Включиха и Стоичков в борбата за пазара на труда в Европа

Депутати на Холандия ще бъдат на визита в България, те се интересуват от това какви са нагласите от българска страна за миграция в Холандия.

Обратно в новината

Коментари - Включиха и Стоичков в борбата за пазара на труда в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господи опазини боже ... Хубаво Футболиста има пари има крак за празната топак - АМА ТОВА ЛИ МЯСТОТО ТИ ХРИСТО...?.. както и спортиста НЕЙКОВ.. Бойко с такива ли специалисти ще бориш авторитет - А КОЛКО УМНИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ ,ВЪЗПИТАНИ НАДАРЕНИ ДАЦА ИМА - но без връзки - ТЕРСЕТЕ МАТЕРИАЛА ИМ - само го казаа БОЙКО за материала - ИМА ГО - но са деца с достойнство и без пари и без да се продават - открийте ги

Каква 2013 бре, Ице ?! -- Я по-бързо с левачката ! ( И-иии ... я вземи го джикопелирай тоз Тотето, хептен ще обърка нещата . )

Няма граници за възможностите на това правителство!Браво,ценени сте и уважавани в цяла Европа и това е видно с просто око!Ицо и той направи какво ли не за ГЕРБ,само за да се включи във всенародния порив за просперирането на родината!Сигурен съм ,че при следващият герберски мандат ще се наредим рамо до рамо със страните на стара Европа-Белгия,Холандия,Дания,т.е. там където на е мястото!За 2 години не стават чудеса,но напредъкът е очевиден!

Браво се вика на магарето,когато изкачи баира без да пръдне,а нашето досега само се е осрало

ЕЕЕЕЕЕ,аман от клакьори на власта!Ти наистина си просто един Мини Купър,ама и мозъчето ти ,като на врабченце!Какво правителство бе,какво прави нашето мутро-правителство за нацията и народа!Ти или си слепец или си накоя кабинетна овца,щом говориш,че Герб би направил нещо за България!Тези мутри от правителството се трудят единствено да напълнят личните си банкови сметки,при това на гърба на такива БАЛЪЦИ,като тебе!

това е толкова "съюз" колкото аз съм жизел бундхен.....на едните им наливат милярди всяка година-за награда че се набълбукали със з55 милирда заеми,че им малко-другите "финансови отличници" постояно ги наказват и спират помощи , които както му хрумне си налага ограничения на трудовия пазар-с две думи пълна анархия.ес не обедини европа, напротив ,с двуличната си неадекватна политика, където за няколко привилегировани мошеници като барозу, саркози и папандреу може, за другите-не може ,противопоставя и настроиства едни страни срещу други затова веднага трябва да до демонтират този абсурд наречен ес.

За съжаление си прав, много прав! Но макар че Европата покрай кризата вече е почти обран бустан, българинът все още мечтае да отиде там и да спечели "голямата пара" и все пак е правилно, тези ограничения за наемане на работа официално да бъдат премахнати, въпреки че това едва ли особено ще подобри положението... Болшинството от българите, които ще заминат, без да знаят езици и без да са компютърни инженери или лекари, ще изпаднат за съжаление в положението на изнасилената в Италия българка от днешните новини...

Ни Жизел Бюндхен ми се врътка наоколо, ни Вие Tedi USA . ... А вие, Свободните -- какво the h... чакате, та още се офлянквате да говорите като хората на/с Брюксел ?!

съмтайм уин, съмтайм люн - фифти-фифти - кво искате! :))) по-олигофренска държава едва ли има - поне в Европа

извинявам се, не го владейш английския - "съмтайм ЛЮЗЗ" се казва... а не ЛЮН.

и не люзз, ами лууз, ама нейсе...

Щом Ицето се включи - край. Да не забравяме, че напоследък "обича" България, защото сродната му мутра го направи КОНСУЛ в Барселона. Ице, гледай си консулството, видяхме, че си футболист, но не става чеп за зеле от тебе, ако трябва да си треньор! Един пример, който да ми опровергае мнението? Не сме и забравили, когато Дебелия Врат ти даде полицейски буркан да си сложиш на Ленд Роувъра и да плашиш хората из България, защото си се нуждаел от коридор за придвижване, докато гледаш интересите на националния отбор по футбол. Скррии се, мутро мазна, харчи си милионите и не се вързвай на приятелчето ти - лев няма да изкараш от тази пропаганда, а ти не си такъв, че без пари да правиш нещо!

само "уевски" нали подуенски???

Е, поне сините говеда не са се включили да оправят пазара на труда. Въърти си там залаганията - не пречиш, ама не - да те дават и по телевизията!

Холандия определено не е предпочитана дестинация за емиграция на българи.Кофти климат и език.

Г-н СТОИЧКОВ РАЗИГРА СПОЛУЧЛИВО ФУТБОЛНАТА ТОПКА В ЧУЖБИНА, А СЕГА ЩЕ РАЗИГРАВА С ДРУГА ТОПКА. НО ЗА ТАЗИ ИГРА СЕ ИСКА АКЪЛ, НЕ САМО ПАРИ И ФИНТОВЕТЕ НА НЕГРАМОТНИКА.

В Холандия за циганин и българин не щат и да чуят.Вносна престъпност никой не я ще.На каквото си постелеш на това ......

"СТОИЧКОВ", КОЙТО ПСУВАШЕ БЪЛГАРИЯ И СЕ ОТКАЗА ОТ НЕЯ, ОТ КОЙТО РОДИТЕЛИТЕ МУ СЕ ОТКАЗАХА ОТ НЕГО /СТРАННО ЗАЩО?/, ЗАКЛЮЧЕНИЯТА СА ЗА ВСИЧКИ ВАС

не е псувал българия, а такива тиквеници като теб дето нищо не ги бива освен да завиждат нали, велики "запознат"! п.с фен си на отбора от подуене и така и не можа да преглътнеш успехите на това поколение на цска. не ти ли омръзна да се самозаблуждаваш и да си избиваш комплексите за малоценност тук?

Точно България псуваше. Айде - кротни се малко! Друга тема - какви са българите, но бай ти Ицо Стоичков си го псуваха неговите другарчета-футболистчета, тук-там - някой журналист! Милионерчета си мерят .... , а ти - арбитър. Пък и видният "търговец" - Ицо - кой не го е хванал - не го е оправил! Само чужденци, не кирливи българи!

браво!!! това е една достоина и краино необходима мярка, аз като живеещ в холандия имам огромни проблеми с рстрикцията за свободен достап на трудовия пазар, така че силно се надявам тези посещения да се окаят клучови. мисля, че с известността си стоичков ще успее да "накара"' иначе приветливите холандци да разберат веднаж за винаги , че не ние сме истинската заплаха за тях.има други фактори... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хамстер, отдавна българи специалисти си работят в Холандия без проблем. Само някакви като тебе - толкова грамотни - имат някакви проблеми, които трябва някой друг да им решава. Всъщност - ти някога СТЪПВАЛ ЛИ СИ ИЗОБЩО в Холандия, че да знаеш за какво става дума?

Безспорно специалисти по рекета проституцията кражбите и тн.Делегацията като види нивото на доходите и безработицата плюс престъпността ще отвори широко врати за "работа".Нагласата за емиграция.Тази година от началото до април 30 000 окончателно емигрирали.

Някога в света цитираха и сочеха за пример Айнщайн, Нютон, Шекспир,Маркс и още други умни личности, които ни учеха на разум и правда. Някога четяхме книги, ровехме енциклопедии, носехме очила. Днес ни сочат Ряпата, Плъха, Мирчо Циганина и прочее идиоти, сред които видно място заема ритнитопковеца видния полиглот, ректорът на Катедрата по английски език Стоичков - Мамата. Дори го набутаха в политиката, в която, както е известно, са най-големите малоумници и игнорантски говеда. Такива като този псувач правят България за посмешище, а значи и нас с вас. Без да сме виновни за наличието на полуграмотни тъпаци и хора със съчми у главите. Да се смееш ли, да псуваш ли...

до инглишмен:излез от вас хвани един нискотарифен полет до барселона и попитаи някои случаен минувач дали те познава, след това попитаи следващия дали знае кои е стоичков и откъде е. след като получиш отговорите, бъди така добър да си направиш сам изводите и да не задаваш подобни въпроси тук в този форум и да подценяваш интелигентността на хората сравняваики ги със собсвеното ти слабоумие.

Познават го в Испаниа, като велик футболист, а като друго какво

Каква емиграция бе хора, нали резултатите от преброяването доказаха катастрофален демографски срив, започвам да вярвам че целта е напълно да се обезлюди страната за да се освободи терен и се продаде на народи, които живеят обградени от войнстващ ислям, като евреите например.

дано да грешиш г-н/ гедз, за съжaление има логика в това което казваш. поздравление за мнението.

Вижте снимката и лицето на това човекоподобно същество чиято цел е да ОБЕЗЛЮДИ държавата наречена България. КОЙ ЩЕ РАБОТИ В БЪЛГАРИЯ БЕ ТОТЬО ??? КОЙ ЩЕ ТИ ПЛАЩА ЗДРАВНИ И ПЕНСИОННИ ОСИГУРОВКИ БЕ ??? Защо вместо да създаваш работни места тук в България ти гониш от държавата най качественото и най свястното бе??? Много се съмнявам , че в теб и в началника ти е е останало нещо българско.

Вижте му само физиономията на този клоун и ще ви стане ясно,върши ли нещо реално в ползу роду или само си дрънка балалайката!А бе врачански лаладжия,не мислиш ли,че само като споменеш името на тази циганска ГАД, Валентин Захариев и вече си оплют и заклеймен от всички в тази държава!Ти се нареждаш на едно ниво с този изрод,който години наред се гавреше с кремиковските труженици и лапаше милионите от комбината,който закупи от другия циганин Иван Костов за 1лев!Окраде от комбината стотици милиони,милиардер стана и не вложи нито лев за пречиствателни съоражения а години наред тровеше софийското поле с цялата менделеева таблица!После продаде комбината на другия индийски циганин за повече от 300 милиона и започна да упражнява геноцид над хорицата от кърджалийската яка с Оловно цинковия комбинат!Същата позната схема,като тази в София!Тотално замърсяване и унищожаване на хора и природа и отново неплащане на заплатите на работниците,като в КРЕМИКОВЦИ.Сега и в Горубсо Мадан!НА ВСИЧКИ Е ЯСНО,ЧЕ ТОЙ Е С ПРОТЕКЦИИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО и не е нужно този да плямпа глупости в медиите!

Много си прав с този циганин В.Захариев няма какво да се преговаря,а трябва да се вкара директно в затвора доживот.До каквото се е добрал този престъпник всичко е унищожил без да му мигне окото.

ЛЕЛЕ ,МАЛЕ ,СТОИЧКОВ МЕНЕДЖЪР НА МЛАДЕНОВ ?????

:д нали смях в залата,то които сме искали сме се изнесли-сега че проформа се правят някви визити.....припомнете им на делегатите,кои бачкаше в босна и косово за тяхните контингенти,а ако имат нещо против ромите-да искат съвети от колегите си холандски депутатини ,дето казаха че циганин е лоша дума!!!