Адвокати спънаха делото срещу Трайков, Дянков и Прокопиев

Спецсъдът отложи разпоредителното заседание по делото срещу Трайчо Трайков, Симеон Дянков, Иво Прокопиев за продажбата на акции от енергодружеството ЕВН.

Обратно в новината

Коментари - Адвокати спънаха делото срещу Трайков, Дянков и Прокопиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно на ла.ното Иво Прокопиев защитата му в чужбина,как пък " неотложно" заминала " топ адвокатката" на медийния и бизнес олигарх.Няма и заместващи адвокати,ей времето за отлагане е много ценно за някои запъртъци.Все пак ,това не е делото на Тодор Живков от началото на прехода и алибалейшини,както и на " невинния" Софиянски,а по различно при нови условия и беж ,а уж били много " невинни" и искат да се оправдаят!

става с много пари...

Комунистическата ОЛИГАРХИЯ-започна с номера.Започва да овърта със скъпо платените си адвокати- лакеи.Сега ще се жалват пред света колко много са изстрадали и как ги тормозят.Но народа с НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКА ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ НАЧЕЛО С КОСТОВ ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА И ВСИЧКИ В ТАЯ СТРАНА ДА ЗАЖИВЕЕМ СПОКОЙНО . Сега ще почнат гадните им телевизии БТВ, НОВА , ОН -ЕИР със мразените от всичи хора журналисти Ризовица,Хекимян,Николаев да говорят в подкрепа на ОЛИГАРХИЯТА ,но никой вече не ги гледа-мерзавците.

Не си губете времето да се занимавате с политика или да се опитвате да оправяте нещата у нас. Те са такива каквито са. Нищо не се е променило от времената на древен Рим. Народът иска хляб и зрелища. В случая зрелището е да се съди някой , който има повече пари от средностатистическия българин. Средностатистическия българин вече си е произнесъл присъдата - всеки, който има 5 лева повече от него в джоба е престъпник. Ако има присъда ще каже, че е малка, ако няма, че има далавера.

Така е -абонатите на "ЕВН"плащат безумно високи сметки за ток !

това е първата в историята адвокатка, която се е разбързала да приключва делото.

Колкото по-рано ги осъдят,по-млади ще излязат от затвора.Дано там да изгният

Не им е само това престъплението. Имат къде къде по-големи. Трайчо избърза с 8 години да си преизпълним квотата за ВЕИ. Задължението на България беше до 2020, а той през 2012 вече беше преизпълнил това. А през 2011-2012 цените на ВЕИ бяха много големи и всички експерти настояваха да изчакаме докато паднат цените. В резултат, България беше ощетена с 13 милиарда лв. И над 90% от тях са по времето на Трайчо.

13 милиарда?! ай посмали малко... и след като България вече е ощетена може да представиш сметката.. евентуално? Или тея милиарди ги вадиш от списъка с опорните точки на Кутев (чиито съпартийци най-много се облажха по стара комсомолска традиция)

Така... Преди две години излязох от "университета" и я карам като добрия самарянин - работя нормална работа, не се занимавам с простотии... Но, като ги гледам тия синковци, как и с каква лекота извършват колосални присвоявания на държавна пара, манипулират закона и се измъкват от него, си казвам: Защо да живея по правила, които т.нар. елит не спазва? В този смисъл, май няма още дълго да съм добър самарянин... ако добре ме разбирате!

Разбрахме те, смяташ да влизаш в затвора. Тези игри не са за всеки!!!

Голяма работа, че делото се отложило с два месеца! По- интересното е, че Трайчо Трайков е човекът предложил продажбата на Общинска банка, след което тя попадна в ръцете на човек от Мултигруп. Сори, но да не му приписвам грехове, никак не ми се вижда тоя да не е играч и да няма нищо общо с обвинението. Добре, че не стана президент. дори и да е много съмнително да е виновен по това дело, като президент щеше да е в много неловка позиция да обяснява, че това е политически процес спрямо него.

Цялата съдебна система един месец без заплати. Ние за какво плащаме данъци да ни правят на глупаци.

те изобщо не живеят от заплати,,които са еквивалента на закуските им .

Трайчо Трайков е обвиняем затова че защитава не руските а българските интереси

Трайчо подписа допълнение на договора на Костов за едната американска ТЕЦ Марица Изток, според който България поема плащането на въглеродните квоти на частната американска ТЕЦ. В резултат България губи 5 милиарда лв. Това защита на българските интереси ли го наричаш.

Костов няма подписан договор за ТЕЦ И ДРУГОТО Е ПАК ЛЪЖА

Това не е държава, това е територия, населена от пъзливи, примирени роби, повече от 80 процента. Ще плаща всичко по-скъпо, ще живее като скот и ще плещи ругатни по клавиатурите. Ние сме срам и позор. Гаврят се с нас и какво, масово мрънкане и заклинания., дори вече нищо не ни прави впечатление, толкова сме се видиотили. Единственото раздвижване е когато стане въпрос например, за циците на Николета, тогава матриалът става активен и обществено ангажиран. Заслужавате си съдбата, даже ви е много....

Ако в деня на изборите гласуваш и по принцип си гласуваш за парламентарно представените партии, значи и ти си същия, като онези, срещу които пишеш. БСП докараха герб, сега си недоволен! Да припомням ли как Костов наложи Неделчо Беронов и как провали Петър Стоянов? Ами за другите да припомням ли? Ядосвай се колко щеш- без нова партия в която няма членове на дкмс, бкп, дс нищо ново ще си е същото старо.

Кой казваш е провалил Виктор?

Кефите ли се на поредния епизод от Театъра, драги не 80% ? Уж се карат, уж се дърпат едни други, некви обвинения се сипят, ама само за пред вас. Дойде ли време да се върши работа - упс, грешка. Упс, проблем. Упс, лошо време. Упс.

Някой да вярва в обвиненията на Пеевски и Борисов?

има още, макар и малко, деградати, които чета телеграфпик24часаблиц

На трите прасета им вярват само пречелите пеефските парцали и претъркали билетите на черепа

Това изфабрикувано обвинение е част от мафиотската пропаганда, провеждана от тримата дебелаци срещу държавността. То няма абсолютно никакво основание и дори корумпиран съд ще го отхвърли. Целта е да се истеризира обществото и да се хвърля кал срещу всичко по-нормално, по-културно и по-образовано. В това отношение дебелите са на изключително ниво...

"всичко по-нормално, по-културно и по-образовано" Всичко това не пречи тези тримцата да са извършили престъплението, за което са на съд. То тези престъпления се вършат точно от "по-образованите и по-нормалните"

d4

когато някой доказан престъпник се защитава от адвокати като Марковски, Доковска, Лулчева и т.н. да знаете, че почитаемия съд ще постанови "Невинен"!!!

Сакън!;) Сега, след като Марковски е адвокат и на ББ, трябва ли да направим "обосновано предположение", че е "доказан престъпник"?!

За какво иде реч?

Я провери колко от делата на Марковски са спечелени! С тези дела само прави име! Печели или губи, няма значение за него. Почти винаги губи всъщност.

По изключение съм съгласна с колегата лулчева в частта на изказването й за ролята на разпоредителното заседание в наказателния процес.

Уффф....беше абсолютна глупост въвеждането на разпоредително заседание в наказателното производство! Аз съм цивилист, но и в ГПК пак ще има нови изменения....Дайте да правим ЗИД на основните ни процесуални закони пред всеки 15 дни- та умишлено да се затрудни провеждането на всеки процес- нали, герб? Ако знаете как сте ми дошли до гушата, с вашите ЗИД-ове- не е истина! За КСО не отварям и дума- НАД 106 ИЗМЕНЕНИЯ НА ТОЗИ КОДЕКС ЗА 10 ГОДИНИ! А за ТЗ какво да кажем- имаше момент преди 7-8 години , когато го променяхте на всеки ..15 денонощия в рамките на шест месеца! Ако това е нормален процес на нормотворчество- здраве му кажете!

Вашият коментар е поредното доказателство, че туземната популация генетично е неспособна да създаде нормална държавност, чиято основа е правната система ???

Конституция на Р. България Чл. 8. Държавната власт се разделя на законодателна, изпълнителна и съдебна. Чл. 62. (1) (Предишен текст на чл. 62 - ДВ, бр. 12 от 2007 г.) Народното събрание осъществява законодателната власт и упражнява парламентарен контрол. Чл. 84. Народното събрание: 1. приема, изменя, допълва и отменя законите

Чудя се защо не се разследва Милен Велчев,който за 1 седмица преди да рухне долара прехвърли дълга ни от долари в евро

в момента велчев, катев и со. ??? Във внешторг/кагебе банк, официален собственик на 30% от КТБ !!! А КОЙ държеше брейдитата по външния дълг ??? Както скромно отбеляза Орешарски, облагодетелстваха се инвеститорите ???

Не е новина в БГ съдебното пространство.Все пак е студено навън,ски сезонът е в разгара си,а обвиняемите не са случайни хора със случайни адвокати.

а защо авокатите не са подведени под отговорност за спъване на делото...

НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ, НЯМА ДА ИМА ОСЪДЕНИ

тъпизъм след тъпизъм

Само не мога да разбера, ЗАЩО И ЧЕХЪЛА не е подведен под съдебна отговорност за EVN? Докога ще чакаме?

Добре де, като са спънали това дело, дайте ход на някое друго - например делото на Р.Овч. и на Делян Добрев, като министър на енергетиката, откога стои на трупчета?;)) Година и кусур мина откакто доблестната ни прокуратура им го образува и ... с това си остана;)

Драга Пипи, защо забравяш "врътката" с външния дълг, БТК подарена за сума по-малка от годишната й печалба, заменките на хиляди декари курортни за пустеещи земи, зърнарите с бентлитата и чесните с подаряваните им годишно над милиард евро, монополът в хазарта, укриването на данъци, убийствената контрабанда на петрол, консултантските по аецовете белене и козлудуй,..., да не продължавам, че няма да ми стигне целия форум ???

писах ти плюс по погрешка

Нищо от това не съм забравила, сигурен бъди! Тези, които удобно "забравят" и заменките, и подарените активи за милиони левове, сега топлят високи места - един, който дойде на власт през 2009-та и ни обеща, че разбойниците ще си получат заслуженото, и още няколко на топ върха на правораздавателните институции!

Стига сте ни занимавали с това измислено дело поръчано от едната свиня Дебелян на другата още по- голяма свиня Цацаров.

Рано или късно , тия мошеници ще си намерят майстора!

и вие си го намерите,тогава и те,с нищо не са по-лоши от теб примерно

справедлива прокуратура сЕ дела води срещу прозападни бизнесмени и политици, а туземните про-рашистки мутро-олигарси света вода ненапита ??? Та с една дума, туземието с неговите потомствени рашофилистични наклонности е обречено на вечна мизерия и простотия ???

Хапчетата!

За хапчетата се грижат секси медицински сестри, а твоята работа е да му бършеш ла.ната, що още не си ги избърсал ??? Бегом към памперсите !!!

Най-големите престъпници имат про-западно алиби, какво да правим, да ги пускаме ли? Аман от дебили сте.