Почина последният ”бос на босовете” на мафията Тото Риина

На 87-годишна възраст днес почина последният "бос на босовете"* на сицилианската мафия Салваторе (Тото) Риина, съобщи вестник "Република".

Обратно в новината

Коментари - Почина последният ”бос на босовете” на мафията Тото Риина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

vasil

С потекло от Корлеоне е и гениалният актьор Ал Пачино.

"Риина, известен с прякорите Звяра заради КРЪВОЖАДНИЯ СИ НРАВ!?!?!?! и Късия ЗАРАДИ НИСКИЯ СИ РЪСТ!?!?!?!?!?!?! (само 158 сантиметра), е починал в болница в северния италиански град Парма, цитира ТАСС италианското издание...." ==================== Знам, че за мнозина звучи смехотворно и абсурдно, но има много голяма връзка между отвратителния и нечовешки характер, злоба, отмъстителност в следствие на ОГРОМНИ ДЪЛБОКО ПРИКРИТИ КОМПЛЕКСИ при този откровен ИЗРОД и ... МНОГО НИСКИЯТ МУ РЪСТ! С две думи, ако на този гените са му били по-добри, ако не е бил генетично увреден за да не порастне, Е НЯМАЛО ДА ИЗБИЕ И РАЗРУШИ ЖИВОТА НА ТОЛКОВА МНОГО ХОРА ТОВА ЧУДОВИЩЕ И ДОКАЗАН УРОД! Ако е бил порансал с още поне двайсетина сантиметра, този е нямало да има тези дълбоки комплекси, които са ги правили нещастен и мизерен, и в борбата си да прикрие и да се пребори с тях СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ В ЗАВЪРШЕН УРОД!!! Всеки, който се съмнява в думите ми просто трябва да си направи труда да провери историята на човечеството и ще се изненада да разбере колко ит най-големите изроди и причинители на смърт, мъки и нещастия на големи групи от хора са били ... НИСКИ И ДОЛНИ И В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА, ПОРАДИ КОЕТО СА РАЗВИЛИ И ОГРОМНИ КОМПЛЕКСИ И НЕЧОВЕШКА ЖЕСТОКОСТ, ЗЛОБА И ОТМЪСТИТЕЛНОСТ, ДЪЛБОКА МИЗЕРИЯ В ДУШИТЕ СИ ПОРАДИ ТОЗИ ПРОСТ И НА ПРЪВ ПОГЛЕД МНОГО "НЕВИНЕН" НЕДЪГ!!!

Наполеон?

Сталин. Хитлер. ... Доган.

нашия,тиква ди тквоч тиквич,е малко по-висок,но акъла му е същия.

Съпоставяш акъла на Капо ди тути Капи, с този на маркуч ди тути маркучи?

Капо ди тутти и капи - главатар на главатарите

Излежал е първата присъда. Остават му още 25.

Джовани Фалконе е прокурор, не съдия.

е обут и му няма нищо.

Явно наш боко е ходил на смъртния му одър да се прости ... Или да уреди някоя сделка, като за последно.

Глупаво заглавие. Последният 'бос на босовете' e Матео Месина Денаро. Жив и здрав си е и дори не е в затвора.

От същия клан ли е ?

От същия клан е. Корлеонези доминират от 80-те години.

Не е вярно. Последния мафиотски бос е на власт в България и ползва всички държавни структури за мафиотските си дейности.

Да е жив и здрав!

Абе щом не е бил в правителството значи може и да не е бил лош човек!Но е нормално да го изкарат най-черният мафиот щом не е съгласен с правителството и ще бъде изкаран ,най-черният!Не съдете за да не бъдете съдени!!!

И кво, да леем сълзи за някакъв изверг,дето,кой знае колко семейства е почернил и колко деца сираци е оставил. Странно, Господ много дълъг живот му е дал

Последния, който ви е известен, кво да не е спряла да съществува Коза Ностра-та а?

абе тия италиански съдии що не го пуснаха тоя да си ходи къде си иска като е бил толко болен ?!? Само по тази територия минава номера тоя е болен и не подлежи на съд!

Ето за тези и куп други лицемерни неща, ненавиждам така наречената "демокрация". Вместо този изверг да го умъртвят на секундата при залавянето му, то 25 г. италианците са плащали за изхранването му, боледуването му, охраняването му.

При комунизма, този щеше да е президент.

На свинете в Белене.

Дай Боже всички да стигнем тази възраст, а този е по-известен и от гарибалди. Нашият Бос няма ли да ходи на погребението му.

да им пратим,ние имамт много и в излишък

медиите веднага почват да жалят горките както вчера жалеха за серийния убиец но дано това постигне всички зли същества

ВСС и НС да изпратят делегация на погребението!

имат вече един ключов доставчик по-малко.

Да бе, последния. В мафията няма последен има следващ.

И този е потеглил към ада, където отиват всички комунисти, ислямисти и други слуги на сатаната.

я по-добре научи някакъв език преди да се опитваш да остроумничиш

И какъв е извода, колкото и да се правиш на ВЕЛИК бос, нищо не отнасяш със себе си.

Ти да видиш! Човек като чете информацията остава с впечатлението, че италианската мафия е в историята. А днес тя е по-силна от всякога!

Да не забравяме-генерал Дала Киеза, и следователя Роко Киничи... Те ти сега такава мафия и у нас, на местна почва! Мутрите какво са?

Там са в затвора,тук са в Министерски съвет.