Товарен влак дерайлира на гара "Владимир Павлов" в Бургас (снимки)

Композицията е на БДЖ "Товарни превози" и е пътувала към гара Долно Езерово

Обратно в новината

Коментари - Товарен влак дерайлира на гара "Владимир Павлов" в Бургас (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И СВ вече няма. Добре поне преди да ги закрият, успяха да оправят водата в София за десетилетия напред, за да се разраства.

На снимките се вижда, че релсовият път не е поддържан по правилата. Въпрос на време е да се случи нещо с друг край. Дано не съм пророк.

Kalin

Добре че не е пътнически.Така че пради да купаваме нови вагони и локомотиви първо да прегледаме релсите си.Че за каво са ни ако ще се движат като охлюви!

а кой е този владимир павлов дето са кръстили на него тази мижава гара?

Владимир Павлов (сноубордист) - първият българин спуснал се със сноуборд от осемхилядник Владимир Павлов (офицер) - началник на Военното разузнаване, 1916-1917 г. [1] Владимир Павлов (политик) Владимир Павлов (железопътна гара) в Бургас

еее, то има още стотина владимирпавловци бе! та на кой от тях е кръстена тази гара? като не знаеш, не пиши, чакай някой дето знае да го напише, та и ти и аз да го научим!

С този кмет, младите хора избягаха, сега и вкаловете искат да умрат.... избирайте си некадърния кмет, той продължава да краде за себе си и да не мисли за града и младите хора, само за пенсионери става този град вече!

И какво общо има кмета с дерайлиране на влак по инфраструктура на БДЖ?

Нищо, ама той да си каже каквото му е на душата.

Само за инфо, инраструктурата не е на БДЖ, а на НКЖИ (Национална компания железопътна инфраструктура). И тя е 100% държавна и безхаберието не е по-малко, отколкото в БДЖ-то!

Баси, чисто нов си беше ...

35 години демократично безхаберие и закриване на ремонтни заводи? Ниски заплати какво да се очаква!? А? Булгаристан! Друго си беше при Тато!

Прав си, при Тато нямаше да разбереш за този инцидент. Тогава инциденти нямаше. Беднотия също. Даваха ти колкото да оцелееш и да градиш "социализъмъ".

Личи си, че си от децата на деРмокрацията, големи тъпотии си написал и лъжи.

Оригинален румънски, без модернизации, доставн на ТП Бургас през далечната 1987 г. :)))) сега ще отделят няколкостотин милиона лева за модернизация на тези ретро локомотиви, вместо да закупят чисто нови. :)))) Аргументът - какво им е, екстраа са си... То и старите лади са екстра, но гледам никой не ги модернизира и кара, все на чисто нови мерцедеси налитат по министерствата.

Гледай локомотива и си мисли за държавата! Никаква разлика... Дерайлирала история!

Е на по сто години, цялата държава е порутена и обрулена. Тез дебили милиарди дадоха на САЩ и още толкова на укрокрадци.

И тук ли налази да си заработваш копейките бре?!?

Криви релси от занемарена поддръжка или юркане за срокове, както вече се обърна един влак с газови цистерни? Или и двете? Капитализъм - минимум разходи за поддръжка, максимум изтискване на наличното, хахаха

А за машиниста нещо, например че видимо е забавил и с това е спасил кой знае колко човешки живота, 28 цистерни са това, не е шега. Там се минава по-бързо по-принцип, но предполагам, като си знае локомотива е бил по-внимателен. Нека е за урок на младите колеги. Господ здраве да му дава на него и на други които са взели тези правилни решения!

Локомотива е електровоз 46-та серия. От най-новите масови магистрални електровози купени за БДЖ в средата на 80-те. Румънски. Няколко бройки от 46-та серия са преминали ъпгрейт за скорост 150 км/ч.

Какви камиончета (пък макар и "Ивеко") с подемно хидравлично оборудване ще го изправят?!? Локомотивът е около 120 тона и се е "килнал", натънал надълбоко в баласта... За ведрина: Шофьорите обичат да споделят от плачевен опит: "С Ивеко не се стига далеко!!!" Свършиха ли се и ремонтно-възстановителните влакове с мощни жп кранове????? Можеха (все още ги има), най-малкото с учебна цел да ги задействат!!! Каква готовност имаме въобще за преодоляване и ликвидиране на последствията от: стихийни природни бедствия, тежки аварии, инциденти и катастрофи?!? Да не говорим за специални случаи, извънредни ситуации, терористични актове и за военно време... Да благодарим на Бог, че няма жерти, ранени и по-големи щети!!!

Какви "мощни жп. кранове"? Има контактна мрежа над линията.

крадене още от Московски

Като гледам състоянието на локомотива ..... "майка плаче"! Вода не е виждал от последния дъжд, да не говорим за сапунка или боя! Сигурно пакистанските локомотиви изглеждат по-добре! Пълен ужас е в БДЖ!

Мърлява държава. Очакван край в скоро време. Цигания до шия

Държавата се разпада Въренет Борисов незабавно

Само не разбрах, какво значение има марката на изпратените камиони(нещо реклама ли се прави)?!?! Ако бяха "Мерцедес", "Волво","Скания" или "Рено" а не "Ивеко" и са със същото оборудване , дали няма да свършат същата работа?

Стигне ли се камиони да изваждат локомотиш и вагони от ендека, ибата й е майката на тая държава.

Братко, пълна мизерия. Няма нито нормални кранове, нито нови локомотиви, нищооооо

Има нови локомотиви - Сименс Смартрон. Модела излиза на пазара 2018г. Доколкото знам има 15 броя от тях в движение по нашите линии.

Локомотивите Сименс са на "Пътнически превози" ЕООД, което е различно от "Товарни превози", макар и двете да са в Холдинг БДЖ.