Коментари - "Този зъл вятър, който духа в Европа": Макрон с предупреждение за възхода на крайната десница | Днес.dir.bg

"Този зъл вятър, който духа в Европа": Макрон с предупреждение за възхода на крайната десница

Френският президент почете жертвите на Холокоста с посещение на Мемориала на убитите евреи в Европа, разположен в сърцето на Берлин

Обратно в новината

Коментари - "Този зъл вятър, който духа в Европа": Макрон с предупреждение за възхода на крайната десница | Днес.dir.bg

Коментари

"Двамата президенти поставиха венци с цветя в цветовете на националните си флагове. Те бяха придружени от съпругите си Брижит Макрон и Елке Буденбендер. Президентските двойки се разходиха в мемориала, изграден от редове от големи бетонени блокове и посетиха музея в комплекса." БИЛД: жените на президентите на Франция и Германия се забавляват, вървейки покрай каменните плочи на мемориала в памет на жертвите на Холокоста в Берлин. пояснение за тези дето не четат западна преса и не са видели видо/снимков материал: двете се кикотят като пачи в мемориала!

Тая Европа, която е в представите на тия двамата глупаци трябва да бъде не “РЕФОРМИРАНА“, а “РАЗФОРМИРАНА“.

Около 6 млн. евреи са убити от германския нацистки режим в Европа по време на Холокоста. Е как да им вярваш на тия, като постоянно лъжат. Много е странно, но шайка международни измамници е окупирала властта в САЩ и успява да си наложи свои протежета в страните из ЕС, Макарона е тяхна марионетка, която трябваше като коч да оглави стадото Европа. Ама не се получи и сега се плачи, като кривата ракета на която космоса й е крив. А горния цитат от статията е за това. че евреите сами се осъзнаха колко са изнаглели и намалига отдавна числото от 6 милиона на 1.5 милиона. Но Германия е плащала като за 6 милиона. И нито марка не е платила на СССР и останалите пострадали. А между другото, реалното число евреи минали през концлагерите е 300 000. Все пак почти всички са били освобождавани т съветските войски. И съответно разполагат с всичката педанчтично по немски водена документация. Отделно, това са непокорните евреи, които е трябвало да бъдат депортирани в Палестина. като членска маса за окупиране на религиозната туристическа дестинация. Ако не искаш, плащаш и оставаш. Това са били списъците, кой не си е платил. Ако не платиш, отиваш да се биеш с палестинците. Това е била поставената задача пред Хитлер. А не изтребване на евреи. Интересното е, че дори снимки има как весели заселници слизат на палестински земи т кораби със знамето с пречупения кръст. След провала на Германия, схемата се сменя, появяват се едни 6 милиона жертви, за които Германия да плати. А това, което унищожи германия е насаденото им чувство за национална вина, използвано по такъв подъл начин, че съсипа германския дух и народ. Сага са трагедия, особено след употребата на оръжието-емигранти.

Вие какво очаквате да стане. Напълнихте Европа с долнопробна ислямска паплач, която не работи, не учи и дори не говори езика на държавите, до които се е добрала по нелегален начин. Разпищолили се разни мюсюлмански цигани по китните градове на Европа и очаквате европейците да им се радват ли. Хората просто имат инстинкт за самосъхранение. Не разбрахте ли, че тези не ги искаме тук. В света има 57 или 58 държави, в които властва шериат. Да вървят там. За какво се влачат тук - за да получават пари от социалните фондове и да ни натрапват тъпата си ретроградна и нетолерантна религия. Да, хората ще започнат да се организират. А ти, нещастнико, не можеш да стъпиш и на малкия пръст на Шарл де Гол.

Макрон-чо, първо си помисли защо народа не иска война, мигранти, инфлация и иска да живее както беше преди да дойдеш? Може пък да има причина. И ако си истински демократ, ще уважиш изобра на народа - какъвто и да е той. Вместо да се опитваш да подтиснеш инакомислещите.

отнеха ни правото на пряка демокрация но ни дадоха право да си сменяме пола!

този, чиято полиция бие по площадите своите граждани за какъв "зъл" вятър говори. Защо не се огледа в огледалото да види новите диктатори, които ни учат - "Като говориш с мене, ще мълчиш" и ползват оня стария лаф - "Не ме гледай, какво правя, а слушай какво ти говоря". При комунизма не бяха толкова откровени в забраните си, както сега при демонокрацията, либералната, де.

Така де който не е п-ст е крайно десен, хомофоб, расист, нацист, антисемит, фашист, националист и привърженик на диктатурата, хахаха, който не е с нас е против нас, мисъл на Сталин, ама смисълът идва още от Троцки, да не кажа още от якобинците, хахаха

скапания педерас бабоеб ще ни праща на война срещу ядрена сила и втората по големина армия но крайнодесните били опасност!

Ега ви пи прати всички тъпунгери

“Хората на Путин” се казва книгата, която обяснява причините за този зъл вятър.

дори като не могат нощес да го вдигнат, самолета, де - пак Путин им е виновен.

"Хората на Путин" - Разследващият журналист и бивш кореспондент за Файненшъл Таймс в Москва Катрин Белтън - какво може да очакваш от една американска крва.

Този зъл вятър май идва от еврейските банки и довя геронтофили и техните учителки на върха на голяма държава.

Да така е. Доста милиарди руски пари има в тези банки.

този си назначи един откровен педер за премиер и още един за министър. А той самия е геронтофил. Егати и управата. Ама както винаги другите, нормалните, са злите и диктаторите.

"Крайната десница", разбирай хора, които не желаят касапи и канибали от по света и у нас, да ги бият, изнасилват, колят, стрелят, газят, взривяват, докато живеят на гърба им. Не желаят джендарлъци. Не желаят война с Русия.

Неолибералните мастии са новите комунисти. Долни пропагандисти и интересчии.

На този му е лесно и да изпадне патронажа на старицата го очаква

Абе имам молба. Може ли някой с останал мозък да ми обясни как паркирахме с такива млади глобални лидери? Тъпанарските корпорации ли си ги назначиха такива лизачи и олигофрени? Как е възможно Русия да има Путин, който колкото и да го псувате от разградената кочина след Елцин и Горбачов ги дигна до степен, че най-големите санкции в историята не можаха да ги сринат и за капак ги върна на гео-политическата карта. Каквито и опорки да въртят, каквито и напъни да правят, станаха за резил многократно. Събориха и тръбата, атакуваха я директно, нон-стоп целене на граждани и цивилни и пак нищо. Докато прогресивно либерастичният запад гъмжи от мигранти, в Париж и Лондон престъпността е на невиждани нива. Всичко на което Европа беше символ замина в кофата. За капак ония олигофрени зад локвата си веят пешкира без да им дреме и мечтаят за Трета световна, се едно на техният остров са с извънземна защита и не ги дели от Русия един сопол място. Ако някой не зацепва, че никога досега в историята запада не е бил такова сборище на некадърници и олигофрени да си отвори учебниците по история и да чете за Де Гол, Рейгън, Тачър. А ако тия облечени във власт олигофрени ми ги сравните с тези исторически личности не сте само неграмотни а чисто луди. Това е проблема в момента. Тръмп го каза публично. Има Путин. Има Си. Америка има Байдън командван от Хилъри Клинтън и компания. Станаха за смях Американците. Тотален резил.

Азиатските глупости на траверса мутропрофанова.

Евреите са сигурно най-умния народ който познавам.Защо се вкарват в поредния и може би последния за тях световен конфликт суздавайки всички условия за това наистина не разбирам. Първо решиха да разрушат единствената човешка цивилизация ( т.нар. Запад) въвеждайки правила за пълна деградация на европейците- либерализма.След като го сториха, решиха да докарат антихристи мюсулмани оъ най-радикалните джихадистки държави, като преди това използвайки лобитата си в ЕС ги бомбардираха и унищожиха всякаква цивилизация в тях- Иран,Сирия,Сомалия, Афганистан, Судан,Йемен,Пакистан и прочие. Сега когато тези "мигранти" започнаха съвсем очаквано освен да колят и изнасилват наред в Европа и да нападат самите евреи, решиха,че някакви имагинерни " крайнодесни" са " злия вятър който духа в Европа' при условие че имат цялата политическа,икономическа и финансова власт в Европа. Единственото което хората в Европа искат е да живеят нормално, а не в страх,конфликти и безнаказани престъпления.

европа е експеримент в който хората са мишките. нещото наречено меркел го каза лично. нали се сещаш, че не питат опитните мишки какво искат? изобщо, как ти минава през ума, че е възможно?

Духаше и издухваше На Макрон дарданелките Брижитката ближеше Лижеше и изцеждаше На прайда се друсаха Друсаха и предрусваха Жендъри убави Все убави и красиви Содоми гомори Гомори и трансове За гейропата да викат Гейропата и укропата На чичи сам да слугуват Да слугуват и чиракуват Че малко салами Салами и бургери Ели преяли Преели и връщали Докато се пръснали Пръснали и изпръскали Легена на баба си На баба и дядо си Отишли на гости На гости и легнали Полегнали лекинко И после починали Починали и мирнали АМИН

Сатанистите като този изрод на снимката са най - голямато зло за Европа. Алчни и нагли боклуци.

Ами за този вятър са виновни тези в Брюксел. Нормалните хора не искаме третополови джендъри, не искаме да живеем в Европа, която се ръководи единствена от пещерна русофобия и в защита на американския интерес. Така че това е неизбежно. Изборите ще покажат, че държавите искат повече самостоятелност, а не урсули и други изроди да определят бъдещето им.

Самостоятелност може да има една Швейцария, един Люксембург ... Ти къде се нареждаш? Не знаеш ли, че си на края на опашката?

ще се окаже че Западната "демокрацията" издига на власт само клоуни... но за съжаление, наместо веселите, предпочита тъжните клоуни;)

Има и ползват и друг вид, зловещи, като "Пениуайз" на Стивън Кинг. Такъв е и оня наркоман клоун, дето сега избива собственият си народ и разрушава собствената си държав в своя и чужда угода.

А дали ще си спомнят за загиналите в Мариупол от неофашистите

За загиналите фашисти от Азов ли говориш?

"Изборите определят кой идва на власт, но не определят как се използва властта" - Пол Колиър да се вярва на избори е симптом на безбрежна глупост. но да се вярва, че реално може да се спечели или промени нещо смислено, си е нелечима простотия. както и да е.. да допуснем, че има формула да се подредят нещата. разбира се, има условие като във всяка задачка. готов ли е материалът да се промени преди обстоятелствата да го Принудят? защото, това е единственият начин за промяна на обстоятелствата.

Няма никаква "десница", има мръсни руски боклуци, финансирани с миризливи руски рубли. Всичко това са единствено руски лайна! Но, доброто(Запада) ще победи над злото(проссия)!!!

Просия е новото име на Усрайна, предполагам? Ходят и просят по целия свят, и крадат ли крадат. 200 милиарда се наляфа там и още 200 да намерят резултата ще е същия.

Само да кажа, че съм козяшки педераст и черни чепове редовно разширяват аналното ми отвърстие !

Ей тоя зъл вятър да отвее недоразумения като теб

Страх го е! Окопал се е във власт до ушите и не му се сдава. Дано да му се наложи!

Ами те се събудиха ве!

Макрон да не е забравил собствената си история и факта, че 2 френски бригади се биха за Хитлер до последният му ден в Берлин? Време е либералният фашизъм да бъде изритан, за да настане мир, да се спасим от европедерастията и икономиката да тръгне към подобряване.

И за РОА кажи бакши, Не , че за либерасткия фашизъм не си прав ама като те знам ква си русофилстична мижитурка са ми ясни и задните ти мисли

С тия бакшиши? А миндил? Да не те е пенетрирал някой без да дадеш съгласие? Не е бил твой тип? Или си бил забравил служебният соросвазелин? ХАХАХАХА

от РОА, тоест освободени от концлагерите руски пленици, са пратени във Франция... където те бягат при Маките или се предават на Съюзниците, но така и не се впрягат много-много да воюват за Хитлер.

ами нъл е ЕВРОГЕЙСКА ДЕМОКРАЦИЯ.. Свобода на словото, бля, бля, бля.. Кво е туй? Русия превежда ХАМЕРИКАНСКЯ закон за чуждте агенти едно към едно.. И хоп - демократичния закон от 1935-та година става НЕДЕМОКРАТИЧЕН. Грузия и тя го приема. Протести, ама нещо курабийките закъсняха и закона е приет. АМА ЧЕ СЪЩИЯ ЗАКОН Е ПРИЕТ ВЕЧЕ И ВЪВ ФРАНЦИЯ. МЪЛЧАНИЕ. Щото там ти да видиш пак станал демократичен. Ама жълтите жлетки и фермерите нещо забравиха за таз демокрация.. Сега остава по хамерикански пример и във Франция да няма вече Френски Хелзински Комитет..

Gugnelid

Всичко, което не им е изгодно и им пречи да своеволничат, е ЛОШО!

Педерухите често говорят тук, че Путин имал бил имперски амбиции ама дума не обелват, какъв го крепи Франция в Нова Каледония или Нигер

Крайната десница е във ВЪЗХОД заради МакАроните и Урсулките.

Европа ще бъде денацифицирана, дековидирана, деидиотизирана и деджендъризирана, неизбежно е, капитулацията на Украйна е само началото.

Ехх бакши , бакши муахахахахахх

Джоко Джоко та оопъна в дупето широко

Двуличниците ще говорят за Холокоста, а ще подкрепят бандеровците фашисти. където преди са били охранители по концлагерите. А за издаване на евреин в УССР ВСВ се е награждавала с чаша сол. А бандеровците фашисти като са видели например бременна, са и разрязвали корема и зашивали в него жива котка. Имали някъде 160 типа зверски убийства и на деца и жени. Психопата Бандера издигнат за национален герой още 2010г. Нищо че и на него майка му проститутка е била полу еврейка и полу полякиня. В канадският парламент и ръкопляскаха на един от СС пред Зеленски. Където на украинското знаме слагат кръгче със свастика. А на емблемата на АЗОВ са 2 наци символа - наци черно слънце и завъртян наци вълчи капан. Един бил се с тях в Крайсчърч Нова Зеландия избива 51 мюсюлмани, като тогава носи знака наци черно слънце. Покрай това в конгреса на САЩ нео-наци АЗОВ батальон (така дефиниран по техни документи), е предлагано да се обяви за терористична организация. Къде им бяха ценностите преди. Тази война можеше да я няма, ако не бяха толкова глупави! А Макрон да си гледа колонията Нова Каледония, където имало бунтове

Клета , жалка копейка муахахахахх

Отречи с доводи нещо. Дали можеш?

Такива русробски михлюзи като теб не заслужава доводи и нормлна дискусия

Правилно, няма нужда от дискусии, те минусчетата си казват всичко.

Те на евреите не им дреме, че са избили близките им и сега са освирепели за чужда кръв. Много се е изродил света.

Има три проблема с "крайната десница": 1. Тези партии не са десни, а леви. Искат силна намеса на държавата, високи данъци и социални придобивки. Просто са национални леви (тоест фашисти), а не интернационални леви (тоест социалисти). 2. Това което искат е див популизъм. Дори една или друга държава да излезе от ЕС и НАТО, общата търговия и отбрана ще продължи, защото живеем на един континент, независимо как ще се казват новите съюзи. 3. Тези партии са полезни идиоти на Кремъл.

Хитлер влиза като агент в национал социалистическата партия на Германия и първите които избива са левите там. И забранява комунистическата партия. За подпалването на Райхстага, което сте чували едва ли трябва да се говори и предположението че те са го подпалили за да имат повод. Освен че при стария Райхстаг в Лайпциг ли улицата се е казвала Георги Димитров.

И ЕС не е Европа. От преди над 38% от територията на Европа е към Русия. Дори част от Казахстан - там свършва Урал делящ Европа. А формално ЕС е и по разни островчета по Атлантическия и Тихия океан колонии на Франция.

Квото е в територията на Русламия не е ЕВропа - свинщина е муахахахах

На този смешко му натриха нослето навсякъде - Украйна, Африка, Нова Каледония. Франция е надут балон, който е пред спукване, защото имат много сериозни вътрешни проблеми, а с подобни изказвания Микрон само надува балона повече.

Явно ти си един от този милион българи, които не работят. С изключение на форумите, разбира се. Преди да даваш оценки на Франция, погледни ти къде живееш ...

Да, време е да се събудим, но явно няма да е още сега. Държите всички юзди на управлението и няма да е лесно да ви издухаме. Но, като цяло, дните ви са преброени. Направихте много пакости и няма да има прошка. Мазните ви усмивки ще изстинат, когато се надигнем. Унищожихте Европа и постоянно някакви крайно десни ви се привиждат. Нормалните хора, които желаят нормален живот, са ви враговете.

Революцийка ли планирате? Крайно време беше - от 1917 г. досега няма нищо интересно. Лозунгите вече измислихте ли ги? Мога да помогна - имам в мазата много стари вестници "Работническо дело".

Бедняците - десни, богатите - либерали и леви, пълна попара. Но каквото повикало, такова се обадило.

Един призрак броди из Европа, призрака на комунизма....Ма не сте го чели...

А вие какви сте като станахте колония на САЩ.

Всички сте навързани на пръстите на един и същи кукловод. Няма крайна десница или левица, или каквото и да било там, световният елит подава на народа това, което му е необходимо в момента, за да си мисли народът, че има някакъв избор, задкулисието държи всички.

Въпреки това народа ще гласува с трепет за някоя от марионетките на кукловода. Сигурен съм че поне част от хората които са ти сложили плюсче ще са активни на следващите избори и не могат да зацепят иронията в случая.

ВСИЧКО ТОВА Е ЗАРАДИ ВАС, НАЛЪМ ФРЕНСКИ ( ИЛИ ЧОРАПОГАЩНИК!!!...) И ДАНО ДА СТАНЕ!!

Не си спомням в Библията хомосексуалистите да се толерират, особено когато един назначава любовника си за премиер на Франция.

"Тази нощ режимът в Киев се опита да атакува цивилни цели в Геленджик с помощта на дронове". Това написа в официалния си канал в Телеграм губернаторът на Краснодарски край Вениамин Кондратиев. А от казаното от него може да се направи обосновано предположение, че целта е бил дворецът на издирвания от Международния наказателен съд в Хага за систематично отвличане на украински деца руски диктатор Владимир Путин, който покойният руски опозиционер Алексей Навални и екипът му разкриха отдавна: Навални отговори на атаката срещу него с голямо разследване за "двореца на Путин"

Време е за промяна в корумпирана Европа. Нещата минаха всякаква граница. Живеем във времена на празни лозунги, все едно сме се върнали в социализма.

Съсипаха Европа да поддържат неонацистките последователи на фашиста Бандера... обаче отдават почит на жертвите на холокоста. Няма други такива нагли лъжци и лицемери.

Такива като него загробиха Европа, ама те са приятен ветрец, нали.

Този вятър е лош за такива като теб - с неизяснен пол и болни амбиции, и мразен от по-голямата част на Франция. Освен това, този вятър вие го предизвикайте с вашите действия. Сами сте си виновни!

Това е вятърът на промяната, дано да духа по-силно

такива като тебе с криворазбрания си либерализъм (либерастия) го "довяхте" този "зъл вятър" в Европа. Така, че сега недей да се чудиш и да "плачеш".

ИЗВЪНАРЕДНИ ВЕСТИ! УКРОНАЦИСТИТЕ СА СЕ ОПИТАЛИ ДА УБИЯТ ПУТИН. ПО ДВОРЕЦА НА ПУТИН В ГЕЛЕНДЖИК Е НАНЕСЕН УДАР С УКРОНАЦИСТКИ ДРОНОВЕ.

ПРОМОЦИЯТА НА ФЕНТАНОЛА С 90 ПРОЦЕНТА ОТСТЪПКА ПОКРИТА ОТ КЕНЕФ МЪРТЪВ ПРОДЪЛЖАВА. ВКЛЮЧЕТЕ СЕ СЕГА. НАРКОЗАТА Е БЪДЕЩЕТО НА СОРОСРОБА.

Коментари - "Този зъл вятър, който духа в Европа": Макрон с предупреждение за възхода на крайната десница | Днес.dir.bg

"Този зъл вятър, който духа в Европа": Макрон с предупреждение за възхода на крайната десница

Френският президент почете жертвите на Холокоста с посещение на Мемориала на убитите евреи в Европа, разположен в сърцето на Берлин

Обратно в новината

Коментари - "Този зъл вятър, който духа в Европа": Макрон с предупреждение за възхода на крайната десница | Днес.dir.bg

Коментари

"Двамата президенти поставиха венци с цветя в цветовете на националните си флагове. Те бяха придружени от съпругите си Брижит Макрон и Елке Буденбендер. Президентските двойки се разходиха в мемориала, изграден от редове от големи бетонени блокове и посетиха музея в комплекса." БИЛД: жените на президентите на Франция и Германия се забавляват, вървейки покрай каменните плочи на мемориала в памет на жертвите на Холокоста в Берлин. пояснение за тези дето не четат западна преса и не са видели видо/снимков материал: двете се кикотят като пачи в мемориала!

Тая Европа, която е в представите на тия двамата глупаци трябва да бъде не “РЕФОРМИРАНА“, а “РАЗФОРМИРАНА“.

Около 6 млн. евреи са убити от германския нацистки режим в Европа по време на Холокоста. Е как да им вярваш на тия, като постоянно лъжат. Много е странно, но шайка международни измамници е окупирала властта в САЩ и успява да си наложи свои протежета в страните из ЕС, Макарона е тяхна марионетка, която трябваше като коч да оглави стадото Европа. Ама не се получи и сега се плачи, като кривата ракета на която космоса й е крив. А горния цитат от статията е за това. че евреите сами се осъзнаха колко са изнаглели и намалига отдавна числото от 6 милиона на 1.5 милиона. Но Германия е плащала като за 6 милиона. И нито марка не е платила на СССР и останалите пострадали. А между другото, реалното число евреи минали през концлагерите е 300 000. Все пак почти всички са били освобождавани т съветските войски. И съответно разполагат с всичката педанчтично по немски водена документация. Отделно, това са непокорните евреи, които е трябвало да бъдат депортирани в Палестина. като членска маса за окупиране на религиозната туристическа дестинация. Ако не искаш, плащаш и оставаш. Това са били списъците, кой не си е платил. Ако не платиш, отиваш да се биеш с палестинците. Това е била поставената задача пред Хитлер. А не изтребване на евреи. Интересното е, че дори снимки има как весели заселници слизат на палестински земи т кораби със знамето с пречупения кръст. След провала на Германия, схемата се сменя, появяват се едни 6 милиона жертви, за които Германия да плати. А това, което унищожи германия е насаденото им чувство за национална вина, използвано по такъв подъл начин, че съсипа германския дух и народ. Сага са трагедия, особено след употребата на оръжието-емигранти.

Вие какво очаквате да стане. Напълнихте Европа с долнопробна ислямска паплач, която не работи, не учи и дори не говори езика на държавите, до които се е добрала по нелегален начин. Разпищолили се разни мюсюлмански цигани по китните градове на Европа и очаквате европейците да им се радват ли. Хората просто имат инстинкт за самосъхранение. Не разбрахте ли, че тези не ги искаме тук. В света има 57 или 58 държави, в които властва шериат. Да вървят там. За какво се влачат тук - за да получават пари от социалните фондове и да ни натрапват тъпата си ретроградна и нетолерантна религия. Да, хората ще започнат да се организират. А ти, нещастнико, не можеш да стъпиш и на малкия пръст на Шарл де Гол.

Макрон-чо, първо си помисли защо народа не иска война, мигранти, инфлация и иска да живее както беше преди да дойдеш? Може пък да има причина. И ако си истински демократ, ще уважиш изобра на народа - какъвто и да е той. Вместо да се опитваш да подтиснеш инакомислещите.

отнеха ни правото на пряка демокрация но ни дадоха право да си сменяме пола!

този, чиято полиция бие по площадите своите граждани за какъв "зъл" вятър говори. Защо не се огледа в огледалото да види новите диктатори, които ни учат - "Като говориш с мене, ще мълчиш" и ползват оня стария лаф - "Не ме гледай, какво правя, а слушай какво ти говоря". При комунизма не бяха толкова откровени в забраните си, както сега при демонокрацията, либералната, де.

Така де който не е п-ст е крайно десен, хомофоб, расист, нацист, антисемит, фашист, националист и привърженик на диктатурата, хахаха, който не е с нас е против нас, мисъл на Сталин, ама смисълът идва още от Троцки, да не кажа още от якобинците, хахаха

скапания педерас бабоеб ще ни праща на война срещу ядрена сила и втората по големина армия но крайнодесните били опасност!

Ега ви пи прати всички тъпунгери

“Хората на Путин” се казва книгата, която обяснява причините за този зъл вятър.

дори като не могат нощес да го вдигнат, самолета, де - пак Путин им е виновен.

"Хората на Путин" - Разследващият журналист и бивш кореспондент за Файненшъл Таймс в Москва Катрин Белтън - какво може да очакваш от една американска крва.

Този зъл вятър май идва от еврейските банки и довя геронтофили и техните учителки на върха на голяма държава.

Да така е. Доста милиарди руски пари има в тези банки.

този си назначи един откровен педер за премиер и още един за министър. А той самия е геронтофил. Егати и управата. Ама както винаги другите, нормалните, са злите и диктаторите.

"Крайната десница", разбирай хора, които не желаят касапи и канибали от по света и у нас, да ги бият, изнасилват, колят, стрелят, газят, взривяват, докато живеят на гърба им. Не желаят джендарлъци. Не желаят война с Русия.

Неолибералните мастии са новите комунисти. Долни пропагандисти и интересчии.

На този му е лесно и да изпадне патронажа на старицата го очаква

Абе имам молба. Може ли някой с останал мозък да ми обясни как паркирахме с такива млади глобални лидери? Тъпанарските корпорации ли си ги назначиха такива лизачи и олигофрени? Как е възможно Русия да има Путин, който колкото и да го псувате от разградената кочина след Елцин и Горбачов ги дигна до степен, че най-големите санкции в историята не можаха да ги сринат и за капак ги върна на гео-политическата карта. Каквито и опорки да въртят, каквито и напъни да правят, станаха за резил многократно. Събориха и тръбата, атакуваха я директно, нон-стоп целене на граждани и цивилни и пак нищо. Докато прогресивно либерастичният запад гъмжи от мигранти, в Париж и Лондон престъпността е на невиждани нива. Всичко на което Европа беше символ замина в кофата. За капак ония олигофрени зад локвата си веят пешкира без да им дреме и мечтаят за Трета световна, се едно на техният остров са с извънземна защита и не ги дели от Русия един сопол място. Ако някой не зацепва, че никога досега в историята запада не е бил такова сборище на некадърници и олигофрени да си отвори учебниците по история и да чете за Де Гол, Рейгън, Тачър. А ако тия облечени във власт олигофрени ми ги сравните с тези исторически личности не сте само неграмотни а чисто луди. Това е проблема в момента. Тръмп го каза публично. Има Путин. Има Си. Америка има Байдън командван от Хилъри Клинтън и компания. Станаха за смях Американците. Тотален резил.

Азиатските глупости на траверса мутропрофанова.

Евреите са сигурно най-умния народ който познавам.Защо се вкарват в поредния и може би последния за тях световен конфликт суздавайки всички условия за това наистина не разбирам. Първо решиха да разрушат единствената човешка цивилизация ( т.нар. Запад) въвеждайки правила за пълна деградация на европейците- либерализма.След като го сториха, решиха да докарат антихристи мюсулмани оъ най-радикалните джихадистки държави, като преди това използвайки лобитата си в ЕС ги бомбардираха и унищожиха всякаква цивилизация в тях- Иран,Сирия,Сомалия, Афганистан, Судан,Йемен,Пакистан и прочие. Сега когато тези "мигранти" започнаха съвсем очаквано освен да колят и изнасилват наред в Европа и да нападат самите евреи, решиха,че някакви имагинерни " крайнодесни" са " злия вятър който духа в Европа' при условие че имат цялата политическа,икономическа и финансова власт в Европа. Единственото което хората в Европа искат е да живеят нормално, а не в страх,конфликти и безнаказани престъпления.

европа е експеримент в който хората са мишките. нещото наречено меркел го каза лично. нали се сещаш, че не питат опитните мишки какво искат? изобщо, как ти минава през ума, че е възможно?

Духаше и издухваше На Макрон дарданелките Брижитката ближеше Лижеше и изцеждаше На прайда се друсаха Друсаха и предрусваха Жендъри убави Все убави и красиви Содоми гомори Гомори и трансове За гейропата да викат Гейропата и укропата На чичи сам да слугуват Да слугуват и чиракуват Че малко салами Салами и бургери Ели преяли Преели и връщали Докато се пръснали Пръснали и изпръскали Легена на баба си На баба и дядо си Отишли на гости На гости и легнали Полегнали лекинко И после починали Починали и мирнали АМИН

Сатанистите като този изрод на снимката са най - голямато зло за Европа. Алчни и нагли боклуци.

Ами за този вятър са виновни тези в Брюксел. Нормалните хора не искаме третополови джендъри, не искаме да живеем в Европа, която се ръководи единствена от пещерна русофобия и в защита на американския интерес. Така че това е неизбежно. Изборите ще покажат, че държавите искат повече самостоятелност, а не урсули и други изроди да определят бъдещето им.

Самостоятелност може да има една Швейцария, един Люксембург ... Ти къде се нареждаш? Не знаеш ли, че си на края на опашката?

ще се окаже че Западната "демокрацията" издига на власт само клоуни... но за съжаление, наместо веселите, предпочита тъжните клоуни;)

Има и ползват и друг вид, зловещи, като "Пениуайз" на Стивън Кинг. Такъв е и оня наркоман клоун, дето сега избива собственият си народ и разрушава собствената си държав в своя и чужда угода.

А дали ще си спомнят за загиналите в Мариупол от неофашистите

За загиналите фашисти от Азов ли говориш?

"Изборите определят кой идва на власт, но не определят как се използва властта" - Пол Колиър да се вярва на избори е симптом на безбрежна глупост. но да се вярва, че реално може да се спечели или промени нещо смислено, си е нелечима простотия. както и да е.. да допуснем, че има формула да се подредят нещата. разбира се, има условие като във всяка задачка. готов ли е материалът да се промени преди обстоятелствата да го Принудят? защото, това е единственият начин за промяна на обстоятелствата.

Няма никаква "десница", има мръсни руски боклуци, финансирани с миризливи руски рубли. Всичко това са единствено руски лайна! Но, доброто(Запада) ще победи над злото(проссия)!!!

Просия е новото име на Усрайна, предполагам? Ходят и просят по целия свят, и крадат ли крадат. 200 милиарда се наляфа там и още 200 да намерят резултата ще е същия.

Само да кажа, че съм козяшки педераст и черни чепове редовно разширяват аналното ми отвърстие !

Ей тоя зъл вятър да отвее недоразумения като теб

Страх го е! Окопал се е във власт до ушите и не му се сдава. Дано да му се наложи!

Ами те се събудиха ве!

Макрон да не е забравил собствената си история и факта, че 2 френски бригади се биха за Хитлер до последният му ден в Берлин? Време е либералният фашизъм да бъде изритан, за да настане мир, да се спасим от европедерастията и икономиката да тръгне към подобряване.

И за РОА кажи бакши, Не , че за либерасткия фашизъм не си прав ама като те знам ква си русофилстична мижитурка са ми ясни и задните ти мисли

С тия бакшиши? А миндил? Да не те е пенетрирал някой без да дадеш съгласие? Не е бил твой тип? Или си бил забравил служебният соросвазелин? ХАХАХАХА

от РОА, тоест освободени от концлагерите руски пленици, са пратени във Франция... където те бягат при Маките или се предават на Съюзниците, но така и не се впрягат много-много да воюват за Хитлер.

ами нъл е ЕВРОГЕЙСКА ДЕМОКРАЦИЯ.. Свобода на словото, бля, бля, бля.. Кво е туй? Русия превежда ХАМЕРИКАНСКЯ закон за чуждте агенти едно към едно.. И хоп - демократичния закон от 1935-та година става НЕДЕМОКРАТИЧЕН. Грузия и тя го приема. Протести, ама нещо курабийките закъсняха и закона е приет. АМА ЧЕ СЪЩИЯ ЗАКОН Е ПРИЕТ ВЕЧЕ И ВЪВ ФРАНЦИЯ. МЪЛЧАНИЕ. Щото там ти да видиш пак станал демократичен. Ама жълтите жлетки и фермерите нещо забравиха за таз демокрация.. Сега остава по хамерикански пример и във Франция да няма вече Френски Хелзински Комитет..

Gugnelid

Всичко, което не им е изгодно и им пречи да своеволничат, е ЛОШО!

Педерухите често говорят тук, че Путин имал бил имперски амбиции ама дума не обелват, какъв го крепи Франция в Нова Каледония или Нигер

Крайната десница е във ВЪЗХОД заради МакАроните и Урсулките.

Европа ще бъде денацифицирана, дековидирана, деидиотизирана и деджендъризирана, неизбежно е, капитулацията на Украйна е само началото.

Ехх бакши , бакши муахахахахахх

Джоко Джоко та оопъна в дупето широко

Двуличниците ще говорят за Холокоста, а ще подкрепят бандеровците фашисти. където преди са били охранители по концлагерите. А за издаване на евреин в УССР ВСВ се е награждавала с чаша сол. А бандеровците фашисти като са видели например бременна, са и разрязвали корема и зашивали в него жива котка. Имали някъде 160 типа зверски убийства и на деца и жени. Психопата Бандера издигнат за национален герой още 2010г. Нищо че и на него майка му проститутка е била полу еврейка и полу полякиня. В канадският парламент и ръкопляскаха на един от СС пред Зеленски. Където на украинското знаме слагат кръгче със свастика. А на емблемата на АЗОВ са 2 наци символа - наци черно слънце и завъртян наци вълчи капан. Един бил се с тях в Крайсчърч Нова Зеландия избива 51 мюсюлмани, като тогава носи знака наци черно слънце. Покрай това в конгреса на САЩ нео-наци АЗОВ батальон (така дефиниран по техни документи), е предлагано да се обяви за терористична организация. Къде им бяха ценностите преди. Тази война можеше да я няма, ако не бяха толкова глупави! А Макрон да си гледа колонията Нова Каледония, където имало бунтове

Клета , жалка копейка муахахахахх

Отречи с доводи нещо. Дали можеш?

Такива русробски михлюзи като теб не заслужава доводи и нормлна дискусия

Правилно, няма нужда от дискусии, те минусчетата си казват всичко.

Те на евреите не им дреме, че са избили близките им и сега са освирепели за чужда кръв. Много се е изродил света.

Има три проблема с "крайната десница": 1. Тези партии не са десни, а леви. Искат силна намеса на държавата, високи данъци и социални придобивки. Просто са национални леви (тоест фашисти), а не интернационални леви (тоест социалисти). 2. Това което искат е див популизъм. Дори една или друга държава да излезе от ЕС и НАТО, общата търговия и отбрана ще продължи, защото живеем на един континент, независимо как ще се казват новите съюзи. 3. Тези партии са полезни идиоти на Кремъл.

Хитлер влиза като агент в национал социалистическата партия на Германия и първите които избива са левите там. И забранява комунистическата партия. За подпалването на Райхстага, което сте чували едва ли трябва да се говори и предположението че те са го подпалили за да имат повод. Освен че при стария Райхстаг в Лайпциг ли улицата се е казвала Георги Димитров.

И ЕС не е Европа. От преди над 38% от територията на Европа е към Русия. Дори част от Казахстан - там свършва Урал делящ Европа. А формално ЕС е и по разни островчета по Атлантическия и Тихия океан колонии на Франция.

Квото е в територията на Русламия не е ЕВропа - свинщина е муахахахах

На този смешко му натриха нослето навсякъде - Украйна, Африка, Нова Каледония. Франция е надут балон, който е пред спукване, защото имат много сериозни вътрешни проблеми, а с подобни изказвания Микрон само надува балона повече.

Явно ти си един от този милион българи, които не работят. С изключение на форумите, разбира се. Преди да даваш оценки на Франция, погледни ти къде живееш ...

Да, време е да се събудим, но явно няма да е още сега. Държите всички юзди на управлението и няма да е лесно да ви издухаме. Но, като цяло, дните ви са преброени. Направихте много пакости и няма да има прошка. Мазните ви усмивки ще изстинат, когато се надигнем. Унищожихте Европа и постоянно някакви крайно десни ви се привиждат. Нормалните хора, които желаят нормален живот, са ви враговете.

Революцийка ли планирате? Крайно време беше - от 1917 г. досега няма нищо интересно. Лозунгите вече измислихте ли ги? Мога да помогна - имам в мазата много стари вестници "Работническо дело".

Бедняците - десни, богатите - либерали и леви, пълна попара. Но каквото повикало, такова се обадило.

Един призрак броди из Европа, призрака на комунизма....Ма не сте го чели...

А вие какви сте като станахте колония на САЩ.

Всички сте навързани на пръстите на един и същи кукловод. Няма крайна десница или левица, или каквото и да било там, световният елит подава на народа това, което му е необходимо в момента, за да си мисли народът, че има някакъв избор, задкулисието държи всички.

Въпреки това народа ще гласува с трепет за някоя от марионетките на кукловода. Сигурен съм че поне част от хората които са ти сложили плюсче ще са активни на следващите избори и не могат да зацепят иронията в случая.

ВСИЧКО ТОВА Е ЗАРАДИ ВАС, НАЛЪМ ФРЕНСКИ ( ИЛИ ЧОРАПОГАЩНИК!!!...) И ДАНО ДА СТАНЕ!!

Не си спомням в Библията хомосексуалистите да се толерират, особено когато един назначава любовника си за премиер на Франция.

"Тази нощ режимът в Киев се опита да атакува цивилни цели в Геленджик с помощта на дронове". Това написа в официалния си канал в Телеграм губернаторът на Краснодарски край Вениамин Кондратиев. А от казаното от него може да се направи обосновано предположение, че целта е бил дворецът на издирвания от Международния наказателен съд в Хага за систематично отвличане на украински деца руски диктатор Владимир Путин, който покойният руски опозиционер Алексей Навални и екипът му разкриха отдавна: Навални отговори на атаката срещу него с голямо разследване за "двореца на Путин"

Време е за промяна в корумпирана Европа. Нещата минаха всякаква граница. Живеем във времена на празни лозунги, все едно сме се върнали в социализма.

Съсипаха Европа да поддържат неонацистките последователи на фашиста Бандера... обаче отдават почит на жертвите на холокоста. Няма други такива нагли лъжци и лицемери.

Такива като него загробиха Европа, ама те са приятен ветрец, нали.

Този вятър е лош за такива като теб - с неизяснен пол и болни амбиции, и мразен от по-голямата част на Франция. Освен това, този вятър вие го предизвикайте с вашите действия. Сами сте си виновни!

Това е вятърът на промяната, дано да духа по-силно

такива като тебе с криворазбрания си либерализъм (либерастия) го "довяхте" този "зъл вятър" в Европа. Така, че сега недей да се чудиш и да "плачеш".

ИЗВЪНАРЕДНИ ВЕСТИ! УКРОНАЦИСТИТЕ СА СЕ ОПИТАЛИ ДА УБИЯТ ПУТИН. ПО ДВОРЕЦА НА ПУТИН В ГЕЛЕНДЖИК Е НАНЕСЕН УДАР С УКРОНАЦИСТКИ ДРОНОВЕ.

ПРОМОЦИЯТА НА ФЕНТАНОЛА С 90 ПРОЦЕНТА ОТСТЪПКА ПОКРИТА ОТ КЕНЕФ МЪРТЪВ ПРОДЪЛЖАВА. ВКЛЮЧЕТЕ СЕ СЕГА. НАРКОЗАТА Е БЪДЕЩЕТО НА СОРОСРОБА.