Той ли ще е новият канцлер на Германия - кой е Олаф Шолц?

Какво трябва да знаем за политика, окрилил социалдемократите, този, който дълго бе подценяван и когото партията никога не е обичала истински?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прилича на чичко Ади само мустачки да пусне!!!

КАК СА ЗАБРАВИЛИ слафчу И тошкУ- КЛОУНА ДА ИМ РАСКАЖАТ ИГРАТА НА ИЗБОРИТЕ ?

Изборите в Германия просто потвърдиха един анахристичен лозунг: "Ако от изборите зависеше нещо, щяха да ги забранят." Какво се е променило в Германия? Нищо. До сега имаше на фиктивните "дясно" и "ляво", а сега ще има правителство на фиктивните "Ляво" и "дясно" - коалицията от ХДС/ХСС - ГСДП + някаква "лява" партия (зелена) ще се превърне в коалиция на ГСДП - ХСС/ХДС + някаква "лява" партия ... Същите хора ще управляват, само ще си сменят столовете в залата.

Не знам какво е "анахристчен" ( явно анархистки имаш предвид) но този тъй наречен "лозунг" не е нищо ново.. Разни псевдо-умници оправдават с това пасивността си и по този начин дават възможност на такива партии като ДПС да имат стабилни проценти... Който не гласува по този начин просто иска да каже че е съгласен с другите каквото и да изберат те. Не си мисли че ако 50% не гласуват това значи че 50% от парламента ще остане празен. Конкретно за Германия: явно голяма част от немците са с полирани мозъци И въпреки всичко най-голям процент дават гласовете си за християндемократи и социалдемократи които ги управляваха в коалиция години наред и ги докараха дотук. Живея в Германия от доста време и мога да пиша тук много но едва ли има смисъл. Още по-голям абсурд е че тъй наречената зелена партия с кандидат канцлер Ана-Лена Бербок успя да вземе около 15 процента от гласовете въпреки че тази същата госпожа беше уличена в отявлено плагиатство. Както в книгата която е издала така и в речите и е преписвано откъде ли не. Но явно за нейните избиратели това е все едно... Има ли смисъл да продължавам..

https://www.youtube.com/watch?v=S0hLRMixNys

При Хитлер беше Шулц, а сега Шолц.

бла бла бла.. накрая скапния ЕС ще върви по същия стръмен наклон надолу, защото всички решения се вземат от сащ и израел. докато има 150 краварските бази тук, все тая коя партияще е на власт в България или Германия. тока в ЕС е с 50 пр по скъп от сащ, горивата и газта също, базови ресурси на всяка икономика и за това не е виновна Русия а скапната ЕК назначена от сащ. ЕА си е колония и това е, то не бе подслушва на Меркел или кражба сделка под носа на Франция за 40 млр.. РЕАКЦИЯ НИКАКВА!да не забрвяме и Май ната му ЕС ОТ В НЮЛАНД!