Тръмп дава $1 млн., ако лично провери с ДНК сенаторка за индиански корени

Демократката, която президентът нарече Покахонтас, го обвини в зловещи заплахи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешник. С годините не е поумнял а е станал по-елементарен.

Колкото и да е луд,все пак по добре от бабата Клинтън....

И това е вярно

Бах ма'аму, 2% индианска кръв. Че аз тогава може да излезна, че съм хамериканец, ба! то 2% от къде ли не могат да дойдат. Измислици-премислици, Тръмпи ги пори кат риби и ги пълни кат агнета, подкарал ги е всичките. Удри, Бай Тръмпи, върти тия толерасти и джендъри, тяхната кожа самозабравила се!

Не бе - живяла през 15 - 16 г. , а 15 - 16 век.

МУСТАКАТ ТОЧНО ТАЯ ОТ СНИМКАТА ПОДКРЕПЯ ТАКИВА ДЖЕНДЪРИТЕ ОТ ДАЕШКАТО ТЕБ

ЗАЩО ООН НЕ ПОВДИГА ТЕМАТА ЗА КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ НА АМЕРИКА И ИСКОННИТЕ ИМ ПРАВА И ДО ДЕН ДНЕШЕН СА НАТИКАНИ ВЪВ РЕЗЕРВАТИ ДРУК ИНТЕРЕСЕН ФАКТ МИТОВЕТЕ И ЛЕГЕНДИТЕ ЗА ПРЕСЕЛЕНИЯТА НА НАРОДИТЕ АНТРОПОЛОГИЯТА И СЪВРЕМЕНИТЕ ГЕНЕТИЧНИ ПРОУЧВАНИЯ РАЗБИВАТ НА ПУХ И ПРАХ ПРОПАГАНДНАТА ТЕОРИЯ ИИНДО ИРАНО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД ПЪЛНИ ЛЪЖИ АМЕРИКАНСКИ ПЛЕМЕНА ПРОНИКВАТ ПРЕЗ ДНЕШНА АЛЯСКА И СИБИР ДО ПАНАЗИАТСКИЯТ РЕГИОН СКЛЮЧВАТ ПЛЕМЕНИ СЪЮЗИ И УСПЯВАТ ДА ПРОНИКНАТ ЧАК ДО ВЪТРЕШНОСТА НА АЗИЯ И ЕВРОПА

маймуно!? хахахахахахаха онези не стига че едни други са се избивали жестоко, ама сега имали изконни права. що не се гръмнеш, ма?

Ти си 100% фашист

прави клоунада

Тоя само ''специалист'' по днк анализи не беше ама сега и това иска да прави:)))))

Как нашта нинова не се е сетила да се изкара циганка,ша слече сума ти пари

То от ваш боко дето какво ли не се изкарва според ситуацията може ли някой друг да се дореди...

Значи бабата лъже,че е индианка,за да лапа някакви кинти за малцинствата,а изказването на Тръмп било расистко като я призовава да си направи ДНК,и я нирача с името на известна индианка?! Тя иска да е индианка,,от интерес,но кагото я нарекат Покахонтас се обижда?! Луда и алчна бабичка.

Не, бе драги. Дори Фокс Нюз признават, че тя не се е възползвала от това (друг е въпросъз за какво и е да го казва).. А Тръмп ще има трудности да направи лично ДНК тест. Ще му е трудно да запомни как се пише ДНК, за да запише резултата най-накрая.

Ха,ха,ха явно трябва да ти се обясни като на дебил. Много ясно,че Тръмп няма да прави лично ДНК теста. Има си специализирани места затова,освен това явно печели нещобабата, като се пише индианка И да вземе да прочете какво е расизъм. Забелязва се,че Всички сороси не знаят.

Тръмпи е най - глемия пич

Да. Оказа се, че Покахонтас имала 1.9% индиянска кръв. По-малко от една педесета от нея е индиянска. И тази снежно бяла, синеока, европеидна лъжа лъже и се възползва от статуса си на малцинство, от години. Много слаба манипулация. Тръмп с право я разобличи, и пак се опитват да изкарат него крив.

Доналд Тръмп чрез своето свободно поведение използва изрази и думи които внушават смут и тревога в без това обърканото американско общество.Може би единственния във света в момента със който Тръмп се чувства комфортно и общува отлично е севернокорейския лидер Ким Чен Ун.

Само дето сенаторката си направи ДНК анализ, който доказва, че има индианска кръв, само че от преди 8 поколения, което не я прави особено индианка, но пък изказванията на Тръмп са глупави и расистки и той вместо да се извини за тях отрича, че някога ги е казвал, като по такъв начин той създава фалшиви новини.

"Сенаторката демократ, която е критик на Тръмп, оповести тези седмица ДНК-резултати, доказващи, че тя има индиански произход." Не лъжете. ДНК експертизата, извършена от професор-демократ, доказа, че сенаторката е от европейски произход, и че между 6 до 10 поколения назад има следи, които прилчиат на индианска ДНК, и които са "unadmixed", т.е. не са от смесване на ДНК от родители. Или преведено на български - между 6 и 10 поколения назад някой от прапрапрапрапрабабите на сенаторката е имала прапрапрапрапрабаба с малко индианска кръв. Дори Националният Съветът на индианците Чероки (от които сенаторката твърди че произхожда) излезе с заявление "Този тест е подигравка с индианците. Тест с подобни резултати дори не може и да покаже дали "следите от ДНК произхождат от Северна или Латинска Америка"

Е че то има ли още индианци там? Аз си мислех, че краварите са ги унищожили поголовно!

има баце. индианците в аризона ми взеха 21 долара да им влезна в селето да видя ква мизерия е. не са еволюирали въобще. всичко хубаво там е внесено от бледоликите

И смъртта им също. всичко е от белите

"Сенаторката демократ, която е критик на Тръмп, оповести тези седмица ДНК-резултати, доказващи, че тя има индиански произход." Това НЕ Е ВЯРНО. ДНК теста показа, че е 99.9 % бяла жена. Имала малко американакса /не конкретно индианска, възможно е да е латино/ но такъв процент имат повечето хора от бялата раса. Така че, тази е натив американ, колкото и някой българин е. :-)

Тръмп кефи, хич не мисли и ги реди както му дойде:) Само дето и той, както и всички останали политици е кукла на конци в ръцете на Трилионерите...

Доста зловещо изказване е това, да направиш дарени от един милион, без да искаш нищо в замяна, само за да установиш достоверност на нещо. Аз нямам нищо против да ме провери, дали нямам еврейски произход. Ако нямам, няма да ми струва нищо. Ако имам, ще съм доказано богопомазан и ще даря на фондацията на някой мой роднина един милион долара.

тоя Тръмп, че и лъжец.

Уорън е по-нагла дори от Тръмп. На нея само света Килъри може да и повлияе и вразуми. Дори змиите се плашат от Килъри - защитницата на изнасилвачи, номер 1 феминистка. Тя не е индианка, а лъжкиня. За това няма нужда дори от тест - един бърз преглед на нейните изказвания е предостатъчно за доказателства. Но вижте защитата - тя не е политик, а жена. Тя е едновременно в политическата арена(където всеки ден наричат Тръмп и ко поне изнасилвачи), но тя има 'протекцията' на жена. Уорън има нужда от 2-3г пансион в Саудитска Арабия. След това пак ще говорим.

А ако САЩ върне на Мексико заграбената земя , то колко земя би останала на САЩ?

цялата земя на САЩ е заграбената от индианците. Те са нашественици. Всъщност англичаните са колонизаторите на света. Те са превърнали Сев.Америка в своя колония, ... Англо-саксите са най-алчното племе и най-грабливото.

Явно тази Покахонтас има славата на Хитлер или Пол Пот, щом се счита за обида да наречеш някого Покахонтас

Този, дето ме е сложил минус, явно е идиот. Сигурно за него да наречеш една жена Клеопатра или Нефертити също е обида, а не комплимент.

Моля е добавка към тази новина да включите и мнението на Асоциацията на американските племена - според тях тази дамата не фигурира в родовите им списъци и не е от индиански произход. А ДНК тестовете не са показателни, тъй като не показват дали гените са на северно или южноамерикански предци.

tonk11

Има ли значение? Или тези от север се индианци па тези от юг са китаици а?