Може и да закрият гиганта БЕХ

Всички опции за Българския енергиен холдинг (БЕХ) са отворени и крайното ни решение ще се основава на направен анализ. Това каза министър на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков след заседание на Министерския съвет, предаде „Фокус”.

Обратно в новината

Коментари - Може и да закрият гиганта БЕХ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

под бритончето - кукла на конци

то'а па с т'ва притонче! мамин сладък!

Да беше си измислил по-нормален аргумент министърът или и той е от ония оня ден пристигнали от чужбина. БЕХ беше направен толкова неотдавна, че едва ли има начин за момента да се измерят резултатите от съществуването им. Дай по същество: искате да подмените професионалистите там с ваши 'професионалисти'. Или има дори по-прозрачна причина...

ДАНО И ТО КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО СКОРО, А ВСИЧКИТЕ МУ ШЕФОВЕ НАПРАВО В ЗАТВОРА /А АКО ЗАВИСИ ОТ МЕН НА БЕСИЛКАТА И ТО ЗАЕДНО С ТЕЗИ ОТ ДКЕВР/

Че те не го ли закриха вече онзи ден бе? Ах тоя разсеян Мони, само обещава, па бави изпълнението.

Kogato BEH ovcharche, i ovchicite paseh, shastliv BEH i bezgrizen, i ocvchite eBEH.

Новина е,че НЕХ е закрит.Дали МОЖЕ да бъде закрит или Ще бъде закрит са думи,забранени от вожда на ГЕРБ.А неговите указания са трайни почти 24 часа.Докато ги научи и Цветелина.

ПОДКРЕПЯМ 123 И ЗАТОВА ЧЕ ТАКИВА МОНОПОЛИСТИ НЕ ТРЯБВА В ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА.

И няма да са прави! Хората/шефовете толкова наколенки удариха последните седмици - не остана фирма в холдинга с несменено ръководство в новото Бойково време, а той да вземе да ги разгони . . . Не е честно!

Закриване на БЕХ и всички дружества, които могат на борсата, за да не се повтори историята с Кремиковци.

Първо да закрият ДКЕВР

Трябва задължително да го закрият БЕх!!! Свърталище на крадци, далавераджии и стари болшевишки кадри,тип РоВч и компания, ехидни вълци с руски апетити и родоотстъпници...Да го закрият!!!

Единствено което трябва да се признае на ББ- вдигна шум до небесата, крадците се стреснаха и ще има добри финансови резултати. Но тези всички дружества, пък и държавата,трябва да се управляват, а освен празни приказки от всички министри и депутати, нищо съществено не се прави досега.

Sled kato komunokaputalistite ograbiha do shushka i zakriha balgarskata darzava, zashto da ne zakriat i eBEH, koyto veche ne e nuzen za grabez, tai kato toi veche e osashtestven i e istoria.

Не МОЖЕ, а ТРЯБВА!

Абе тия не знаят какво говорят! Оня ден Бойко вика Закриваме го. Днеска тоя Не го закриваме. Преди изборите Бойко вика Няма да има заменки и ще ги пазим горите, вчера у парламента викат Няма да има, ама ако са добрисъвестни инвеститорите ще има. Демек ББ говори едно, пък тия вършат друго. Или ББ или подопечните му трябва да млъкнат, че и някой да си ходи...