Тръмп обвини Сорос за протестите срещу съдия Кавано

Президентът на САЩ призова в Туитър: Погледнете професионално изработените значки с имената на кресливите жени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все пак няколко думи за Кавано, до тук само за Тръмп се пише във коментарите. Той е автор на няколко законопроекта във администрацията на Тръмп, като най ярките са оградата със Мексико, националната сигурност, първата и четвърта поправка от конституцията и други. Првите обвинения са за изнасилване от преди 35 години, от професорката по психология и демократ Кристин Блази Форд, веднага след нея са Дебора Рамирез и Джули Суитник. като студент във Йеил е завършил история и веднага след това е записал право, син на влиятелен адвокат и майка преподавател. Бил е доста обещаващ, ученолюбив и напредничав студент, със ирландски нрав. Изглежда, че гаджетата са си падали по него, той не ги е пропускал и си ги е бройкал. Но ето, че става известен и влиятелен :) най лесния начин да се правокира президента е като се бутне административния му апарат, именно Кавано. Странно или съвпадение, но и трите дами са участвали във похода срещу Тръмп. На последната Дж.Суитник адвоката е същият, който защитаваше порно актрисата Сторми Даниелс - Майкъл Авенати. Странно много съвпадения до тук :) Про-Тръмп или анти-Тръмп?! Въпрос на възгледи :)

Сексуалните ОБВИНЕНИЯ, а не ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, бяха инстумент определени политически и правни възгледи да не бъдат представени в американския Върховен съд. Слава Богу - неуспешно. Прозрачно и гнусно.

Наложи му санкции на тоя плазмодий!

Вярно е, че Тръмп не привежда доказателства за думите си. В материала обаче са пропуснали да отбележат, че и фустите, както би ги нарекъл поетът Пеньо Пенев, не са доказали обвиненията си срещу Кавано. Нещо повече, липса на доказателства в обвиненията срещу Кавано констатира не някой друг, а специално разследване на ФБР.

Това, че няма доказателства не значи че не се е случило.

Вметни го на майкаси ,соросоид недоклатен

Драги чичко Тръмп, Ти си абсолютно прав. Разбира се,че Сорос е виновен. Джордж Сорос е виновен за всичко. Но най-много за това, че: - американците са нация от луди и избраха най-лудият (твоя милост) да носи ядреното куфарче. - руснаците са нация от овце и редовно преизбират своя овчар с императорски мераци. - свестните турци са в затвора, а останалите са управлявани от побесняло псе. - любимият говедар на братята унгарци ги води към светлото бъдеще, като ги учи да мразят бягащите от войните. - ние, байганьовците, населяващи тази нещастна страна, си имаме за премиер най-харизматичния бай Ганьо в целия свят. - и още, и още. Но скъпи чичко Тръмп, не се безпокой, няма страшно. Ако рейтингът ти падне заради този 88 годишен старец злодей, ти винаги можеш да започнеш някоя светкавична война (я с Корея,я с Иран) , с която моментално да го вдигнеш. Този урок сигурно си го научил вече от твоите предшественици. И така, бъди здрав и само внимавай с рейтинга ! Джордж Сорос (на английски: George Soros, на унгарски: Soros György – Дьорд Шорош) е американски финансист и милиардер от еврейско-унгарски произход.[1] Става известен с валутни спекулации и дейността си на филантроп. Основател е на благотворителната фондация „Отворено общество“ и е автор на множество книги. Богатство му към 2007 г. е оценено на 8,5 млрд. долара от списание Форбс[2], с което той се нарежда на 80-то място по богатство в света и 24-то в САЩ. Сумата, която е дарил през 1991-2011 г. чрез своята фондация „Отворено общество“, е над 11 млрд. долара.[3][4]

IDIOT TI, NE TRUMP

лапай и мълчи

Тези се обиждат, но немога да се сетя кои бяха та да ги забравя.. Всеки път когато си пусна новините, ми изглеждат различни.. Всеки път. И като ги погледам и послушам винаги се връщаме на изходно положение, началната точка. Разговорът започва да боледува, превръща се в монолог и отново всичко не е ясно за мен.

Безработицата в САЩ е най-ниска от 50 години; Пазарът на труда е във възход; Заплатите скачат. Сорос също скача.

Каква стана тя с европейските ценности и атлантическа солидарност?Орбан изгони Сорост от Унгария с джендърските му специалности в университата им,Путин го изгони с неправителствените му организации,а сега и Тръмп го обвинява???Та питам кой насажда ценности и морал-излиза че Сорос е и европейски ценности и антлантически морал:))) и го прокарва там където има гладни и жадни за парите му

когато Орбан казва нещо подобно - той е "недемократ"! Сега Тръмп казва същата истина за Сорос. Какво излиза? Че в САЩ управлява недемократ - Демек Америка не е еталон за демокрация? Или пък че което е позволено в чужбина, не е позволено в САЩ- а именно платена намеса в политическия живот на хора с много пари като Сорос

но Орбан е "недемократ" за ЕС. Не че при сащисаните цари "демокрация".

Това са провокации, провокирани от комунисти и капиталисти, те се опитват да ни създадат комплекси, те които неглижират морала, покровителстват порнографи и содомити. Опитват да ни внушат на нас българите и православните че сме втора категория хора. Ето заради това няма да гласувам и ще си остана надпартиен и безпартиен източно православен християнин.

Г-н Жаблянов,комунистите отдавна измряха и изчезнаха.Изчезнаха,къде безследно къде със следи още преди 09.09.1945г а другите оцелелите измряха отдавна,няма комунист по убеждение-комуниста е на действието-аз незнам какво мисля,но партията е права.Я ми кажи колко от привържениците на всички управляващи партии в Европа имат собствено мнение различно от това което им казват по телевизията???За нас в България и партия ГЕРБ не те питам:))))

Човекът се натресе на такива лайна, че две години свиква само с миризмата. Да се надяваме, че скоро ще започне и да ги разрива и изхвърля през борда.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Тръмп е мъжкар и много точно е изобличил платените кучки, които се борят да скапят живота на всички. Евала! Това е мъж на място!

има видео жената която лично нападна сенатор който блокира вота и се казва Ana Maria Archila работи на заплата като изпълнителен директор във фондацията на Сорос а цялата агитка платени зомбита са със значки на същата организация финансирана с милиони от Отворено общество на Сорос …..какви още доказателства ами има и стотици снимки прегърнати и ухилени до ушите на Хюсеин Обама и Килъри Клинтън с въпросния нацистки престъпник Сорос когато управляваха заедно и правиха войни като подпомагаха ислямофашизма

Браво на Тръмп - казва истината в очите и не се плаши от това ! Докато боклуци като сорос манипулират безволевите и кресливите - така ще е !

Няма как Тръм да не им отвори очите и да не им разкаже играта.Той е наше момче слявянско-трибрака има :първата чехкиня,втората за цвят американка,но третата баш наша балканка чистокръвна словенка,няма как да не са му отворили очите за всякаква конспирация:)))

Да бе, Тръмп и истина - абсолютно противоположни неща. Той е привърженик само на "алтернативната истина".

Тръмп може би е прав но за съжаление на междините избори гласуват тези избиратели които са ядосани а в момента това са предимно демократи. Мисля че точно това е целта на протестите свързани с избора на Кавало. не съм оптимист че Републиканците ще запазят мнозинството си в Сената и Конгреса но се надявам на чудо.

Тръмп спря парите за Сорос и образовнието мирна в България от НПО-тата, нямат пари за реклами и Гугъл :)

Отивам в тоя асансьор да се правя на сенатор. Току виж са ме натисна ли 3_4 професионалисти безплатно ;) жените са способни на всичко за да докопат това което искат.

Отивам в тоя асансьор да се правя на сенатор. Току виж са ме натисна ли 3_4 професионалисти безплатно ;) жените са способни на всичко за да докопат това което искат.

онзи ден ви предупредих че бай дончо ще погне сенилния ви господар!

Не се сикери, ТОЯ горе скоро ще го привика.

Стига бе. Нали Трамп работи за Сорос?

закъсняваш за гейпарада

Оказва се че Сорос е най-великия на света..ха.ха и Путин и чичо Доне се страхуват от него..ха.ха голяма смешка..

Орбан не се страхува а направо го изрита кат мръсно коте!

Не се страхуват а повръщат от него и от такива като теб

Тръмп е в уникален синхрон с нашите русофили.Зад всичко стои Сорос

Е, да. Тръмп е русофил, нещо повече - той е агент на модерното напоследък ГРУ.

а сътрудник