Трафикант избяга посред бял ден от затворническо общежитие в Стара Загора

Мъжът е от сирийски произход, но има български ЕГН. Излежавал е присъда от 1 година и 9 месеца

Обратно в новината

Коментари - Трафикант избяга посред бял ден от затворническо общежитие в Стара Загора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сори стражарите са безполезни в таа тъпа държава!

Какъв трафикант, бе? Нали уж бил склонявал някого към кражба за 1400 лв! И за това му дават година и половина. И СЕГА ДНИ НАРЕД ГОВОРЯТ ЗА НЕГО ...ГОЛЕМИЯТ ПРЕСТЪПНИК

Самата дума "затворническо общежитие" е абсурдна. Оставаше да направим и затворнически хотел....Мястото на затворниците е в пандиза. Фактът че наркотрафикант е оставен да живее в условия почти като свободен човек и това да му се счита за излежано време в затвора е възмутителен и само показва пълната деградация на правосъдието у нас

Онези араби с АВТОБУСА, които блъснаха и убиха двама българи, работещи като Полицаи, трябв ада бъдат ОСЪДЕНИ всичките.. Шофьорът, като пряк извършител.. А останалите в автобуса- като ПОМАГАЧИ, затуй че са оставили арабина да върши ПРЕСТЪПЛЕНИЯ в БЪлгараи и да убие двама българи.. Бързо ОСЪЖДАНЕ, а после- РАЗТРЕЛ за арабите, блъснали и убили българи до Бургас. А тоя сириец, избягал от затвора, да го гръмват където го видят !!!

... ЗАЩО тази обрязана мюсюлманска маймуна има ЕГН?!?!

Ами ще бягат, като не ги застрелвате още на границата.

Това отдавна не е държава.

Горе-долу, от зората на "демокрацията".

И тук прозира понятието "висящи дела". Цял свят ни се смее, целият български народ страда, но шепа мръсни изроди със съдийски тоги и колектив от алчни следователи-лешояди богатеят безмерно... Дано сириецът се упражни във възпроизводство с децата ви гадове мръсни дето пускате престъпниците на свобода.

...до кога вместо престъпниците ще висят делата им ?

Е, че там не е ли имало някоя чистачка да го спре да не бяга през току-що измития й под? Малшанс за затворническата управа! Да назначават повече чистачки, вместо надзиратели, вторите очевидно само си бъркат в носа или реват за по-високи заплати.