Тръмп: Грета да не се вторачва в САЩ, а да погледне и други страни

Американският президент призна поражение от Тунберг, след като тя бе избрана за "Личност на годината" от сп. "Тайм"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Грета бе българче досега 1000000 пъти щяха да го отнемат от родителите заради проблеми в семейството. Няма такъв цинизъм.

Много правилно. Замърсяшането от ЕС и САЩ намалява, докато това от Идния и Китай се увеличава безконтролно.

явно Грета е рускиня под прикритие, като г-жа Льо Пен

Един 25-годишен дъб за 24 часа изпарява 400 литра вода и отделя в резултат от фотосинтезата над 110 килограма кислород, т.е. - преработва към 300 килограма въглероден двуокис. А един трилион дървета? А два? Тона означава, че ако лудите пари, които отиват за измислените еколози и техните"изследвания" се дадат да залесяване и се ограничи сечта, проблемът (доста съмнителен) с антропогенния фактор да глобалното затопляне ще бъде решен далеч по-евтино и по-ефективно. А природните фактори, независещи от човека, за съжаление никой не ги отчита. Важното е да се вдига шум!

Това къде го чете ?

Всъщност малката истеричка е права за САЩ - 5% от световното население консумират почти 40% от ресурсите на Земята (според ООН). И ако си затворят малко халките, светът ще стане по-добър!

само , че тва , че всеки американец изразходва енергия, изхвърля отпадъци .... и т.н. , повече отколкото 8 не-американци, го знаем отдавна .... и скоро нема да с Управи ... щото богатите требе да серат .... за да има кво да ядат бедните .... А, Грета(не Гарбо) .... ми нема да Управи света, но оправя нечий банкови сметки...

Ако китай произвеждат по екологично това дето щатите го купуват и консумират, въздуха ще бъде чист.....

ЕКО Грета не произнесе реч, а ПРОЧЕТЕ написана реч. Когато човек е убеден в дадена кауза, думите му извират от душата и не опира до листчета...

Спрете да обръщате внимание на това болно момиче, което не знае на кой свят е и злобно бълва едни и същи думички, на които са я научили психарите! И родителите и са същите кукувици като нея, жалка картинка са всички от това семейство!!!

Тунберг избрана за личност на годината. Интересно кое нейно постижение може да бъде сравнено с постиженията на т.н. деца-чудо като Моцарт, Хуана Инес де ла Крус, Пабло Пикасо, Жан-Франсоа Шамполион ( и още много други според Гогол) , които са дали толкова много на човечеството и като деца и като възрастни? Нещо не се връзват нещата ...

Все САЩ е на мушката. Някой от хулещите ходил ли е там да види за какви пространства и каква природа става дума? Като духнат ветровете от Канада прочистват въздуха на целия континет до Флорида и го правят кристален. А в големите азиатски полиси ходят от бебета с маски против отровния въздух, бълван от индустрията, която не желае да харчи за филтри и пречиствателни инсталации. И трови не само собственото си население, но и хората от останалите континенти.

САЩ къде са изнесли производството си?! И доскоро кои контитенти си извозваха боклука в Азия?!

И двамата са един дол дренки, ама на единия са му дали червен телефон, самолетоносачи и солидна държава, да си чеше егото, а на другата само микрофон. Но ги бива да вдигат шум, дума да няма.

Не ми е ясно, защо Тръмп обръща внимание на момичето Грета, като вижда, че това момиче, не е много добре психически?

"Засаждането на дървета и чакането на научния напредък няма да са достатъчни, каза 17-годишната активистка." Значи тя знае какво трябва да се направи???МОЛЯ ВИ ПОСЛУШАЙТЕ ГРЕТА!!! ТЯ ЩЕ НИ СПАСИ ,НЕКА ЗАБАВИМ ИЛИ НАПРАВО ДА СПРЕМ ЦЯЛОТО ПРОИЗВОДСТВО,НЕКА ДА ПОСЛУШАМЕ ГРЕТА ....А тя какво казва ???

Ами тя право гледа....от където идват най-големите проблеми!

Много си Прост бе саше

Тръмп! Който е ходил в САЩ ,знае как те си пазят природата! Наистина лудата грета може да отиде в Азия да протестира!Скоро лудата грета ще почне да обвинява САЩ ,че разспространява опасната инфекция вместо да обвинява Китай!

САМО ТРИ НЕЩА И ЧОВЕЧЕСТВОТО МОЖЕ ДА БЪДЕ СПАСЕНО. ЗАЩО Първо - държавите и нациите трябва да си отидат, ако ИСКАМЕ светът да оцелее. Едно човечество е достатъчно, няма нужда от САЩ, Русия, Англия, Германия, България и т.н. Второ - религиите трябва да си отидат. Една религиозност е достатъчна: истина, любов, автентичност, прямота, която няма нужда от никакви имена, просто една религиозност, едно качество, а НЕ нещо организирано, а не организации, йерархии и бюрокрация. В момента, в който се появи някаква организация (държава, религия), идва и насилието, защото ще се появят други организации, които да са в конфликт с първата. Имаме нужда от свят на личности, а не на организации, йерархии и бюрокрация. Трето - учените (науката), които ТРЯБВА изцяло да са посветени на един по-добър живот, на повече живот, на повече интелигентност и повече творчество, а не както досега, учените да са принудени от своите "собствени" лидери - религиозни, политически и социални, те да създават още войни, оръжия, манипулации, организации, йерархии и бюрокрация, учените (науката) не трябва да бъдат разрушителни за останалите хора. Ако тези три неща са ВЪЗМОЖНИ, цялото човечество МОЖЕ да бъде спасено, да не бъде РАЗРУШЕНО от своите "собствени" лидери - религиозни, политически и социални.

на какви опиати си?

Това което прокламираш се изповядва от религиозните секти. Но те могат да съществуват само като паразитно прикрепени към обществото в сегашния му вид в Европа и Северна Америка. Самостоятелно не могат да съществуват.

Глобалистчето ;) Мисля че трябва да увеличиш размера на вибратора, почва да ти личи че този не стига вече. Забрави да пропуснеш и напълното елиминиране на половете. Щото любовта е една нали ? Това ще ни оправи със сигурност! Повече любов, еднополова, безполова с животни всичко ... И веганството също забравих да спомена. Иначе смърт! .Бавна, мъчителна, и сигурна !

Леле ,това е яко !!!Това с учените ТРЯБВА .....а не както досега са принудени ,ако го оправиш - аз се заемам с останалото.

На тази са и откраднали детството родителите и, като са я окуражили да става популярна с циркаджилъци, вместо да си гледа детството и да си учи уроците. Освен да гледа лошо(не е за присмех, няма вина за заболяването си) и да крещи общи приказки, някакви конкретни предложения дава ли, с които да се променят нещата ? Въобще някой еколог дава ли реални идеи как да се променят показателите ? Единствения начин големите градове да станат с чист въздух е да им се намали населението, от там и производството, от там и броя автомобили. Защото за България примерно, проблем с въздуха има на не повече от 10-15% от площта и, но там са се сгъчкали 70-80% от населението(София, Бургас, Варна, Пловдив, Русе, Велико Търново,Плевен и д-р.). Ако производството се разхвърля из страната, най-вече извън София, и наплива от малките населени места към София ще намалее и въздуха в мръсните сега градове ще се нормализира.

Тръмпи, имаш там един червен бутон. Прасни му старт, да има пуск и край с тревогите за климатот на планетата земя.

Че ми липсваше вече... Тоа по к'во ѝ се връзва? Не го ли импичнаха вече?

Грета може да е от скоро на света, но вече знае кой е чудовището на Земята, Годзилата на Слънчевата система, черната дупка на Галактиката, изкривяването в духовното пространство на Вселената.

Учителят на Грета ---> wake-help-amsimplesitecom _ ---> .

Дървен, еврейските кодировки някъде може и да помагат, но не в общуването на ниско ниво, каквото е един форум.

Погледни главно кой замърсява, размножава се като скакалец, изсича си горите и си хвърля л*йната и пластмасите в реки и морета и тогава ще ти се изясни кой е виновен всъщност.

Малко са изключенията от този модел, но има само един, който го поддържа и разпространява. Във всички дела, вдъхновителят се счита за главен, а не потребителят.

Добре, сега извикай сестрата да ти даде лекарствата. Разбрахме ти мисълта.

Учителят на Грета ---> wake & help am google search ---> wake & help am

ЗАЩО ТАЗИ КРИЗА Е ЗЛАТНА КРИЗА Ние можем да успеем да създадем единен свят. Тази криза е златна криза, защото хората се променят само в условия на такъв дълбок стрес. Докато ситуацията е поносима, хората ще я понасят, но сега сме достигнали до момент, в който ситуацията е станала непоносима. Няма повече време за компромиси и техните доклади. Проблемите са много елементарни. Просто трябва да стане ясно на цялото човечество, че тези проблеми са ваше творение и вие самите продължавате да ги създавате. Една голяма истина трябва да бъде разгласена: „Това са проблемите, които сами насърчавате. Спрете това насърчаване.“ Трябва да бъдат предприети и някои практически стъпки. Например, ако някой иска да бъде гражданин на света, следва да могат да издават паспорти за граждани на света - те няма да са обвързани с никоя държава и нация. Някои малки стъпки могат да окажат огромно влияние, незабавно, защото те създадат нови условия. Тази криза бе създадена от религиите и от държавите - нациите, и тя е достигнала до предела, в който те не могат повече да съществуват, ако нещо може да бъде направено за бъдещето, сега е моментът. В противен случай, великата еволюция на съзнанието във вселената ще изчезне и това не е просто голяма загуба за земята, а за цялото съществувание. За милиони години човечеството е успяло да създаде една възможност за съзнание, но сега вече няма време то да чака природата да продължи да се развива по своя бавен начин. Защо. Природата има цялата вечност, но човечеството я няма.

Schilo

Само да питам- нашите "зелени", колко акции са организирали за почистване? И залесяване? Ако и някой каже, след техните мероприятия, почистват ли след себе си- добре ще е.

по какво си приличат Тръмп и Борисов: и двамата като видят устати жени, спринтират мноооого добре... Само Хилъри се изложи, но Пелоси му * майката.... та до отзоваване /БГ думата за импийчмънт де, то нашите журналя нали великият СУ са завършили.../ го докара Дони !

Schilo

Хайде стига гретенизми. Да, необходими са още дейности, не само засаждане на дръвчета. Океаните са замърсени също. Ама само да се крещи истерично, не става. Какво са предложили менторите на Грета чрез нея? Нищо. Използват го това болно дете и това е.

"За да прегърнем възможностите на утрешния ден, трябва да отхвърлим пророците, които непрекъснато предсказват гибел и апокалипсис", каза президентът на САЩ. Ами тия пророци и пророчества са записани в Библията, а Тръмп от няколко години е приел юдаизма,сиреч Стария завет.

Има глобално замърсяване , но Гретето нищо не казва по въпроса! Най големите замърсители са глобалистите компании, които изнасят производства в Третия свят, където трудът е евтин и екологични закони няма! Тръмп е антиглобалист, иска силен национален капитал в Развития свят, където еко нормите са железни! Гретето не ги разбира тия работи, то и мостчето й е малко, освен това е необразована, няма познания! Разкарват я като панаирджийска мечка и то точно глобалистите! Те й плашат и яхтите!

На туй Двойно лайно, Серафим от РусИ и трябва.

Някой да вземе да и обясни,че с злоба доникъде няма да стигне!!!!

леле, гретите идват- бегай, спасявай се! е, така е- като не се мисли и действа навреме, накрая става това. честито!- милениалите няма да цепят басма никому.

Пак ли с тая лудата ни занимавате !

До кога ще ни занимавате с две комплексирани недоразумения дето живеят на чужд гръб и бълват за да не скучаят а и егото си да защитават.

Нека започнат да спасяват Земята от бомбите, които всеки ден взривяват САЩ и компанията. А за производството на военна техника колко се изхвърля CO2? На Грета й е сбъркана математиката. Послушно мълчи за замърсяването чрез войни и чрез военната промишленост.

Даже чичо Тръмп вдяна. Сега чакаме тука "специалистите" от територията да кажат пак колко "тъпа" и "грозна" е Грета. Нищо, че вече и Путин и Тръмп взеха отношение по инициативите и - нашите селски шкембаци ги разбират конспирациите повече! След малко започват - само да я допият ракийката да не им изсъхне сланинката и ще се изкажат солидно по въпроса колко е злеза Грета и колко са умни те.

Какво е "вдянал" бре, хахо затоплистки? Съвсем трезво и внимателно (като на душевно болен човек) и е обяснил, че той и САЩ ше се включат в опазването на природата за в бъдеще в разумни граници, но няма се връзва на менталните обсесии на зелените талибани. Също така пояснява (съвсем на място), че за замърсяването на въздуха и Световния океан е редно да се държи сметка главно на Китай, Индия, Азия и Африка, които са главните виновници в случая!

ФАКТЪТ - КОЙ СИ ТИ, РОБ ИЛИ ЧОВЕК Фактът, че планетата Земя е на ръба на оцеляването си, вече не се оспорва от никой, въпреки това, всеки опит да се преборим с алчността, експлоатацията и робството, да изградим устойчиво бъдеще за всеки човек и природата, е посрещнат със съпротива и отново нищо не се променя. Това, че подлагаме на риск съществуването на планетата Земя, хората и природата и то заради детинските ни конфликти, също е ясно на всички, но нищо не се променя. Защо. Необходимо е да действаме тук и сега, това е мнението на експертите по целия свят, но отново нищо ние не предприемаме. Часовникът си тиктака, а новините все се повтарят, че дори стават и по-лоши ... войни, глад, безводие, СПИН ... химическо оръжие, дупки в озоновия слой, смяна на магнитните полюси, ядрено оръжие ... глобално затопляне, свръхпопулация, загуба на биоразнообразие ... алчност, насилие, постоянни психологически манипулации, икономически сривове ... Трагичният факт е, че ако интелигентните хора на планетата не спрат този процес, кой очаквате да го направи. Хората на абсолютната власт, които се облагодетелстват от лудостта, наложената безусловно от тях лудост върху останалите хора. Същите тези износени представителни политици, институции, държави, религиозни лидери, организации, йерархии и бюрокрации, тези „господари на вселената“, които ни забъркват в тази каша, в тази каша те ни забъркват от стотици години. Господар и роб, лидер и останалите - това е техния "закон, тази прост "закон" е наложен върху човечеството от "шепа" хора - привилегирован елит и паразит в продължение на много години. Сега или никога. Време е интелигентните хора по целия свят да започнат да действат тук и сега - всеки ден, в противен случай това безумие, "законно" наложено от "шепа" хора върху останалите, то отново и отново ще се повтаря както досега, но всяко безумие не продължава дълго, бързо идва неговият край, а с това и краят на това човечество. "Ние трябва да казваме истината, истината и САМО истината. Но - НЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА." Йозеф Гьобелс - министър на ПРОПАГАНДАТА на Нацистка Германия.

Ташак, никой не чете такива словоизлияния, освен подобни на теб откачи! Минус без да те чета, разбира се!

Факт - е това че мозъкът ти е като грахово зърно изядено и изсрано от кокошка .. Прочети наистина научните -факти- преди да вярваш на фейсбуци и Грети, относно приноса на човечеството към климатичните и/или въглеродни цикли на планетата. Да се хванем ли че си на бас за някои неща за теб: Възраст: 25-30 Пол : Джендър, метросексуален, роден мъж ама дървен филосф който е 'склонен да опита' щото любовта няма граници. Малко вероятно но все пак вероятно - много грозна жена с много свободно време поради липса на приятели/мъж/семейство Професия: маркетинг/дизаин/финанси - нещо имагинерно но модерно, непроизвеждащо нищо но добре платено Хобита: спасява бездомни кучета, избягва глутена щото е модерно, виси по 8ч/ден във фейсбук и другите социални говна. Опитва вегетарианството, но не му понася, възхищава се на веганите (щото и те са модерни сега) Има поне 2 татуировки Робът си ти ! Роб на социалните платформи и НЕсвободните медии. Роб си в съзнанието си защото не го позлваш за мислене, а само за повтраряне на вече чутото. Тъжна история си ти както и 99% от вида ти, които уви са 90 % от грамотните хора в България Сега ще ти стане много тъжно от истините които казвам, но няма страшно. Пусни си Фермата, после постни един лайк да ти го лайкнат въф ФБ накрая пробвай пак с малкото вибраторче преди да заспиш и до утре ще си забравил

Няма ли модератори да го "забършат този неадекватник?

Грета да си гледа уроците и да се лекува.

Да де,НО,медиците твърдят,че ИДИОТИЯТА - НЕ СЕ ЛЕКУКВА !!!

Социалните да предадат малолетната със скитнически начин на живот на приемно семейство.