Тръмп обвини Сорос за протестите срещу съдия Кавано

Президентът на САЩ призова в Туитър: Погледнете професионално изработените значки с имената на кресливите жени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп е в уникален синхрон с нашите русофили.Зад всичко стои Сорос

Оказва се че Сорос е най-великия на света..ха.ха и Путин и чичо Доне се страхуват от него..ха.ха голяма смешка..

Стига бе. Нали Трамп работи за Сорос?

Е, да. Тръмп е русофил, нещо повече - той е агент на модерното напоследък ГРУ.

онзи ден ви предупредих че бай дончо ще погне сенилния ви господар!

Орбан не се страхува а направо го изрита кат мръсно коте!

Не се сикери, ТОЯ горе скоро ще го привика.

Отивам в тоя асансьор да се правя на сенатор. Току виж са ме натисна ли 3_4 професионалисти безплатно ;) жените са способни на всичко за да докопат това което искат.

Отивам в тоя асансьор да се правя на сенатор. Току виж са ме натисна ли 3_4 професионалисти безплатно ;) жените са способни на всичко за да докопат това което искат.

а сътрудник

закъсняваш за гейпарада

Не се страхуват а повръщат от него и от такива като теб

Тръмп спря парите за Сорос и образовнието мирна в България от НПО-тата, нямат пари за реклами и Гугъл :)

Тръмп може би е прав но за съжаление на междините избори гласуват тези избиратели които са ядосани а в момента това са предимно демократи. Мисля че точно това е целта на протестите свързани с избора на Кавало. не съм оптимист че Републиканците ще запазят мнозинството си в Сената и Конгреса но се надявам на чудо.

Браво на Тръмп - казва истината в очите и не се плаши от това ! Докато боклуци като сорос манипулират безволевите и кресливите - така ще е !

има видео жената която лично нападна сенатор който блокира вота и се казва Ana Maria Archila работи на заплата като изпълнителен директор във фондацията на Сорос а цялата агитка платени зомбита са със значки на същата организация финансирана с милиони от Отворено общество на Сорос …..какви още доказателства ами има и стотици снимки прегърнати и ухилени до ушите на Хюсеин Обама и Килъри Клинтън с въпросния нацистки престъпник Сорос когато управляваха заедно и правиха войни като подпомагаха ислямофашизма

Тръмп е мъжкар и много точно е изобличил платените кучки, които се борят да скапят живота на всички. Евала! Това е мъж на място!

Човекът се натресе на такива лайна, че две години свиква само с миризмата. Да се надяваме, че скоро ще започне и да ги разрива и изхвърля през борда.

Това са провокации, провокирани от комунисти и капиталисти, те се опитват да ни създадат комплекси, те които неглижират морала, покровителстват порнографи и содомити. Опитват да ни внушат на нас българите и православните че сме втора категория хора. Ето заради това няма да гласувам и ще си остана надпартиен и безпартиен източно православен християнин.

когато Орбан казва нещо подобно - той е "недемократ"! Сега Тръмп казва същата истина за Сорос. Какво излиза? Че в САЩ управлява недемократ - Демек Америка не е еталон за демокрация? Или пък че което е позволено в чужбина, не е позволено в САЩ- а именно платена намеса в политическия живот на хора с много пари като Сорос

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

но Орбан е "недемократ" за ЕС. Не че при сащисаните цари "демокрация".

Каква стана тя с европейските ценности и атлантическа солидарност?Орбан изгони Сорост от Унгария с джендърските му специалности в университата им,Путин го изгони с неправителствените му организации,а сега и Тръмп го обвинява???Та питам кой насажда ценности и морал-излиза че Сорос е и европейски ценности и антлантически морал:))) и го прокарва там където има гладни и жадни за парите му

Г-н Жаблянов,комунистите отдавна измряха и изчезнаха.Изчезнаха,къде безследно къде със следи още преди 09.09.1945г а другите оцелелите измряха отдавна,няма комунист по убеждение-комуниста е на действието-аз незнам какво мисля,но партията е права.Я ми кажи колко от привържениците на всички управляващи партии в Европа имат собствено мнение различно от това което им казват по телевизията???За нас в България и партия ГЕРБ не те питам:))))

Няма как Тръм да не им отвори очите и да не им разкаже играта.Той е наше момче слявянско-трибрака има :първата чехкиня,втората за цвят американка,но третата баш наша балканка чистокръвна словенка,няма как да не са му отворили очите за всякаква конспирация:)))

Да бе, Тръмп и истина - абсолютно противоположни неща. Той е привърженик само на "алтернативната истина".

Безработицата в САЩ е най-ниска от 50 години; Пазарът на труда е във възход; Заплатите скачат. Сорос също скача.

Тези се обиждат, но немога да се сетя кои бяха та да ги забравя.. Всеки път когато си пусна новините, ми изглеждат различни.. Всеки път. И като ги погледам и послушам винаги се връщаме на изходно положение, началната точка. Разговорът започва да боледува, превръща се в монолог и отново всичко не е ясно за мен.

Драги чичко Тръмп, Ти си абсолютно прав. Разбира се,че Сорос е виновен. Джордж Сорос е виновен за всичко. Но най-много за това, че: - американците са нация от луди и избраха най-лудият (твоя милост) да носи ядреното куфарче. - руснаците са нация от овце и редовно преизбират своя овчар с императорски мераци. - свестните турци са в затвора, а останалите са управлявани от побесняло псе. - любимият говедар на братята унгарци ги води към светлото бъдеще, като ги учи да мразят бягащите от войните. - ние, байганьовците, населяващи тази нещастна страна, си имаме за премиер най-харизматичния бай Ганьо в целия свят. - и още, и още. Но скъпи чичко Тръмп, не се безпокой, няма страшно. Ако рейтингът ти падне заради този 88 годишен старец злодей, ти винаги можеш да започнеш някоя светкавична война (я с Корея,я с Иран) , с която моментално да го вдигнеш. Този урок сигурно си го научил вече от твоите предшественици. И така, бъди здрав и само внимавай с рейтинга ! Джордж Сорос (на английски: George Soros, на унгарски: Soros György – Дьорд Шорош) е американски финансист и милиардер от еврейско-унгарски произход.[1] Става известен с валутни спекулации и дейността си на филантроп. Основател е на благотворителната фондация „Отворено общество“ и е автор на множество книги. Богатство му към 2007 г. е оценено на 8,5 млрд. долара от списание Форбс[2], с което той се нарежда на 80-то място по богатство в света и 24-то в САЩ. Сумата, която е дарил през 1991-2011 г. чрез своята фондация „Отворено общество“, е над 11 млрд. долара.[3][4]

IDIOT TI, NE TRUMP

Вярно е, че Тръмп не привежда доказателства за думите си. В материала обаче са пропуснали да отбележат, че и фустите, както би ги нарекъл поетът Пеньо Пенев, не са доказали обвиненията си срещу Кавано. Нещо повече, липса на доказателства в обвиненията срещу Кавано констатира не някой друг, а специално разследване на ФБР.

Това, че няма доказателства не значи че не се е случило.

Наложи му санкции на тоя плазмодий!

Вметни го на майкаси ,соросоид недоклатен

лапай и мълчи

Сексуалните ОБВИНЕНИЯ, а не ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, бяха инстумент определени политически и правни възгледи да не бъдат представени в американския Върховен съд. Слава Богу - неуспешно. Прозрачно и гнусно.

Все пак няколко думи за Кавано, до тук само за Тръмп се пише във коментарите. Той е автор на няколко законопроекта във администрацията на Тръмп, като най ярките са оградата със Мексико, националната сигурност, първата и четвърта поправка от конституцията и други. Првите обвинения са за изнасилване от преди 35 години, от професорката по психология и демократ Кристин Блази Форд, веднага след нея са Дебора Рамирез и Джули Суитник. като студент във Йеил е завършил история и веднага след това е записал право, син на влиятелен адвокат и майка преподавател. Бил е доста обещаващ, ученолюбив и напредничав студент, със ирландски нрав. Изглежда, че гаджетата са си падали по него, той не ги е пропускал и си ги е бройкал. Но ето, че става известен и влиятелен :) най лесния начин да се правокира президента е като се бутне административния му апарат, именно Кавано. Странно или съвпадение, но и трите дами са участвали във похода срещу Тръмп. На последната Дж.Суитник адвоката е същият, който защитаваше порно актрисата Сторми Даниелс - Майкъл Авенати. Странно много съвпадения до тук :) Про-Тръмп или анти-Тръмп?! Въпрос на възгледи :)