Коментари - Тошко Йорданов: След Нова година цената на тока ще стане три пъти по-скъпа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ииииии ще стоим на студено....На режим...

Къде са умните и красиви софиянци,които протестираха срещу тройната коалиция заради Пеевски. Хайде бе шопи подкрепете България. Да, ама не. Няма безплатни кебапчета и награди по 100-200 лв на ден. Време е прованса да се отдели от това зло София.

На ЕС! ТОВА КОЕТО УЖ НИ ДАВАТ СИ ГО ВЗИМАТ С ЛИХВИТЕ!

Три грездея по три пъти ще ти влязат в мръсната голяма уста, клоун недоносен лилипут!

Ами поплювковци що вкарахте итн пак в парламента бе бяха на ръба да не влязат а повечето от вас и такива в чужбината гласувахте за тези сега що го хулите Тошко като сте загрижени защо търпяхте вдигането на водата и тока през годините а не ги изметахте всичките тия в парламента

Тошето и на боб можел да гледа завалията.

безпочвени лъжи от едно малко тролче от партия, която се натакова на едни избори преди време

Назначените и одобрени от западните ни патрньори политици "управляват" под командата на санкционирания от САЩ по Магнитски. Е, кажете това другаде възможно ли е? Само "съдбата" се намесва един ден и избавя от греховности, като Алексеевите

бабе Тошка клюкарко долна от цената на тока ли почна да разбираш.

Запомних какво каза Тошко. През януари ако е прав, ще гласувам за него. А какво ще правим ако не е прав?

Ще си пиеш ракията.. а тва с тока не го е предвидил той.. то се знае че как минем на свободния пазар цената трябва да скочи минимум 3 пъти.. тука плащаме евтин ток заради аец и тец..

Свиркай си път ти бре... по-важното е, че МОДЕЛА "КОЙ" най-сетне заработи истински...

Господи Боже, ако има как покажи ни колко трябва да си прост, елементарен и примитивен, че да гласуваш за мръшляците от ИГН. Няма обяснение подобна простащина.

Какво общо има с темата? Адекватният въпрос не би ли трябвало да бъде "истина ли е това, което казва?"

Те и баба ти и дядо ти сигурно са "мръшляци", ама "ейта-те тука" теб... с остроумиеята ти...

Фани Тошко, удари Динко.... Ямболски бастуни, ама от най- тъпите.

Всички цени ще скочат от началото на следващата година. Гарантирано! Не само тази на тока. А токът ще скочи, защото ВЕИ компонентът в производството на ел. енергия през зимния период пада, поради неефективност на технологията... Слава Богу, битовите потребители все още са на регулирания пазар, да му мислят ония с промишления ток. Но и битовите производители ще усетят разликата, т.к. токът като разход се включва във всичко, което консумираме...

Колко си прост и колко не разбираш ор енергетика, Тошко

Ти сигурно я знаеш... сподели и с нас нещо де...

На ИТН може да им се вярва. Доказано.

3 пъти спрямо коя цена? Може би тази от Декември, която ще е 2 пъти по висока от Октомври, значи правиме сметка 3+2= нищо работа, нии сме али бали.

И кво правиш тш тоше за да не поскъпне тока???...седиш на диванчето до славчо и плюеш..като че ли си кадър на израждането

Тошко е израснал в Ямболско, а там са най-големите поражения от въглищните централи! Резултатите от промяната в ДНК-то и слабоумието в резултат на отровите са ясно видими при него!

Незначителна подкрепа и брой депутати от тази партия в Парламента. Никаква експертиза по нито един проблем, там експерти вече няма, защото всички ги напуснаха. Но пък вдигат шум, за да не ги забравим - идват нови избори.

Малко, пък злобно! И ако не стане 3 пъти по-голяма цената на тока след нова година, какво правим. Тогава като те видя някъде, такъв задвратник ще ти играя, че ще се напикаеш и тиквата ти ще кънти една седмица. Да се научиш, как се шири пропаганда, срещу жълти копейки.

Господа от дир,бг не е етично да банвате коментари които отговарят подобаващо на разни селяци, които използват вулгарни думи и не спазват благоприличието. Правейки го се отдалечавате от безпристрастната журналистика, като толерирате едни, а ограничавате други. Ние банваните не сме тъпаците от гроб и може да си пуснем един VPN за да си псуваме на воля, но не е това работата.

няма да стане по-скъпа, неграмотник. Може би искаш да кажеш, че токът ще е по-скъп?

той е казал каквото иска, а ти си г-н Никой с главно Н

Плахи въпроси към "експертите": Той, токът, и да е скъп, ако напрежението е "нула" колко ли ще платим? Ами цената на произведението на тока, напрежението и косинуса на фазовата разлика между тях дъл ще се вдигне? Ще ли плащаме за токовете с нулева последователност, щото всичките ми консуматори са трифазни и свързани в "триъгълник". (Реч иде за съставните на Фортескю.) "Боже, слез и си прибери вересиите, моля те!"

Тоше, мама почна ли да се къпеш, чедо чат пат, че някак кирливичък изглеждаш? На жена ти по колко и плащаш да ти пуска?

и един мармот......

Е, какво от това бе, маймун? Нито пия ток, нито пия сок, а пия грог, да те еба в селянина прост, виж се на какво приличаш бе, ямболски колхозник!

Внимавай като си погледнеш сметката след нова година да не изпиеш антифриз и да изядеш суров смок!

Офффф, пак започнаха със заплахите, а и като чуеш кой "експерт" ти говори.....

На много ми хареса как Шиши комадва в срещата от самото начало. най много ми хареса като каза " кой сега ще води протокол " все едно е шеф на всички в залата а може наистина да е !?

То товА не е новина, то е ясно!

И като не мине и тази поредна лъжа този път ще обесим маймуната Тошко Африкански на първия стълб

Аз цени не купувам. Градинско джудже.

тоше, а ти що не стана премиер като спечели изборите? 2 поредни пъти?

Защо няма национален протест?

78 ст.на пътя ще ги хвърлям! И си приберете Крум Савов лайф.

Кендзам им мазно на Денков, Тагарев, КироТъпото, Асена, Чифутолорера, Ристю, Гнима Тиквата в устата! И Пеевски малоумника да ми яде лайната!

Че ти си бил голям дрисльо бе мършо изрожденска Като всички мангали в катуна на циганина Копейкин

+1000 ла*йна в устите на изброените

И ти Тоше, ще станеш 3пъти по висок, ама на найси..

Тошко африкански пропагандира отчаяние.... Чалгарска му работа. Когато в главата ти кънти чалга, походката ти е кючек няма сила, която да те направи човек отново... Тошко африкански пропагандира отчаяние....

Да каже накрая тошко, защо когато бяха първа партия не направиха правителство? Аз не искам да ставам депутат или министър, но те като влязоха в политиката, наивниците им поверваха, а те дръпнаха ръчната, щото знаеха, че не е лесно да управляваш. Най добре е да си там на трибуната и да казваш ууууу.

Колко пъти да ви го казват. Дори Делян Пеевски се изпусна в парлаМента. Защото ИТН не са се съгласили да правят правителство с ДПС. И затова им казвам браво. ПП като направи правителство нещо да ви олекна?

С Пеевски, Тиквата и Нинова ли да правят правителство.

Дано чете ИТН или някаю да ви го каже..ти Маймунски Йорданов и кандидат кмента Мацко Вълчев какво постигнахте..? Гласувах за васппървия път, такава аматьорщина и едно съжаляваме няма??

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами----- https://urlis.net/biocom

Ние затова сме го оставили само за теб.

И ще изплащаме новата Турска АЕЦ внасяйки ток. Който разбрал разбрал.. продължаваме предателството

Те копейките така говореха и когато жужи спря великия руский газ, ама досега не чух някой да е умрял от студ и глад в България, а не ползваме ватна газ от година вече. Кво стана бе, копейки опикани.

Аз и всички съседи врътнахме крановете на газифицирането и си поръчахме по 20 кубика дърва всеки. Вие долу умнокрасивите тепърва ще дишате саждите, дерзай!

Цената не може да стане "по-скъпа".Може да стане по -висока. Токът може да стане по-скъп.

Те са сценаристи от шоу - важното е да има зрелища, а какво, защо, кой и как ... не ги касае. Както не ги касаеше, че от години ги викат да забавляват всякаква престъпна и корумпирана измет и да са слепи, глухи и неми за имената им, когато влязаха в политиката.

Това правителство е прецедент! То всяка стъпка е на криво… Нелепо е да продължават при цялото това недоволство, нека започнат да мислят за хората

Ами ако гледаш накриво , всички стъпки ще ти се струват криви. Правителството ни най-после е от 21-и век , но... българинът не обича промените, , обича си кочината и се примирява с кражбите.

Ей, гюбек. А да видим дали ще си спомняш другата година какво бръщолевиш сега ? Жългозъб никаквец

Пак лъже.

прав е!

И прав пак е чалга джудже !