Хванаха десетки нелегални мигранти в товарен влак за Австрия

Група от 29 нелегални мигранти от Сирия е заловена при акция на полицията на Централна гара в София.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха десетки нелегални мигранти в товарен влак за Австрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

явно някои в дира не знае значението на думата десетки...

Пъплят,пъплят... Като хлебарки. Приличаме на спасителна лодка, на която се качват все повече удавници. Идеята на някой е да препълни лодката... Не знам къде гледат кърмчиите, че накрая и те ще пийнат водица!

Не мога да разбера за какво повишение на заплатите говорят полицаите!! Та аз не съм чул за НИТО една успешна акция на гранична полиция, службите на МВР и другите отговорни институции!! Чуваме, че вна сръбско-българската граница са заловени от сръбските власти бежанци. Те не са прекосили цяла България по въздуха, с балони, делта планери, орнитоптери и пр. превозни средства. ИЗПУСНАТИ И/ИЛИ ПРОПУСНАТИ ОТ ОТОРИЗИРАНИТЕ и се разчита ев. САМО на анонимни обаждания от прецакани от сделката заинтересовани (я не сакам я да съм добре, я сакам Вуте да е зле)!!!

И по-лошо че "сме ги хванали". Сега ще трябва да ги издържаме, да ги лекуваме, да има плащаме и то по европейски доходи, за да не ходят в Европа. Ще трябва да гоним още българи за да заселваме тия изроди. Боко ще унищожи България със слугинажа си към Запада.

харчат народната пара - да спират някакви да ходят някъде си та да остават при нас. Браво, с такива органи тая държава ще процъфтява все повече и повече!

Явно това е лъжлива новина. Боко и Валерката казаха, че няма трафик на ислямисти през България. На кого да вярвам, на Боко или на очите си?

Бихте ли ми обяснили, защо при извеждане на хора от влак може да се получи волтова дъга? С шокови палки ли са ги извеждали, що ли? Или за част от групата е направено изкуствено затъмнение.

Това на снимката са новите, по-любимите европейци.

Един здрав КЮТЕК на всички и ....обратно там ,откъдето идват на чуждата трапеза.

Статут - нелегален и престъпник. Да им дадат храна и да ги върнат там, откъдето идват, никой не е длъжен с месеци да им проверява кои са и откъде са дошли и да ги издържа през това време. Да минат през гпп с документи, тогава може и да имат право на закрила.

Какво ще се случи на група от 50 бели европейци, която се е накачулила нелегално и без документи с цялата рода на влак в мюсюлманска Сирия, Иран, някъде в Африка и т.н..... Как мислите, ще ги приютят ли тези държави? Ще им позволят ли да чакат наготово? Ще им се размине ли, ако безчинстват? Ако посегнат на техните жени, какво ще им се случи? ... Какво става, защо тези навлеци са по-важни от коренното население на Европа? Ще става, каквото ще става, но това е план, в който тези, които дърпат конците мислят, че ще останат незасегнати... Жалко за невинните жертви на тази безумно инфантилна политика!

Най-напред ще ги е..ът наред, многократно и продължително, ето това ще им се случи.

Лошо му се пише сега на бдителния гражданин звъннал по тлфна, ще го подгонят от полицията и разни НПО организации. Нарушил е някаква схема с пари.

каква "трогателна" снимка. остана ли някой нормален човек, извън продажните соросоиди и шефове на ес, на който да не му е ясно, че тези персонажи нямат нищо общо с каквато и да е цивилизация, та камо ли с развита, християнска и бяла Европа?! най-подлото и ЛЕСНО дивашко нашествие в човешката история и крепостта най-безсрамно е предадена отвътре!

новия облик на виена ли е това

Ония се возели във влака ,като на парад,някой звъннал по телефона и била направена "спецакция",при която били "открити" и "заловени"....Голям майтап!

какви са църни и хубаво забрадени... Ъвропата скоро ще ни стане тясна....

Налапаха предприятията от Държавата, ликвидираха ги, взеха милионите и станаха честни бизнесмени. Изгониха работещите и започнаха да ги унижават.Държавата е лош собственик,те са добри собственици. Свободни, ходят на работа, когато си поискат.А вас ще ви заместят мигранти, никой не му пука за вас.Вие трябва да сте бедни и смачкани,за да могат Крадците да са умни и богати.

Да, но щом ги търпим, значи е прав Иво, че сме дебилни. Те ни крадат, ние им гласуване - ами дебили сме си.

имам един въпрос към ,,лумпените-управляващи,,...??? бавно но сигурно ,,чумата,, от мадагаскар напредва на север по африка...??? не ми се ще да зная какво ще стане ...,,ако,,...и т.н. ....??? спомням си преди мноого години ,,имаше,, огнища на холера в ,,близкият изток,,...!!! освен че ни ваксинираха...автомобилите от турската граница се ,,пускаха,, на колони и без да спират минаваха ,,транзит,, към сърбия...придружавани от мвр!!! не мога и да си помисля как сегашните ,,дебили,, ще реагират в една такава ситуация...???

loyola

Горко му на сигналиста... Сигурно си е мислил, че са туземци от Факултето, но се оказаха нелегални... Много пари са изгорели и най-вероятно сигналиста ще го спукат от бой...

Тези са сирийци, също толкова, колкото може да се каже че са арийци.

софия...,,град,, на ,,границата ни с турция...!!! ,,ние ги ,,пускаме,, ,а те ги ,,хващат,,...???

Първоначално обявиха 50 души нарушители . Къде изпуснаха 21 човека НАЙ_ ОПАСНИТЕ ТЕРОРИСТИ !

Разпищолени управници, разградена държава! Кога ще ги съдите тия за незаконно преминаване на границата на Република България!? Докога, бре управляващи, ще ни пълните с отрепки?? Омръзна ми да гледам забрадки и нахални, арогантни арабели по улиците на София! Я идете пред джамията в София в петък по обяд, да видите какво става. Симеонов и Сидеров вече не ги гонят, защото патриотизмът им се изпари, като докопаха властта. НФСБ са христоматиен пример за това какво значи да си политическа проститутка - едно да говориш, друго да вършиш и трето да консумираш. Няма оправия с това продажно племе...

Депутатите вместо да се "дърлят" и да се хващат на думите на една откачена комунистка с име КУР...Я, ДА ГЛАСУВАТ ДРАКОНОВСКИ ЗАКОНИ за нелегалните уроди, за трафикантите и в пандиза ДО ЖИВОТ без право на замяна, за всека мюсюлманска гадина, дръзнала да безчинства в държавата ни!!! Депутатите, забравихте ли защо сте там и харчите залудо само парите от нашите данъци, брей ама го*еда сте , брей???

Дано не намерят доблестният гражданин позвънил на 112.... Така нареченият БгХелзк.Ком. ще го осъди за тормоза допуснат над милите ислямисти, моралните и материални щети които им е причинил, за това че не са успели навреме да организират и изпълнят поредния атентат срещу гяурите-неверници.

Това че са ги хванали не е лошо... Лошото е ако останат в България!!! А чистата математика показва, че тези 29 "бежанци" след 10г. ще са може би 100?!

Докато няма наказание за незаконните мигранти, така ще е. Я ако знаят че ги чака дълго време затвор и принудителен труд ще идват ли?

Не лъжете ! Сирийците са бели ! Тези са пакистани пипъл или афганци ! Идват да залеят с котилата си Европа и да взривяват християните ,че не приемат исляма ! Да ги качат на следващия товарен влак и обратно !Всяка жаба да си знае гьола !

Снимката е символична.

Вярно е ! Въртят я от няколко месеца !Но това не променя нещата ! Паразитите вън от къщи !

Какви сирийци бе, та вижте колко са черни. Тия са я от Пакистан , я от Афганистан.

Нямали документи,но били сирийци. Не знам в Сирия да се возят по покривите на влаковете.Това е характерно за Индия, Пакистан и Афганистан.

d4

тези не са имали късмет... за разлика от останалите.

Имаме вебика полиция. Не ги хващат още на границата, а след като се готвят да напуснат страната и то по сигнал на неизвестен гражданин, с когото нямат връзка. Представяте ли си, и тези протестират всяка пролет и есен за увеличаване на зплатите.

А сега този дето се е обадил и се крие да си ги прибере у тях. Ей нямат край амсалаците.

На Европа и трябва нов А.Х.

ЗА ПО- ЛЕСНО -БИЛИ СИРИЙЦИ !!! НЕ, АВГАНЦИ СА !!! ИЛИ ПАКИСТАНЦИ !!! ЗАТОВА СА УКРИЛИ ДОКУМЕНТИТЕ !! ПАСМИНА НЕЩАСТНА !!!

афганистанските граждани са афганистанци. "Авгани" са наричани руските войници, били се в Афганистан.

Нашата, армия полиция и управляващи са абксолютни идиоти. Защо не ги хванахте преди да нахлуят в страната ни? И след като се качват на влак, за да напуснат страната защо ги задържате. Че пуснете ги. И без това си имаме достатъчно циганьор.

Вземайте им парите и ги използвайте, за да ги депортирате. Но все пак се пита защо са успели да се намъкнат в страната ни.

"голямо геройство"-няма що.Хванали бии,защо не ги хванахте преди да нахлуят на територията,а не като искат да я напуснат .И хващачите какво ,не ги пускат да излизат,пазят Австрия за сметка на България.Ха ха ха ха,ууууууууууууууууу

Това е поредното доказателство, че границата не се пази от униформените тупани: 0митничари, граничари, полицай, които искат по високи заплати срещу нищоправене.

Бг полицаите смятат, че мигрантите влезли във влака през скъсания брезент. Демек аматьорска работа. Сами са се качили на влака. Бг полицаите никога не са чували за организиран трафик на хора... А тези влакове от години карат азиатци към сърцето на Европа....

Документи нямат,но телефони имат? Това са джихадисти!

Глупци! И за къв са ни? Правете се на ударени,нека ходят при тези,които ги извикаха!(баба Мерк) Урки не ни трябват!

Първо да си платят за "винетка". Безплатно - не.

1. Всички бежанци (пришълци) трябва да бъдат депортирани по родните им места без оглед на пол, възраст, образование, занятие. 2. Разходите по депортирането се поемат от самите бежанци, тъй като никой не ги е довел тук насила, а те сами са прекосили границите на държавата ни незаконно. Сумите, необходими за депортиране да бъдат заработени от бежанците, като чистят улици, изхвърлят боклуци, ринат сняг и лед, почистват магистрали и пътища, а заплащането да бъде 150-200 лева на месец. 3. Спиране на всякакви субсидии за бежанци. 4. Настаняване на бежанците във временни трудови лагери от закрит тип с телена ограда висока 3 метра, по която тече ток 380 волта. 5. Забрана на бежаците да напускат лагера, освен ако не работят в местните отдели по чистота. 6. Строга дисциплина вътре в лагера. Ставане в 5 сутринта, после работа до 20 часа вечерта, Храна 3 пъти на ден - хляб, чубрика, сол, маргарин, кренвирши и други боклуци (отпадъци) от Кауфланд, Лидъл, Била и ПроМаркет. 7. Забрана на телевизии, радио, мобилни телефони, интернет, лаптопи, таблети, мюсюлмански книги. 8. Изучаване на християнската вяра в свободното време. 9. Всички лагерници да бъдат обръснати, изкъпани, спретнати и чисти с изпрани дрехи и почистени обувки. Заповедта да се спазва строго, при неизпълнение - 10 дни карцер. 10. А Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

В храната задължително трябва да има свинско месо. Така ще си набавят протеини. Ако не искат сори, няма друго.

Абе, Дир-а, дайте реални снимки от този арест и ние ще преценим дали са Сирийци. Тези от снимките определено не са.

И негърът на снимката ли е сириец? А тримата млади и здрави мъже какво търсят. Защо не са в окопитге-при война те са подлежащи на мобилизация. А жените. В мюсулманския свят е непозволено да пътува непридружена жена. Да бъдат връщани. Можеш да бягаш в първата съседна мирна държава-а това е Турция. За негрите-според зависи. И освен това-тея са доста мургави-приличат на пакистанци и афганистанци. Сирийците са бели. Дали тея са сирийци? Щото ако са пакистанци-нямат право на убежище-Пакистан е мирна държава, а ако са афганистанци-да бягат към Пакистан ,или Иран. Бедна, но мирна държава е Пакистан. Бедността не ти дава право да си избираш държава.

Нелегалното преминаване на границата е престъпление. Това не са бежанци, защото идват от Турция а там има мир. Пълнолетните лица подлежат на съд, и след затвора-на връщане към Турция. Децата подлежат на настаняване в интернати, докато бъде уговорено пращането има към мирна и демократична Турция. Закон. Или тея са над закона? Освен това войната в Сирия приключи, Асад победи, Сирия е свободна, и вече дошлите нелегални в западна европа подлежат на връщане в мирна и освободена Сирия. Гост не трябва да злоупотреба с гостоприемството, а да си върви, когато дойде времето. Времето дойде.

Горкичките! Жени и деца, натъпкани в товарен вагон, това е нечовешко! Дано да са добре и да не са прекалено стресирани дечицата! Хората бягат от войната, не ги винете, че търсят по-добър живот за семействата си. Дори са без лични документи - загубили са ги, бягайки от кървавото меле.

В Турция война няма. Щом са тръгнали от турция ,това не са бежанци а нелегални емигранти-престъпници нарушили нелегално границата. И подлежат на връщане, а преди това на съд.

Как пък в " в кървавото меле" не са си забравили парите и телефоните, а са си изгубили документите? Наивни ли сте или сте с промити мозъци?

"Чужденците са в добро здравословно състояние" Ох, олекна ми. Така се бях притеснил за новите ни съграждани. Сега ще можем да си ги интегрираме на воля, наред с онзи милион дето вече си ги имаме

Ей, няма край тая напаст!