Тръмп и съперниците му за президентската номинация на републиканците се събраха в Айова

Както Десантис не спомена бившия президент по име, също така и Тръмп не остана по-назад, като каза на присъстващите: "Не бих рискувал с този", наричайки го многократно с прозвището "Десанктус"

Обратно в новината

Коментари - Тръмп и съперниците му за президентската номинация на републиканците се събраха в Айова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искрено се надявам Тръмп да спечели номинацията. Никой не може да изкара толкова аполитични да гласуват колкото той. И, да, 2016 е един път на 100 години. Вече никой няма да си седи вкъщи, щото то е ясно какво ще стане, когато един от кандидатите е луд. Колко републиканци ще си стиснат носа и ще гласуват за Байдън...

Че,ако дойде на власт Тръмп,войната в Украйна ще спре.Само ,че ВПКомплекс в момента прави милиарди от продажба на оръжия и не иска войната да спира.И как ще се реши това противоречие зависи от обикновените американци,как ще гласуват.

По същия начин и Тръмп беше много много голям фен на ДеСантис, докато той не реши да му бъде конкуренция и тогава изведнъж му стана черен! Политиката е доста гнусно нещо и е предназначена за кухите лейки без грам мозък. Интелигентните хора са отвратени.

Дали му е фен или не му е фен е едно, но повдигане на обвинения заради това че е фаворит и то точно преди изборите е доста нагъл ход на демонократите! 4 години го въртяха с "руската намеса" за да не изпълни предизборните си обещания и да се договори делово с руснаците и в момента вместо война да има мир.