17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хареса му на Тръмп да се среща с човека ракета ,както го нарече ! Силен Лидер на Азия е Ким чен ун , макар и на малка Корея ! Ние сме прост и вярващ на всеки и всички без определени мисли за нашето бъдеще , разрешихме един черен човек със сини венци който , заповяда да нарежат Българските ракети с което ние станахме за посмешище на целия свят ! Кой глупак се лишава от защита ,всеки в къщи има било тояга ,било нож за защита и никой нищо не му направи ! Сега сме в същото положение , без гащи , без защита с продажни Политици и Управляващи които се мислят за Бенито Муселини на Балканите ,а в същност Тлъсти шопари с две гънки , една да крадат и друга да ходят в 00 !

Вие сте прости,но Българите све умни и знаем,че Ким е начело на робовладелска държава подтрепяна от Китай!А Тпъмп е безкомпромисен политик и дебелият Ким видя как Тръмп унищожи сирийската авиобаза в Хан Шейхун и сирийските химически раборатории както и не се поколеба да заповяда да унищожат руският спец наз след поредната им нагла провокация.А Ким прекали с провокациите и Китай с повоща си за Ким.Така,че Тръмп опря дулото на американският ,,Колт” до дебелото мело на Ким и Ким клекна!Това е в общи линии тъпанарско пропутинско тролче!

В Виетнам ще бъде

до вчера се мразеха, а сега вече се обичат. малко внезапно, но все пак браво.

Нали Северна Курея била имала атомна бомба раиш ли и амир’канцити гий било страх от тях? Сега пък щели били да разговарят... Ей начи на бивш партиен секретар няра да нямаш

А какво мислят родителите на изтезавания до смърт американец от северно корейците , който умря 24 часа след като го върнаха ! Сигурно много се радват на дружбата на Тръмп и Ким !

хахааа.....Сев. Корея ще се обърне към САЩ и Матушка ще лапне от трите най-дългото - хахаха

А ти добре ли го поемаш?

а на 2-и февруари ще се срещне с Путин да му честити празника..ха.ха

Яд те е че няма да ти честити и на теб ли?

За американска изгода и спокойствие Тръмп , продава съдбата и човешките права на Милиони северно корейци , Сделка с дявола !

"Аз спрях ядрените опити на Северна Корея. Спрях ракетните й изпитания. Япония е възхитена. Какво ще се случи ли? Кой знае? Ще видим", каза Тръмп. Той добави, че между него и Ким има "чудесна химия". "Харесвам го. И той ме харесва. Сега не се изстрелват балистични ракети, цари тишина. Имам много добри лични отношения с председателя Ким" Тръмп е пич. Умните винаги се разбират.