Трайчо Трайков: На практика съм уволнен

На практика съм уволнен. Подадох оставка, защото ми беше поискана такава. Това каза министърът на икономиката в оставка Трайчо Трайков в предаването „На четири очи” по Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Трайчо Трайков: На практика съм уволнен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трайков си беше експерт и един от малкото достойни министри.Като такъв си и отива. Жалкото е че след тази история трябва да наредим иначе уважавания досега от мен Ники Младенов между Цветанов и Бойко. А всъщност не беше ли Трайков един от двамата /с Маргарита Попова/, който имаха доблестта да възразят срещу това да бъдат подслушвани. Интересно съвпадение - и двамата вече не са в кабинета. Евала Цецо. Рот фронт!

Въпреки, че Трайчо в началото ми изглеждаше голям смешник, той се оказа голям пич. Особено срещу Лукойл, а и сега, при тази пародия, която се разиграва.

Няма черно и бяло в България - всичко е посивяло и мътно! Определено Трайков бе по-добър избор от задаващия се, заради по-големия опит и знания. Определено мотивите за уволнението му са точно за несправяне в ресора на зам. министъра, който става министър!?!? От друга страна определено и при него се наблюдаваше инертност и лежерност, а начина на оттегляне ... несъвместим с радостта от номинирането за министър. Ако не беше винивен за форума в Катар следваше да вдигне пушилка срещу Младенов. А за Младенов ... отгледаха си го, обучаваха, въртя се той по партии и семинари, но личи, че е от безгръбначните политици, а политически плазмодии в България имаме много.

Не знам, какво цвете е цветето!!! Може и да е неуспяло да разцъфне герберче, а може и да е вече повехнало като Трайча...

Последният интелигентен човек напусна тази измислена партия от тук натам остават само глупаци и престъпници. Аз искам да се махат и повече никога да не чувам за тях!

"Трайчо последният интелигент, последният човек.. , защо ли сякаш слушам "Доган е най-великият български политик!"

Ами , между сегашните аматъори и мутри, не е ли?!

Леле, и последният човек, който смееше да си казва гласно мнението срещу действията на Цветанов беше елиминиран. На Трайков му натресоха да се справя с най-големите г..., нацвъкани от последните 3 правителства. Сега ни оставят само физкултурника, който го бива само да измисля полицейски акции с абсурдни названия

К'во "Да, точно Трайчо, бе!!!" много умна и грамотната?? Ама да знаеш от мен не се пише "ша видим..", а "шъ видим.." И не разбрах, какво точно е изработил "Трайчо сред най-интелигентните", да не е прокопал тунел на плажа?!

Е, много омразно и вредно човече е тоя Цвъки, как ви се струва?

А на практика, защо си бил назначен?!

Мно-о-ого закъсняла оставка. Тоя жълтоуст келеш изобщо не трябваше да бъде слаган на този пост, но Тиквата с безпогрешния си усет да избира неподходящи хора каквито са всичките му министри не направи изключение. Изобщо глупавият огнеборец просто продължи линията на сините, да предпочита голобради момченца вместо опитни, улегнали специалисти. Пред такива капацитети по-трудно би могъл да се прави на страшилище, а и неграмотността му ще изпъква като цирей на носа.

И с кого го сменят? С още по-голям келеш!Мутрата не търпи умни и опитни хора около него.Защото, покрай тях, ще лъсне собствената му простотия.

Шъ съ оправии, чи как!? Той ли няма да се пробута сред другите "най-интелигентни"! И каква му е професията, драга?! Не го забелезахме нещо да работи ни като министър, ни като нищо, ама сигурно е много работлив на плажа!

На практика, това е най-мислещия и най-свестния от кабинета, но явно стана неудобен и го пожертваха в името на "ремонта"

За съжаление единствения мислещ човек от този кабинет си отиде,жертва на интересите на Борисов и Сие......тъжно!!!

Трайчо Трайков: На практика съм уволнен

Е..., значи от тук нататък всичко е ясно.. Шоуто може да продължи...