Разговор с Русия за ”Южен поток” ще има, но по телефона

Енергийните министри на България и Русия ще коментират по телефона проекта "Южен поток", засега мисия до Москва няма да има. Русия все още доставя тръби.

Обратно в новината

Коментари - Разговор с Русия за ”Южен поток” ще има, но по телефона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бъркам ли, но ми се сртува, че на русофилите им е радостно, че Путин спря ЮП?:)

наистина ми е жал за нас си...очевидно е, че имаме неадекватни политици. нима не са разбрали още, че когато путин каже "не" по начина, по които тои го каза, това е деиствително не. и ако русия на путин удържи на финансовия натиск и тои не доведе до някаква форма на смяна на позицията и, нашите отношения с нея в бъдеще не само че няма да се подобрят, а точно обратното.

Много бързо медиите скриха новината, че от руското министерство на енергетиката са отсвирили теменужките на Бойко Борисов. Те учтиво са информирали българската страна, че заявката и за среща в петък била направена много късно и всички ръководители на руското министерство вече имали поети ангажименти.

подслушан телефонен разговор: БГ- Алоу , говорите ли английски? РУ- Альо. Панимаете по русский? БГ-Ми не знам? РУ-Слушайте, у вас небудет южен поток, а будет русский паток!!!

Късно е чадо, мандалото падна.

че е по-евтинджос.

тръбите са за сърбите...

ли да е по Же Се Ем-а? Уффф.... забраих ... там подслушват още по-добре.

какво разбира от енергетика и от природен газ родната енергийна министърка, по професия счетоводителка?

БATKO

Ами те затова си вземат консултанти от Германия. Чудя се, след като са такива некадърници, та да не могат нищо да свършат без външна помощ, за какво им плащаме? Да се махат, то който и да дойде все ще е по-добър от тия безмозъчни тикви.

чибурашките ви го заявиха открито какво ще правят с трабата а вие сега по телефона ще го уреждате.раша си дигна гащите баиновци.

А Теменужка Писанчева искала ли е разрешение от сенаторите Мак... и Псаки че ще говори по телефона с Русия ,нали знае че трябва да стои мирно и да чака нареждане от "черния" телехункен на Обама мама.

Безсмислен е разговора.Путин е заявил, че ако има газов хъб от турски поток, той ще епрез Гърция през Македония, Сърбия и отива за Австрия.

Русия не разговаря с повлекани.

България ли визираш или министърката ...не ме има разлика

Навремето играехме една игра: "Развален телефон" се казваше!

А сметката за телефон после пак ние ли ще плащаме?

БATKO

На тия поплювковци не им разрешиха от американското посолство да ходят в Русия. Гаси и пълзящите плужеци са. Смех!

Разговорите са безперспективни при тежкото икономическо положение в Русия. Истината е да се теглят заеми и да се включим в сондирането като акционери с ОМВ за да дпбием час по-скоро собствени ресурси от Черно море.

БATKO

Те и Полша така ги лъгаха че имат шистов газ, за да ги насъскват срещу Русия. Надупчиха им земите, отровиха почвата и се оказа, че газ няма. Внимавайте какви полски храни купувате от веригите. Много е вероятно да са пълни с химикали от сондажите за шистов газ. А на тях им е най-лесно да си изхвърлят замърсените храни в робската България, която никога няма да признае, че има замърсяване, щом причина са американците. Чернобил номер две!

И Украина лъгаха и от там Шеврон изчезна

Не ви ли стана ясно досега , че напъните които демонстрират нашите "политици" са чиста вода кумуфлаж...То трябва да си пълен идиот за да не резбереш че няма да има ЮП... И колко пъти да се повтаря това ...от типа ...ние не сме се отказали...искаме го този ЮП . но на нашите условия... Тръбите ще си ги доставяме ...а след това тихо ще ги продадем или ще пуснем трасе Румъния България, или на замяна на старите ще отидат... От цялото заиграване спечели единствено Турция...Тя ще стане в крайна сметка регулатор на постъпващата газ...без значение откъде...за ЕС...По този начин ..ще има възможност да притисне ЕС за да я приемат в общността...Това е истината... А пропуснатите ползи за България...Си остават за наша сметка...Както се казва : "Каквото си надробиш, това и ще сърбаш !!"

това са тръби за подводен монтаж. що за глупости

Теменужка ще разговаря по дедовия

Теменужка ще разговаря по телефона. това е виц.

Газ от г.за на Меркел няма да получим. Кой ще обясни тьпия ББ кьде да помоли за газ и да се извини ,че до вчера се хвалеше как бил единственото правителство успяло да спре три големи руски проекта. Скоро ще трябва да се извинява и за Белене, на запад не сьществува израза " взаимно изгодно сьтрудничество"

Проектът Южен Поток има ново име. В България се нарича Пишман Поток, а в Турция се нарича Юруш Поток.

събраха се все отбор български патриоти-русфили. умрат и тук да станат милионери, а може би и милярдери. прав ви път до русия.ама вие със всичкя ли сте. с пари, които да изплащаме деца и внуци. да ама не!!!

Ако определящото за националния патриотизъм е знанието на езика, май ти трябва да се изнесеш :)))

ако тиминушка го обсъжда по начина по който сте го написали ша има да обсъжда до следващо правителство:)

Разговори,преговори, с Русия са били и са безполезни, защото руснаците по рускославянския си манталитет са неискрени,коварни и затова непредсказуеми.

Явно не си имал работа с руснаци. Руснакът ще те погледне в очите и ще ти каже всичко, което мисли за теб. Виж американецът от своя страна ще ти говори мили думи и докато с едната ръка приятелски те потупва по рамото, с другата бавно и неусетно ще ти вкарва ножа в сърцето. Факт.

Ти какъв си? Не си ли българин? От кои нековарни, предсказуеми и искрени Хамерикански щати си? Или, от кое коляно на Авраам, та имаш такъв " благороден" манталитет- различен от руско славянския ?!Заключението, което си постнал , е въз основа на официални дипломатически "срещи-преговори" с Русия, или от разговори по "водосточната тръба"?

Защото е дървар!

Поради липса на възможност тук за примери от историята,отразени дори и в клас. литература, припомни си и прегледай хрониката на сегашната кримско-украйинска криза с изказванията и уверенията, обещанията от руска страна.

eдна попикана теменужка ще разговаря с министъра на Русия.Къде е Бойко мъжа? Защо той не отиде на срещата,а може при баба Меркел.

Интересно, дали теменужките са новите калинки?

Да! А на мъжките им викали минзухари! Като ония американски сополанковци в правителството ни!

КУРТИЗАНКА НА БАБА ТЪПОТИЯ ЧЕ КОИ ГИ Е СПИРАЛ ТЕЗ ТРЪБИ

Дано да я свържат с правилния човек?

Тоя хъб да земат да го направят на Бат Бойко у двора у Банкя .Той лично ще оперира на клапаните в зависимост от заявките, кеф ти за Унгария,кеф ти за Австрия и т.н.

само трябва да научи английски

БATKO

Е, вече знае: Конграчулейшан! Защо да не научи още една дума до края на мандата.

Кой му е притрябвал патока ...стуга се излагайте, ами се почерпете ,че се отървахме от тръбите им

НА ТИКВАТА

а вместо газов хъб да не вземат да им преложат газов х-й??? че натам май отива коня.....

Ако има южен паток, на териториите на Европейските Държави трябва да се строи от ЕС, да е собственост на ЕС, с всичките права и отговорнисти.

Педичек, вземи се гръмни и ще ти олекне. А и няма да се налагаме да ти четем тук тъпотиите, че да се куртулисаме и ний.

Не бе, американски трябва да е, като в уркайна. На байдън на синчето.

Съветвам я да не го прави, ще я вземат на подбив

ше има некоя руская Псаки, то е неизбежно

На отсрещната страна, ще е секретарката. Ще си записва, докато си оправя червилото

Па сме много отворени бреее!!!Май американците трябва да подслушват и да ни контролират думичките по телефона?!Аххх какво тъпо, просто и изродено племе сме!

Няма да има никакъв разговор. Никой не уважава подметки, като нашите политици! Да заминават за сащ да договарят газ. Тъпанари.

Никой по телефона сериозна работа не може да свърши.Решаването съдбата на ЮП по телефона е като секс по телефон.До там я докараха уличните ни политици.

Ама те са като Псаки, сега ли разбраха, че газа е от Русия към Европа, а не наобратно...нека по-малко да си общуват...че тъпотията им вече мина всички граници

СМ

Очевидно е че ако България желае Южен поток да се случи той ще се случи. Кой може да попречи на България сама да си изгради тръбопровод до станция Руская ? Вероятно това е и причината да продължават да се доставят тръби. България ще финансира сама тръбопровода. На дъното на Черно море ще се направи връзка към, друг тръбопровод. Няма значение кой. Важното е да се достъп на трети лица до тръбопровода. Всъщност някой да не си помисли, че по него ще тече газ за Европа. Не твърдо НЕ. По тази тръба България ще доставя газ на целият свят през Русия-Турция-Гърция и т.н. Така ще изпъним всички изисквания. Всъщно най-накрая дружеството което ще изпълни този проект ще фалира и синът на Байдън ще го купи за $1.

Те май вече са платени от нас. Платено - доставено. Ако няма кой да спре поръчката от наша страна ще продължат да плават :)

И защо путили-путили-фона? Да не би защото руснаците вече не искат да ви виждат вече продажните лъжливи очички?

мъ чайте ся, нъл нашти ора беа казале на евросаюът да преговаря за ю паток, пъ ся ко - да не е казал евросаюза ништи да прегуварят?

Русия винаги постига целите си. Бъгарските управляващи за пореден път показаха крайната си управленска немощ и въйпиюща продажност. Сега се поразтичаха с голямо закъснение след събитията. ЮП ще го има, независимо през Турция или България. Хъбът на Бойко ще стане основа за много руски и европейски вицове. А тръбите, които руснаците трупат по българските пристанища, може да останат като ГРАМАДА за българската глупост.

И какво смешно има? Хубът на бойко ще бъде построен! Там ще се складират картофите на бойко отглеждани по терасите в люлин. Само че трябва да го преместят от Варна в Бургас, защото до бургас има магистрала на бойко а до варна няма. ХАЙЛ БОЙКО!

Накрая ще изядем боя, а отгоре на това и солта.

БATKO

За третото не казваш?

Тея тръби на склад ли ги трупат? Да си плащат за склада тогава,като няма да строят. Ако ли не,тръбите да не идват повече! Значи дебилите от Кремъял не искат да строят,а си бутат железата на съхранение на наша територия! Руски железа не щем!Имаме лош спомен от руската стомана на вериги от недалечното минало!

Фирмите изпълняват поръчките. Ако няма кой да ги спре те ще продължат. Путин каза точно и ясно - ЮП през нас няма да има. Само ние още живеем с някакви илюзии и преглъщаме на сухо поредният икономически провал на страната продиктуван от вашингтон.

Сега трябва да съдим Русия за своеволното едностранно прекратяване на проекта!

Защо? Нали беше неизгоден, трябва да се радваме а не да съдим.

смешника с пробити потери и цървули

ЮП не съществува. Разговори на тази тема са излишни. Интересно защо Лукарски говори тези глупости. Вероятно защото има много "компетентни" съветници.

Пресложни въпроси задавате, Колега... - нали тоз Лукарски бил бил юрист ?! - нали Отвсякъде се чува/вижда че И нови доставки има ?! Признавам, че с оглед Последните развития в Русия - И-наносекунда бавене от Нас-Всички е Недопустима.

Днес е Мамсиджейс. (Благодаря Ви !)

Абе що си водиш монолог?

Рекет, Колега. ... Най-Низък РЕКЕТ.