Тръмп: ЕС е ужасен, прекалено разглезен партньор

На 1 юни Доналд Тръмп ще трябва да реши дали ще освободи ЕС от мита за вноса на метали

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: ЕС е ужасен, прекалено разглезен партньор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

спукай евроджендърчетата !

ПОМИЯР !!!

Да си намаляват заплатите американците, че да са на по-ниска цена продуктите им и да са конкурентни на пазара.

Защо не кажеш, защо не връщат немското злато САЩ? И как с многото си бази, реално са окупирали страни от ЕС.

Хи хи, ми ако Тръмп верно е агент на Путин, той действа правилно. А, ако оставим майтапа настрана, то проблемът е че има твърде много производствени мощности, а няма пазар за всички. Капитала няма на къде да се разширява, планетата е глобализирана. И все по-зле ще става.

Единственото спасение е икономически съюз между ЕС, Русия и Китай и изолация на фалиралата, фашистка държава САЩ. Иначе лудостта и самовлюбеността на тамошните управници ще унищожи света

Русия остава последната надежда на Западна Европа!

Мисля че или обитаваш някаква паралелна вселена или имаш нужда от спешно посещение при психиатър

Последно тоя ще ни спасява ли от руското енергийно робство или днес не е в настроение и мрази Европа?

УСА и партньорство --- вица е на ниво (почти като: "един евреин излиза от въгледобивна мина с кирка в ръка")

твит всеки ден ме кефи, но днес използва странната дума 'партньор' за ес, което звучи зловещо - какво ли има предвид

Колкото и хубави да са американските марки, никой, освен може би Ford, не се е стремял да произведе конкурентноспособни модели за европейския пазар.

тази терористична държава трябва да бъде разпердушинена за да има мир по света

Тръмп е един болен и главозамаял се ДИКТАТОР.Ще доведе Щатите и света до пълен крах.Е това дами и господа,скъпи сънародници, е края....на света.

С простотиите си Тръмп прави падането на санкциите от европейския съюз към Русия все по-близо. Нека продължава така, европейския съюс и Русия с Китай скоро ще са в съюз срещу САЩ

Мислех Тръмп за екстравагантен, разглезен евантюрист, но май ще се окаже един обикновен глупак!

САЩ си намериха "майстора" в лицето на този образ.

ДОНКА,обърни се кя.ъм Путин и руснаците,те са жилави и не са глезени!!пред тях ти и прехвалената ти военщина сте като госпожици,климатици,памперси,електрически одеала!! те ще ви оправят !!

гледах му изказването на Тръмп ... не мога да го разбера, той обвинявам Европа затова че американците предпочитали да си купуват евройпейски коли вместо американски ???????? Ми нали затова се нарича свободна търговия бе бай х*- да могат хората да си купуват това което смятат за по-добро за тях..... Когато го избраха мислех ,че може пък той да е различен ...това дето му казват game changer - ама досега този човек прави само някакви меко казано изглеждащи странно ходове, а и след отмятането му от споразомението за климатичните промени, съвсем ми падна в очите. Да Путин може да е диктатор, но поне не е идиот...

Нищо ново... Както винаги САЩ и субекта, който е начело, се проявяват като господарите на света.

Чак края на света. Светът е преживял Римската империя и преди това още няколко и гледам, че никой не се е затъжил за тях а само туристите обикалят по разкопките.

Щатите се страхуват от потенциалната мощ на една Обединена Европа, отворена към света. В този аспект генерират конфликти по пътищата за внос на суровини и износ на продукция, точно както и Русия. 1. Европа трябва да осигури Южния път на коприната с Китай и Индия и да интегрира към себе си Азербайджан, Армения и Грузия, да оправи отношенията си с Турция и да отвори тапата Иран и Сирия, като осигури сухоземен път с Египет и Африка. 2. Трябва да построи два свръх дълги моста или тунели под Средиземно море. Единият Албания-Италия, другият Италия-Тунис. 3. Англия трябва да остане в ЕС и да се осигури връзка с Африка за Испания и Франция. 4. Европа трябва да интегрира Украйна и Молдова. 5. Европа трябва да задълбочи и нормализира връзките си с Русия и да осигури руски достъп до пътищата към Африка. през Украйна, Румъния, България и Турция. 6. Европа трябва да задълбочи и нормализира отношенията си с Турция, поради интереса на Китай и интереса на Русия, поради горните причини. 7. Също поради горните причини трябва да се нормализират отношенията с Иран. 8. Европа, трябва да се интегрира изцяло и да взима решенията си бързо, тоест трябва да се федерализира повече, като изгради и свои Европейски въоръжени сили и да обедини посолствата си в целия свят. 9. Европа трябва да инвестира в иновативни технологии, пълна роботизация на заводите си (което касае най-много нас), защото нямаме достатъчно работна сила. 10. Европа трябва да направи своя силна Космическа програма, на орбита и непременно - Марс. В този контекст ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ ТРЯБВА ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ БЪРЗО. Трябва да се помисли и за федеративна възможност , ако нещата се проточат, заради руски и американски хибридни интереси от вътрешен характер.

тръмп работи за интересите на ционистите ,което не е в интерес на американския народ .

99,99% от наследствено богатите са така. 99,99% от знаменитостите са така. 99,99% от хубавиците и силните момчета са така. И останалите се съобразяват с тях. До един момент. - Старостта. Държавите също остаряват, не само хората. Е...

ChatGPT

тоо кукундил няма една свястна снимка... и едно свястно изказване. Ако си мисли, че целия свят ще му играе по свирката - жестоко се лъже

Тоя кухак в случая има някакво право. Но май Америка няма да е грейт агейн.

ААА НЕ ТАКА И ТИ НЕ СИ ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ, АМА ТЕ ТЪРПИМЕ И ТЕБ , ТАКА ЧЕ ЩЕ ТЪРПИШ И ТИ ЕС

МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО

искам да отбележа, че ЕС не си влошава отношенията със САЩ поради да кажем лошото третиране на нейните членки бг, ру и хър, нито пък си ги влошава с цел защита на европейския вложител за да не се експортира финансов риск в еврозоната от САЩ... Напротив - влошава ги защото мюсулманските избиратели на ЕС не са доволни от политиката на САЩ в Израел - това е тъпотата на този съюз - няма ясни приоритети.-

американските коли са боклуци. Първоначалното впечатление от тях е че са много комфортни, но се раздрънкват много бързо. Защота хората купуват европейски и японски автомобили в щатите. Всяка втора-трета кола е японска, и са евтини. Който има повече пари може да си позволи европейска кола. Кажат ли ти ФОРД - бягай надалеч !!

Трумпчоо, не хапи Ръката на Европа, която те храни. Русия и Китай вече те изолираха, сега остава и ЕС да те изолира

Много му здраве на говедаря! Най-накрая излезе черно на бяло, че ни е враг.

EС и НАТО са маши създадни от америанците за контрол върх Европа.Така, че САЩ никога няма да разреши подобна самостоятелност

кой ти е враг бре? Я се образовай малко.

Юнкер и Туск били много твърди??? ХА-ХА-ХА-ХА!!!!! Тези американци откъде го намериха Тръмп и го направиха президент?

Тръмп: " Главата ме не слуша; звездите ми го говорят; Мелания не е тук, че да ми даде хапчетата, а всички наокоро вече знаят със сигурност, че съм идиот от страната на неограничените възможности- идиот, ама с власт..."

За съжаление този нарцис е психипно болен и може да направи куп поразии ако не бъде отстранен.

Всъщност... винаги е така, както говори богиня Рея.

много си прав, в сащ когато си купих кола и дилърът ми каза "ей това европейците знаете какво да купувате, тук американците които нямат много пари купуват американски коли, който има пари купува европейска кола, а който акъл и мисли дългосрочно купува японска кола

Тръмп: ЕС е ужасен, прекалено разглезен партньор >>>> разбирай васал!

ами като няма реална икономика в Сащ /тя беше закрита преди 30 години/ а само фондови спекулации и хедж фондове и дъвки с балонни деривати, дефицита няма как да намалее .Сащ имат търговски дефицит спрямо всеки един региони по света и го компенсират с печатане на пари, генериране на нови вътрешни заеми +космически външен дълг и бюджетен дефицит.Това вече не работи и мача свърши за САЩ.

Точно!

Този психопат ще нанесе непоправима вреда на Америка и света, нагона към секса му е промил малкото мозък..

Мелания му е изсмукала мозъка през уя, затова е малоумен

Дам.. Защото в ЕС няма работници и не е необходимо да се произвеждат стоки и да се разкриват работни места. Няма над 400 000 000 души + една камара емигранти. Искам някой да ми каже, колко европейске стоки, освен малкото автомобили, могат да бъдат видяни в САЩ ?!

Бъркаш нещо... водещите европейски лидери бяха на среща с Тръмп седмици след като встъпи в длъжност, дето се вика на килимчето му дойдоха. В отговор Тръмп влезе с бутонките на целият свят и то неколкократно. Правилното е да се каже, че САЩ влоши отношенията си с ЕС и други важни партньори (започвайки с Канада и Мексико) с едно щракване на ... така де - с един туит.

Този луд плача за импичмънт.

Ти па си много убав...

Ето САЩ са вече сами срещу целия свят и вместо Ъмерика да е грейт ъгеин, ще е Ъмерика напред към четвъртия свят !!! А кажете сега, Путин не е ли най великия политик ?!!

Ехе Тръмпи от къде знаеш ти колко са твърди бре палавнико!!!