Затягат контрола върху помощните средства за инвалиди

Социалното министерство затяга контрола върху парите за помощните средства и съоръжения, съобщават от ведомството.

Обратно в новината

Коментари - Затягат контрола върху помощните средства за инвалиди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичката работа свършиха,че и до инвалидите опряха!С толкова много превилегии се ползват инвалидите у нас,че по-добре да не са живи.

Да бъде създадена надзорна група за контрол на работата на работната група, която да установи следното. Да не ти дава господ да си инвалид в България днес.

Г-жа Масларова ,вие сте наред!Социалните,са наречени така заради БСП!Нищо социално няма в тях освен това,че крадат като тях!По въпроса за пенсионирането-Мен ме проверяват много стрикно!Няма такъв начин да си платя и да ме пенсионират,но знам,че добри пари изкарват от такива пенсионери!Лошот е ,че после пак ние-истинските плащаме ,като на едни не дават лекарства на други др.!Масларова милиони изкара от нещастните инвалиди!Господ ще я съди както трябва за ощетяване на нещастници инвалиди!Правителств също да взима мерки,а да не спи!

Пишат хора,които смятат,че болните,инвалидите и пенсионерите са отговорни за проблемите на страната.В същност това са част от хората,които са опазили България и са я изнесли на плещите си.Въпреки епидемията от чудовищна простотия,която се шири.

СЕГА НЕКА СЕ УСТАНОВЯТ ИЗТОЧЕНИТЕ ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА ОТ ДР.МАСЛАРОВА И ДА И СЕ КОНФИСКУВА ЦЯЛОТО И НА СЕМЕЙСТВОТО И ИМУЩЕСТВОТО, ДА ВЪЗСТАНОВИ ВСИЧКИ ОТКРАДНАТИ ПАРИ И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР.САМО ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЩИ!

Вдигай пушилка и имитирай работа! Познато от школата на БКП!

сега трябва да се направи и яка проверка на пенсионерите по болест,защото половината са ги придобили със рушвет.Зам цели села пенсионирани по болест в Разградска област.

SAMO S GLUPOSTI SE ZANIMAVAT

Затегнете и контрола върху служебните коли на Дирекциите Социално подпомагане, защото те не се ползват от социалните работници, а от Директорите като лични.

Първо четете, а после коментирайте! Инс на Агенцията за социално подпомагане е извършил проверки в цялата страна по постъпил сигнал за доставка на аналогови слухови апарати, вместо регламентираните като задължителни цифрови, струващи 406 лв. Проверката при производителя доказва, че въпросният модел е аналогов с цена на едро 5,15 долара. ... От април 2008 г. до юни 2009 г. са изплатени 133 980 лева за 330 апарата, а постъпилите през юли 2009 г. фактури за още 134 апарата от същия аналогов модел са на стойност 54 000 лева. Ако е вярно разликата е само 182 000 в нечий джоб!

а инвалидните карти за синя зона че най-лъскавите коли все там паркират щото и регистрацията им е инвалидна господа принципни министри кметове и вся осталная ....!

ако искате една работа да не се свърши създайте работна група.добре е новите управници да го знаят, че нещо напоследък само работни групи и комисии правят

KATO GLEDAM TOZI INVALID S KOLICHKA POD NAKLON YAK KONTROL MU TRYABVA. TA DA NE SE UBIE,,,HEHEEE ,PRESTAPNI MINISTRI I KMETOVE GAVRITE SE S BOLKATA NA HORATA-DANO I VASHITE DECA OSAKATEYAT

Няма ли кой да погледне на какви цени се продават инвалидните колички, патерици и др. Невероятен е грабежа на държавните пари.

Защо не затегнете контрола върху хотелите, а тръгнали точно на инвалидите да затягат?

защо не качвате коментарите