща страната!

Абе,вземете нашия винкел да ви покаже как се строи ограда - непреодолима само с един ред тел при взети пари за два!

Не случайно когато напишеш идиот в Гугъл излиза Тръмп!

щото само ганю идиоти като тебе си пишете името в Гугъл

Не бой се Тръмпи, и на тебе ще ти изградят ограда, ама ще е от мрамор{:-((((

Чък и Нанси само чакат тръмпото да им нареди някоя негова прищявка и те да козируват. Те му готвят ритник отзад, а той нека се надява...

Кога стана събитието и кога му послужи на този като аргумент? Бързо действат...

Ще бъде изградена Великата американска стена !