БСП: Трайков е шампион по бонуси. Дянков: Не е вярно

БСП изнесе данни за получени допълнителни доходи от членове на Министерския съвет за 2010 г. Финансовият министър Симеон Дянков отрече информацията, а от МИЕТ уточниха, че Трайчо Трайков е получавал само полагащото му се, както и предшествениците му.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Трайков е шампион по бонуси. Дянков: Не е вярно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблемът с бонусите умишлено се измества - законът трябва да осигури достатъчно приходи в бюджета, а това ще стане ако отпадне максималния осигурителе доход и се въведе прогресивна скала на облагане.Някой изчислил ли е колко е загубила държавата от раздадените бонуси,облагани с "таван" от 2000 лв. Какви щяха да бъдат постъплениято от тези бонуси ако се облагаха с прогресивен данък.Богатите държави - затова са богати, защото има диференциран подход в облагането на гражданите им.

Смешна"опозиция" имаме в НС. Седнали да броят бонусите на ГЕРб, а не виждат своите бонусни геройства по време на своите управления. Господа цоциалисти и сдсаристи, която ще се изкажете за другите геройства на ГЕРБ- за обръчите гербески фирми сложени на источника на всяка мандра- посредниците във внасяне на горива, износа дърводобив и всичко от което се печели в държавата. За масовото е безконтролно продаване на последните държавни активи от ГЕРб, за масовите кражби във властта, без влагане нищо в икономиката, че опозиция в НС няма. има мафиотски кланове, които са обща мафия с един корен, но се бият помежду си за повече парчета от държавната трапеза.

Кутев,Кутевввв спри да пийш...торбичките под очите стават все по големи