Съседите напират за българския джакпот

Румънци от пограничните райони вече идват до Русе, не само за да пазаруват, но и за да пуснат тото. След като джакпотът оцеля и този четвъртък, в неделя той ще прескочи психологическата бариера от милион и половина и се очаква да надхвърли 1 600 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Съседите напират за българския джакпот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Gliposti,samo za informacija-v Srbija dzakpota na Loto dostigna nad 1 000 000 evro,taka 4e edva li ste huknat v Bg

са ше падне джакпотът - щото ще се играе с топките на... пеевски! %)

Докато има шарани, ще има и рибари :)))

аман от балъци скоро очаквайте да ви се потретя онези вълшебни числа 4, 15, 23, 24,35 и 42

Брей, значи тази малка, бедна, крадлива и ошушкана България не била толкова лоша,а, съседи?! Те и макетата стават едни такива хри-и-исимки и мили, опре ли до искане на българско /разбирай европейско/ гражданство....

българите обичат румънците :) дори да са малко цигани. нека да идват при нас. все пак цялата сегашна* територията на Румъния е била българска, и сигурно румънските археолози намират останки от нашите царе в миналото. ако погледнем златния век на цар симеон къде къде по нагоре от румъния ни е била територията.

Трябва до посменят някой в това ТОТО,да понакажат други ,за да може балъците да се върнат в играта отново. Само с евтини зарибявки от сорта на горната статия ,няма да се промени мнението на хората.

Пуснете числата от последния тираж - нали се повтарят:)

печалбите отиват при определени хора

тотото е измама голяма щото оффцеее го играят

Tova da ni e problemut.

Тези чужденци са много тъп народ бе , не знаят ли ,че сме на първо място по изкраднати фондове . Мислят ,че това е тото като при тях , толкоз ли не знаят ,че печалбите отиват при определени хора и тези хора ги предават на партийните централи . Чули ли са за Пеевски ,чули ли са как от шефка на тотото се става милонерка - не е хванала златната рибка просто е от %

Най много да опраскат един два тото пункта бандитите и да пострада касиерката.Тя трябва де си има един колт и да стреля при нападение

Чак сте смешни с тия инсинуации.... аз съм от Русе и за такъв румънски ажиотаж не съм чувал.... Отде се събра такъв страхотен джакпот при условие че има голям отлив от ТОТО игрите след предните тиражи където ви лъснаха измамите? Балами ли търсите?

евнухчето на бойко още не се е сетило да сложи 35% данък върху всяка печалба от тотото, надминаваща 10лв!

На загубилите,честито..

верно, че преди няколко седмици бяха забравили да сменят топките, ба.и резила :) и още има бечовци, които да пускат тото... и да им пълнят джобвете...

Тва е долна и мизерна реклама, сърбите ни базикаха цяла седмица с писания по вестници по радиото и по телевизията как у бугарско са изгонили шефа на тотото и как ни е спретнал тото гейт. Ама румънски не знам, но предполагам, че няма балами ако чуят какво е станало да си набутат парите.

Имам чувството че тоя жакпот аз ще го грабна.

Тези дето още се двуомят дали да играят или не - народе прости, не пускайте фишове, не играйте повече, не виждате ли че се подиграват само с вас и потриват ръце доволно на ваш гръб.

Този път едва ли ще забравят да сменят топките.

Тези горките не знаят къде ще им отидат парите.

много прост народ, ей! продължават да пълнят гушите на едни измамници по същия начин, както на сляпо и гласуват за едни други кожодери

tuka ima,tuka nema, kade e top4eto. ti igra li gospodine...... hi hi hi.

Тези събалканци не знаят ли,че у нас спечелилите винаги са тайна, а в другите страни ги показват

хер флик сигурно се притеснява, че вече няма балъци да им играят тотото и 'бизнесмените' вече усещат криза ? След два поредни тиража с еднакви чиска всичко става ясно ...

щото съседите незнаят как се паднаха еднакви числа в две поредни тегления :)

Още ли ги храните тия измамници бре народе

смахнатият хер флик, дето си мисли, че разбира от финанси, и от футбол ли започна да разбира, че ще маха залозите по интернет ? Да беше първо решил проблема с проституцията и жриците да си плащат налози, вместо да дрънка глупости !

Хайде, преброяването на балъците започна! Да помогнем да изпадналите в криза бизнесмени зад Тото-то - едно Бентли вече втора година го карат - срамота! Пускайте фишове!

българите обичат румънците :) дори да са малко цигани. нека да идват при нас. все пак цялата звешна територията на Румъния е била българска, и сигурно румънските археолози намират останки от нашите царе в миналото. ако погледнем златния век на зар симеон къде къде по нагоре от румъния ни е била територията.

etu vi ot mene ,6 4isla -gladnii mi FOROMski narode---tar4eti utre i pusneti-:7 18 26 29 34 41....da vi dade BOG kasmet za da izleziti od tas ve4na kriza..!!!

gladurkoftzi ot foroma-etu tuva vi e od meni -: 7 182629