Коментари - Тото милионер си прибра печалбата | dnes.dir.bg
назад

Тото милионер си прибра печалбата

Късметлията от Сунгурларе, спечелил 1 345 769 лв. в 1-во теглене на 6/49 в 11-ия тираж на тотото, вече е получил парите си. Най-големият щастливец в историята на тотализатора, който спечели над 7 млн. лв. в същия тираж, обаче още не се е появил.

Обратно в новината

Коментари - Тото милионер си прибра печалбата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма и да си ги потърси защото изобщо няма такъв.Цялата работа пак беше нагласена.

и то с голямата подкрепа на медиите

В USA държавата в лицето на полиция,прокуратура и съд може да ти гарантира сигурността докато тук ще те пребият пред полицая без той да реагира :))) защото не му е работа и да не наруши правата на нападателя . :)))) ГОЛЯМ СМЯХ :)))) И пари взимат за тази работа .

ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ, ДА ПЛАЧЕШ ЛИ от болните мозъци на тема конспирация и далавера... !!!В това е цялата далавера ,че НЯМА ТАКАВА ,,,!!! Как си го представят бре хора ,ИМА ДЪРЖАВНА КОМИСИЯ НА РОТАЦИОНЕН ПРИНЦИП И ПРИ НАЛИЧИЕ И НА НАЙ- МАЛКОТО СЪМНЕНИЕ ,ДОСЕГА 1000 ПЪТИ ДА Е ИЗТЕКЛА ИНФОРМАЦИЯ ...!!!Комисията не зависи от правителствата на власт и както един тук СПРАВЕДЛИВО ОТБЕЛЯЗВА ,че тотото генерира големи печалби ,то няма нужда от НИКАКВИ ДАЛАВЕРИ !!!

еии 4ове4ете жив и здрав и сас кеф си ги хар4и:):):) и о6те една нова кола ако можеш си купи:):):).аз се радвам като има такива хора.даи боже секи му такав касмет:)

Преди две и кусур години и аз спечелих джакпот около половин милион,изчаках 2-3 или 4 седмици и тогава отидох и си получих печалбата. Всичко мина безпроблемно,в централата на тотото са много любезни и възпитани хора. Аз купих на децата по един апартамент и на ман и съпругата по един солиден влог и си направихме една красива екскурзия . Сега всеки месец получаваме лихва от депозити,все едно ,че сме дали солиден апартамент под наем. Дай боже всекиму! Сега пак играя тото със скромни суми 5-6 лева на тираж и ако се падне,падне това просто е краста, забравих да спомена ,че си карам чисто нов автомобил който си закупих с печалбата. Написах ви тези редове,единствено защото чета разни глупости ,че тотото е измамно и други от тоя род. Пуснете си фиш и ако улучите шесте числа,ще видите колко ще бъдете силни и независими единствено подвластни на здравето,което не се купува с пари ,даже и с ваагон пари. Не съм адвокат на тотото,не му правя реклама,просто споделих,а кой каквото си иска да си мисли.

Браво!!!! дай боже на всеки.....

ами и аз не вярвах, но преди няколко седмици само едно число и то съседно на това, което излезе ме раздели с 6-цата. Така ударих 5-ца и спечелих близо 2000лв. Играя редовно от една година, преди съм пускал от време на време и съм имал 3-ки и 4-ки. Сега продължавам и не смятам да се отказвам. Редовно участие с разумни суми, а вече каквото късметът покаже.

Със 7 млн. ще боядисам всички подозрителни джипове в Кубрат , розово. Неграмотните мутри в тях, ще ги облека като балерини и ще ги изкарам на площада.

хахаха чудесна идея!

Този с 7-те милиона никога няма и да се появи...

ей човече щастлив си, господ те е погалил. Но бъди разумен, скрии се и се пресели другаде че завистливците ще те докопат

мили безработни шматки,които явно нямате друго занимание,освен цялден да се чешете по таш...те пред компа и да търсите световни конспирации,само едно ще ви кажа-тотото генерира милиарди печалби свамо за месец,така че с тия 7 милиона никой няма да седне да се занимава.все още е една от малкото останали държавни фирми,така че който е на власт,не 7, 70 милиона може да си прибира всеки месец без никакви спънки.защото за жалост у нас е така-който управлява,държавната фирма му е като собствена.цинично,но няма как,България е това.така че стига сте блъскали безсмислици по клавиатурата и да е жив и здрав късметлията,дано не са го затворили нейде вече някои от многото престъпници у нас.

Аз знам името му. Иво Тонев.

А адреса му, можеш ли да ми го кажеш?

еи, иво я бързо обратно в казана, кво праиш тука *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Уплашил се е човека. 7 милиона са си 7 милиона. Като ти паднат и осъзнаеш сумата....

В ИМЕТО НА РЕКЛАМАТА, ТЕЗИ АЛЧНИ И-ТИ ОТ ТОТО ЖЕРТВАТ ЖИВОТА НА СПЕЧЕЛИЛИЯ, ИЗДАВАЙКИ ЧАСТИЧНО АДРЕСЯ МУ! МИСЛЯТ ЛИ КАКВА АНТИРЕКЛАМА СИ ПРАВЯТ АКО НЕЩО МУ СЕ СЛУЧИ?!!!

Тези пари никой не ги взима поне не и някой обикновен човек всичко е една голяма измама!Правите ли си сметка че тези 7 млн. докато станат толкова са постъпили поне 3-4 пъти повече и тези информации за постъпленията са напълно неверни играйте все пак може и да имате шанс с някоя тройка!

В америка казвали имената и снимките ем нормално там всички са богати кой ще тръгне да те дебне ,а тая пуста държава си ебало майката за 2лв ще те отрепат еййййй

10:15 24 февруари 2011 Жертви и ранени при тежка верижна катастрофа. ...На място са загинали 40-годишният водач на реното и 37-годишният му спътник - и двамата от Сунгурларското село Манолич.

Оу! Едва ли, но съвпадението е убийствено.

За джакпота от Кубрат: Нека помислим и за една друга хипотеза, а не само че има измама Тъй като това са страшно много пари, за да се осигури що годе някакъв комфорт на спечелилия, тотализатора пуска информация че човека е от Кубрат и не е потърсил печалбата. Всъщност, късметлията живее примерно във Видин и си е взел вече печалбата. Онези с джиповете нека си обикалят из Кубрат, медиите нека си пускат новини че никой не си търси джакпота, а ние тука си чешем езиците. Мда напълно възможно, но дали имат толкова акъл онези от тото-то

Много хубаво но надали. Тука трябва далаверка да се врътва.

Насъбира им се голям джакпот - просто защото няма печеливш - и понеже искат да си го свият, пускат партенка, че в този тираж е спечелен, в някое затънтено градче, за по-достоверно плащат на лелката да излъже (или нищо не плащат, а направо я задължават по служба, уж заради тайната) , вдига се медийна пушилка, за всеки случай изчакват почти до края на срока за поискване на печалбата, в последния момент печалбата се обявява за изплатена при завишени мерки на конфиденциалност по желание на спечелилия, уточняват, че не е жител на градчето с лелката и... натрупването на джакпота отпада. Прекарват от името на някого, без дори той и да подозира това (що лични данни се търкалят вседостъпни из всякакви регистри) сумата през някоя "наша" банка, после през друга, през трета и т.н. и вече парите са изпрани. Сумата като разходи и официални удръжки по услугата е нищожен процент от таз огромна печалба, изваждат я и си поделят остатъка помежду си.:))))))

пич, ти изобщо в час ли си, та нали точно медиите разкриха че момчето е на еди колко си години, и живее и учи в кубрат, и че местните( което е естествено) си го познават много добре че е местно момче, и всичко това с репортажи и интервюта в центъра на градчето, или ще кажеш че на хората им е платено за да лъят още повече ако си е взел печалбата, няма никва логика да казват че не е взета, тъи като в тази позиция нещата са много по- зле и по- съмнителни за тях и им удря по реномето, в какви конспирации и теории си се оплел, незнам, но недеи да ни занимаваш и нас, щото основните проблеми с тотото са съвсем на друго ниво, аре със здраве!

Вместо да си признаят местните, че тия джипари обикалят градчетата вече предизборно, те лъжат, че зарад тотото уж манифестирали. Не са толко тъпи, ако че са мутрьовци. Такава голяма печалба не се прибира от тотопункта, а от централата и ако човек е хитър, може никой от съселяните му година дори да не разбере, че е станал богаташ.

Ами ако е румънец, или някой преминаващ през Кубрат от друго населено място, който в момента си прави сметки как да ги вземе, без да го разбере никой и затова се скатава?! Ами, ако е заминал по спешност в чужбина, например, и не си е проверил фиша още? Що веднага виждате заговора на века, а не мислите за по-банални причини - всичко е възможно, известни са хора, които от някакви съображения не вземат печалби и дори награди - нали един руснак, който получи Нобелова награда отказа да вземе парите, макар че е беден човек иначе, макар и гений?! Или пък фиша е унищожен по погрешка - и това е вариант, също се случва...

Крайцера, пак нададе залп :))))

Защото вероятността е малка и става още по-малка със странната повтаряемост на тази случка.

непотърсеният джакпот бил породил въпроси- нищо подобно и на децата е ясно за какво става въпрос - а ние вместо да си задаваме тъпи въпроси да вземем малко да постачкуваме - не пускайте ,за Бога братя - това ще реши болните въпроси.

Ха на бас, че и този джакпот никой няма да си го потърси и паричките пак ще се върнат в тото-то. Половината ще ги врътнат на следващия тиража, а другата половина ще си я делнат сладко-сладко. И преди вземете да свикнете с тая схема, си спомнете, че това са вашите парии, за които бачкате на некоректни работодатели срещу минимална осигуровка.

Аз бачкам на максимална осигуровка. Не мислиш ли, че цакаш другите хора като се съгласяваш да те осигуряват на минимална? След това като отида на интервю за работа и ми обясняват как разни хора били съгласни да бачкат за по 400-600 лв. и да ги осигуряват на минимална.

Знаете ли какво взех да си мисля за тези неприбрани големи печалби от тотото,че това един държавен рекет,за да си попълват държания бюджет.Ако увеличат данъчната ставка ще се нададе вой,а така под формата на натрупан голям джак-пот хората отиват и доброволно си дават парите за уж някаква евентуална възможност да спечелят някакви милиони.Милионите обаче отиват отиват в държавата или в хората управляващи тотото.Как е възможно две от най-големите печалби да не бъдат получени?Много странна работа,както и факта,че преди около година ако се не лъжа се бяха паднали едни и същи числа в два поредни тиража.Така,че не се залъгвай народе!

Да бе ще бъде много странно, ако за втори път някой не си получи големия джакпот... Това поражда въпроси...

Еврейте, америка, русия и циганите са виновни плюс политиците :)

именно бтв, нова и другите гадове от медиите са основните виновници за тези джипове, те, със тези които допускат да се оповестява населеното място на печелившия, особено в малките населени места(хаиде градовете като софия и другите големи градове, ок, но да има лимит за брои хора на дадено населено място относно назоваването му) са и основните виновници за подобни случаи и причини предния дякпот да не бъде взет от печелившият, те са виновниците за случаи на отвлечени, убити и безследно изчезнали тото късметлии(каквито случаи е имало, нека хората се върнат години назад и си спомнят) именно от тези мутри в джипове, защото в тези малки градчета и села лесно могат да бъдат надушени от тези копои. наи- фрапиращото е че, дори някои медии(те всъщност са ясни кои са, които първи отразиха новината)дори си позволиха да назоват на колко години е, къде учи, и какъв пол е, това е престъпно и подсъдимо, ако това момче сега изчезне безследно и не даи си, му се случи нещо, персонална вина ще носят именно тези медии, и тези които така са направили закона за спортния тотализатор, това е скандално, господа това не е америка, където се оповестяват и стават герои и после нищо не им се случва, с оглед натрупания през годините опит със трагични случаи спрямо тотомилионери от бедно потекло, би следвало в българия да има адекватна политика по този въпрос, които отдавна, подчертавам, отдавна е проблем, може би обслужващ нечии интереси, това не може и не трябва да продълява по този начин, хората да се замислят всъщност каква структура е, и чии интереси изпълнява българското тото!

Абсолютно си прав , аз съм от София и да кажат не ми дреме , но за малките да . Даже по-добре да оповестяват само за най-големите 5-6 града .

Нещо май си в грешка! Откъде е печелившия го оповестяват от тотото. Или смяташ, че медиите имат достъп до базата на тотото? Аз по-скоро бих заподострял следния сценариий: Имайки предвид голямата вероятност човечеца до го е страх да си вземе парите, тотото оповестява не само града, че и чак пункта в който е пуснат. Ми то трудно да се проследи 2-3 месеца, че и повече как се държат хората в този квартал. И така под страх да не му се случи нещо на човечеца, той не си прибира печалбата. И хоп - тя остава в тотото. Нищо не им пречи на тотото да си мълчат, но при вероятността парите да си останат при тях, защо да го правят?

тук не става въпрос дали медиите имат достъп до базата или базите на тотото, много е просто бее умник, тотализатора отразява и то по телевизията при тегленето на числата, и първите които го разгласяват са медиите, относно от къде знаят от кои град е,- като се проследи фиша требе ли повече разяснения!

абе, ти да не спрягаш глагола, "мразим да мислим", от къде видиш ли знаели медиите?!

Значи тото прибра печалбата за себе си. Това е ясно защото не по показва кой печели. От друга страна тото са мръсници, че казват откъде е човека. Ако някой е спечелил 7 милиона и не знае как се зарязва жилище за 20 хиляди... ами нека си го държи жилището :) Освен това... те са му сигурни парите, дали ще ги вземе днес или след седмица му е все тая.

ПАК ЛИ? как така все големите суми не си ги вземат? ПАК НИ ВЗЕМАТ ЗА БАЛЪЦИ.

ДА СПЕЧЕЛИШ И ТИ ......И ДА ВИДИШ , КАКВО Е НЕЩАСТИЕТО !!!!!!!!!!

Като гледам тук повечето са скептици и неиграчи. Обаче когато джакпотът нарастне над 3-4 млн. и те ходят на опашките за да пуснат едно фишче. Просто ей-така, между другото. И добре правите, увеличавате ми моята бъдеща печалба. Не съм неблагодарен, някои ще ги почерпя, другите ще ви запомня с добро!

Ужас! Нито да си беден, нито да си богат в тая държава - а да не дава Господ нещо да спечелиш случайно! Какъв е този манталитет, какви са тези отношения, не мога да разбера ... То затова сме на този хал - хората, които имат пари и имоти, хвърлят толкова много за охрана и опазване от завистта на околните, че за благотворителност например, и през ум не им минава! А в САЩ и други държави стават национални герои - хората им се радват и пият по едно за тяхна сметка! Те затова и са бързо развиваща се държава, в която богатите строят библиотеки, музеи, поддържат науката ... Но ние - не! Ганьо Балканикус, какво да се каже!

Ами, тогава...вземи и се напъни и гръмни на братушките, че да почнат революцията!? Що само им използваш...ника!? От ка-ге-бето ли си или просто там си получила пионерската си връзка!?

Круме, я сега провери точно откъде идва името Аврора... това че ти си чувал само за крайцера не те прави особено подготвен да се изказваш.

Авроро не ми ги възхвалявай тия Американци и идея си нямаш какво правят!

Прав си, ужасни са. Една приятелка казва, че за нищо не стават и вече 5 година не се прибира. ;) До, Гърция и до Перу ходи, но до тука не може да задели пари, все няма. Все пак от миене на чинии толкова ;)

Бойкот на измамното тотото !!!

ХОРА,престанете да гушите управлявашите.Не играйте тото докато в България печелившите не се обявяват публично както е в другите страни по света.

А да си спомняш, че тука им отвличаха деца на печелившите на времето? Аз предпочитам да не ме споменават. След това не можеш да се отървеш от "приятели" и неприятели.

Нямало кой да си пребере милионите от тотоначалниците - дрън, дрън че пляс, ЕЛЕМЕНТАРНИ номера!? Поръчковите журналя ви обработват, като прости патки пред заколение!? ДРУГИЯТ път като кажат, че се събрали милионите - НЕ ПУСКАЙТЕ фиш!!!

Абе хора,в 2 последователни тиража се паднаха едни и същи числа. Това обяснява всичко- copy/paste.

такаа ..значи ... в единайсет часа е пуснат фиша значи това е човек който може да си пусне фиш в 11 .. не е цял ден на работа... Тоя тото пункт му е удобен явно го знае и често минава от там ... вече останаха не повече от 1500 човека ... ако поговорим малко и с касиерката и огледаме още няколко много интерсни факти ... ще останат не повече от десет човека ... Да им е честито ...ама не мога да разбера що плямпат от дей човека ..да му отварят бела на главата ..

о, о , о, !!!!!!!

Браво бе Хорейшо :)))

Часът нищо не означава. В малките градчета можеш да пуснеш фиш и докато си на работа, ако пункта е наблизо.

Ти някога работил ли си с клиенти? Знаеш ли как точно ще се сетиш кой кога е минал. През ръцете ти минават хиляди на седмица... Тия неща дето някой си спомня нещо преди 3 години... само в слабите филми ги има. Освен това аз съм пускал фишове в градове в които съм бил за първи и за последен път. Точно, как ще ме хванеш кой съм, че не се сещам.

Ще се появи може би подставено лице в последия момент ,което да представи фиш,защото иначе ще се срине доверието в тотото,което едвали биха искали.Седем милиона са много пари и бъдете сигурни,че никой не изплаща такива суми,нито пък ги печели.Те са стръвта,на която кълве наивното простолюдие.

Трябва да се забрани да се казва в кой тотопункт и в кой град е печелившият тотофиш. Кой нормален човек ще отиде да си вземе печалбата като знае, че ония с дебелите вратове ще го надушат. Тежко на него и семейството му. Никой не е прокопсал от такива пари.

Доста си прост. В цял свят се обявяват печелившите а у нас се крият. Сам се сети защо и дали изобщо ги има. А и ако не знаеш големите печалби от цяла България се взимат само от едно място. Централата на Тотото в София

Да ама там като отидеш в поцейския участък защото някой иска рекет от теб,мутрите му висят пред дома ти и унищожават имуществото ти,полицайте не ти обясняват,че това е граждански спор и си е твоя работа да се разбереш с мутрата.

Все пак хората, които печелят джакпота, са реални и ги има. Познавам такъв. Спечели почти 2 млн. преди 4-5 години и вече ги изхарчи. Вярно е, че печалбите над 10 хил. се вземат само в София. Ама за спечелилият последния джакпот със съобщаването на мястото му кръгът около него силно се стесни. И явно си има причини човекът още да не се появи. А пък ако в тотото има манипулация, то тя трябва да е гигантска и за нея трябват много техника и посветени хора. Просто е много сложно. Ами от 6-те определени топки една не влезе? И ако влезе тази, която ще направи 5-цата на на някой непосветен на 6-ца? За какво ще е цялата конспирация?

И ти си прост.България не е "цял свят".Тук за 5 лв и бала сено те пребиват до смърт. Да се случило нещо на групата ( групите), които отвличаха хора за откуп? Да не говорим за "по-дребните" работи- влиза в къщата и убива 2 ма пенсионери за 200 лв , например.

В Америка явно ги обявяват, но със сигурност не и навсякъде по света. Тук, в Германия, казват само от коя провинция е печелившият, нищо повече. А в Бг по-добре никаква информация да не издават.

Това вече е съмнително! Да не си рибират печалбата.

Дето не получил е умрял от...разрив на сърцето, като предния завалата!!!

В едно малко село като обявят, че има милионер, кой ще посмее да си вземе парите бе! Нарочно го правите! Хем да се трупа народа да подава фишове, хем да не си вземат печалбата! Маскари!

Патилане,ами другото.Що като не е взел предния печалбата,не я оставиха в Джакпота.Сега пък измислиха,че някакъв гащник я спечелил и няма право сигурно да играе.Смех батеееее,смех.

Оставиха - на части, в няколко тиража, по 1 милион добавяха в джакпота.

еми то е казано, че ако нещо изглежда прекалено хубаво, за да е истин, значи - не е

може и да не се появи,ако това пак е кьорфишек,както със 6-те милиона

Ти как мислиш? Че някой простосмъртен ще прибере 7 милиона без данъци и такси... Ще се влее я в партийна, я в лична касичка..