Тръмп е под силен натиск след бунта срещу Капитолия

Демократите настояват за задействане на 25-ата поправка на Конституцията и за отстраняване на президента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само джендъри и хора с по-тъмен цвят на кожата ще просъществуват, вече в Америка е срамно да си бял, мнението не можеш да си изкажеш защото ще те цензурират ... зле вървят нещата ....фашизъм в друг вариант.

В САЩ е създаден модел на демокрация, удобен за самите САЩ, или по-скоро за нейното политическо установяване. Така че демонстрантите, които нахлуват от сградата на парламента-това е добре, където това се случва в интерес на Вашингтон. Където помага да се доведат проамериканските политици на власт. Същото развитие на събитията в самите държави е позор, нарушение на демокрацията, и в случай на такова развитие на събитията, можете съвсем спокойно да застреляте някого. Буквално. Тоест, има две демокрации, и двете американски. Нейната експортна версия с цветни революции, с раздаване на бисквити, с намеса във вътрешните работи, постоянни призиви към властите на трети страни да не използват сила. И има втори вариант, където може и трябва да се направи всичко, което е в интерес на тези, които държат властта.

Съвет от мен - "establishment" на български се превежда като "статукво".

Чакам с нетърпение мига в който ще нахлузят усмирителна риза на психара Тръмп и ще го заключат в някоя психиатрична клиника за лечение !

Глобалистките гнусни хиени не спряха да ръфат вкупом Тръмп, който всячески се противопостави на извращенията и налудничавите им перверзии... Сега ще видите какво ни чака... Нищо човешко. Няма майка, няма татко, няма той, няма тя.... Има само мазни дърти опикани педофили, черни паразити, безполови джендъри, универсални сороски мастии, 80 годишни пелоси и байдъновци с либерастки извратени разбирания.... И разбира се, войни...смърт, убити дечица, плач и разруха по света... Американската мечта. Американската демокрация. Хахахаха...оказаха се една голяма заблуда и бутафория като самата смешна държава, начело с 88 годишните баба Пелоси и дядо Бай Дън, които се канят да ни налагат неолиберал фашизма и неговата глобалистка диктатура. Видяхме вече как запушват с цензура устата на действащ президент, за когото са гласували над 70 млн американци.... Толкова за прословутата американска демокрация, която иначе така щедро внасяха по света и разсипваха държави...Същата тази бутафорна демокрация разсипа собствената им държава. Точно, защото е фалшива. Фалшивата "демокрация" на либерастите-демократи Джо Байдън и Нанси Пелоси...смачкана и с деменция като тях...

ха,ти си последният дето си го търсим да си го приберем !

Ох, взех да се притеснявам за нашите самолети. Щото се обадиха, че ще ги пращат, ама друг път ...

антиамериканската чужда агентура най-сетне успя и в Америка...Най страшното е кога на фашизма викаш - ДЕМОКРАЦИЯ. Объркали понятията им ги вкараха...жалко, но факт

Крайно време е "америка фърст" да отиде при "дойчланд юбер алес." На бунището на историята.

Нагласиха го ....деморкатите са мърши! Дано не се даде без бой Тръмпа.

Е то е ясно че без бой няма да позволи да му сложан осмирителната риза

Donald Dumb е позор за Америка и за републиканската партия. След това което направи, той не заслужава да довърши мандата си като президент. Това го дължи Америка на Демокрацията. Питам, като съпоставими действията на властолюбивия Гумен Гадев за подтикване към насилствени и антиконституционни начини на сваляне на законното правителство трябва ли да бъдат пренебрегвани с лека ръка, само защото намаше жертви. По същество действията му бяха превратаджийски, затова трябва импийчмънт и съд по гл.1 от НПК включително и за поставяне в услуга на чужда държава.

Ех, мечти хубави сте вий

Че демократите фалшифицираха изборите? Това стана с вота по пощата Нсли се сещате Що у нас нЕкои много им се иска дистанционно гласуване и по пощата Ще има хакери от всички страни - помагайте !

ПОД СИЛЕН НАТИСК! ОТ ПЪРВИЯ ДЕН НА МАНДАТА СИ! НЕ РЕВЕТЕ ЗА НЕГО, РЕВЕТЕ ЗА СЕБЕ СИ! ТОЙ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ И ЗАЩО ГО ПРАВИ, ЗНАЕ КОЙ СТОИ СРЕЩУ НЕГО И КОЙ ГО ПОДКРЕПЯ!

По-рано днес стана ясно, че още другата седмица в долната камара на американския Конгрес може да се състои вот за импийчмънт на президента Доналд Тръмп.

А МОЖЕ И ДА НЕ СЕ СЪСТОИ! МОЖЕ ДА СЕ СЪСТОЯТ МНОГО ДРУГИ СЪБИТИЯ !!! ДАЖЕ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ СЪСТОЯТ!

Аз си мислех че Пелосито пак закон за марихуамата ще прокарва.

че това си беше театър с участието на охраната на Капитолия. Там просто не може спонтанно да се влезе. И преди още да влязат изпразниха залата. Стана като Наполеон в опразнена Москва, което се е случило отпреди гражданската война в САЩ. Стари пинизи ...

Герберастите се чудите каква още по-очевидна простотия да измислите, за да оправдаете приятелчето на Бочко.

Наличните сили са били разпределени да охраняват ХОРАТА - няколко стотин конгресмени, сенатори и персонал.

си

КЪДЕ Е Г-ЖА АМЕРИКАНСКАТА ПОСЛАНИЧКА? ТЯ Е ЖЕНА С МНОГО МЕДИИНИ ИЗЯВИ, А СЕГА ЗАЩО СИ МЪЛЧИ?

Къде скриха видеото на което полицай избутва оградата и удря в лицето стоящиа пред него мъж. Ако мъжа беше черен дали щеше да го удря.

Ако беше черен нямаше да го удря, щеше да го разстреля от упор.

ей трол, стига си измисля, че ще те пратим при полицая да те цуне, фактите говорят, на черния поливцая сам ще си даде и другата буза.

_stankow

С Тръмп е ясно. Ами демократите да му мислят. Или си мислят, че като седне маразматикът БайДън в Овалния кабинет и всичко ще се нареди, ще се умири ? 20 милиона чернокожи ще мирясат ? Защо, какво направиха за тях ? 50 милиона, които считат, че са измамени на изборите ? ЛГБТ, антифа, феминистки, зелени - това им е целта, да изберат Байдън, това им е достатъчно ? Ще си замълчат и всичко ще си тръгне по старому ? Ха дано, ама едва ли ...

Някой да ми обясни ,на място имаше много момчета от прауд бойс ,но никой от тях не влезе в сградата и не използва оръжие. Никой от нормалните протестиращи не е чупил и онищожавал имущество. Когато тълпа нахлува тя граби и пали. Тук това го няма безмислена провокация. А Тръмп не е призовавал за нахлуване единствено повтори твърденията си. И въобще целта на привържениците му бе да бъдат отвън и да бъдат чути. На някой който е организирал провала на демонстрацията не му се е искало това.

Много добре го чух какаво каза Тръмп. Няма нужда да цитираш ТАСС.

Как се влиза в една от най-охраняваните сгради в света за 20 минути? Нямаше достоверен източник на самото проникване. Изведнъж една група се озова вътре. Това няма как да стане без помощ от охраняващата полиция. Едно по-разумно отношение, нямаше да допусне проникването в сградата и смъртта на тази красива и смела жена.

Тръмп не се е разпореждал да бъде атакуван Капитолия. Призова за мирен протест. Антифа под ръководството на менторите инфилтрираха протеста. тТова беше заложен капан за пирвържениците на Тръмп от специалните служби на дълбоката държава. За 4 часа комбинацията извади от строя както Тръмп така и милионен протест, който довеждаже до лудост от страх Дементиралия, Пелоси и сие. Евала на организаторите, разбират си от работата, но от това няма да им стане по-хубаво, както на тях така и на мнозинството американци.

Гледах всичко на живо. ТАСС не са источник на информация, а на дезинформация.

Не си го гледал само ти, американски източници имаше много, друг е въпросът какво си разбрал.

Чиста провокациа,полицията даде сигнал и определено подготвена група тръгна да нахлува. Това увлече и други . Но това което е срамно и се премълчава е че се размахваха Пищови и се стреляше срещу хора с америсонското знаме в ръце. А убийството напълно умислено и безпричинно на жената е престъпление ,което пелоси и байдън се правят че не съществува. Да наричаш демонстриращи граждани терористи ,биден това е гавра с правото на протест. Не наричаше така онези на които им плащахте да палят обществени сгради.

Ти ли ще ги учиш американците?

25-ата поправка или пък отделно импийчмън за човек чийто мандат приключва след едва 12 дни и всичко е решено и приключено що се отнася за изборите?! Няма такива ненормалници и клоуни като американските демократи! "Тръмп е бил предупреден от социалната медия, че ще бъде блокиран "за постоянно", ако отново наруши правилата на платформата" Тъй като платформата знае Най-добре кое е истина и кое не!?! Даже знае по добре и от големите вестници заради което страницата на "Вашинктон Пост" беше блокирана. Но иначе платформите не нарушават произволно правилата си!

ПС: о почакай сега разбирам защо искат да го премахнат на всяка цена! Смятат че може да организира преврат чрез гласопадателите си и това ги плаши до смърт, тъй като до сега протестиращи НИКОГА не са се изправяли пред партиите, а все по между си на улиците(като пълни идиоти).

На Естоница май доста му се дръпна фъшкията?

В момента в който Тръмп започна да призова привържениците си да се разотидат мирно и тихо... акаунтите му в социалните мрежи бяха блокирани, същевременно полицията започна да заглушава сигнала на мобилните мрежи около Капитолият. А днес Пелоси обвинява Тръмп че е приканвал към размирици в момента в който тълпата не е имала начин да чуе думите му;)

Стига глупости. Видяхме какво стана и кой какво каза чухме на живо. Знаем и кой, кога и за колко дълго блокира Тръмп. Ейде нема нужда да ни цитираш ТАСС.

ТАСС?! Че какво общо има ТАСС с действията на Туитър или Фейсбук, които вече бяха глобени от Конгреса на САЩ, който представи си също няма нищо общо с ТАСС, защото си позволяват да очернят какндидат конгресмени и да блокират акаунтите които опровергават внушенията правени от двете социални мрежи-)

Доста безмозъчно искане! Байдън официално би трябвало да встъпи в длъжност на 20 януари. Да искаш да задействаш процедура за свалянето му при ситуацията в момента е все едно да влезеш в барутен погреб със свещ. За Тръмп са гласували над 73 милиона американци и те едва ли ще преглътнат това. А няма нищо по-кошмарно от гражданска война в САЩ, където всеки втори има или автомат или картечница.Мелето може да е такова, че никаква гвардия да не е в състояние да го овладее. Затова твърдя, че идеята за предсрочно/12 дена/ освобождаване на Тръмп е безмозъчна! Тя не е в интерес нито на САЩ, нито на светът!

Не е лоша идея напротив, трябва да се действа според закона и безкомпромисно. Иначе губят републиканците заради Клоуна. Уважавах републиканците заради Рейгън, щото разкова кочината наречена СССР. Но тоя ръмпел Тръмп изобщо не ми се нрави.

Рейгън беше слабоумник. СССР се разкова сам.

Във всяка държава дебили колко щеш. Успяват обаче държавите, които ги държат далече от управлението. Още един мандат на Тръмп и...... Хитлер се завръща. Дебилите се манипулират лесно във всяка държава. Лесно стават нацисти, болшевики, бели, червени, комунисти, социалисти. Всичко зависи от политиците и пропагандата.

Нещо не си наясно! Тръмп е бизнесмен и знае как да задвижи икономиката и да осигури и работни места и сигурност. Стената с Мексико намали престъпността и дрогата!

Тръмп бизнесмен? Измамник на едро който е фалирал 6 бизнеса и сега дължи стотици милиони.

Равносметката с работните места за периода на управление на Тръмп? МИНУС 3 милиона. Туй то от икономическия 'гений'. Уби се да се хвали че бяха създадени 2 милиона през Май и 5 през Юни, обаче 20те милиона загубени през Април разбира се 'не са по негова вина'.

За моя клоун Тръмп, пътят към Масква и моя бункер е винаги открит.

На Инагурацията на Байдън.

Той и да иска няма да му разрешат. Луд е.

Никой няма да мирише протеклият памперс на тръмп.

Аз лично не се наемам да преценя каква отговорност носи Тръмп за тия безредици.Ако сме принципни трябва да кажем ,че един призив даже изходящ от един президент не би трябвало да дава повод за такива действия ,ако този призив е безоснователен и провокативен.Освен това такива неща не би трябвало да се случват в най --демократичната ,свободна и цивилизована държава /тия определения ги вземам от това ,което се пише в американските водещи медии/.И кой нормален човек било то и полицай ще стреля срещу едни мирни протестиращи!?Всички обяснения от американска страна по повод случващото не издържат на никаквиа логика ,само дето в случая липсват нападките и хулите срещу Путин и руските хакери!?Моето мнение по въпроса е ,че първо демократите преминаха всякакви граници в неистовите си властови амбиции и цели и сега на показ са изложени всички техни пороци и слабости!Второ ,вижда се че РП е в дълбока криза,разкъсвана от противоречия и не може да излъчи лидер...и вероятно няма да може да излъчи президент поне 20-30г!И трето ,че сегашната американска демокрация не може да бъде пример за останалите държави!...е ако разбира се приемем,че това изобщо е демокрация...

Време е Радев да си ходи и да върне парите, които бадева му плащахме за нищоправене.

Наш Мунчо оцапа шортите.

Ето това искаше ушатия Радев с юмручето, кървища, метеж и сваляне на законно избраното правителство на Борисов от народа. “Обединителя” на нацията насъскваше тълпата срещу парламента и демокрацията. 6000 души платени,повечето от мафията искаха олигарсите да вземат власта чрез фигуранта Радев. А БТВ и Кана Рачева им пригласяха за разлика от Туитър и Фейсбук в Америка. Импийчмънт, съд и ОСТАВКА за безродника пРезидент.

Защо световната (западна) преса и медии наричат този протест "отвратителната атака" а протестите в Украина 2014г, Венецуела, Иран, Белорусия са демократична проява на народа - питам аз.

Може би?!

Отговори си сам ,глупако на въпроса! Украйна се освободи от руско иго.Самата Русия е поробена от кликата на диктатора Путин. Да живее свободна и демократична Русия в ЕС и НАТО!

беше калъчка!

Какъвто и натиск да оказват, зад Тръмп стоят 75 милиона гласоподаватели, не зад РП или ГОП. Да той е под натиск да говори разни неща поради заплаха за физическото оцеляване на него и семейството му. Но ако все пак оцелее сега ще е фактор много много скоро, докате всички които му зяят или го предадоха ще са история.

Не можете без да излъжете тръмпанарите ей. Няма 75 милиона, 74 са и половината от тях след случилото се вече съжаляват че са гласували за него.

Колкото и да не ти изнася, все пак е кандидатура на ГОП-а, а не самосиндикален като мъжа на Кардашиян. Като президент вече е историческа фигура, няма спор, но дали ще отиде в историята или ще се кандидатира пак, единствено времето ще покаже. Относно физическото оцеляване заради президенстването си, сигурно има недоволни и може да го съдят и осъдят, но едва ли този въпрос стои на дневен ред, а извън личната му охрана най-вероятно има и още кой да се грижи за него като бивш президент. Виж фирмаджийството и бизнесменството са друга бира. Ако там е настъпил мачето....

Тръм наш, на Тръмп Обществото в България. Изритат ли го от САЩ, ние ще го приютим.

да си извлече поука от станалото...

Кой? Мютрята ли,деди?

Не, пРезидента Радев. От нашите данъци за заплати и пенсия се нагуши един милион лева за пет години, нищоправеца!Ей,това ме е яд най-много!

Айде сега и на фатмака с фуражката да му спретнем един импийчмънт и да си ходи при деса поетеса

И то скоро има няма някой друг месец и калъфа е пътник

Той няма шкафче,деди! Защо импийчмънт на него? Да не си сбъркал адреса?

Шкафче няма, ама има едни папчици дето в Мсква са му ги искали и са бая по ценни от кайметата в онова чекмедже! И най важното е че Гешев знае!

PEYTSCH

Отвратителните негърски изстъпления с свирепата подкрепа на Антифа бяха много по-лоши, но Пелоси е най-гадната.

На великия Тръц му опря ляйното до гъза и даде заден ход - той видите ли, осъждал атаката на Капитолия жалък страхливец.

Най-накрая Тръмп призна новоизбрания президент и осъди поддръжниците си.

Хайде сега и нашето червено човече да си получи заслуженото , защото заради него тук се разгоря епидемията ,само и само червените дяволи да са на власт Само ГЕРБ !

Факи, той от къде идва тоя калъф Боко Тиквунята ве аки? От гъза ти ли а? Или от охраната на бай Тошо а?

А сега кой е на власт,деди? Не са ли мютрите?

Вече на неколко пъти чета израза "дълбока държава".До не отдавна не бех го чувал.Не знам какво означава но от контекста в който го срещам това са тези които всъшност решават събините на човечеството. Хубаво.Вероятно е така.Сигурно е така.Обаче къде в прав текст,къде завоалирано се казва че това са демократите.Тръмп не бил от тех. Айде обаче да се върнрм малко назад.И да си припомним историята на тръмп.Роден със златна лъжица в устата, той успешно фалира фирмата на баща си.А след това историята която ни се Фнушава е въплащение на притчата КАК ЕДИН ДЕТО СЕ Е УДАВИЛ САМ СЕ ГЕПИЛ ЗА КОСАТА И СЕ ВАДИ ОТ ВОДАТА.И тук се появява образа на roy cohn.Този същия който седи до сенатор джозеф макарти на изслушване пред сенатска подкомисия 1954г..Този за който казват "the jew who hates the jews".Той е "съветника" на тръмпоти след като се е удавил.Той го е научил как да се фане за косата и да се извади от водата.. Мойта представа за нещата е мааалко по-друга.Погледнете снимки на тръмп от времето когато се е издънил.Физиономия на родено лайно...Притежаващо всичките качества на една марионетка.Стига да си достатъчно умен за да забележиш този факт.И некой е прикачил към лайното рой коън,за да не му позволи да изсере някое ново лайно. И всичко тва е преди 30 или 40г.Каква прозорливост на тези които са заложили на едно лайно.Точно това което им е трябвало.Той си е родено лайно-роден да изпълнява ,а тва да бъде поставен на президентското място за некои изобщо не е проблем. До тук добре,остава само да отговорим на въпроса КОИ СА ТЕЗИ ПРОЗОРЛИВЦИТЕ,КОИТО СА ПЛАНИРАЛИ НЕЩА С ХОРИЗОНТ СЛЕД 40Г.А това е 2016г.И тук се сещам за факта който вече 100 пъти посочвам.През 1918г от 316 тартори в москва во главе с улянов и джугашвилев,само 18 не са евреи......Дали да не формулираме една аксиома както се прави в науката.ЗА СВЪРШВАНЕТО НА НЕКВА РАБОТА ЕВРЕИТЕ НЕ СЕ ДОВЕРЯВАТ НА ДРУГИ ОСВЕН НА ТЕХНИТЕ СИ...И докато тва е само едно умозаклщчение то плащането на метежа 1917 от ротшилдови е факт.Не знам дали е много или малко известен,но тва нема значение.Некои ше скочат и ше кажат ДА АМА ИДИОТА АДОЛФ НЕ Е ЕВРЕЙ.Ми не знам ама съм чувал и други неща за него...Съвсеееем други неща.А дори да не е сигурно че е еврей,то той със сигурност е идиот.А идиота е мечтата на всеки тарикат

Не са само демократите , дълбоката държава управлява и двете партии в САЩ

Добре мамо...каква прозорливост...И вероятно ше ми кажеш че евреите и НЕ евреите са едно цяло.И че много се харесват.И че немат противоречия.Че нема противопоставяне между евреи и евреи?Тва ли ми казваш.А кой сви украйна от ротшилдовата собственост русия.То не че тва не може да е така- тоет тва с украйна да е врътна на собствениците на русия...Но поне на мен така ми се иска

Стига вече бе. Тези евреи ги изкарахте свръхчовеци. Правели планове за 1000 г. -2000 г. напред, все им се получава и т.н. Чак пък толкова да са.

Не мога да се сдържа и да не обява на глас един факт.Дали е приятен или не, не знам.От 1906г от когато се раздават нобел наградите,20 ДВАЙСЕ % ОТ НОСИТЕЛИТЕ СА ЕВРЕИ.А за теа дето все не са разбралЕ АЛФРЕД НОБЕЛ Е БИЛ МНОГО ХУБАВ АНТИ ЕВРЕИСТ-АНТИСЕМИТ.Представяте ли си каква наглост с мангизите на отявлен анти семит се финансират евреи.Щото знаеш ли кво е нобел наградата освен единия милион $ кеш дето им дават...Хаха.А иначе до 1906г ако човек се вгледа в списъците на на НАЙ-ВЕЛИКИТЕ човешки умове във времето ше види че тва далеч не е така.Или след 1906г евреите изведнъж са поумнели... хаха.Тва ако не е наглост,кво е.Е и да не забравяме такива "украшения" на човешкия род като карло марксов и улянов...хаха или натанчо ротшилдов...

А бе сладък ДАЛИ 1929г Е НЕЩО АВТЕНТИЧНО.Нещо случило се ей така от въздуха?А бе съдба бе,без некои да се е погрижили тва да стане...Щото случилото се тогава прави идиота адолф възможен.Без тва нема идиот адолф на власт в немско.Видиотяването на немския народ е причината хитлер да дойде на власт.Финансирането му за тези избори от ротшилдовите-щотУУУ според виасат хистори точно ротшилдовите са палтили за неговото "избиране"- е само неква дреболия...

И разбира се пропуснах "най-хубавото", механизма при определянето на нобелистите.Комисии за присъждане на наградите в шведската академия на науките събират предложения от научни институции,видни учени ,носители на наградата от предни години...И след тва решават в теа комисии.Но има една "мъничка" подробност,"дребен детаил" както се вика:ОСТАНАЛИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НАГРАДАТА,ИМЕНАТА НА ТЕА ДЕТО НЕ СА Я ПОЛУЧИЛИ СЕ ПУБЛИКУВАТ СЛЕД педесе(с малки букви) години...хаха.А бе секо нещо си има тънкости бе

така е, има едни другари, които са баш другари и решават големите съдбини, но в сащ и те все пак са две основни групи- на демократи и републикаци, и още 16-та зареваха как другарите привърженици на демократите са зле при Тръмп, това са светските, за които е много характерно нагаждане, подмазване , интриги, кариеризъм, и джендъри и лгбт и всичко ще направят да се докопат до парите, до платените позиции. А републиканските са повече отродоксалните - те пък бяха много преследвани от местната демократска власт само защото гласуват за Тръмп. Та дърпат конците, но и между тях има борби.Иначе и в сената и конгреса са бая от тях, Диего Ривера какво казваше - 500г откак прапрапра родата му евреи идва от Испания в мексико и се конвъртват на католици по някое време, но вика генчето си стои в мен, и се чувства такъв, ама пред нас официален католик.Винаги ровете назад, защото те се сменят по много пъти, според ситуацията.

Американците винаги са били за пример. И за пореден път ни показаха как трябва да се правят протести, - твърдо!

Ще ни покажат и, че никой не е над закона, независимо от перчема.

Тръмп е под силен натиск след бунта срещу Капитолия...... Сойка Присмехулка:Възпламеняване!!!! Всички знаем какво и се случи на Капитолия и на Сноу Бидоня, така че педократите либерасти толерасти джендъри да внимават в картинката! Че никви мутове няма да им помогнат и да спасят тлъстите им задници от народния гняв!

Аки, ходи се наври между шамарите като си гневен. Ще те гръмнат като Ашли бабабаитката. Ама ти си само по приказките знам, в действителност си едно пуси.

Пути ще ходя да ти навра един Калашник в анала, и ще натисна спусъка! Да знам, че тридесет пенетратора в ебланскя ти джендърски педалски гъз мноо ще ти харесат! Факт!

Ти наистина си болен. Загрижен съм за теб. Нямаш ли си близки хора около теб?

Коя серия от "Междузвездни войни" препоръчваш за достоверен общ обзор на политическата ситуация?

Нахливането в държавните инситуции на побесняла тълпа е незаконно само ако тълпата е под критичната маса. Иначе народна власт е това - да може народа по всяко време да напердаши управляващите дори да не е прав. Ако бяха излезнали 1 милион души сега Тръмп щеше да е на върха, обаче при една шепа ултраси няма как да стане.

Ха-ха абе Тръмпев още преди изборите рече че ако загуби значи са фалшифицирани. Това ли му е демокрацията? Когато обърна Хиларито с по-малко гласове преди 4 години , никой нищо не му оспори.

Незнам дали тръмп някога е произнасял думата “демокрация”. Той иска да е диктатор. Ако питаш тръмпанзетата те ще ти кажат че не искат демокрация.

Те затова използваха същата идея, но вие виждал ли сте Бай дън на предизборна изява? Ами че той е недоразумение, но много удобен за кукловодите! Ще ми се да греша, но ще видим.

Виждали сме тръмп да казва: person,] woman, man, camera, tv и да се хвали с това. Виждали сме го и да предлага да се пие белина и пр. изцепки.

"Организирането на тълпа за натиск върху Конгреса е непростимо" - дали някой ще го покаже това на Президента Радев? Ама там веднага повдигнаха въроса за импийчмънт. А тук кога?

Ето това искаше ушатия Радев с юмручето, кървища, метеж и сваляне на законно избраното правителство на Борисов на избори от народа. “Обединителя” на нацията насъскваше тълпата срещу парламента и демокрацията. 6000 души платени,повечето от мафията искаха олигарсите да вземат власта чрез фигуранта Радев. А БТВ и Кана Рачева им пригласяха за разлика от Туитър и Фейсбук в Америка. Импийчмънт, съд и ОСТАВКА за безродника пРезидент.

Да отбележа, не подкрепям никого, за това и не подкрепям написаното "законно избраното правителство на Борисов".... освен ако не добавиш законно-избраното От америкА правителство...... Няма алтернатива но няма и да се оправи докато хората не гласуват против всички тези уроди... или пък гласуват за колкото се може повече партии, така че никой да не може да се изявява като "главна" партия...

Нищо общо няма мирния протест срещу мафията със силовото нахлуване в институциите, с цел да се отмени законният вот на хората! Дори вие МГЕРП би следвало да го знаете това. Точно вие сте специалисти по силово завемане на властта, никой друг, освен вие и ортаците ви не го е праивл това нещо! Кой е палил, трошил, обргаждал НС до степен депутатите да ги е срах от живота си? ГЕРП-СДС 2013! И не само!

циркаджии ефтини

Ако се вгледате внимателно в кадрите от нахлуването в Капитолия, ще видите : -отровното трио -Мая манолова - Майките с умреждания -Йоло Денев и др популярни лица Най-интересното е , че Доналт Тръмп забравил да вдигне юмрук и това ги разколебало! Инак ВЕЛИКОТО АМЕРИКАНСКО НАРОДНО ВЪЗСТАНИЕ щеше да успее и пролетарийте от целия свят щяха да ликуват! Жалко!!!!!

Ще видя ,мобилизираните шайкаджии от 20-13-а година, които отмениха силом изборите и после силом взеха предсрочните. Ше видя рекетьорите от 90-те Ще видя лумпените, които неведнъж се намесваха за да "коригират" народния вот. Ще видя и днешните гербери, които заложиха изцяло на нов мандат на Тръмп.

А юмручето ще видиш ли или не ти изнася?

Мислиш ли? Той Бочко се хвалеше как с Тръмп били приятели.

Е, видяхте американската демокрация в пълен блясък.

Преподаде ви се урок на вас, ватните пишман-монархистки мижитурки. Американската демокрация и институции бяха подложени на сериозна атака и ИЗДЪРЖАХА, докато твоите руснаци ги излъгаха сами да си надянат хомота и обезобразят конституцията - с обнулението на скудоумното кремълско чучело. В САЩ имаше кой да спре Тръмп - намериха се достойни хора, а в Русия?

Точно тръмп беше този, който спря за момент "пош" фамилиите, управлявали америка до сега... той беше човек, който реално бачка, и банкруптирал няколко пъти но не се отказвал.... Беше намалил безработицата, възстановил производство и доста постижения докато не му набиха 1 корона, убиваща успехите :D Така че демокрация в Америка ЩЕ ДОЙДЕ, да видим кога. П.С. не бъди слабоумен да ми казваш че подкрепям прусия или някви такива малоумно-изостанали "2 клона" разделения сред още живеещите в миналото...