17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен г-н Тръмп е най-големият политик, който сме виждали в света. Ще си позволя да покажа заглавия на публикации в интернет: Тръмп обвини телевизии, че умишлено преувеличават заплахата от COVID-19 и влияят зле на борсите – 27.02.2020г. Без коментар, заглавието само говори. Тръмп оспорва смъртността от Covid-19: 3,4% е фалшиво, мисля, че е под 1% - 05.03.2020г. В тази статия оспорва твърдението на СЗО и дори им се присмива. После ми кажете, че не е политик от класа. Прилича ми на доста политици, който са като фурнаджийски лопати. За жалост не е само той, има доста политици като него по света и у нас.

Тръмп е пич, обичан от американците. Нарече медиите корумпирани с което спечели и мен.

САМО СУПЕРЛАТИВИ СЕ СИПЯТ ОТ ПЛАТЕНИТЕ ТРОЛЧЕТА ЗА ГОСПОДАРЯ ИМ,А ЩОМ Е ЗА РУСИЯ ДРАСКАТ КАТ ХАМАВИ И ДУХАТ НА СОРОС.

Американската икономика,ще се спука ,като сапунен мехур,ако Китаи ,Русия и др.държави се отърват от долара и преминат на друга валута!

Абсолютно прав е!

За това искат да отменят олимпийските игри, щото заразата никак не е страшна. Тоя рижав маймун мисли повече за парите си от колкото за живота на хората!

Налгарската ракия

Тръм, в случая е прав... Много специалисти твърдят че заразата не е толкова страшна, а през лятото грипове те изчезват от самосебе си... Смъртността е стандартна, за грипа - около 3% и удря най вече възрастни хора с придружаващи заболявания... Не че техния живот не е важен....

Като бръкнаха да не казвам къде на китайците няма проблем, сега като почнаха и те да губят пари - има проблем.

Работя с Китай и имам добър познат в Световната Здравна Организация. Тръмп е прав. Създава се паника защото това се продава по медиите...сензации и приказки за Апокалипсис. Вируса ще изчезне към Април.

Абе добре, че е тоя коронавирус, та ни отърва за малко от Грета Тунберг...

lu4ka

Колкото и да не ме кефи тоя човек, е прав.

Преизбирането на Тръмп е много по-важно от заплахата от коронавируса.

срещу един от най-авторитетните вестници в САЩ - "Ню Йорк таймс" Хахах, някога е бил авторитетен...

е третият по популярност всекидневник в САЩ, издаван в Ню Йорк и разпространяван и в много други страни по света. Той е притежаван от „Ню Йорк Таймс Къмпани“, която издава и други големи вестници като „Интернешънъл Хералд Трибюн“, „Бостън Глоуб“ и още 40 други издания. Тираж: 876 638; 1 352 358 в неделя

Ооо горкото бебе, лошият вестник пише лоши неща за любимия ти вожд ли?

Ако иска да повлияе положително на борсите, да подаде оставка. ... Или да отиде в Китай на посещение да покаже, че няма нищо страшно.