Тръмп отменил визитата на Помпейо заради агресивно писмо от Пхенян

"Вашингтон пост" цитира двама неназовани високопоставени американски представители

Обратно в новината

Коментари - Тръмп отменил визитата на Помпейо заради агресивно писмо от Пхенян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

личо дончо е луд ама комчо е умен и не влиза в капани като кадаифа и сидамчу!

нали уж "great success"? Нещо май-май... Добре, че Мексико подписа новият търговски договор, та Тръмп има с какво да си начеше егото.

и на тоя шибаняк все му виновен някой тъп янки!!!!!!малоумник!!!!!!!!!психар!!!!!!!!

а какво стана със свръх успешната, свръх плодотворната среща Тръмп - Ким Чен Ун ? нали СК щеше да е новия приятел на Америка ?

Този меко казано олигофрен, получавайки огромно наследствено богатство от проституция и комар, се е взел за божествен. В големите игри и на световната шахматна дъска ще се подиграят с неговото его и ще го наврат в мниша дупка. Тоталната деградация на америка, рано или късно щеше да доведе такъв малоумник на власт.

проституция и комар, koй, за кого говориш

Тоя Ким, изяде на човека Нобела...

Колкото нахални, толкова и прости!! Марш на опашката за хамбургери и кола. Смехотворна нация!!

Явно управляващите в северна корея още мислят да народа си и не са се продали както направиха редица други от европата ....

И как точно мислят за народа си!? Може би като им правят нови трудови лагери, за да могат хората да си общуват по-добре, или повече глад за да не пълнеят, защото пълненето води то болести!?

Ние си имаме пример за това.Нли ни казаха ,че който яде сланина и мас няма да бъде лекуван.Щото и наште са много загрижени за целокупния български народ!

Според бг дебилите, путника, мадуро, кимчето и др. диктатори, мислят за народа си! Това са тежките последствия от руското иго!

“Отменяйки визитата на държавния секретар, Тръмп за първи път призна публично, че усилията му да накара Северна Корея да се откаже от ядреното оръжие буксуват, отбелязва Ройтерс.” ===== Нека сега всички обожатели и почитатели на Тръмп, който е гласовит заклет публичен борец срещу “фейк нюз” на думи, да върнат лентата не много месеци назад и да си спомнят думите му за огромния успех, който той бил постигнал със Северна Корея (Сингапур). И яростните му критики срещу Обама и ядреното споразумение с Иран... И ... всеки просто да си направи изводите ПО ФАКТИТЕ, а не по приказките и лакардиите Тръмпови!! Значи огромбият успех от преди няколко седмици бил всъщност - цитирам - в БУКСУВАНЕ!!! Но с лека ръка зачеркна вече постигнатото от Обама в Иран, или поне се потруди здраво по въпроса, с огромните си патологични комплекси и ... нечии интереси!

Нощна ли си ма парцалесо, колко е саато в Америчка? Немаш спирка ден и нощ.

Писмото започвало с "Ваща мама" и продължавало в същия дух.

А САЩ докъде стигнаха с премахването на своите ядрени оръжия? И на какво основание изискват от други държави да нямат такива? Крайно време е самонадеяните американци да раберат, че не може целият свят да се съобразява с тях. Ще им се наложи и те самите да се дъобразяват с останалите, колкото и да не им се иска.

се управлява от юдомасонската световна мафия. Но са са притеснени единствено от Русия,Иран и сега Китай. Само там не могат да донесат " демокрадация" все още и да установят техния си еврейски ред над гойте.

Тие само глад ше ги опраи. Треба да се почека. системата работи безотказно, вервай ни, ние знаеме кое-как.

Северна Корея, Русия - това е гнездото на злото

Само плашат гаргите.

про западен трол това е символ на злото и смешката