Тръмп: Нямам какво да крия от прокурор Мълър

Директорът на ЦРУ Джон Бренан заяви, че ще съди президента на САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Междувременно БИВШИЯТ директор на ЦРУ Джон Бренан, който Тръмп атакува миналата седмица като му отне достъп до секретна информация..." БИВШИЯТ за какво се бори?!

Как така според българските гьотверенски русофобски тролове, Русия е ликвидирана, умира от глад, а от др. страна решава изборите в САЩ ? Само идиот може да вмени вина на която и да е държава която ще реши гласувмането в САЩ или пълен олигофрен като Хилъри и сие

Едно е ясно, че Тръмп е такъв глупак, който не е способен да бъде президент. Не демократите, а този глупак съсипа и излага имиджа на държавата. Ако му четеш туитовете ше разбереш какъв лъжец, глупак, простак и т. н. е този президент.,. Някои хора тук като не са наясно пишат глупости...

Бреей, при Тръмп ли натрупаха 21 трилиона дълг. Я ми напомни, какъв дълг имаха САЩ при встъпването на ОБОМГО и какъв след като изкара два мандата?

На това твоето му се вика whataboutism. Потърси в YouTube, има много хубаво клипче на Джон Оливър по въпроса.

Бидшият директор на ЦРУ директно заяви че Тръмп е предател.Изказавнето му е публикувано в сайта kavkazcenter. Тези новини обаче нашите рубладжийски медии си ги спестяват. Ако Тръмп си въобразява че предателството ще му се размине защото е милиардер и президент,скоро ще се убеди че грешно си е направил сметката.

Я па, я? Значи щом бивш шеф на ЦРУ направи изявление, всички трябва да го гледаме в устата. То пък какво остава да правим, след като чуем настоящия шеф на ЦРУ.

Дръмпф не е никакъв милиардер! Или поне е толкова колкото и нашият шмекер Ц.Василев.Т.е на кредити дължи милиарди.А що се отнася до това че е в ръцете на лилипутя,то е само нужно да се види видеото от Хелсинки.Там изглеждаше като оноден изотзад без смазка.Но пък путягата беше видимо задоволен!

С тоя голям достъп до секретната информация на ЦРУ нищо чудно,че постоянно има течове на ляво и надясно, ужким от руски и корейски хакери. Чудно каква информация Бренан ще представи в съдът за руската намеса в изборите,като Милър от близо две години нищо не може да намери и да докаже.Въпреки твърденията,че има реална информация за намеса по изборите!

Тази предполагаема руска намеса е такъв майтап, че демократите съсипаха не само своят имидж, ами и на държавата си. Не е истина нямат ли си ПР да им каже да спрат да се излагат. :-)

им имам законите. То явно куцо, кьораво и сакато има достъп до класифицирана информация, но затова пък все Путин им е виновен...