Тръмп: Ех, ако Путин седеше до мен на масата, вместо някой друг...

Американският президент смята, че може да убеди Владимир Путин да направи повече за мира по света

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп, по принцип те подкрепям. Но защо някой да ТИ прави услуга като навреди на националните си интереси и на здравия разум. Ти самия не би го направи, нито който и да е друг нормален човек.

Лично до Виктор Стефанов: Когато триете коментари или репликите към тях, би било полезно да ползвате като обяснителни пояснения каучуковите изречения на Полихаев. (Въпреки че не сте задължен!) Това ще внесе известна хармония в епистоларния диалог. В противен случай, най-скоро и вероятно, мнозина от читателите ще използват към Вас прословутата прощална реплика на генерал Чарнота: "До встречи в раю, господа нищие, до встречу в раю". Плах въпрос: А с това няма ли "да изпущите вътора" свидливо подаван от Владимир Жеглов?

Ей ..всички искат да седят до другарят Путин ! Тръмп е човек с усет и разбира, че с идиотската си политика Запада допусна огромна грешка спрямо Русия. Ако Запада беше успял да привлече Русия, така можеше и в следващите десетилетия да запази лидерството си. Сега баланса на силите се промени и от това действително се възползва най-вече Китай . Паралелно проведените срещи на Г-7 , който се превърна в "клуб по интереси" ,както се изрази другарят Путин и страните от ШОС , които задминаха икономически и военно целият Запад начело със САЩ много ясно го показаха. Вече няма път назад и Запада начело с фашистка Америка трябва да се примирят, че вече не са лидерите на Света и тази разлика на силите все повече ще се откроява!

не е баш така, миличък- този ШОС е един руски франкенщайн , точно както Китай е на САЩ. мислете малко де.

А колко просто и разбираемо беше преди- Изток с/у Запад. Сега се оказа, че има западен запад, западен изток, източен запад и източен изток. Добре, че поне все още има банани.

Тръмп не може да очаква Путин да седне "до него", по простата причина, че сам той му дърпа стола и явно неговите подчинени не го желаят...Просто на някои определени среди в щатско имат много голям интерес нещата да се развиват в посоката, която те самите са задали. А основната цел на тези среди е разпада на Русия, но просто забравят, че тази страна се опитват да я раздробят вече над 200 години, но още си е цяла - целеничка...Та напразни надежди, особено имайки предвид методите, които използват...

Не Путин да "седне" до Наш Дончо, а Ротшилд, Рокфелер и цялата банда алчни глупаци да станат от масата, защото вече са "КАНДЪРДИСАЛИ" Господ българина да "ОБЪРНЕ ПАЛАЧИНКАТА". А Той Казва:"Няма да позволя втора планета (Фаетон е първата) в Слънчевата система да бъде унищожена!". И питам аз Наш Дончо, "СРЕЩУ РЪЖЕН РИТА ЛИ СЕ?" Вангелия Гущерова:"Сирия, още не е паднала.". Слава Севрюкова: "Войната в Сирия, още не е започнала.".

Където 1/3 от населението са руснаци?! Мбу-ха-ха-ха-хаа...

освен това не е в Украйна.

Стигне ли се дотам, тия титулярите от г-7 ще лижат топките на г-8-ия.

Тръмп има склонност към диктатори. Приема да се прегръща с Дуарте, Ким, мечтае за Путин...Представям си колко щеше да му е удобно с Дучето /те са си лика прилика/, Хитлер, Франко...все "мъжки момчета". Не може обаче да се разбере с демократични лидери - Трюдо, Меркел, Макрон .....

определено не си пада по ЛГБТ. Което не е чак толкова зле, между другото...

Разбитите ислямисти в Сирия продължава да правят набези на освободените от сирийски войски райони и преди ден се опитали пак да нападнат Палмира. Установено е интересно съвпадение (както винаги съвсем „случайно” съвпадение), че бандитите нападат от места подконтролни от американци.

"Ще ми направите ли услуга и ще напуснете ли Сирия. Ще ми направите ли услуга и ще напуснете ли Украйна?" - ами то направо и от Русия да се изнесат, понеже на оранжевата перука така му е кеф... Кръстя се и с двете ръце и с двата крака...

Ама Тръмп обича Путин !

А Путин щеше да му отговори любезно: Можеш ли да напуснеш Сирия и да махнеш незаконните бази там,където теб ти никой не е канил и да спреш окупацията на суверенна държава и да помагаш на терористите. Можеш ли да се махнеш от Украина, към която нямаш никакво отношение, ама, никакво, къде сте направили преврат и по тази причина правителството там е нелегитимно и където живеят 20 млн руснаци, а останалите са рускоговорящи, а самата изкуствена държава - Украина исторически винаги е била част от Русия, а значи Русия има право да защити руснаците там, а вие, уважаем, на всяка манджа мерудия, няма какво да правете там.

Много ясно, че това щеше да му каже, но Тръмп разбира дипломацията макар и да я третира леко като пазарлък. Дипломацията представлява умението да постигнеш резултат:"хем вълка сит, хем агнето цяло", такче може да каже, чеуспешната дипломация е точно, като добрата сделка, а тя е такава, когато и двете страни смятат, че са претаковали другата. И това се случва редводно, ако си знаеш интереса и си готов да го отстояваш, всичко е решимо, буквално всичко.

Няма съмнение, че те двамата са най-големите играчи на "Голямата шахматна дъска"! Положителен е фактът, че американският президент признава силата на руския си колега и така самият той връща Русия като могъща, равна на Щатите Велика сила. Къде са сега нашите "големи политици", които се надсмиваха над тази огромна, силна държава. Скриха се и добре направиха, за да спрат да ни излагат.

Мчи нормално... То и с баба Меркел можеш да се разбереш - баба Меркел е мъж. Ама с пидирасчето със шарените чорапки е невъзможно. То швестер... То обича да се върти...

по-лошо от геронтофил е само евро-джендъраст...

Чичо Тромпет, нещо май се е вдетинил след срещата си с Ким Чен... Вече е толкова окрилен от новата си мисионерска роля, че витае в облаците... Но интересно, ако си направи труда, да направи едно простичко списъче, къде по света, са се разпищолили руснаците и къде американците... Проста сметка, само дето резултатът от нея, определено не е в полза на САЩ... Така че, когато си решил да помолиш някой де се махне от някъде, е добре, първо ти самия да осъзнаеш от къде трябва да се разкараш, по принципа на реципрочност!

"Жертват" сирийския диктатор и си запазват Крим. Демократични избори и пр., мигрантите се връща у дома, Турция е доволна, ЕС са доволни. Въпросът е- что делат с Ираном?

Ми същото - махат се от там и Иран сам решава какво да прави със себе си.

не могат май- толкова са го "напомпали" , че сега няма да им е лесно да се разбират с него освен като равен с равен- дали го искат?

Тръмп явно е зле информиран и не знае, че за голямо съжаление руската армия все още не е влизала в Украйна, а в Сирия е по молба на законния демократично избран президент.

Да не забравите да гледате откриването довечера! Светът е футбол, а домакин е не някой друг, а Русия!!! :))

Тръмп и Путин ще им видат сметката на глобалистите! :))

И ти какво ще правиш тогава, ще се качиш обратно на дървото?

Ще празнувам! Както и всички хора... :))

Randall_Zwinge

Не може да се качи. Ти си го заел и фъргаш екскременти отгоре.

Ще празнувам като всички НОРМАЛНИ хора естествено.

Путин с малоумници не му се занимава! На него му е ясно, че Тръмп е бита карта и, че не само няма да оттегли армията от Сирия, ами и още сили ще разположи. За Крим пък и дума да не става. По скоро ще анексира Аляска отколкото да изостави Крим.

Ами супер, санкциите остават.

ОК, и к'во от това?...

ама тия санкции колкото ида оставата така и не направиха нищо срещу Путин и Русия а удрят главно ЕС и най вече бедна Блъгария която не може да си позволи нищо.

Почакай и ще видиш Русия и Китай как заедно ще санкционират САЩ. Те и ЕС ав сетиха ама малко късно. А пък Англия затова и излезе, те винаги се целят на точното място.

И защо да изоставя Крим, когато самите граждани на полуострова изразиха волята си на референдум? Ако братята македонци изведнъж си спомнят, че по произход са българи и направят референдум да се върнат при древните си родови корени, ние ще ги изоставим ли?

Ами ако Путин каже на вола Тръмп -ще си прибереш ли говедата от света за да направиш услуга на човечеството!!!!!!??????

Всички искат повече американски войници, факт!! Не говори тъпотии. Къде американците са против волята на някого??

Сирия също се поискала руски войници.

Сирия има не легитимен диктатор. Никой не го е избирал. Наследил е баща си. И не иска да дава властта на никой друг.

Gugnelid

Гунтанамо!

"Къде американците са против волята на някого??" - Отговорът - НА ВСЯКЪДЕ, с изключение на подлогите им в Европа... и то не всички! Явно, си поредния малоумен промит мозък... Ако си имал възможност да попътуваш по света, нямаше да задаваш толкова тъп въпрос...

Под "всички" вероятно имаш предвид няколко "политици", които си позволяват да решават на гърба на целия народ. Кой са тези "всички"? За какво са ни тук бази и от кого ни пазят? И какво ни дават, след като нищо не плащат за експлоатация на земята ни? Даже и водата ни не искат, а си носят своя?

Прав е Тръмп, независимо дали става дума за междудържавни, или междуличностни отношения, дали става дума за Путин или за съседа ви от ляво, или от дясно, глупаво е да изолираш събеседника да го заливаш с помия от всякъде и да се надяваш, че ще тръгне в желаната от теб поскока?!?

За хибридните войни на Путин ли говориш?

Глупаво е съседа ти да те нападне нали?? Както Русия нападна Украйна и Грузия и Молдова.

САЩ, доста съседни страни нападанаха, но не рева толкова емоционално..

Типичен пример за "опорна точка"! Русия не е нападнала Украйна, американците сами се похвалиха колко милиарди са изсипали за преврата в тази страна. Прочети малко история и ще разбереш що за държава е Украйна и чий е Крим.

В едно си прав, комуникацията наистина е адски елементарна.....направи инфантилна. Това да не е да поискаш от комшийката чаша захар.

Тоя направо ще ме разплаче... То бива да си нагъл, но тия приказки са трагикомични. А кога САЩ ще напуснат от около половината свят. Къде ли нямат бази. И защо тяхното мнение е меродавно. Изживяват се като световен жандарм, но положението вече е различно... Русия не е вече разграден двор, за Китай пък е напълно излишно да говорим. САЩ са свикнали да командват света, но стуга толкова.Аз лично се радвам и симпатизирам на Путин.А и както е тръгнало, Русия ще остане единствената християнска държава в Европа.Западняците са толкова самодоволни, разлигавени и охранени финансово индивиди, че сами се режат клона на който седят. Тая идиотска и самоубийствена еврогейска политика ще доведе до унищожаването на люлката на цивилизацията! Масовото навлизане на нискоинтелигентни изроди от Азия и Африка ще затрие Европа! Срамувам се, че присъствам на този процес...

Нямаш много общо с цивилизацията, така че не се тревожи. Доста хора напират към "гейската" Европа, така че спокойно може да хванеш на изток.

А ти бил ли си в Европа. Аз съм бил в Англия. Лондон е европейски град? Хахаха... Такава мърсотия и гнусотия навсякъде. Качваш се в автобусите-чернилките пушат и хвърлят бананите по пода.Вървиш по улиците-забулени ислямисти срещу теб. Да говоря ли повече?

КОИ НАПИРАТ ЗА ЕВРОПА АЛОУУУУ.ЦЯЛА АФРИКА, ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК И УМРЕЛИТЕ ОТ ГЛАД БИВШИ СОЦ.ДЪРЖАВИ.ТИ ДАСИ ВИДЯЛ НЯКОЙ ОТ КАНАДА ДА ИСКА ДА ЖИВЕЕ В ЕВРОПА, НЯКОЙ ОТ АВСТРАЛИЯ, ИЛИ НЯКОЙ АМЕРИКАНЕЦ, ИЛИ ОТ НОВА ЗЕЛАНДИЯ. ПОГЛЕДНИ И МИ КАЖИ В КОЯ ДЪРЖАВА В ЕВРОПА СА СЕ ИНТЕГРИРАЛИ ТАЯ ПАПЛАЧ.ТО НИТО ГЕРМАНИЯ Е КАТО ПРЕДИ, НИТО ФРАНЦИЯ, НИ АНГЛИЯ, НИ ИТАЛИЯ. ЗА ГЪРЦИЯ И ИСПАНИЯ СА СИ ЦИГАНИ ОТ КРАЙ ВРЕМЕ. И ЗА ТЕЗИ ЕВРОПА МИ ГОВОРИШ ЧИ ИСКАШ ДА ОТИДЕШ, ТА ТО В БЪЛГАРИЯ Е ПО СПОКОЙНО ВЕЧЕ ДА ЖИЕЕШ.ГЛЕДАЙ МАЛКО ЧУЖДИТЕ НОВИНИ И ЩЕ ВИДИШ КОЛКО СПОКОЙНО И ХУБАВО ДА ЖИЕШ ТАМ.

Явно скоро не си бил в тази Европа, към която напираш. Никога не съм предполагал, че ще отида в Париж и когато се върна, ще въздъхна с облегчение. Наскоро бях на екскурзия за пръв път в този световен град и се чувствах все едно съм в Африка - толкова много нюанси на кафявото виждах навсякъде. Нищо против тези хора, но не очаквах да са чак толкова много точно в Париж.

Как да напуснат , като не ги пускат да напуснат?? Норвегия иска двойно повече американски войници. Същото е в Балтика и Полша!

Искат ама друг път, накарали са ги "уж" да искат. Тия селски манипулации не ни минават. НИкой не ги иска и това е ясно на цял свят!

Могат да си направят Голямата тройка Гъ3 - Тръмп и Ким обичат Путин - и името му е подходящо.

Връщаш Русия във формата G-8 и имаш Путин на масата!

Няма как да го върне, това става единодушно!

Да бе, той Владимир Путин седи на копче в Кремъл, сън не го хваща и чака обаждане от Трумпето кога ще го повика на Г8. Пф-ф-фффффф....

По-вероятно прехвърля долари в Панама и Швейцария, че рублата ич я няма, а и децата му няма как да пазаруват в Лондон с рубли.

Ти ги носиш куфарите ли, че знаеш? тово шорошомолките като нямате доводи в разговора веднаго го обръщате на голословни измишльотини.

гЪ-седам всъщност са лидери по външна задлъжнялост. На тях се пада 68% от всичкия дълг на тая планета. Невероятно но факт!

Затова руските олигарси са там, но взеха да ги поразчистват. На всички олигарси децата им учат там, и на Курнелия също.

Щото децата на някакви крадци учели в училища, в които трябва да изсипеш първо един самосвал пари е довод, че тези страни нямат задължения и те въобще не са толкова големи, колкото е посочил човека преди теб ли?! Това ли ти е довода?! Ти въобще имаш ли връзка с главния, въобще главния наличен ли е в задочното пространство?! Еми има източници бе, чети. Или ти не можеш да четеш на английски, защото баща ти не е бил олигарх? :)))

И все пак Тръмп е в пъти по-добре от баба килъри на сорос и педофилите като кевин спейси ! Плеснат е през устата, но си върши работата в интерес на Америка ! Нали затова е избран от Американците - да защитава техните, а не европейските интереси !

Тук спор няма и не може и да има. Няма нищо по-опасно на този свят от една одъртяла, отхвърлена, пренебрегната, чувстваща се безкрайно нереализирана и самотна жена в преминаващ късен климакс с власт!

Нереализирана?? Самотна с мъжа и си децата си и внуците си?? Май проектираш своите проблеми върху нея??

Ха-ха-хахх, опазил ме Господ! Само един луд би могъл да се сравнява с друг луд.

Schilo

Айде стига с тази безинтересна групичка, самонарекла се Г - 7

Тръмп може да е непредсказуем, но няколко неща не могат да му се отрекат: последователен е в своите действия, изпълнява поетите ангажименти и нарича нещата с истинските им имена. Казаното от него е напълно в унисон с досегашните му действия. Какво всъщност казва: че му е омръзнало да говори с хора, чиито основна цел е да играят ролята на пудели пред държавата която управлява, а иска да има за събеседник човек с когото наистина може да решава световни проблеми?

Противоречиш си. Кой е виновен да се стигне до положението останалите "лидери" всъщност да са васали на POTUS? Кой ги е докарал до това положение? Разбира се самите САЩ и управляващата ги клика.

Затова Путин не иска в Г8, защото само ще го критикуват.

Този съвсем си повярва..... То бива инфантилност, но това вече граничи с дебилност. Тръмп успешно направи Америка за смях.

Дони, а вие кога ще напуснете Близкия изток и Украина?

Трумпи, ще ни направите ли услуга да се самоунищожите, вие държавата на злото

драги ватници , отворете която искате европейска медия , никъде не говорят за рассия и путин ... никъде в топа няма рассия и путин , света не му дреме ич за царството с царя :))) ... отворих 10-на от водещите ... НИКЪДЕ :))) ... за кво цвилите не ми е ясно :)))

Значи тая майка ти изобщо не беше такава бе, на кой си се метнал?

то и баща ти обикаля площад македония гримиран и обул жартиери :))) ... гледам взел си нещо и от него :)))

НЕ драги чалгочирак, за твойта кончина от която квичиш могат да напишут само смешни случки, и бжалки истории. Например, за доставки на хляб с каруца или с катафалка, или пък за покупката на "нова" военна техника амнайста ръка за която се водят уж преговори пак амнайс години! Смеше и жалак тролопитек си ве!мбухахаха

световните лидери на срещата си сума време коментирали Русия а тоя калъф търсел по сайтовете на европейски медии :))))))))))

Пише се РОССИЯ !!!

Аве ти знаеш ли какаво наричат зъл дух? Зъл дух наричат миризливата пръдня като тебе ве!мбухахаха много добър ник си си избрал, подхожда ти. където се появиш и веднага умирисваш целия форум.!.

...драги ватници , отворете която искате европейска медия... Да уточним, Аз нямам нищо против натуралния памук, но лятно време предпочитам да има и малко лен в дрехите. Сега, драги ми вискозо-найлончо (носещ предимно изкуствени дрехи от Китай), тръгнах да отварям по-големите европейски медии.... и СПРЯХ! Ма те до една са еврейски бе! :)))))

mISH0

Ти да си очаквал да са нечии други?.. Чифутията е навсякъде!

Путин към Тръмп: направи ми услига и ми върни Аляска...

Аляска е продадена, парите са платени и изпити отдавна.

Тръмп оттегли подписа си от мнооого договори, защото му били неизгодни. Не може ли Путин да направи същото?

този бълнува

Забележете обаче кой търси преговори - един бизнесмен. (То е толкова и бизнесмен - по говеждите телевизии непрекъснато се въртят интервюта със собственици на малки фирми, ограбени чрез измама и по съдебен път от бай Дончо). А колониалните европейски тъпанари, не щат и преговори - Европа се оказа кочината на Света.

Бреее... Дончо много иска услуги от Путин :)

А Путин ще му отговори: "Ще ми направите ли услуга и ще напуснете ли Сирия. Ще ми направите ли услуга и ще напуснете ли Украйна?"

mISH0

Уважаемо перхидролено недоразумение на природата и политиката, Защо не ни направиш услуга и не накараш БХК, "Америка за България" и Ерик Рубин да напуснат страната ни? Е те това би било гаранция за мир!

Путин не е в Украйна , а Одеса иска да се отдели от Потрошенко ! А колко да се маха от Сирия , първо се махнете САЩ от Ирак , Афганистан , Украйна , Япония и България ! Измислената държава Украйна трябва да се забрави ! Германия ,Франция ,Холандия ,Дания ,Швеция и Балканските Държави забравиха за Измислената Държава украйна ! Крим винаги е бил Руски и такъв ще е ,тонове Руска кръв са проляти там ,а историята не споменава за някакви Хохли !

сорка, вече имаме платена база на нато в крим. платихме на майдана за нея и си я искаме. тръмп.

Америка винаги се смята за лидер на света!

Турски ще е като ни върнат турците Цариград бе льольо или поне да върнат Константинопол!

Да го върнат на гърците, че е техен, не наш. Ние винаги сме се запъвали пред Солун и пред Константинопол. Все до там сме били и повече не можем, независимо от силата на войската и държавата по онова време.

да, и путин ще каже "готово брачед, веднага"

Този има неграмотни съветници ! Каква Украйна говори че е окупирана ? Ако беше Окупирана от Русия ,Киев щеше да е свободен от боклука на Потрошенко - Бандеровци ! Има една приказка където се казва , не грачи ! Ако продължава да казва че Путин е в Украйна , то чакайте скоро ще бъде в Киев ,не грачете !

що за инфантилизъм? казваш на ботоксовия сатрап-"ще ми направите ли услуга да се ометете от сирия и от украйна?" и той тутакси "ти прави услуга" и се омита. тръмпи наистина го хапе щъркелът!

И кво ше стане ако Путин каже, добре, ама първо Мелания да ми направи една ..,

ако требва, дори самия тръмп ше му направи една..... после, ше проглуши ушите на светъ и на сащ, че е кат октавиан август, победител-триумфатор, рим цъфти и побеждава варварите само със силата на системата и заплахата. а всъщнос, си е най-обикновен тиберий-калигула. даже по мегаломаниа и липса на самооценка ги бие.

Колониалните тъпанари са в шок. Срещу тях има една държава, която не им се подчинява, при това може да ги изпари напълно за половин час. И се ослушват като гърмяни лисици, та 25% от времето им минава в ослушване.

Тоя Тръмп е много тъп!! Щял да го помоли и фашагата Путан щял да се махне от Украйна?? То ако ставаше така.

Gugnelid

А как ли ще му увисне ченето на Тръмп, ако в отговор Путин му каже "А бихте ли ми направили услугата и да си ометете въоръжените сили от Гуантанамо?". Край на преговорите... :)