Тошко Йорданов: Министерство на финансите е блокирало парите на руското посолство

Според председателя на ПГ на ИТН при ответна реакция може да има спиране и на български пари в Русия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря ви д-р Огунделе! Съпругът ми искаше развод, защото се виждаше с друга жена, разбрах за страхотен магьосник. След работата на д-р Огунделе съпругът ми отмени процеса по развода. И се върна у дома след 24 часа и сега сме щастливи заедно. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата му работа, затова споделям това тук, за да знаят хората за този велик и честен човек, ако имате проблеми с връзката или брака или други проблеми, можете да му пишете в WhatsApp и Viber чат: +27638836445. Името ми е Сабина.

Въпросът е принципен. Няма значение, дали парите са на Русия, на Северна Македония, или на САЩ. Щом са чужди пари, нямаш право да ги пипаш. Това е кражба, а за кражба няма извинение. Но какво да искаме от едно управление, състоящо се от хора, които нямат страх от Бога?

Тоше , страдаш ли!

Имам лошото усещане, че скоро ще има гражданска война ?

има тъждество, равенство за простак, то това е Тошко Йорданов. Ама, наистина трябва да си се родил пълен идиот, за да намерят родителите за удачно да те кръстят Тошко!

Всеки, който задава неудобни въпроси и се възмущава от безобразията на нашенските еничари на хранилка към Америка за България, служещи на САЩ, са сочени като руски агенти, копейки, рубладжии... Същите сороски мастии са толкова малоумни, че не си дават сметка как утре на техни сметки могат да бъдат блокирани, набелязани от някой психопат от партия Предатели и Продажници... Защо не блокират американските банкови сметки, след като имаме повод затова: предплатили сме преди 5 години авансово цялата сума, нк милиарда за покупка на някакви американски самолети, скраб, а няма и следа от тях. Даже нагло ни казват, че сме неблагонадеждни. Ама иначе ни взеха неблагонадеждните ни милиарди, а нито самолети насреща, нито ни връщат милиардите... Ама нашенските мастии само срещу руснаците реват като бити педерасти. Озверели и разпенени като на гладиаторска битка... Реват и се дървят на руснаците, че са ги лишили от чукатите на Анадола и Диарбекир, че днес имат собствена държава, която с кеф са харизали за американска колония нашенските продажни мастии. Само един Народен съд ще внесе някаква справедливост и ще озапти изтрещелите нашенски проамерикански предатели.

искам да сложа "плюс", но не мога - коментара е към самия сайт

Колко години хранихме СССР и Русия бе педалчо?

Виктор Вълков почина днес. Заедно с Любен Гоцев и другите монтерейци и тимаджии оглозгаха България до кокал. Дали са си занесли нещо на онзи свят? Едва ли! Там ще им се въздаде заслуженото. Радев марионетката на Решетников е същия като тях. Дано се опомни докато е време.

А нещо за марионетките на САЩ, видяхме колко милиони се изливат в продажните им джобове ?

Не само 4

Фалистка роССия ? Фашистите ви кефят ли?

След изгонването на 70-те руски шпиони прикриващи се зад дипломатически мисии,всички български партии,организации и други предатели които са на хранилка при КГБ,изреваха първи на умрело.Ами сега като са прекъснати финансовите магистрали към платените български безродници и нац.предатели на парламентарни и високи служебни постовепостове,от къде ще зобят?Тошко 6 месеца не се произнесе по нито един национален проблем,но скочи на службите за сигурност за разкредетирането и експулсирането на доказани руски граждани за подривната си дейност спрямо България.Като го слушаш Тошката ще си помислиш че е роден в центъра на Москва.За не го думата България е без значение.

А кога ще отзовават губернатор Мустафа и ще посрещаме с духова музика следващият американски дебил ?

Каскет,събуди се най-сетне! Ще проспиш младините си.

Шебек противен

Тошко, Тошко, момченце лошко Защо си се загрижил ти за руските пари Оттам ли тече за ИТН, че си се закахърило Не е хубаво това Тошо, момченце лошо.

Щото утре това може да са нашите пари, твоите пари, изперкал джендър ! Защото нещата са принципни, а не дали са руски сметките, мастийо продажна !

Стига са ни грабили Блядовете! България за Българите!

То се вижда кой ни граби и се гаври с нас...

Налагането на санкция на дипломатическа мисия е равносилно на скъсване на дипломатическите отношения! Въпрос: КОЯ ДРУГА СТРАНА Е НАЛОЖИЛА ПОДОБНИ САНКЦИИ? КОЯ ДРУГА СТРАНА Е ДЕЙСТВУВАЛА ПО ПОДОБЕН НАЧИН В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ САНКЦИИ?

И сега какво Тошко без заплата, предател Тошко авганистански

Тошко Йорданов и ИТН направо да сезират прокуратурата.....стана абсурдно това тъпчене на конституцията и законите.

Бихте ли пояснили?

Русия затваря посолството си в България. Доволни ли сте говеда

Дано да е вярно ;) Пошли нахуй блядове

Кокорчо не за премиер, за нищо не става . Същият олигофрен като простоКире

Мне! (нерегистриран) +2 -0 """"'Запорът НЕ е факт! Няма запор"""""....ми точно това е бе ..как се блокират средства без запор бе умник? Това е престъпление! Еднолично някой помияр наредил на банката......усещаш ли се за какъв абсурд и незаконните иде реч ? Кокор е за съд най малкото за злоупотреба с власт.

Отново злоупотреба с власт и сега Кокорчо ще се пробва да си измие ръцете с банката..... Че тя сама си решила. Ако имахме прокуратура трябва веднага да се сезира и да изземе кореспонденцията.

Няма банка, която ще направи запор без безспорно законово основание! Това е фалшива новина, разспространена от Тошко Йорданов!

дали е така в "демократичния" "свят" ...

Вчера Кокор каза: """"Това е автоматично действие по силата на санкциите България е блокирала 890 хиляди долара към руското посолство, но не са налагани запори.......!!!!!! Така!!! а днес какво казва Кокорчо: Не са запорирани сметки на руското посолство, Тошко Йорданов лъже ................ първо Това категорично не е автоматично действие по силата на санкциите и не се прилага нито в Германия , нито във Франция и т.н второ: да блокираш а не да запорираш трябва да го обясняваш Кокорчо в съда! блокиралал 890 хиляди долара без запор...ще обясняваш по кой закон е законно тъпанар.

Някой няма ли да измисли нещо конкретно в което Тошко не е прав или е излъгал. Само плюете но един аргумент никой от началото на коментарите не е дал. Па напънете се. То вярно че в ПП и ДБ от напъване само лайна можете да произведете ама опитайте се все пак.

Министерството на финансите няма правомощия да запорира банкови сметки! Това достатъчно ли ти е като аргумент? А сега ми кажи, защо Тошко толкова се е загрижил за руските пари? Да не би да има "нерегламентирани контакти" с Руското посолство???

tonk11

А тогава кой го е направил? Щом няма правомощия? Щото запора е факт - ококорения капут го каза. Кой разпореди да бъде направено това?

Запорът НЕ е факт! Няма запор! Партенката на Тошко е Фейк, което издава финансовата му зависимост от Русия.

Изсипаната чалгарска маймуна Тоя плъх нещастен и руски кавал квичи като оноден ямболски чакали гиди маносана мисирко с натъпкана вълна Рубли искаш аааа аааа Пусто Бродилово на тричилото

Не стига д.... е давате и пари им дайте

една маймуна колко по-нависоко се качва толкова повече й се вижда червения г@з

Некъпания, я изчезни завинаги. Помияри...

Гузен негонен бяга!

Сметките са в банка! Следователно, банката, за да блокира сметка на клиент, трябва да има нареждане на съответното законово основание, от институция, която има право да го направи (български съд примерно). Приказките на Тошко издават, че ползва неофициална информация, която явно е невярна. Тази му нервност издава, че има също толкова "неофициални контакти" с титуляра на сметката - Посолството на Русия. Тошко и ти ли си на хранилка в посоля, бе рублоджио смотан!?

Хитрата сврака - с двата крака! Сам се издаде че получава пари от руското посолство!

tonk11

Глупости. Кой съд и къде постанови примерно за "запорират" яхтите и имотите на руснаците в Германия, Австрия, Испания? Да си чел някъде да водят дела? Ама го направиха нали?

Банките са частни и независими! Има ясна законова процедура за запор на сметки! Правителството не може да го прави, само съдът!

До кога ще гледаме тази тъпа маймуна?

Тоше, айде прибирай се вече. Разбрахме те за кого работиш.

Какво харесвате? Съветският комунизъм преди, или олигархичния капитализъм сега?

Искаме Русия за приятел, врагове не искаме ! Правителството да се шиба.

С приятели яж, пий. Бизнесът - с партньори.

Маймуннннн лакей за 4 000

Всич не е важно Тошко откъде знае? Важно е единствено вярно ли е или не. Такива въпроси "А, Тошко откъде знае? " си ги заврете в разпорените соросоидни задници.

Стана ни ясно, това е само риторичен въпрос. Разбрахме го че е от многото четири хилядници, които са на хранилка на руското посолство. Край вече! Май шансовете да имаме (неруско) правителство току що се увеличиха значително!

мълчанието е злато за плямпане дават рубли

Ако Министерство на финансите е блокирало парите на руското посолство без решение на МС, министъра е за съд. БСП-то сега парцалите ли си наляга в името на общата кочина или що? По кой закон Министерство на финансите блокира тези средства? Няма такъв! Има единствено пожелателна декларация на ЕК. Ние по дяволета и от Германия и Франция ли се правим или пак за пушечно месо ни използват ?

Тия от чалгарската партия да си опичат акъла, защото следващото народно събрание ще го гледат пред крив макарон. Оня кьоравия и куц техен шеф си има пари, но някои от депутатите ме в това народно събрание са доста бедни, така че ВЗИМАЙ КАКВОТО ТИ СЕ ДАВА И МЪЛЧИ - КОКТО СЕ КАЗВАШЕ В ЕДИН ФИЛМ.

А, Тошко откъде знае? Може би му шепне в ушенцето направо Митрофанова. Помнители оня скеч - в Русия съм, в Русия съм ...

tonk11

Може би. Но това не е най-важното. Въпроса е дали е прав?

Платете им от джобовете си с учиндолското смръдливо чалге!

Тошко, щом дърпаш толкова за мордор значи е ясно че ти и учиндолския сте на месечна издръжка от там. Рано или късно предателите се разкриват. Кво ще те боли иначе теб що сме спрели парите на тия?

Грантасчиите на "Америка за България ", какви са бе, цървул ??

Те така блокираха и по Магнитски но после ги деблокираха.....че сега и дела има.

А кой ще плаща разходите, май е време да се вкарат подобаващи закони, че голямо беззаконие е настанало.

Браво .

маймуно грозна и ти ли ина на 4000лв месечен абонамент ма...

Не подкрепям войната,но нека настоящите управници излязат и с прости думи кажат "гоним руснаци ,блокираме пари,налагаме санкции,защото така сме решили и не ни интересуват последиците или да кажат намерили сме алтернативи на суровините от Еди къде си и на такава цена" защото ми се струва ,че зимата ще сме на дърва които може.

Ако Министерство на финансите е блокирало парите на руското посолство без решение на МС, министъра е за съд.

Ще е интересно, ама едва ли, най-вероятно няма какъв закон. То се видя че война може да отвориш само с нареждане на Министър председателя, което е недопустимо, ама на, стана, та и отгоре на всичко кабинет редят.... П*рост народ!!!!

Само не разбрах как Тошко знае тази информация преди премиера да я оповести. Митрофанова директно му се оплаква и търси съдействие ли?

Грешен подход, Важното е ЗАЩО и КОЙ е наредил, а не кой се оплакал. Искъш уж правова държава???? Не искаш управление ала ГЕРБ?!

Разбрал, недоразбрал, а бърза да плямпа. Това го може. Цял живот това е правил.

Искаме Русия за приятел, врагове не искаме ! Правителството да се шиба.

Ти още живееш в миналия век. Всичко от тогава до сега се е променило. Всичко. България не сме с русия. Ти ако си - може, но не може да говориш от името на целия народ. Лично аз не съм с русия и затова не ме слагай под една черта с теб.